-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν βρισκοταν 'μεθυσμενος' τοτε ισως η ασφαλιστικη να μην καλυπτε αυτους που επαθαν ζημια
Απ' ότι θυμάμαι, έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η ασφαλιστική είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τους ζημιωθέντες. Απλά της δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει με τη σειρά της τα λεφτά από τον θύτη εφόσον βρεθεί μεθυσμένος, κτλ.
+1
Βλέπω έβαλες το plugin και δουλεύει, γιατί η ορθογραφία σου βελτιώθηκε κατακόρυφα (ούτε ένα λάθος)
ΥΓ Sorry για το σχόλιο, δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ. Εννοείται πως κάνω πλάκα, έτσι;;;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ζώα-ζώα-ζώα οι απροσάρμοστοι που πάνε με 40 σε ένα δρόμο, ας πούμε σαν την Θησέως και όταν πλησιάζουν στο φανάρι επιταχύνουν επειδή άναψε πορτοκαλί και περνάνε με βαθύ κόκκινο, τη στιγμή που εσύ μένεις μλκς να περιμένεις. Αμάν πια, έχει παραγίνει τελευταία...Ναι ρε π...η μου πραγματικά το απεχθάνομαι αυτό..... Νιώθω πολύ μ...κας.
Πάντως σαν αντίποινα πολλές φορές έτσι και τον πετύχο στον επόμενο φανάρι(δεν θα πάει και πολύ μακριά ο κάφρος) χώνομαι μπροστά του και τον παώ με τον ίδιο ρυθμό για λίγο μέχρι να ξεθυμώσω και μετά αλέκος..... -
Ζωα(βρεγμενα) χθες:
Α) Παπακιας @ Κηφισσο,με κανενα φως μεσα σε καταρρακτωδη βροχη.Ωρα 12 παρα ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
Β) Οδηγος Getz μαλλον,παλι με σβησμενα φωτα την ιδια ωρα στο ιδιο μερος....
ΤΟ παπακι πηγαινε βοηθητικη λωριδα(τερμα δεξια) και αντε να τον παρει το ποταμι.Αλλα ο αλλος με το Getz ηταν στη μεσαια λωριδα....Ελεος δηλαδη.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ζώα-ζώα-ζώα οι απροσάρμοστοι που πάνε με 40 σε ένα δρόμο, ας πούμε σαν την Θησέως και όταν πλησιάζουν στο φανάρι επιταχύνουν επειδή άναψε πορτοκαλί και περνάνε με βαθύ κόκκινο, τη στιγμή που εσύ μένεις μλκς να περιμένεις. Αμάν πια, έχει παραγίνει τελευταία...+1
μου συμβαίνει συνέχεια και με εκνευρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
τουλαχιστον ετσι 8α εκνευριστει και αυτος που θα χασει ολη την ημερα και δεν 8α κανει καμια απο τις δουλειες του κλεινοντας και αλλα παρκινγκπειτε με εκδικητικο πειτε με οπως 8ελετε..
καποτε μια κυρατσα παρκαρε το αυτοκινητο της στην εισοδο του κλειστου παρκινγκ μου (πανω στην ραμπα!!!!) μετα τις 10 το βραδυ.
κατεβαινω κατω να βγαλω το αυτοκινητο (κατα τις 11+) και αντικριζω το θεαμα ανοιγω την εισοδο κορναρω 1,2,3,4,5..10 φορες χαμπαρι...κουναω το αυτοκινητο βαραει συναγερμος χαμπαρι...
το αποτελεσμα μετα απο 20 λεπτα αναμονης παω περνω το αλλο αυτοκινητο που ηταν παρακρισμενο στο δρομο (το οποιο ειχε συμφωνα με το trip computer 0,5l βενζινης) και το παρκαρω ακριβως απο πισω τηςκαι αναγκαστηκά μενω σπιτι
την αλλη μερα κατα τις 8 ακουω κορναρισματα...βγαινω στο μπαλκονι και βλεπω την εν λογω κυρατσα να κορναρει...της φωναζω να σταματησει γιατι ενοχλει...και μου αν ξερω ποιανου ειναι το αυτοκινητο....της λεω φυσικα και μου λεει μπορειτε να ενημερωσετε οτι με εχει κλεεισει...της λεω φυσικα 8α τον ενημερωσω αλλα αφου πρωτα πιω τον καφε μου...
μετα απο 30 λεπτα κατεβαινω κατω και με βλεπει να ανοιγω το αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενω απο πισω της και αρχιζει και με λουζει με κοσμιτικα...της εξηγω ηρεμα τι λακαμια εχει κανει και συνεχιζει να με λουζει...οποτε στο τελος της λεω να ακυρωσει οτι εχει να κανει σημερα γιατι το αυτοκινητο δεν φευγει απο εκει....με επιλησε οτι 8α μου το καψει και της απαντησα δεν νομιζω γιατι αν πα8ει γραντζουνια θα την θεωρησω υπευθυνη...μου λεει ναι αλλα αν δεν παρω το αυτοκινητο δεν 8α παω ουτε εγω στην δουλεια μου... η επομενη κινηση ηταν να ανοιξω τον χαρτοφυλακα και να τις κουνησω επιδεικτικα εισητηρια λεωφορειου...εφυγα χωρις να πω κουβεντα....Τς... Τς.... Τς....
Επρεπε να καλεσεις ΤΑΧΙ -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πολύ σωστός!!Εμεις έχουμε πάρα πολλά προβλήματα με το πάρκινγκ.. Δίπλα μας είναι ένα σιδεράδικο κ όλη μερα παρκάρουν φορτηγα και αυτοκίνητα και μας κλεινουν.. Εχω αρχισει να στεναχωριεμαι γιατι έχει παραγινει το κακό με αποτελεσμα φωνες και ανταρες με τον διπλανό ο οποιος ισχυριζεται οτι δεν μπορει να κανει κατι γιατι ειναι πελατες και προμηθευτες αυτοι που παρκαρουν και όχι τα δικα του αυτοκινητα, με αποτελεσμα πρωτον να γινόμαστε συνεχεια ρεζιλι στη γειτονια από τις φασαρίες και δευτερον να χαλαει η διαθεση του πατερα μου οταν οποτε θελει να βγει ή να μπει πρεπει να τσακωνεται πρωτα για να ξεπαρκαρει αυτος που μας έχει κλεισει..
Εγω δε, αναγκαζομαι και παρακαρω απεξω για να γλυτωνω το τζερτζελο..
Τηλεφωνο στην αστυνομια!
Μας εχουν κλεισει ΕΠΙΤΙΔΕΣ την εισοδο του γκαραζ!
Θα κανεις μια καταγγελια δυο καταγγελιες.... Ε που θα παει.....
Θα στρωσει! -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δεν έχεις ακούσει την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του Μετρό;;;;;;
'ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΔΕΞΙΑ'
3 χρόνια στο μετρό η ίδια ιστορία!
Σλάλομ για να αποφύγω τα ζώα!Με χρήση του μετρό 1-2 φορές την εβδομάδα τον τελευταίο χρόνο πρέπει να πω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω ακούσει αυτή την ανακοίνωση.
Τις πρώτες φορές που το χρησιμοποίησα πριν 3-4 χρόνια δε μου είχε περάσει καν από το μυαλό το να κάθομαι δεξιά έτσι ώστε να αφήνω χώρο αριστερά για όσους βιάζονται. Κάποια στιγμή το σκέφτηκα καλύτερα (δε θυμάμαι αν μου το είπε κάποιος ή μου ήρθε έμπνευση ή κατάλαβα ότι ενοχλώ) και από τότε κάθομαι δεξιά.
Σίγουρα οι περισσότεροι που κάθονται αριστερά το κάνουν λόγω σταρχιδισμού. Όμως, υπάρχουν κάποιοι σαν εμένα που δεν τους το είπε κανείς και δεν τους έχει περάσει από το μυαλό. Γι΄ αυτό η αγενής επικόλληση κόλλας Α4 ή το σπρώξιμο είναι απαράδεκτα! Αν μου το είχε κάνει εμένα κάποιος τον πρώτο καιρό, θα είχα αντιδράσει 'λίγο' βίαια.
Καλα ακουω φωνες... οταν ειμαι στο μετρο
Δεν ισχυρίστηκα ότι δε γίνεται αυτή η ανακοίνωση. Είπα ότι ΕΓΩ δεν την έχω ακούσει . Και αφού δεν την έχω ακούσει εγώ, θα υπάρχουν και άλλοι.
Είναι τόσο απλό. Γιατί πρέπει πάντα κάποιος να προσπαθεί να βγάλει τον άλλο τρελό; Τόσο δύσκολο είναι να συνεννοηθούμε;Εχω καιρο να μπω στο μετρο, οποτε επιφυλλασομαι.
Ομως πριν απο 2 χρονια, η ανακοινωση ακουγοταν ανα 3 λεπτα.
Παντως η λυση του Underground που μας αναεφερε ο Χ.Λαππας ειναι η καλυτερη.....
Φιλικα. -
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Αν βρισκοταν 'μεθυσμενος' τοτε ισως η ασφαλιστικη να μην καλυπτε αυτους που επαθαν ζημια
Απ' ότι θυμάμαι, έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η ασφαλιστική είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τους ζημιωθέντες. Απλά της δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει με τη σειρά της τα λεφτά από τον θύτη εφόσον βρεθεί μεθυσμένος, κτλ.
+1
Βλέπω έβαλες το plugin και δουλεύει, γιατί η ορθογραφία σου βελτιώθηκε κατακόρυφα (ούτε ένα λάθος)
ΥΓ Sorry για το σχόλιο, δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ. Εννοείται πως κάνω πλάκα, έτσι;;;
Post χωρις plug-in
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
τουλαχιστον ετσι 8α εκνευριστει και αυτος που θα χασει ολη την ημερα και δεν 8α κανει καμια απο τις δουλειες του κλεινοντας και αλλα παρκινγκ
πειτε με εκδικητικο πειτε με οπως 8ελετε..
καποτε μια κυρατσα παρκαρε το αυτοκινητο της στην εισοδο του κλειστου παρκινγκ μου (πανω στην ραμπα!!!!) μετα τις 10 το βραδυ.
κατεβαινω κατω να βγαλω το αυτοκινητο (κατα τις 11+) και αντικριζω το θεαμα ανοιγω την εισοδο κορναρω 1,2,3,4,5..10 φορες χαμπαρι...κουναω το αυτοκινητο βαραει συναγερμος χαμπαρι...
το αποτελεσμα μετα απο 20 λεπτα αναμονης παω περνω το αλλο αυτοκινητο που ηταν παρακρισμενο στο δρομο (το οποιο ειχε συμφωνα με το trip computer 0,5l βενζινης) και το παρκαρω ακριβως απο πισω τηςκαι αναγκαστηκά μενω σπιτι
την αλλη μερα κατα τις 8 ακουω κορναρισματα...βγαινω στο μπαλκονι και βλεπω την εν λογω κυρατσα να κορναρει...της φωναζω να σταματησει γιατι ενοχλει...και μου αν ξερω ποιανου ειναι το αυτοκινητο....της λεω φυσικα και μου λεει μπορειτε να ενημερωσετε οτι με εχει κλεεισει...της λεω φυσικα 8α τον ενημερωσω αλλα αφου πρωτα πιω τον καφε μου...
μετα απο 30 λεπτα κατεβαινω κατω και με βλεπει να ανοιγω το αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενω απο πισω της και αρχιζει και με λουζει με κοσμιτικα...της εξηγω ηρεμα τι λακαμια εχει κανει και συνεχιζει να με λουζει...οποτε στο τελος της λεω να ακυρωσει οτι εχει να κανει σημερα γιατι το αυτοκινητο δεν φευγει απο εκει....με επιλησε οτι 8α μου το καψει και της απαντησα δεν νομιζω γιατι αν πα8ει γραντζουνια θα την θεωρησω υπευθυνη...μου λεει ναι αλλα αν δεν παρω το αυτοκινητο δεν 8α παω ουτε εγω στην δουλεια μου... η επομενη κινηση ηταν να ανοιξω τον χαρτοφυλακα και να τις κουνησω επιδεικτικα εισητηρια λεωφορειου...εφυγα χωρις να πω κουβεντα....το χειρίστηκες άψογα..μπράβο σου!!!
-
Χτές το βράδυ, βγαίνοντας από κάθετο στην Κωνσταντινουπόλεως στην Πάτρα, λίγο έλειψε να γίνω δολοφόνος Ένας μπιπ με κλασσικό διαλυμένο πενηντάρι χωρίς ΚΑΝΕΝΑ φως οδηγούσε κολλημένος στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και με μεγάλη ταχύτητα. Οκ, βάση νόμου (και μιας και εγώ πολύ πιθανόν θα ήταν αδύνατο να αποδείξω ότι δεν είχε φώτα) εγώ θα έφταιγα, πείτε μου όμως πώς αλλιώς μπορούσα να βγω παρά βγάζοντας σιγά σιγά τη μούρη μου μέχρι του σημείου που να έχω μια χ επαφή με το δρόμο. Φυσικά αν έβλεπα φώτα δε θα έβγαινα καθόλου και θα περίμενα, μη βλέποντας όμως φώτα άρχισα να κυλάω σιγά σιγά μέχρι να αποκτήσω οπτική επαφή.
Περιττό να πω ότι αφού έκανε έναν ελιγμό για να με αποφύγει άρχισε τα βρισίδια. Απαντώντας του εγώ ευγενικά: 'Με συγχωρείς αλλά δεν έχεις φώτα, οπότε δε φαινόσουν' μου λέει: 'Παλιολαλάκα δε θα μου πεις και τι να κάνω...'
Υπό άλλες συνθήκες θα είχα κατέβει κάτω, ύστερα από το σκηνικό όμως στον Πειραιά και με παρότρυνση των φίλων μου προσπαθώ να διατηρώ τη ψυχραιμία μου.Υ.Γ. Προχτές και χτες έπεσαν δύο αυτοκίνητα πάνω μου ενώ ήμουν σταματημένος σε φανάρι. Αιτία φυσικά η βροχή και η άγνοια του ότι όταν βρέχει κρατάμε ΜΕΓΑΛΕΣ αποστάσεις και φρενάρουμε πιο έγκαιρα. Φαίνεται πως έλκω τα Peugeot μιας και το πρώτο ήταν 106 και το δεύτερο 206, το μεν πρώτο με οδηγό γυναίκα, το δε δεύτερο με οδηγό νεαρό. Να 'ναι καλά ο μαύρος προφυλακτήρας του Fiat μου που δε χαλάει εύκολα. Εμφανής ζημιά δεν έγινε καμία από τις δύο φορές και τους άφησα αμέσως να φύγουν.
-
Εχουν περασει 2 εβδομαδες απο το περιστατικο που θα γραψω (το οποιο ταιριαζει και στο θεμα των ταξιτζηδων) και προσπαθω να το αποβαλλω απο τη μνημη αλλα δε φευγει με τιποτα.
Πεμπτη βραδυ κατα τις 2 το βραδυ, γυριζω απο ταξιδι στο εξωτερικο. Ειμαι λοιπον ορθιο πτωμα στο Ελ. Βενιζελος και παιρνω ταξι.
Το αμαξι οταν εφευγα για το ταξιδι το αφησα σε ενα δρομο διπλα σε γραφειο γνωστου μου στα Σπατα.
Λεω λοιπον στον ΣΚΑΤΟΤΑΡΙΦΑ παμε Σπατα - Παιανια. Κανε ενα φυσημα ψιλοαγανακτησης στο οποιο δεν δινω σημασια. Δεν βγαζουμε μιλια ολο το δρομο και μετα απο κανα 10λεπτο του λεω εδω βγαινουμε, ασε με εδω περα. Το ταξιμετρο και με διπλη φυσικα ταριφα εχει γραψει 8.60-8.90 καπου. Του δινω ενα 20ευρω και μου λεει 'τελος παντων, ενταξει ειμαστε''.
Τι ενταξει ρε φιλε του λεω, 9 ευρω γραφει το ταξιμετρο. Ε μου λεει, φυγαμε απο αεροδρομιο συν τα διοδιαααα. Ε ωραια του λεω, αντε και 6 ευρω για ολα αυτα (αν και ειναι πολλα), φερε ρεστα.
Μου πεταει τοτε ενα πενταευρω πανω μου και αρχιζει: αϊ στο διαολο γαμ...νοι ολοι, περιμενω δυο ωρες στο αεροδρομιο και μου ερχεται ενας μονο για να τον παω στα Σπατα, γ..ω το κερατο σου και τετοια.
Μου εχει ανεβει το αιμα επικινδυνα και σκεφτομαι δεν θα τον αρπαξω ακομα γιατι θα σηκωθει να φυγει και με τη τσαντα μου που ειναι στο πορτ μπαγκαζ.
Βγαινει εξω συνεχιζοντας να βριζει απιστευτα, εγω του λεω την αλλη φορα να ζητας απο την αστυνομια στο αεροδρομιο να διαλεγεις δρομολογια μαλ..κα και πιανει την τσαντα μου και την πεταει μεσα στο δρομο με δυναμη.
Εγω εχω μεινει λιγο μαλ..ας και αφοτου πιασω την τσαντα απο το δρομο, παω κατα πανω του και γκαζωνει και φευγει.
Θεωρω τον εαυτο μου ΗΛΙΘΙΟ μεγαλο γιατι επρεπε ή να τον σαπισω στο ξυλο χωρις να σκεφτομαι την τσαντα μου και ειναι το μονο σκηνικο που θα δικαιολογουσα τον εαυτο μου να ασκησω βια και επισης γιατι εμεινα χαζος απο το τελειωμα της ολης υποθεσης και δεν προλαβα να παρω τις πινακιδες (αν και δεν νομιζω να του κανανε τιποτα, οπως γινεται παντα).
Ειχα ηδη πολυ κακη εντυπωση για τον κλαδο τους, αλλα δεν επαιρνα συχνα ταξι και ελεγα ποτε δεν ξερεις, μπορει να μου τυχαινουν. Μετα απο αυτο, τους θεωρω ολους γουρουνια, γιατι αν δεν ηταν θα ειχαν φροντισει μονοι τους να βγαλουν εκτος του κλαδου τους τετοια αποβρασματα, αλλα δυστυχως αυτη ειναι η νοοτροπια τους και τους αρεσει. -
Γίδι με παπί Innova σήμερα το πρωί ανέβασμα Συγγρού, τέρμα αριστερά με 50 και να ρίχνει καρέκλες.
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Εχουν περασει 2 εβδομαδες απο το περιστατικο που θα γραψω (το οποιο ταιριαζει και στο θεμα των ταξιτζηδων) και προσπαθω να το αποβαλλω απο τη μνημη αλλα δε φευγει με τιποτα.
Πεμπτη βραδυ κατα τις 2 το βραδυ, γυριζω απο ταξιδι στο εξωτερικο. Ειμαι λοιπον ορθιο πτωμα στο Ελ. Βενιζελος και παιρνω ταξι.
Το αμαξι οταν εφευγα για το ταξιδι το αφησα σε ενα δρομο διπλα σε γραφειο γνωστου μου στα Σπατα.
Λεω λοιπον στον ΣΚΑΤΟΤΑΡΙΦΑ παμε Σπατα - Παιανια. Κανε ενα φυσημα ψιλοαγανακτησης στο οποιο δεν δινω σημασια. Δεν βγαζουμε μιλια ολο το δρομο και μετα απο κανα 10λεπτο του λεω εδω βγαινουμε, ασε με εδω περα. Το ταξιμετρο και με διπλη φυσικα ταριφα εχει γραψει 8.60-8.90 καπου. Του δινω ενα 20ευρω και μου λεει 'τελος παντων, ενταξει ειμαστε''.
Τι ενταξει ρε φιλε του λεω, 9 ευρω γραφει το ταξιμετρο. Ε μου λεει, φυγαμε απο αεροδρομιο συν τα διοδιαααα. Ε ωραια του λεω, αντε και 6 ευρω για ολα αυτα (αν και ειναι πολλα), φερε ρεστα.
Μου πεταει τοτε ενα πενταευρω πανω μου και αρχιζει: αϊ στο διαολο γαμ...νοι ολοι, περιμενω δυο ωρες στο αεροδρομιο και μου ερχεται ενας μονο για να τον παω στα Σπατα, γ..ω το κερατο σου και τετοια.
Μου εχει ανεβει το αιμα επικινδυνα και σκεφτομαι δεν θα τον αρπαξω ακομα γιατι θα σηκωθει να φυγει και με τη τσαντα μου που ειναι στο πορτ μπαγκαζ.
Βγαινει εξω συνεχιζοντας να βριζει απιστευτα, εγω του λεω την αλλη φορα να ζητας απο την αστυνομια στο αεροδρομιο να διαλεγεις δρομολογια μαλ..κα και πιανει την τσαντα μου και την πεταει μεσα στο δρομο με δυναμη.
Εγω εχω μεινει λιγο μαλ..ας και αφοτου πιασω την τσαντα απο το δρομο, παω κατα πανω του και γκαζωνει και φευγει.
Θεωρω τον εαυτο μου ΗΛΙΘΙΟ μεγαλο γιατι επρεπε ή να τον σαπισω στο ξυλο χωρις να σκεφτομαι την τσαντα μου και ειναι το μονο σκηνικο που θα δικαιολογουσα τον εαυτο μου να ασκησω βια και επισης γιατι εμεινα χαζος απο το τελειωμα της ολης υποθεσης και δεν προλαβα να παρω τις πινακιδες (αν και δεν νομιζω να του κανανε τιποτα, οπως γινεται παντα).
Ειχα ηδη πολυ κακη εντυπωση για τον κλαδο τους, αλλα δεν επαιρνα συχνα ταξι και ελεγα ποτε δεν ξερεις, μπορει να μου τυχαινουν. Μετα απο αυτο, τους θεωρω ολους γουρουνια, γιατι αν δεν ηταν θα ειχαν φροντισει μονοι τους να βγαλουν εκτος του κλαδου τους τετοια αποβρασματα, αλλα δυστυχως αυτη ειναι η νοοτροπια τους και τους αρεσει.Κλασική περίπτωση ταξιτζή από το αεροδρόμιο. Μου συμβαίνει κάθε φορά που πρέπει να πάω μέχρι την εταιρεία στην Παιανία. Και κάθε φορά τσακώνομαι!!
-
ethnikaras
Δεν είναι όλοι γουρούνια αλλά συχνά σε παρόμοια περιστατικά έχω κρατηθεί να μην τραβήξω κλωτσίδι στην πόρτα να με θυμάται.
Τελευταία έχουν ακριβύνει οι ταριφιές; Τις προάλλες έδωσα 30 (νομίζω) από αεροδρόμιο για κέντρο.. -
Ο χρήστης ipan έγραψε:
ethnikaras
Δεν είναι όλοι γουρούνια αλλά συχνά σε παρόμοια περιστατικά έχω κρατηθεί να μην τραβήξω κλωτσίδι στην πόρτα να με θυμάται.
Τελευταία έχουν ακριβύνει οι ταριφιές; Τις προάλλες έδωσα 30 (νομίζω) από αεροδρόμιο για κέντρο..30€????
Μα καλά, δεν έχουν το Θεό τους τελικά....
-
Πριν μιάμιση ώρα ερχόμουν από Λεμεσό για Πάφο (αυτοκινητόδρομος με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και τσιμεντένιο διάζωμα ). Κάπου βλέπω σταματημένα τα αυτοκίνητα μπροστά μου. Φτάνοντας λίγο πιο μπροστά βλέπω ένα Prelude και ένα παλιό Datsun μικρό χτυπημένα αρκετά άσχημα. Κατεβαίνω να δω αν μπορώ να βοηθήσω. Στο Prelude κοπελιά σοκαρισμένη και σπασμένο πόδι και χέρι, αλλά σε καλή γενική κατάσταση και Datsun παππούς ο οποίος είχε πεθάνει (πριν 5 λεπτά πρέπει να είχε γίνει το ατύχημα ). Αιτία; Ο παππούς πήγαινε αντίθετα
-
-
Αυτά είναι...
-
Ελπίζω η κοπέλα να μην έχει τίποτε άλλο.
Κρίμα και για τον παππού αν και φαίνεται ότι του είχε κλείσει ραντεβού ο τύπος με το δρεπάνι.
-
Κρίμα...
Ζώα ζώα ζώα [#3]