-
Αν βρισκοταν 'μεθυσμενος' τοτε ισως η ασφαλιστικη να μην καλυπτε αυτους που επαθαν ζημια
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Αν βρισκοταν 'μεθυσμενος' τοτε ισως η ασφαλιστικη να μην καλυπτε αυτους που επαθαν ζημιαΑπ' ότι θυμάμαι, έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η ασφαλιστική είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τους ζημιωθέντες. Απλά της δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει με τη σειρά της τα λεφτά από τον θύτη εφόσον βρεθεί μεθυσμένος, κτλ.
-
Ακριβώς έτσι είναι. Όταν με τράκαραν, απαίτησα αλκοτέστ, το οποίο ήταν θετικό. Τα λεφτά τα πήρα στο ακέραιο.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αν βρισκοταν 'μεθυσμενος' τοτε ισως η ασφαλιστικη να μην καλυπτε αυτους που επαθαν ζημια
Απ' ότι θυμάμαι, έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η ασφαλιστική είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τους ζημιωθέντες. Απλά της δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει με τη σειρά της τα λεφτά από τον θύτη εφόσον βρεθεί μεθυσμένος, κτλ.
+1
-
Ζώα...
Όσοι έχουν μείνει πίσω στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους κι επιμένουν να κάθονται στην αριστερή πλευρά στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό...
Αν βιάζεσαι, σου έρχεται να πηδήξεις από πάνω... ή να τους ρίξεις παραδίπλα! -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ζώα...Όσοι έχουν μείνει πίσω στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους κι επιμένουν να κάθονται στην αριστερή πλευρά στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό...
Αν βιάζεσαι, σου έρχεται να πηδήξεις από πάνω... ή να τους ρίξεις παραδίπλα!Είναι το απωθημένο του (νέο)Έλληνα, αυτή τη μανία με 'την αριστερά'.
Πρόσεξε με τι μανία έχουν οι περισσότεροι στους δρόμους να πιάσουν την αριστερή λωρίδα.
Αν μεταφραζόταν όλη αυτή η αριστερομανία σε ψήφους προς την αριστερά, τότε ο Περισσός θα ήταν το κέντρο της χώρας. -
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν υιοθετούμε το σύστημα του London Underground. Ταμπελίτσες σε όλες τις κυλιόμενες σκάλες που να γράφουν 'Να στέκεστε στα δεξιά'
-
Το λένε από τα μεγάφωνα αραιά και που σε σταθμούς στην Αθήνα, αλλά κλασικά στα @@
-
Μιλάμε για τους ίδιους υγιείς ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα ασανσέρ σωματικώς αναπήρων;
-
Ζώα...Όσοι έχουν μείνει πίσω στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους κι επιμένουν να κάθονται στην αριστερή πλευρά στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό...
Αν βιάζεσαι, σου έρχεται να πηδήξεις από πάνω... ή να τους ρίξεις παραδίπλα!πωπω ρε πστ μου, τι τριμαλακες ειναι ολοι αυτοι...Εγω περναω με το ετσι θελω και οποιος στραβοκοιταξει τα ακουει και λιγο, καταλαβαινει αυτοματα ποσο μαλακας ειναι με αυτο που κανει και τελειωνει εκει η συζητηση.
-
Ζώο σήμερα στην Παλιά εθνική Πατρών-Αθηνών μέσα στην Πάτρα στις 23:00 κινούμενο με μηχανάκι και σβηστό φως...σε κάτι σημεία που δεν είχε φωτισμό (λόγω πχ καμένης λάμπας) εγώ που ήξερα που ήταν δεν τον έβλεπα από τον καθρέφτη μου καθόλου.Ούτε σαν σκιά.Όταν τον έφτασα (Γιατί έκανε και σφήνες με απότομες συνεχείς αλλαγές λωρίδας) σε κάποια ευθεία, ακολούθησε η στοιχομυθία:
-ΦΩΤΑ!!!!!
-Τί?
-Άναψε τα φώτα σου!δεν φαίνεσαι καθόλου
-Το ξέρω...επίτηδες τα έχω σβηστά για να μην φαίνομαι.
Τι να πω...?τα λόγια είναι περιττάΥΓ:Το μηχανάκι ήταν delivery-boy...
ΕΛΕΟΣ πια με αυτούς τους ανεγκέφαλους... -
Χαχα! Μετά τον Ghost Rider, έχουμε και τον Ghost Driver! Ή κάτι σαν το Invisible Mode στο MSN...
ΘΕΟΣ ο τύπος!
Αλήθεια, στις περιπτώσεις αυτές, σε ατύχημα, υπάρχει περίπτωση να πιστοποιηθούν τα σβηστά φώτα και να φταίει στα σίγουρα ο 'άφαντος'?
-
Σε περιπτωση ατυχηματος 'τον εκλεισες αρα φταις'...
-
Αλήθεια, στις περιπτώσεις αυτές, σε ατύχημα, υπάρχει περίπτωση να πιστοποιηθούν τα σβηστά φώτα και να φταίει στα σίγουρα ο 'άφαντος'?Aμ δε... Όπως δεν μπορείς να πιστοποιήσεις ότι δεν λειτουργούσαν τα στοπ του μπροστινού σου και γι' αυτό έπεσες πάνω...
-
Μπορείς: η λάμπα που έσπασε ενώ λειτουργούσε φαίνεται διότι το νηματάκι έχει απανθρακωθεί ενώ αν ήταν σβηστή την ώρα που έσπασε το νηματάκι πιθανότατα είναι ακέραιο.
-
Αχα.... Μάλιστα...
-
εκτός κι αν ήταν απανθρακωμένη πριν το ατύχημα
-
Zώο ο ηλίθιος στην Πάτρα στην Πανεπιστημίου που αφήνει πάνω στο δρόμο με αλάρμ το rallye του και χωρίς να κοιτάξει ανοίγει διάπλατα την πορτα του οδηγού!! Παθαίνω εγκεφαλικό τον αποφευγω και γλυτώνω στο τσακ την συγκρουση με το αντιθετο ρευμα!
Eχει καταντησει αηδία! Δε φτάνει που αφηνουν τα ρημάδια τους όπου ναναι, δινουν μία και ανοιγουν την πόρτα και όποιον πάρει ο Χάρος!!
Και μετά που του κορναρα και τον εβρισα (είχα τόση ενταση από την ξαφνική πορτα που μου ρθε στη μουρη) με κοιταξε απορημένο το ζώο!! Αλλά δε σταμάτησα να τον βρίσω γιατι ήμουν με έναν φίλο μου μαζί που είχε τόσο τσαντιστεί με το συμβάν που θα τρεχαμε στα τμήματα για ξυλοδαρμό μετά (τον είχε πάντως )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αλλά δε σταμάτησα να τον βρίσω γιατι ήμουν με έναν φίλο μου μαζί που είχε τόσο τσαντιστεί με το συμβάν που θα τρεχαμε στα τμήματα για ξυλοδαρμό μετά (τον είχε πάντως )Και αν ο άλλος είχε 6 νταν?
-
Ζώον η βλαμμένη σήμερα με το Megane στην Α.Ο., ζώον κι εγώ από πίσω της.
Κλασικά κινείται με 90-100 στην αριστερή και πλησιάζω (από τα 200 μέτρα δηλαδή) με 130-140. Αρχικά βγάζω φλας, το οποίο εννοείται δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Στα 40 μέτρα περίπου παίζω φανάρια, πάλι τίποτε. Σημειωτέον ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο δεν κινείται ούτε στη μεσαία ούτε στη δεξιά λωρίδα. Στα 20 μέτρα το ίδιο αφού πλέον έχω φρενάρει. Κορνάρω μία, δύο, τίποτε. 'Δε γ%#$@%^' λέω, εντελώς άδειος είναι θα την κάνω από δεξιά. Κόβω λίγο ακόμη να της δώσω αέρα και αρχίζω να κινούμαι προς τα δεξιά. Όταν είμαι μεταξύ αριστερής και μεσαίας ξανανοίγω το γκάζι να την περάσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και βέβαια εκείνη κάνει τη μ@λ@κία 'by the book'. Κόβει δεξιά τιμονιά!!!
Ευτυχώς η δεξιά λωρίδα είναι κι αυτή άδεια και τσιμπώντας το φρένο κάνω τέρμα δεξιά (πιστεύω ότι όποιος μας έβλεπε από πίσω θα μας φασκέλωνε με χέρια και με πόδια). Όταν δε την πέρασα, φάνηκε να ξανατρομάζει και τι έκανε; Τιμονιά αριστερά! (ευτυχώς δεν ερχόταν κανένας πίσω να τον πετάξει στο διάζωμα).
Ζώον κι εγώ λοιπόν που:- Δοκίμασα (και μάλιστα ομολογώ χωρίς φλας) να περάσω από δεξιά
- Δεν υπολόγισα ότι, από τη στιγμή που ήταν 'προβλεπόμενη κοτάρα' θα έκανε όλες τις βλακείες του συρμού.
Ζώα ζώα ζώα [#3]