Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
1 - Το σημειο ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνο για πολους λογους.
α - Ειναι λαθως η κλιση του οδοστρωματος
β - Δεν υπαρχει ορατοτητα
γ - Υπαρχουν ζωα που περνανε το φαναρι με κοκκινο
Πολύ ωραία. Συμφωνούμε ότι το κομμάτι εκείνο είναι επικίνδυνο για διάφορους λόγους. Δεν συμφωνείς ότι ένας συνετός οδηγός (και μάλιστα ένας που ξέρει αυτόν τον δρόμο από 16 ετών) θα πρέπει να οδηγεί λαμβάνοντας υπόψιν όλους τους παράγοντες και όχι να θεωρεί ότι είναι λογικό να περνάει με πάρα πολλά από ένα επικίνδυνο σημείο ελπίζοντας ότι δεν θα του συμβεί κάτι;
δ - Υπαρχουν ζωα που στηνονται με ρανταρ πισω απο στροφη....
Ο.Κ., δεκτό. Αν δεν σου είναι δύσκολο, Αλέξανδρε, μήπως θα μπορούσες μα μας δώσεις την δική σου άποψη για το πως θα μπορέσουμε να μειώσουμε τα τροχαία στο συγκεκριμένο σημείο;
Λιγο παραπανω να χεις στο κοντερ και να συμβει κατι που να σε
αναγκασει να κανεις 'φρεναρισμα πανικου', χανεις τον ελεγχο
του αυτοκινητου και πας για την νησιδα.
Γι αυτους τους λογους το φαναρι και η μπαριερα δεν προλαβαινουν
να πιασουν σκονη πριν πεσει καποιος πανω τους....
Από την στιγμή που ο δρόμος είναι επικίνδυνος και οι πιθανότητες να συμβεί κάτι από αυτά που ανέφερες είναι μεγάλες, δεν συμφωνείς ότι ένας σωστός οδηγός θα πρέπει να κινείται με προσοχή και με τρόπο που θα του επιτρέψει να αντιδράσει αν συμβεί κάτι; Δεν μιλάμε για μια ατέλειωτη ευθεία στον αυτοκινητόδρομο, αλλά για μια αρκετά ύπουλη στροφή σε ημιαστικό δρόμο με αρκετή και πολλάκις απρόβλεπτη κίνηση. Το μπλόκο της αστυνομίας μπαίνει σπανιότατα εκεί, άρα δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε παράγοντα στην πρόκληση ατυχημάτων. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αν έμπαινε συνέχεια (ή πολύ συχνά), θα είχαμε σημαντική μείωση των τροχαίων καθώς οι οδηγοί θα το μάθαιναν και θα έκοβαν.
3 - Με ποια λογικη γινετε μπλοκο σε σημειο οπου η σωματικη
μου ακαιρεοτιτα και η ακαιρεοτιτα των περιουσιακων μου στοιχειων
βρησκοντε σε ΑΜΕΣΟ κινδυνο;;;
Με ποια λογικη πρεπει να ανεβασω το αυτοκινητο μου πανω σε
πεζοδρομιο (με οτι αυτο συνεπαγεται)για να με ελεγξουν;
Με ποια λογικη καταλαμβανουν το πεζοδρομιο;;;;
Αλέξανδρε, επαναλαμβάνω ότι τα αυτοκίνητα σταματούν εκεί με απόλυτη ασφάλεια. Το δεξί άκρο του δρόμου είναι περισσότερο υπερυψωμένο έρεισμα παρά πεζοδρόμιο και σίγουρα δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας κίνδυνος και καμία ζημιά από κάποιον που αναγκάστηκε να σταματήσει εκεί. Αν τώρα κάποιος έρχεται με 160 σε ένα τέτοιο δρόμο (με όριο 80) και στην θέα του περιπολικού πανικόβλητος χάσει τον έλεγχο, τότε μάλλον δεν του φταίει η τροχαία.
Προσωπικα, αν πετυχω μπλοκο σ εκεινο το σημειο, δεν σταματαω που να χουν και τον εισαγγελεα του Α.Παγου μαζι τους! Αν εχω
κεφια, θα σταματησω 50 μετρα ποιο κατω, οπου θα φαινομαι με τα
αλαρμ, δεν θα κινδυνευω και θα περιμενω να ρθουν να εισπραξουν
τα μπινελικια τους!!!
Αν δεν εχω κεφια.... Ε πολυ απλα.... Η Α.Ο. ειναι 68 *δευτερολεπτα
απο κει και απο 16 χρονων, εχω μαθει τον δρομο τον εχω μαθει τοσο καλα
που ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΤΕ!
Αυτό είναι επιλογή σου, Αλέξανδρε. Την επόμενη φορά μάλιστα που θα προσπαθήσει να σε σταματήσει μπλόκο θα σου πρότεινα να μην σταματήσεις (αφού αρέσκεσαι στο σπορ) ώστε να μπορείς -με υπερηφάνια- να γράψεις την εμπειρία σου εδώ.
BTW, αυτό το 'άντε να με πιάσετε' δεν το πολυκατάλαβα. Μήπως έχεις την ψευδαίσθηση ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούν να σε πιάσουν αν πραγματικά αποφασίσουν να ασχοληθούν μαζί σου, ειδικά σε τέτοιο δρόμο; Κανένα αυτοκίνητο δεν είναι γρηγορότερο από τους ασύρματους της αστυνομίας και ένα σήμα με τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου μπορεί να μεταδοθεί σε όλα τα περιπολικά της περιοχής σε μικρότερο χρόνο από όσο σου χρειάζεται για να κατεβάσεις δύο ταχύτητες.