-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
κοπανησα ελαφρως με εφημεριδα το σκυλο στη μαπα και οταν ρωτηθικα με εντονο τροπο γιατι το κανα αυτο... απαντησα στον ιδιο τονο....
Κοιτα,αν θες να ζησεις πολλα χρονια, πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος.
Αν το εκανε αυτο καποιος στον σκυλο μου θα ημουνα εγω στην αστυνομια.
Και δεν σου φταιει ο σκυλος αλλα ο ιδιοκτητης που βαριεται να μαζευει αυτα που οφειλει να μαζεψει.Δεν μου λετε....
Διαβαζετε οτι θελετε η αυτα που γραφω!
Αν ηθελα να κανω κακο στον σκυλο θα τον πυροβολουσα η θα του ριχνα κλωτσο που θα πηγαινε στο διαολο!Κοπανησα ελαφρως τον σκυλο με μια εφημεριδα, ουτος ωστε να θυμαται οτι την επωμενη φωρα, θα παθει το ιδιο!
Τα σκυλια θυμουντε καλυτερα απο τους ανθρωπους!
Και καταλαβαινουν πιο ευκωλα χωρις περιτη βια! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
κοπανησα ελαφρως με εφημεριδα το σκυλο στη μαπα και οταν ρωτηθικα με εντονο τροπο γιατι το κανα αυτο... απαντησα στον ιδιο τονο....
Κοιτα,αν θες να ζησεις πολλα χρονια, πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος.
Αν το εκανε αυτο καποιος στον σκυλο μου θα ημουνα εγω στην αστυνομια.
Και δεν σου φταιει ο σκυλος αλλα ο ιδιοκτητης που βαριεται να μαζευει αυτα που οφειλει να μαζεψει.Δεν μου λετε....
Διαβαζετε οτι θελετε η αυτα που γραφω!
Αν ηθελα να κανω κακο στον σκυλο θα τον πυροβολουσα η θα του ριχνα κλωτσο που θα πηγαινε στο διαολο!Κοπανησα ελαφρως τον σκυλο με μια εφημεριδα, ουτος ωστε να θυμαται οτι την επωμενη φωρα, θα παθει το ιδιο!
Τα σκυλια θυμουντε καλυτερα απο τους ανθρωπους!
Και καταλαβαινουν πιο ευκωλα χωρις περιτη βια!Α οκ.....αφου δεν τον κοπανησες βαρεως ολα ΟΚ
Πλεον μπορουμε να δικαιολογουμε τις πραξεις μας βαζοντας ενα επιρρημα μπροστα. Να δω αν θα καταφερνεις να στειλεις 'στο διαολο με μια κλωτσια' καθε σκυλο που θα εβλεπες η μηπως τυχαια θα διαλεγες κανα πεκινουα
Ωρες ωρες νομιζω οτι ειμαι στο φορουμ με τους πιο μαγκες του κοσμου
Αντε θα σας κανω δωρο και κανενα επεισοδιο μπομπ σφουγγαρακη
-
Ζώο αυτός που μου τρακάρισε το 106 εχτές βράδυ το 106 στην Μεταμόρφωση και δεν μου άφησε τα στοιχεία του
-
Τι που πως?
-
Παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι της αδερφής μου που έμεινα χτες βράδυ. Σηκώθηκα να το πρωί και το βρήκα τρακαρισμένο... θέλει καπό άλλαγμα Μάλλον με όπισθεν με χτύπησε. Έχω δει ότι παρκάρει ένα Sprinter εκεί θα δω μήπως έχει κάνα σημάδι πίσω
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ζώο αυτός που μου τρακάρισε το 106 εχτές βράδυ το 106 στην Μεταμόρφωση και δεν μου άφησε τα στοιχεία τουΠρωτοτυπο...
-
Το παραξενο θα ηταν να σου αφηνε τα στοιχεια του...
Σιδερενιο κ παλι ευχομαι....
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι της αδερφής μου που έμεινα χτες βράδυ. Σηκώθηκα να το πρωί και το βρήκα τρακαρισμένο... θέλει καπό άλλαγμα Μάλλον με όπισθεν με χτύπησε. Έχω δει ότι παρκάρει ένα Sprinter εκεί θα δω μήπως έχει κάνα σημάδι πίσωμου είχαν κάνει το ίδιο πριν μερικά χρόνια...ευτυχώς που δεν τον βρήκα τότε...τώρα απλά θα ζητούσα να φτιάξει την ζημιά. Ξέρω επομένως πως νιώθεις...εύχομαι να μην ξανασυμβεί σε κανέναν.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι της αδερφής μου που έμεινα χτες βράδυ. Σηκώθηκα να το πρωί και το βρήκα τρακαρισμένο... θέλει καπό άλλαγμα Μάλλον με όπισθεν με χτύπησε. Έχω δει ότι παρκάρει ένα Sprinter εκεί θα δω μήπως έχει κάνα σημάδι πίσωΟχι ρε!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ζώο αυτός που μου τρακάρισε το 106 εχτές βράδυ το 106 στην Μεταμόρφωση και δεν μου άφησε τα στοιχεία του -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Η γνωστη στο forum κυρια με Ηummer H2 με τις 24αρες bling bling ζαντες ε8εα8η πριν λιγη ωρα στο Κολωνακι να εχει προκαλεσει κυκλοφοριακο προβλημα. Ο λογος αυτος που ολοι φανταζεστε.Το Hummer εθεάθη και πάλι στο Κολωνάκι σήμερα το μεσημέρι (παρκαρισμένο αυτήν την φορά στην Τσακάλωφ). Τα θέλει ο κώλος της ιδιοκτήτριας αν κατεβαίνει μέρα παρά μέρα με το θεριό στο κέντρο της Αθήνας.
Τι ζάντες είναι αυτές;
-
Απαίσιες?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Η γνωστη στο forum κυρια με Ηummer H2 με τις 24αρες bling bling ζαντες ε8εα8η πριν λιγη ωρα στο Κολωνακι να εχει προκαλεσει κυκλοφοριακο προβλημα. Ο λογος αυτος που ολοι φανταζεστε.Το ζωον είναι φυσικά η 'γνωστη κυρία' και οι ζάντες της, όχι οι 2 λωρίδες που έχουνε κλείσει τα παράνομα παρκαρισμένα, αυτά δεν προκαλούν καμία συμφόρηση, δεν έχουνε 24'αρες ζάντες άλλωστε...
-
Πως ξερεις οτι ειναι παρανομα τα παρκαρισμενα?
Ξερεις το δρομο? [δεν ειρωνευομαι απλα δε καταλαβαινω πως το ξερεις οτι ειναι παρανομα] -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ζώο αυτός που μου τρακάρισε το 106 εχτές βράδυ το 106 στην Μεταμόρφωση και δεν μου άφησε τα στοιχεία τουΜα τι κυκλοφορούνε γύρω μας...και αντι να λιγοστεύουν περισεύουν
-
chrmes, τόσο πολύ σε χτύπησε ρε συ που θέλεις άλλαγμα στο καπό;
-
Hammer που θέλει στο κεφάλι αυτός η αυτή με το hummer
Μήπως βγήκαν τα τάνκς πάλι; -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η γνωστη στο forum κυρια με Ηummer H2 με τις 24αρες bling bling ζαντες ε8εα8η πριν λιγη ωρα στο Κολωνακι να εχει προκαλεσει κυκλοφοριακο προβλημα. Ο λογος αυτος που ολοι φανταζεστε.
Το ζωον είναι φυσικά η 'γνωστη κυρία' και οι ζάντες της, όχι οι 2 λωρίδες που έχουνε κλείσει τα παράνομα παρκαρισμένα, αυτά δεν προκαλούν καμία συμφόρηση, δεν έχουνε 24'αρες ζάντες άλλωστε...
εάν κατέβαινε με ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ αυτοκίνητο (ακόμα και με ένα RAV4)
δεν θα συνέβαινε τίποτα, στην Αθήνα ζει όχι στο Νιου Γιορκ με τα άβενιους... -
Ετσι ακριβώς είναι. Αν κάποιος (με ΚΑΝΟΝΙΚΟ) αυτοκίνητο το αφήσει με αλαρμ στην μέση του συγκεκριμένου δρόμου θα φταίνε οι οδηγοί των αυτοκινήτων απο πίσω που δε χωράνε να περάσουν.
Ας έπαιρναν ποδήλατο (ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΕΡΟ) να χωράγανε.
edit: αν είχε σφηνώσει ενα Ford Transit θα έφταιγε ο οδηγός του ή τα παρκαρισμένα?
-
Εγώ ξέρω τουλάχιστον πολλούς δρόμους σαν τον παραπάνω όπου επιτρέπεται η στάθμευση κι από τις 2 μεριές και όπου ο βλάχος με το τέρας απλώς δεν περνάει αλλά επιμένει να το κάνει.
Ζώα ζώα ζώα [#3]