-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
γου...
....ρια
ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
-
Κατουρατε και λιγο...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
γου...
....ρια
Φχαρηστω......
Αλλα μη παει παραεξω κ αρχησουν τα 'ταματα'...... -
Μια και ξεφυγαμε....
Για την κυρια τι εχετε να πειτε;;;;
Ειναι απο αυτες που δεν εχουν αποφασισει
τι θελουν να κανουν στη ζωη τους..... -
Σιγά μη δεν έχει αποφασίσει...
Βίζιτ
-
Τόσες δουλειές έχει αλλάξει, αλλά όλες του κώλου είναι.
-
Δε πά να λέτε.
Τέτοιο 'Βραζιλιάνικο' κομμάτι
-
Omikrone3 έγραψε:
γου.......ρια
ΘΕΑΑΑΑΑ!!! ΘΕΑ!!!!
-
Την Ινα την είχα πετύχει πριν πολλά χρόνια στο Χ.Κ. Παρνασσού. Από κοντά και άβαφη μου φάνηκε πολύ μέτρια σε εμφάνιση.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Την Ινα την είχα πετύχει πριν πολλά χρόνια στο Χ.Κ. Παρνασσού. Από κοντά και άβαφη μου φάνηκε πολύ μέτρια σε εμφάνιση.Εγω την πετυχα καλοκαιρακι σε παραλια με μονοκινη.....
α-μονοπολουσε το ενδιαφερων ολης της παραλιας..... Αλλα δυσκολα ελεγες οτι 'ειναι αυτη'....
β-τωρα μαθατε πως προεκυψε η ονομασια αμοχωστος..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω την πετυχα καλοκαιρακι σε παραλια με μονοκινη.....
α-μονοπολουσε το ενδιαφερων ολης της παραλιας..... Αλλα δυσκολα ελεγες οτι 'ειναι αυτη'....Αφου κοιτουσες σε λαθος σημειο...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Την Ινα την είχα πετύχει πριν πολλά χρόνια στο Χ.Κ. Παρνασσού. Από κοντά και άβαφη μου φάνηκε πολύ μέτρια σε εμφάνιση.Tην εχω παρει πριν 3-4 χρονια σε ενα παρτι δε θυμαμαι ακριβως ποτε αλλα ηταν ξενερωτη..
-
Random1 εισαι ο βασιλιας του φορουμς. τελειωσε.
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Την Ινα την είχα πετύχει πριν πολλά χρόνια στο Χ.Κ. Παρνασσού. Από κοντά και άβαφη μου φάνηκε πολύ μέτρια σε εμφάνιση.
Tην εχω παρει πριν 3-4 χρονια σε ενα παρτι δε θυμαμαι ακριβως ποτε αλλα ηταν ξενερωτη..
Μήπως ήτανε ο Λάκης Γ@βαλάς αυτός που είχες πάρει και δε θυμάσαι καλα?
-
OXI KAI O LAKHS...
Την εκλεισα μεσω του Μανιατη του φιλου μου που εκανε το παρτι..Της μιλησε αυτος, μετα αυτη τσεκαρισε και την ειχα κλεισει για 150 χιλιαρικα σε δρχ.. Στο δωματιο το επαιζε ζαλισμενη κλπ μετα για προφανεις λογους αλλα οταν της ειπα να φυγει αυτη εγινε αεροπλανο επι κλινης... τρομερη εμπειρια...
-
OXI KAI O LAKHS...
Την εκλεισα μεσω του Μανιατη του φιλου μου που εκανε το παρτι..Της μιλησε αυτος, μετα αυτη τσεκαρισε και την ειχα κλεισει για 150 χιλιαρικα σε δρχ.. Στο δωματιο το επαιζε ζαλισμενη κλπ μετα για προφανεις λογους αλλα οταν της ειπα να φυγει αυτη εγινε αεροπλανο επι κλινης... τρομερη εμπειρια...
Αυτην που δεν προλαβα ηταν η Πεπη Τσεσμελη...
-
Αλλη μια εκδοχή του μύθου με την ταρίφα λοιπόν
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
OXI KAI O LAKHS...Την εκλεισα μεσω του Μανιατη του φιλου μου που εκανε το παρτι..Της μιλησε αυτος, μετα αυτη τσεκαρισε και την ειχα κλεισει για 150 χιλιαρικα σε δρχ.. Στο δωματιο το επαιζε ζαλισμενη κλπ μετα για προφανεις λογους αλλα οταν της ειπα να φυγει αυτη εγινε αεροπλανο επι κλινης... τρομερη εμπειρια...
Αυτην που δεν προλαβα ηταν η Πεπη Τσεσμελη...
Καλα.... την Πεπη την τσιμπισανε στο πι και φι....
Αλλη που τα πηγαινε καλα ηταν μια x-reality περσονα, Τσυπρια, ξανθια με τεραστιο μπουστο.....
Την προωθουσε ο εθνικος μας GAY..... -
Φιλούθκια?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αλλη μια εκδοχή του μύθου με την ταρίφα λοιπόνΗ ταριφα....ισχυει.....
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]