-
Τόσα έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε ο ένας για τον άλλον να μην μάθουμε και αυτό?!
Υ.Γ Όποιος έχει διάθεση να απαντήσει με προσβολές και άλλες αηδίες όπως συνθήματα θα τον παρακαλούσα όχι εγώ αλλά όλο το forum να μην το κάνει!
Αν ξέχασα καμία ομάδα πείτε μου!
-
Τόσα έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε ο ένας για τον άλλον να μην μάθουμε και αυτό?!
Υ.Γ Όποιος έχει διάθεση να απαντήσει με προσβολές και άλλες αηδίες όπως συνθήματα θα τον παρακαλούσα όχι εγώ αλλά όλο το forum να μην το κάνει!
-
-
ΚΑΙΤΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ, ΠΑΟΚΑΡΑ ΒΕΒΑΙΑ!!
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ!!
ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΑΔΟΣ!! -
Olympiakos P. alla kai Olympiakos Bolou
8a sumfwnhsw me ton topmar fanatismos de xreiazetai.
-
Πικραμένος Βαζελάκος είμαι
-
Ψηφίσαμε αλλά βασικές ομάδες λέιπουν.....δέν βλέπω ούτε PEUGEOT ούτε SUBARU ούτε SKODA....Nα ανοίξουμε μιά καινούργια ψηφοφορία.
Ποδοσφαιρικώς άν και το αντιπαθώ ιδιαίτερα το άθλημα λέω ότι είμαι ΑΕΚ για να έχω κι εγώ κάτι να λέω....Προσοχή έχω την εντύπωση ότι ο Παπαϊωάννου παίζει ακόμα εκεί.... -
OLYMPIAKOS F.C.
Προτεινω να βγαλεις την παναχαικη και να βαλεις επιλογη 'αλλη' !!
-
Τι σχέση εχει με την αυτοκίνηση ρε παιδιά το ποδόσφαιρο? Ξέρω,θα μου πείτε δεν εχει σχέση με την αυτοκίνηση αλλά με τα μέλη του 4TF!!
Το αφήνω λοιπόν.Αλλά προσοχή γιατι το θέμα είναι δύσκολο.ΠΡΟΣΟΧΗ!
-
ΑΕΚ. Φίλαθλος, καμιά σχέση με οπαδιλίκια.
Την Παναχαική να την αφήσεις στην λίστα γιατί είναι μια ομάδα τίμια με ιστορία και πολλές συμπάθειες. Ούτως ή άλλως η προτίμηση σε μια ομάδα δεν έχει να κάνει με το πόσο καλή ομάδα είναι.
Jacob- Eagleheart
-
Έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή 'δεν ασχολούμε', για να δούμε και αυτό το ποσοστό.
-
Συμφωνώ με τον kouk ότι δεν έχει σχέση η ψηφοφορία εδω, είναι επικίνδυνη και χρειάζεται προσοχή.
Όσο για τις επιλογές (το ξαναλέω), δεν έχει Β+ που είμαι φανατικός!!! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Συμφωνώ με τον kouk ότι δεν έχει σχέση η ψηφοφορία εδω, είναι επικίνδυνη και χρειάζεται προσοχή.
Όσο για τις επιλογές (το ξαναλέω), δεν έχει Β+ που είμαι φανατικός!!!Καλημέρα
το καλό το φόρουμ, στα δύσκολα φαίνεται .
Ολυμπιακός χωρίς να είμαι φανατικός και αηδίες.Άλλωστε όταν βλέπεις τα δις που τους χαρίζονται,το επίπεδο των ελλήνων παραγόντων, πως αυτόί νταντεύουνε τα νεαντερταλάκια που το παίζουν 'οργανωμενοι', αλλά και το επίπεδο του ποδοσφαίρου που παίζεται στο εξωτερικό και όχι στο 'ελλάντα'..Ε τότε δηλώνεις κολλημένος με τη μπάλα, μόνο για να κάνεις με τους άλλους πλάκα. -
1)Δεν μίλησε κανείς για ποδόσφαιρό αλλά για ομάδα γενικότερα!
2) Δεν θα το έβαζα το θέμα αν δεν υπήρχαν διάφορα επίσης άσχετα με την αυτοκίνηση!
3)Η επιλογή 'δεν ασχολούμαι', μπήκε! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι σχέση εχει με την αυτοκίνηση ρε παιδιά το ποδόσφαιρο?ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ...
-
Πειραιώτης, άρα Ολυμπιακός (και Α.Ο.Καστέλλας, άντε στο τσακ τη σώσαμε την κατηγορία και φέτος....)
Σπύρος
-
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.
-
ΑΡΙΑΝΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ) ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ......
-
Λέω στον κόσμο ότι είμαι Άρης (μου έμεινε από την εποχή που στο μπάσκετ είχαμε τον Γκάλη-τότε ήμουν 7-10 ετών), αλλά δεν ασχολούμαι καθόλου...
Δεν αξίζει να φωνάζω και να τσακίζομαι για να τα κονομάει ο κάθε @## (καλά, είπαμε, σεμνά... ).Μόλις τώρα διάβασα από τον άξιο ότι πάμε για τίτλο... (τόοοσο σχετικός ) . Για το κύπελο, έτσι;;;
-
ΑΕΚαρα. Παντα ημουν ελαφρα κολημενος με την ΑΕΚ αν και ποτε δεν εμεινα κοντα στην Φιλαδελφεια και δεν ειμαι Κωνσταντινοπολιτης
Καθολου φανατικος και στην πραγαμτικοτητα εχω παει μονο μια φορα στην Φιλαδελφεια σε ματς και απογοητευτηκα γιατι εβλεπα 75% των εκδηλωσεων των φιλαθλων να ειναι εκτονωση (μεσω σπαστε τα ολα, φωτιες, ξυλο και φυσικα υβριστικη συνθηματολογια).
Νικος
Τι ομάδα είμαστε!?!