-
PININ 2.0 5πορτο ή GRAND VITARA 2.0 5πορτο ή FREELANDER 3porto
Ποιό προτιμάτε από τα τρία;
-
-
-
an boreis pane gia rav4.estw kai gia to proigoumeno h to kainourio metaxeirismena.kalitera kai apo ta dio pou les.
metaksi twn dio tha eperna to gran vitara.to pinin mou fainete poli mikro kai me tipota den tha eperna mitsubishi epidi anikei ston sarakaki.
h suzuki einai aksiopisth etairia me sistimata tetrakinisis edw kai para polla xronia.stin asfalto to suzuki den einai san to rav alla sto xwma einai kalitero.afta.. -
Δυσκολη επιλογη ομολογουμενως. Το Vitara ψηφισα, αλλα τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να γινεται πολυ 'σουπα' και να το οδηγα και η τελευταια 'κουλη' γυναικα οδηγος. Οποτε μηπως PININ; Μπερδευτηκα γιατι και τα 2 ειναι σπεσιαλ
-
Επειδή ανέφερα και το FREELANDER από την αρχή που μπήκα στο φόρουμ,προσθέτω και αυτό στη δημοσκόπιση.-
-
Τι λες ρε φίλε εσύ κρίνεις από το ποιος οδηγεί το αμάξι και από πόσους; Δηλαδή επειδή το οδηγούν το αμάξι γυναίκες πάει να πει ότι είναι «σούπα». Μην τρελαθούμε τέλειος.
Υ.Γ. είμαι φανατικός Suzuki έχω ένα samurai και ένα GV και σε λίγο παίζει να αποκτήσω και το Jimmy. Αυτά .Πιστεύω να κατάλαβες ποιο ψήφισα. GRAND VITARA.
-
Ανεξάρτητα από το ποιοί το οδηγούν, ψηφίζω GV γιατί είναι πιο off road από το PININ, αξιόπιστο και πιο ωραίο εμφανισιακά. Βεβαίως και το PININ είναι πολύ καλό και αξιόπιστο αλλά αφού πρέπει να διαλέξω, ψηφίζω GV.
Για το FREELANDER δεν το συζητώ, άστο καλύτερα. -
Ψηφιζω οριακα pinin αντι το vitara, αλλα με τιποτα freelander που το εχω οδηγησει στην Αραχοβα, το οποιο δεν εχει επιδοσεις, ετριζε, ειναι πανακριβο, αλλα ομως ειχε πολυ καλες δυνατοτητες εκτος δρομου.
-
GV βέβαια. Καλή αντιπροσωπία, πολύ καλές δυνατότητες και ωραίο ανανεωμένο εσωτερικό.
Samurai δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Το αν ένα αυτοκίνητο είναι καλό δεν εξαρτάται από το ποιος το οδηγάει. Και αυτό περί γυναικών και αυτοκινήτων που οδηγούν έχει καταντήσει αηδία. Υπάρχουν και γυναίκες που μόνο κουλές δεν είναι. Και αν μη τι άλλο έχουν δικαίωμα να οδηγούν ό,τι αμάξι θέλουν ασχέτως αμα αξιοποιούν τις δυνατότητες του ή όχι.
Έχει τύχει να βρύσουν τη μητέρα μου με πολύ άσχημο τρόπο επειδή οδηγούσε το GV μου. Κάτι τέτοιοι τύποι είναι άξιοι της ηλιθιότητάς τους.
Φιλικά
grvitara [/quote] -
Μιλώντας εκ πείρας (υπάρχουν τα δύο καθαρόαιμα στην παρέα) θα ψήφιζα GV με κλειστά μάτια.Καλό το PININ αλλά πολλά λόγια και λίγη πράξη έχω δεί.¨Ασε που είναι και πολύ χαμηλό.Δεν ξέρω τους προσανατολισμούς σου αλλά αν πηγαίνουν περισσότερο προς το βουνό θα πρότεινα KIA SPORTAGE.Είναι πιο σκληροτράχηλο έχει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης,μεγαλύτερο ύψος και μικρότερους πρόβολους.
Το ROVER τι το βάζεις στις επιλογές....3,5 χρόνια στα Ελληνικά βουνά δεν έχω συναντήσει ούτε μισό έτσι για δειγμα βρε παιδί μου. -
Λοιπόν εγώ θα έλεγα να μην το κουράζεις πολύ.
Πάρε το GV αφού ούτος ή άλλος εκεί θα καταλήξειςΦωνή λαού (θέλουμε GV!!)
-
Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PININ... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ FREELANDER ΠΑΝΤΩΣ!!!
-
samurai
Τι λες ρε φίλε
Απαγορευεται;
Καποιοι θελουν (αλλο αν δεν μπορουν) να εχουν στην κατοχη τους κατι το οποιο δεν το οδηγει το 30% της αγορας, εκτος αν απαγορευεται και αυτο
ΥΓ: Το jimny που εχω το οδηγουν και θειες και ειμαι ανενδοτος στα περι ανικανοτητας των γυναικων να οδηγησουν καλα. Οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ?????'Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΜΕΝ ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ??????
ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ FREELANDER ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΛΟΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ....ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ....
ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ (ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΕΝΝΟΩ) ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΑ (GRANDVITARA & PININ...ME...FREELANDER) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. -
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΠΛΑ 3-4 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟ FORUM ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΔΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ.
PAJERO PININ 2.0 ή GRAND VITARA 2.0 ή FREELANDER 1.8