-
Μήπως σου είπε για το special;
-
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά τα 17.000 που μου είπε είναι χωρίς τέλη κυκλοφορίας, έξοδα προετοιμασίας και έκδοση πινακίδων. Ακριβό γμτΣχετικά με τις τιμές, δες αυτό:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=252&page_id=4472 -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μήπως σου είπε για το special;Για την απλή έκδοση του ζήτησα τιμή, δεν πιστεύω να μου είπε τιμή για τη μεγάλη. Πάντως αφού δεν κάνουν δώρο, είναι λογικά τα 17.000, αφού είναι 15.990 + 400 μεταλλικό + 330 αισθητήρες + 280 συναγερμός.
-
Παίδες μην μπερδεύεστε, το Σπορτ κοστίζει με το κλειδί στο χέρι 17k (16.000+400-550 το μεταλλικό χρώμα+~600
-
-
[quote='bill_viper']Παίδες μην μπερδεύεστε, το Σπορτ κοστίζει με το κλειδί στο χέρι 17k (16.000+400-550 το μεταλλικό χρώμα+~[b]600
-
Τα +70 ευρώ βγαίνουν απο τα τέλη πάντως που στο jimny είναι 93 ευρώ(1328cc) ενώ για το swift 167
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Τα +70 ευρώ βγαίνουν απο τα τέλη πάντως που στο jimny είναι 93 ευρώ(1328cc) ενώ για το swift 167Ωραία, μας λείπουν άλλα 300 ευρώ. Αν τα βρει κανείς, ας μας ειδοποιήσει
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Συγγνώμη, αλλά στο jimny τα έξοδα προετοιμασίας και τα τέλη ταξινόμησης είναι συνολικά 220 ευρώ! Πώς γίνεται στο swift να είναι 600;Είσαι σίγουρος; Γιατί εγώ στο 1300αράκι Σουιφτ μου πλήρωσα ~400
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Συγγνώμη, αλλά στο jimny τα έξοδα προετοιμασίας και τα τέλη ταξινόμησης είναι συνολικά 220 ευρώ! Πώς γίνεται στο swift να είναι 600;
Είσαι σίγουρος; Γιατί εγώ στο 1300αράκι Σουιφτ μου πλήρωσα ~400
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Θες να σου σκανάρω έγγραφη προσφορά της Personal Best;Το παράκανες είπαμε..δεν σε αποκάλεσα ψεύτη..
Τελικά τα έξοδα είναι 450-500
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Θες να σου σκανάρω έγγραφη προσφορά της Personal Best;
Το παράκανες είπαμε..δεν σε αποκάλεσα ψεύτη..
Τελικά τα έξοδα είναι 450-500
-
Δυστυχώς φίλε tazz από τον συγκεκριμένο εισαγωγέα καθώς και τις αντιπροσωπείες του δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες. Βλέπεις όταν παραγγέλνεις ένα αυτοκίνητο (στην προκείμενη το Σουίφτ) και σου χρεώνουν 550
-
Να περιμένω 5 μήνες για μια 911 turbo,μάλιστα.Για ενα έβο επίσης.Ε για ενα σουιφτ δεν περιμένω ούτε μέρα παραπάνω απο 10 εργάσιμες.Τοσες εναλλακτικές έχει η αγορά και ας κοστίζουν και 1000 παραπάνω.
-
Για ενα Evo εγω δε 8α περιμενα παντως. Μπορει να ειχε βγει το επομενο οταν 8α το επαιρνα.
-
Να περιμένω 5 μήνες για μια 911 turbo,μάλιστα.Για ενα έβο επίσης
Ειχες ποτε σου τετοιο διλημα Νικολα;
Να ξερω δηλαδη αν θα ξαναβγουμε μαζι η οχι (λες και τωρα καθε μερα πινουμε καφε μαζι αλλα τελος παντων ριξε κανενα τηλ) -
Μπα,το έβο είναι μονόδρομος Ας οργανωθούμε να τον πιούμε (τον καφέ)
-
Οντως το EVO ειναι καλυτερο παντου:
http://videos.streetfire.net/category/W ... cf546c.htm -
εγώ πάντος που ψάχνω για ένα μικρό γιά δεύτερο πήγα ρώτησα και έφυγα γρήγορα διότι στην τελική τιμή υπάρχουν ακόμη colt czt 16000e παλιάς παραλαβής,ακόμη και το golf με τα 140 άλογα βγαίνει 17800e 3/θ στήν απλή έκδοση.
-
Λοιπον επειδη με παραξενεψαν αρκετα απο τα σχολια που διαβασα, τηλεφωνησα απο περιεργεια στην αντιπροσωπεια απο την οποια ειχα αγορασει το δικο μου Suzuki (οχι Personal Best!). Μου ειπαν 15.990+400 (μεταλλικο χρωμα) +290 (πινακιδες κ τελη) =~16.700 με το κλειδι στο χερι, ουτε.. 'εξοδα προετοιμασιας', ουτε τπτ αλλο. Στην ερωτηση μου για το χρονο παραδοσης μου απαντησαν οτι αυτοι θα εχουν 5 κομματια μεχρι τελος του ετους. Μετα απο αυτα δεν ξερουν. Αυτα. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι λιγο απατη να σου ανακοινωνουν μια τιμη 'Χ' κ μετα να σου λενε +400 για μετ. χρωμα χωρις να υπαρχει δυνατοτητα επιλογης μη μετ. χρωματος.
Swift sport