-
Μ'αρέσει αυτή η συζήτηση για τα ψώνια...
Ξέρετε, είτε το θέλουμε είτε όχι, όλες οι σημαντικές εξελίξεις στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, ήταν προϊόν επίπονης προσπάθειας ή μεγαλοφυιούς έμπνευσης κάποιου 'ψώνιου' και όχι κάποιου 'μετρίου'.
Το ξαναλέω: κάντε την αυτοανάλυσή σας πριν προβείτε σε χαρακτηρισμούς.
-
Bλέπω να λείπουν σημαντικά θέματα απο το forum...
-
Πώς πλευρίζουμε μία γυναίκα στην παραλία ή γενικώτερα (είναι και επίκαιρο..) , ιδέες , προτάσεις , εμπειρίες , πατάτες , ζυμαρικά κ.λ.π.
-
Πόσα κιλά είμαστε (θα έχει ενδιαφέρον το σύνολικό αποτέλεσμα)
Θα μπορούσε κάποιος να το φροντίσει???
-
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Το ξαναλέω: κάντε την αυτοανάλυσή σας πριν προβείτε σε χαρακτηρισμούς.οκ το πάμε αλλιώς τότε....Ολοι είμαστε ψωνια.
απλά υπάρχουν οι ψωνάρες και τα ψωνάκια -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
2. Πόσα κιλά είμαστε (θα έχει ενδιαφέρον το σύνολικό αποτέλεσμα)ιδίως σε αυτή την ερώτηση όλοι θα πούν την αλήθεια
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
- Πόσα κιλά είμαστε (θα έχει ενδιαφέρον το σύνολικό αποτέλεσμα)
ιδίως σε αυτή την ερώτηση όλοι θα πούν την αλήθεια
Θα υπάρχει η δυνατότητα ενστάσεων και θα ακολουθεί τεχνικός έλεγχος για το ελάχιστο βάρος.....
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
δεν ισχυει πια οτι μας αρεσει η εμφανιση του/της η οποια σε αυτη την περιπτωση ειναι 10% προσωπο και 90% σωμα ???Φυσικά και ισχύει! Αν και το τι αρέσει στον καθένα είναι κατι καθαρά υποκειμενικό. (αστο είναι άλλη κουβέντα αυτή).
Το θέμα είναι όμως οτι και να συναντήσεις την θεά, μια και ξέρεις οτι οι πιθανότητές σου είναι πολύ λίγες, θα συνεχίσει μεν να σου αρέσει, δεν θα της την πέσεις όμως γιατί θα σε φτύσει. Θα βρεις μια πιο μέτρια κοπέλα. (το οτι και εκείνη μπορεί να σε φτύσει δεν το δεχόμαστε. Σε καποια από οοολες αυτές θα αρέσεις)
-
Εδώ αισθάνομαι ότι πρέπει να παρέμβω...
το κακο ειναι οτι αυτα ακουστηκαν απο την συγκεκριμενη πλευρα
εγω ηθελα να δω αν θα τα πει καποιος απο τους 'επικριτες'Εγώ predator είπα κάτι διαφορετικό; Να θυμίσω:
Για μένα είναι ο υπερβολικά γυμνασμένος που κάνει το παν για να επιδείξει το σώμα του, ασχέτως IQ το οποίο δεν μπορείς να το ξέρεις έτσι κι αλλιώς. Ξέρετε τώρα, αθλητική περιβολή στο μπαρ ή κολλητά μπλουζάκια ή φανελάκια με στάμπα logo γυμναστηρίου ή ανάλογιο 'τσιτάτο' με σεξουαλικό υπονοούμενο τύπου 'Look, no hands' ή ακόμα και ημίγυμνος (όχι στην παραλία εννοείται). Απαραίτητο αξεσουάρ το ύφος 'greek kamaki' και η εμφανής περιφρόνηση σε όσους δεν είναι gym-freaks.
Εννοείται πως όσοι έχουν καταβάλλει προσπάθειες ετών να φτιάξουν το σώμα τους και θέλουν να το δείξουν (παραδέχομαι ότι τους ζηλεύω κιόλας αν το θέλετε) δεν είναι αυτόματα σφίχτερμεν, είναι εκείνοι που στην προσπάθειά τους να το δείξουν προσβάλλουν την αισθητική μου.
Σε τι διαφωνώ δηλαδή κατά τη γνώμη σου από τον Vasilios;
Και δεν είπα πως όποιος έχει κάνει κάποτε επείδειξη είναι ψώνιο αλλά αυτός που την κάνει συστηματικά. Ναι, μπορεί να έχω κάνει κι εγώ επίδειξη κάποιες φορές στη ζωή μου για διάφορους λόγους αλλά όχι με κάθε ευκαιρία. Αυτό δε με κάνει λοιπόν 'ψώνιο', απλά κι εγώ άνθρωπος είμαι και σε κάποια θέματα (όπως στα επαγγελματικά ή τις γυναίκες) αναγκάζεσαι να κάνεις επίδειξη γιατί όλοι κάνουν το ίδιο και πρέπει να παίξεις με τα χαρτιά που σου μοιράζουν.
Ξέρετε, είτε το θέλουμε είτε όχι, όλες οι σημαντικές εξελίξεις στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, ήταν προϊόν επίπονης προσπάθειας ή μεγαλοφυιούς έμπνευσης κάποιου 'ψώνιου' και όχι κάποιου 'μετρίου'
Κουμπάρε, εδώ υπερβάλλεις. Άλλο πράγμα η αυτογνωσία και άλλο η επίδειξη. Και το τι σε χαρακτηριζει ως 'ψώνιο' δεν είναι τι σώμα/αυτοκίνητο/γκόμενα/μυαλό έχεις αλλά πώς αντιμετωπίζεις τους άλλους βασιζόμενος σε αυτό. Αν π.χ. έκανα μια απλή ερώτηση στον Πένροουζ/Σβαρτζενέγκερ/Σουμάχερ και με απόπαιρναν ή έβαζαν τα γέλια τότε κατά τη γνώμη μου θα ήταν ψωνάρες και δεν πα'να τους χρωστάει η Ανθρωπότητα δεν ξέρω κι εγώ πόσες εξελίξεις.
Και τέλος:
Αν κάποιος διαθέτει, τις μπάλλες και μόνο, να έχει σκοτωθεί στο γυμναστήριο για να φτιάξει ένα ωραίο σώμα
Χμμμμ... άλλες μπάλες διαθέτεις εσύ που δουλεύεις 9 με 9 κάθε μέρα και βρίσκεις και το χρόνο να γυμναστείς και άλλες το πλουσιόπαιδο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και κ@λοβαράει όλη μέρα ή ο 'νύχτας' που δουλεύει 4-6 μήνες το χρόνο και τους υπόλοιπους κάθεται.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αν και το τι αρέσει στον καθένα είναι κατι καθαρά υποκειμενικό. (αστο είναι άλλη κουβέντα αυτή).Εγώ λοιπόν να το πάω ανάποδα και να ρωτήσω εσάς τις δύο τι απεχθάνεστε σε έναν άνδρα με την πρώτη και τον ξεγράφετε οριστικά;
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
η βγαίνεις χειμώνα βόλτα και σε κυκλοφοράει με το ξεσκέπαστο - ξεσκέπαστο, φορώντας μπουφαν και καπελάκι jockey και έχοντας full το καλοριφερ...ε αυτός δεν είναι ψωνάρα με πολλά ααααα.......gi'auto to teleutaio mallon 8a diafwnisw.
Exw diabasei (sta periodika, den to exw dokimasei o idios) oti einai kali empeiria na odigas ena cabrio to xeimwna me anoikto kalorifer eidika an auto einai Boxster (porfanws an to anoi3is to xeimwna 8a prepei na baleis kai to kalorifer). Den nomizw oti to kanoun gia logous epidei3is alla epidei etsi prepei na odigite ena cabrio.
Ean otan kanei poly zesti exeis tin koukoula klisti kai to air condition terma kai otan kanei kryo exeis koukoula klisti kai kalorifer terma tote giati pires cabrio?
PS (den milame gia peritpwseis broxis klp)
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
.... απλά κι εγώ άνθρωπος είμαι και σε κάποια θέματα (όπως στα επαγγελματικά ή τις γυναίκες) αναγκάζεσαι να κάνεις επίδειξη γιατί όλοι κάνουν το ίδιο και πρέπει να παίξεις με τα χαρτιά που σου μοιράζουν.γιατι φανταζεσαι/θεωρεις οτι η δικαιολογια τους (αυτων που περιγραφεις ως ψωνια) θα ειναι διαφορετικη ή λιγοτερο δικαολογημενη ???
λαβε υποψη οτι αν πας/παω/παμε να πιασουμε κουβεντα με το αινσταιν πρεπει να ειναι πολυ συγκρατημενος (και θελει και χαρισμα αυτο) για να μην μας φανει οτι κανει επιδειξη αφου αυτα που θα λεει θα ειναι πολλα επιπεδα πανω απο αυτα που μπορουμε να καταλαβουμε ...
το ιδιο ισχυει και για τον Arnold π.χ. αν παει να χωρεψει (λεμε τωρα) καπου και εκει που συνηθως καποιος δυσκολευεται να σηκωσει την συνοδο του πανω απο το κεφαλι για τη γνωστη φιγουρα αυτος να σηκωνει μια με το καθε χερι και να το κανει και αυθορμητα και να του βγαινει και φυσικα οπως θα εβγαινε σε καποιον αλλο το να προσπαθησει να σηκωσει μια και φυσικα ολοι θα το δουν ως επιδειξη ...
εγω θυμαμαι ενα τυπο που ερχοταν στην εκκλησια οταν ημουν μικρος, ταγματαρχης καταδρομων, κυριολεκτικα τρελλα γυμνασμενος και αρκετα ογκωδεις, να σκεφτειτε πηγαινε στο σταδιο για τροχαδι και αντι να μπαινοβγαινει απο την πυλη που ηταν ανοιχτη σκαρφαλωνε στα 5 μετρα υψος καγκελα/συρματοπλεγματα
ε λοιπον αυτος ο τυπος κρατουσε το κερακι στην εκκλησια προσπαθοντας ιδιαιτερα για να μην το σπασει (ή τουλαχιστον ετσι φαινοταν) και ηταν απο μονος του επδειξη (ολοι μας γυρναγαμε να τον κοιταξουμε) παρολο που ως συμπεριφορα ηταν συνεσταλμενοςειναι γεγονος οτι οτιδηποτε ειναι κρυφος ή φανερος μας ποθος αποτελει και μονο με την υπαρξη του επιδειξη για εμας
αυτο που λεω δηλαδη ειναι οτι ευκολα βαζουμε κριτηρια που να μας βολευουν και τα περναμε ευκολα και θεωρουμε τα υπολοιπα υπερβολες, επιδειξη κτλ
κατι τετοιο νομιζω οτι ηθελε να πει και ο Vasilios σε καμια ομως περιπτωση δεν καταλαβα να το ελεγες και εσυκαι ειδικα το θεμα σωματικη διαπλαση που ειναι καθαρα θεμα γονιδιων, σκληρης δουλειας και μυαλου δικο σου ή του προπονητη και σε καμια περιπτωση τυχης, συγκυριας, λαδωματος, παγαποντιας και δεν ξερω και εγω τι αλλο νομιζω πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι στις κακιες που μας φευγουν
(αυτο δεν το λεω προσωπικα μια και εισαι ο τελευταιος μας που θα επρεπε να κατηγορηται για κατι τετοιο, απλα απαντω σε κατι που εθεσες) -
ειναι γεγονος οτι οτιδηποτε ειναι κρυφος ή φανερος μας ποθος αποτελει και μονο με την υπαρξη του επιδειξη για εμας
αυτο που λεω δηλαδη ειναι οτι ευκολα βαζουμε κριτηρια που να μας βολευουν και τα περναμε ευκολα και θεωρουμε τα υπολοιπα υπερβολες, επιδειξη κτλ
κατι τετοιο νομιζω οτι ηθελε να πει και ο Vasilios σε καμια ομως περιπτωση δεν καταλαβα να το ελεγες και εσυκαι ειδικα το θεμα σωματικη διαπλαση που ειναι καθαρα θεμα γονιδιων, σκληρης δουλειας και μυαλου δικο σου ή του προπονητη και σε καμια περιπτωση τυχης, συγκυριας, λαδωματος, παγαποντιας και δεν ξερω και εγω τι αλλο νομιζω πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι στις κακιες που μας φευγουν
(αυτο δεν το λεω προσωπικα μια και εισαι ο τελευταιος μας που θα επρεπε να κατηγορηται για κατι τετοιο, απλα απαντω σε κατι που εθεσες)My point exactly!
-
τι μας αρεσει να ονομαζουμε ψωνιο ???
- καποιον που κανει επιδειξη γενικα
- καποιον που ειναι καλυτερος απο μας γενικα
- καποιον που κανει επιδειξη και ειναι καλυτερος απο εμας
- καποιον που κανει επιδειξη αλλα ειναι χειροτερος απο εμας
- καποιον που επιδεικνυει κατι που δεν εχει (δεν το αξιζει) και ειναι και χειροτερος
- καποιον που επιδυκνυει κατι που πραγματι εχει και ειναι καλυτερος απο εμας
Φυσικά και η απάντηση είναι το 2 κάποιος που (-φυσικά-νομίζει ότι)είναι καλύτερος από μένα...
Είμαι ψώνιο και μου αξίζει
- Πόσα κιλά είμαστε (θα έχει ενδιαφέρον το σύνολικό αποτέλεσμα)
Χμμμ, αυτόν τον καιρό 70 και έχω βάλει 3-4 παραπανίσια που πρέπει να φύγουν... Είμαι 1,77, γιατί έχει σημασία και αυτό...Απλά είμαι αρκετά (καλά... τελείως) αγύμναστος, μιας και λόγω χειμώνα και δουλειάς έχω παρατήσει τελείως το ποδήλατο και τον κήπο. Τώρα που άνοιξε ο καιρός κάτι άρχισε να γίνεται...
Α, και λέω την αλήθεια. Και θα με ρωτήσετε πως συνδυάζονται κοψίδια (και κάτι τσιπουράκλες...) με τα 70 κιλά;;; Απλά, τρώω 1 φορά την ημέρα... Πολύ σπάνια το βράδυ... Τώρα, αν κανείς προτείνει παϊδοπάρτυ, ε, μάλλον θα υποκύψω... -
γιατι φανταζεσαι/θεωρεις οτι η δικαιολογια τους (αυτων που περιγραφεις ως ψωνια) θα ειναι διαφορετικη ή λιγοτερο δικαολογημενη ???Η δικαιολογία τους μπορεί να αφορά τα κίνητρά τους τα οποία μπορεί να είναι όμοια με τα δικά μου, όχι όμως και τις υπερβολές ή την κακογουστιά τους.
λαβε υποψη οτι αν πας/παω/παμε να πιασουμε κουβεντα με το αινσταιν πρεπει να ειναι πολυ συγκρατημενος (και θελει και χαρισμα αυτο) για να μην μας φανει οτι κανει επιδειξη αφου αυτα που θα λεει θα ειναι πολλα επιπεδα πανω απο αυτα που μπορουμε να καταλαβουμε ...
Χμμμ... λοιπόν, μπορεί να μην είμαι ...Αϊνστάιν, έχω όμως βρεθεί πολλές φορές σε θέση να πρέπει να εξηγήσω κάτι σε ανθρώπους που δύσκολα θα το καταλάβουν λόγω ανεπαρκών γνώσεων και είμαι σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις χωρίς να τους κάνεις να νοιώσουν άσχημα, απλουστεύοντας ό,τι μπορείς και απολογούμενος γιατί δεν μπορείς να απλουστέψεις αρκετά τα υπόλοιπα. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό τότε απλά ζήτα συγγνώμη για την έλλειψη υπομονής σου και εκπαιδευτικής ικανότητας αλλά επ'ουδενί μην υποτιμήσεις τον άλλο λέγοντάς του π.χ. 'Τι να σου λέω, δεν θα καταλάβεις'. Αυτό δεν θέλει και κανα ιδιαίτερο χάρισμα, απλά σεβασμό στο (καλόβουλο) συνομιλητή θέλει.
το ιδιο ισχυει και για τον Arnold π.χ. αν παει να χωρεψει (λεμε τωρα) καπου και εκει που συνηθως καποιος δυσκολευεται να σηκωσει την συνοδο του πανω απο το κεφαλι για τη γνωστη φιγουρα αυτος να σηκωνει μια με το καθε χερι και να το κανει και αυθορμητα και να του βγαινει και φυσικα οπως θα εβγαινε σε καποιον αλλο το να προσπαθησει να σηκωσει μια και φυσικα ολοι θα το δουν ως επιδειξη ...
Θέλω να πιστεύω ότι είμαι σε θέση να καταλάβω πότε κάποιος κάνει κάτι αυθόρμητα και πότε με σκοπό την επίδειξη.
ειναι γεγονος οτι οτιδηποτε ειναι κρυφος ή φανερος μας ποθος αποτελει και μονο με την υπαρξη του επιδειξη για εμας. Αυτο που λεω δηλαδη ειναι οτι ευκολα βαζουμε κριτηρια που να μας βολευουν και τα περναμε ευκολα και θεωρουμε τα υπολοιπα υπερβολες, επιδειξη κτλ
Συμφωνώ ότι ο φθόνος μας τυφλώνει και προσπαθώ να ελέγχω τον δικό μου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν υπερβολές και γελοιότητες και ότι δεν πρέπει να στηλιτεύονται.
κατι τετοιο νομιζω οτι ηθελε να πει και ο Vasilios σε καμια ομως περιπτωση δεν καταλαβα να το ελεγες και εσυ
Νομίζω πως πρώτος εγώ το επεσήμανα συτό. Κοίτα εδώ:
Το θέμα είναι πότε κάνεις επίδειξη και πότε απλά φαίνονται αυτά που έχεις καταφέρει να αποκτήσεις (γυμνασμένο σώμα, ακριβό αυτοκίνητο, ωραία γυναίκα). Εκεί ο φθόνος μας κάνει να υπερβάλλουμε πολλές φορές.
Τέλος, ευχαριστώ για το σχόλιο αυτό:
(αυτο δεν το λεω προσωπικα μια και εισαι ο τελευταιος μας που θα επρεπε να κατηγορηται για κατι τετοιο, απλα απαντω σε κατι που εθεσες)
Και εγώ λοιπόν απλά συνεχίζω τη συζήτηση.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Den nomizw oti to kanoun gia logous epidei3is alla epidei etsi prepei na odigite ena cabrio.anyway, επειδή δεν ξέρω πως πρέπει να οδηγήτε ένα καμπριο...δεν θα διαφωνήσω 100%, για τα ελληνικά δεδομένα όμως πιστεύω οτι μία τέτοια συμπεριφορά θεωρήτε συμπεριφορά ψωνιου....βλέπεις εδώ και με 45oC οι κάτοχοι καμπριο κυκλοφορούν κατα μεγάλο ποσοστό με την κουκούλα ανοιχτή....
βέβαια τα παραδείγματα που ανέφερα είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της συμπεριφοράς του συγκεκριμένου ανθρώπου και trust me πρόκειτε γαι μεγα ψωνιο και δεν το λέω μόνο εγώ -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Den nomizw oti to kanoun gia logous epidei3is alla epidei etsi prepei na odigite ena cabrio.
anyway, επειδή δεν ξέρω πως πρέπει να οδηγήτε ένα καμπριο...δεν θα διαφωνήσω 100%, για τα ελληνικά δεδομένα όμως πιστεύω οτι μία τέτοια συμπεριφορά θεωρήτε συμπεριφορά ψωνιου....βλέπεις εδώ και με 45oC οι κάτοχοι καμπριο κυκλοφορούν κατα μεγάλο ποσοστό με την κουκούλα ανοιχτή....
βέβαια τα παραδείγματα που ανέφερα είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της συμπεριφοράς του συγκεκριμένου ανθρώπου και trust me πρόκειτε γαι μεγα ψωνιο και δεν το λέω μόνο εγώκάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει....
μήπως έχουμε κοινούς γνωστούς??? -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει....
μήπως έχουμε κοινούς γνωστούς???μην το κοροϊδεύεις...ο κόσμος είναι παρα-παρα πολύ μικρός...οπότε τίποτε δεν αποκλείεται...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
... και έχεις αρχίσει μια συζήτηση να εμφανιστεί ο σφίχτερμαν-γκόμ@@@ της....
Καλά παιδί μου, εσύ με τα μούτρα πέφτεις? Δεν κόβεις κίνηση πρώτα να δεις αν είναι μόνη της?
τσκ τσκ τσκ ούτα τα βασικά πια!!!!
Θυμάστε εκείνο το επεισόδιο στον Ακάλυπτο που κάποιος μουσκουλάτος έκανε μόστρα τα ποντίκια του μπροστά στην Αλίκη (Ρένια Λουιζίδου) και τελικά απεδείχθη ότι ενδιαφερόταν περισσότερο για τις χάρες του... Ακάλυπτου;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
προτιμούσα τώρα να ήταν ένα θέμα-μαμούθ με 100 σελίδες, να τους κάνει τους άλλους με το Octavia να σκάνε από τη ζήλεια τους.
Αμαν ρε παιδια , γιατι τετοιoς ψογος με το Octavia? Και τι σας κανει να νομιζετε οτι ζηλευουμε?
Δεν κανουμε καποιο διαγωνισμο posting εδω, αποψεις παραθετουμε!
** Skullone **, μια και δεν σου αρεσουν οι καμερες και εισαι οπαδος του Tuf Tuf club, παρε ενα παιχνιδακι να παιζεις!
http://www.mfhughes.com/camerakiller.htm
(Ευγενικη χορηγια των forum Octavia 4x4 Turbo, injection, ESP,ASR,EDL,ABS, SQR(xyz^2) κλπ )Πλάκα κάνουν steve,δεν είναι θέμα ζήλειας!! Αλλωστε εσεις στο Octavia Forum ειστε και οι πρώτοι διδάξαντες!!
Ευχαριστούμε για την χορηγία!Αν θέλετε ο Οίκος ΕΒΟΠ μπορεί να χορηγήσει οτι φαγοπότι θέλετε!!!Καλύτερα θα ήταν το λιώσιμο καμερών να γίνεται στους δρόμους... Αλλά συνήθως, τα περισσότερα φόρουμ έχουν κι ένα που ασχολείται μόνο με ανάλαφρα θέματα και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Έχω δει κάποια που είναι 1000+ σελίδες.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εχμμ τι σε κάνει να πιστεύεις οτι μια κοπέλα στην παραλία, το μόνο που θέλει είναι να βρει καποιον να της την πέσει στα 5 λεπτά που θα μιλήσουν?
Πιστεύω ότι οι άνθρωποι σε διακοπές δεν την ψάχνουν και πάρα πολύ. Δε γουστάρουν να ζορίζονται με smalltalk. Και τις καλύτερες προθέσεις να έχει μια γυναίκα (γάμο, οικογένεια ) δε θα κάτσει να ασχοληθεί με τον ...εσωτερικό σου κόσμο (κυριολεκτικά αυτή τη φορά) στην παραλία, όπου μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και άφθονος ανταγωνισμός. Αν λοιπόν την πρήξεις, με τον πρώτο σφίχτερμαν που θα εμφανιστεί εκεί κοντά θα σε αδειάσει, και μάλιστα με τον πιο 'θεαματικό' τρόπο, ώστε να ανέβουν και οι μετοχές της στις φίλες της και στον (ανδρικό) περίγυρο.
Το τρελό γέλιο όμως πέφτει όταν αποδεικνύεται ότι ο μπρατσαράς δεν ενδιαφέρεται για γυναίκες...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Predator, σφίχτερμαν είναι (κατ' εμέ) ο υπερβολικά γυμνασμένος (ανεξαρτήτου ύψους) που νομίζει ότι έχει μυαλό, αλλά στην πραγματικότητα στην κεφαλή του κατοικοεδρεύουν μόνο τρίχες, σανός, ίσως και αράχνες...
Για μένα είναι ο υπερβολικά γυμνασμένος που κάνει το παν για να επιδείξει το σώμα του, ασχέτως IQ το οποίο δεν μπορείς να το ξέρεις έτσι κι αλλιώς. Ξέρετε τώρα, αθλητική περιβολή στο μπαρ ή κολλητά μπλουζάκια ή φανελάκια με στάμπα logo γυμναστηρίου ή ανάλογιο 'τσιτάτο' με σεξουαλικό υπονοούμενο τύπου 'Look, no hands' ή ακόμα και ημίγυμνος (όχι στην παραλία εννοείται). Απαραίτητο αξεσουάρ το ύφος 'greek kamaki' και η εμφανής περιφρόνηση σε όσους δεν είναι gym-freaks.
Εννοείται πως όσοι έχουν καταβάλλει προσπάθειες ετών να φτιάξουν το σώμα τους και θέλουν να το δείξουν (παραδέχομαι ότι τους ζηλεύω κιόλας αν το θέλετε) δεν είναι αυτόματα σφίχτερμεν, είναι εκείνοι που στην προσπάθειά τους να το δείξουν προσβάλλουν την αισθητική μου.
Υπέροχος ορισμός για τον σφίχτερμαν.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II