-
Για ψυχοσύνθεση δεν ξέρω, αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι το εγκεφαλογράφημα τους είναι ΕΥΘΕΙΑ!
-
Σημερα το πρωι 2 αυτοκινητα βγηκαν απο στενο σε κεντρικο δρομο μπροστα μου χωρις να κοιτα3ουν, ενας αλλα3ε λωριδα ενω τον πλησιαζα χωρις να κοιτα3ει κ ενα ζωο υπαλληλος στα διοδια Αττικης Οδου εκανε μισο λεπτο να δωσει ρεστα στον μπροστινο μου κ αλλο μισο λεπτο να παρατηρησει την υπαρ3η μου.
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
με αποτελεσμα το Seat na προσεκρουσεi στο πισω μερος του BMW σχεδον αφρεναριστο. Εν συνεχεια εγω προσεκρουσα πανω στο Seat και στην διαχωριστικη νυσιδα.
το κακό είναι ότι η ασφάλειά σου θα πληρώσει γιατί δεν είχες την απόσταση που χρειαζόταν για να φρενάρει με ασφάλεια το αμάξι...... το seat αν το παλέψει αρκετά θα βγάλει συνυπαιτιότητα με τον bmw....
Το θεμα ειναι οτι εγω ειχα αρκετη αποσταση απο το προπορευωμενω οχημα.
Ομως!
Οταν πλακωσα τα φρενα, ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ, ανοιξα την 'τροχια' του αυτοκινητου. Με αποτελεσμα να πατησω τη σκονη στην ακρη του δρομου, αρα χανω την μιση προσφυση των τροχων, με αποτελεσμα να αυξηθει το μηκος φρεναρισματος.
Εν συνεχεια να χτυπησα στα κρασπεδα της διαχωριστικης νυσιδας και κατ επεκτασιν..... 'αντιο φρενα'
**
Συνεπεια των παραπανω ηταν
α - να πεσω πανω στο προπορευωμενο οχημα
β - να του προκαλεσω [b]ελαχιστες** ζημιες
[/b]Εαν το ζωο με το BMW **δεν εμπαινε μπροστα **στο Ibiza
δεν θα ειχα κανενα λογο να φρεναρω πανω σε στροφη,
α - με κινδυνο την σωματικη μου ακαιρεοτιτα, καθως στο σημειο εκεινο λειπουν οι προστατευτικες μπαρες ασφαλειας, και υπαρχουν ΜΟΝΟ τα στραβωμενα, ατσαλινα κολωνακια στα οποιοα τοποθετουντε οι μπαριερες.
β - με τις συνεπειες που καλουμε να αντιμετωπισω -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
με αποτελεσμα το Seat na προσεκρουσεi στο πισω μερος του BMW σχεδον αφρεναριστο. Εν συνεχεια εγω προσεκρουσα πανω στο Seat και στην διαχωριστικη νυσιδα.
το κακό είναι ότι η ασφάλειά σου θα πληρώσει γιατί δεν είχες την απόσταση που χρειαζόταν για να φρενάρει με ασφάλεια το αμάξι...... το seat αν το παλέψει αρκετά θα βγάλει συνυπαιτιότητα με τον bmw....
Το θεμα ειναι οτι εγω ειχα αρκετη αποσταση απο το προπορευωμενω οχημα.
Ομως!
Οταν πλακωσα τα φρενα, ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ, ανοιξα την 'τροχια' του αυτοκινητου. Με αποτελεσμα να πατησω τη σκονη στην ακρη του δρομου, αρα χανω την μιση προσφυση των τροχων, με αποτελεσμα να αυξηθει το μηκος φρεναρισματος.
Εν συνεχεια να χτυπησα στα κρασπεδα της διαχωριστικης νυσιδας και κατ επεκτασιν..... 'αντιο φρενα'
**
Συνεπεια των παραπανω ηταν
α - να πεσω πανω στο προπορευωμενο οχημα
β - να του προκαλεσω [b]ελαχιστες** ζημιες
[/b]Εαν το ζωο με το BMW **δεν εμπαινε μπροστα **στο Ibiza
δεν θα ειχα κανενα λογο να φρεναρω πανω σε στροφη,
α - με κινδυνο την σωματικη μου ακαιρεοτιτα, καθως στο σημειο εκεινο λειπουν οι προστατευτικες μπαρες ασφαλειας, και υπαρχουν ΜΟΝΟ τα στραβωμενα, ατσαλινα κολωνακια στα οποιοα τοποθετουντε οι μπαριερες.
β - με τις συνεπειες που καλουμε να αντιμετωπισωΕγώ σε καταλαβαίνω αλλά δυστυχώς η ουσία είναι μία ..... είσαι πίσω και πρέπει να κρατάς αποστάσεις ασφαλείας .....ακόμα και γι'αυτό το λόγο...
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
Εγώ σε καταλαβαίνω αλλά δυστυχώς η ουσία είναι μία ..... είσαι πίσω και πρέπει να κρατάς αποστάσεις ασφαλείας .....ακόμα και γι'αυτό το λόγο...
Μα... ειχα αποσταση ασφαλειας.
Τελος παντων.
Ειναι θεμα 600ευρω, μιας και το αυτοκινητο ειναι εταιρικο με χρονομισθωση. -
Zωο, η ηλιθια που με ακουμπησε (σταματημενος εγω) και το επαιζε τρελα!
'Εγω δεν το καταλαβα'
Πως να το καταλαβεις μωρη ηλιθια! Αφου δεν βλεπεις στα 2m!
-
Άμυαλο τετράποδο το μπλε κλιό που είδε μπροστά του λεωφορείο σταματημένο με αλάρμ, το προσπέρασε με φλας μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα και όταν πήγε να ξαναμπει στο ρεύμα του είδε ότι δεν μπορούσε μια και μπροστά υπήρχε φανάρι και ήταν σταματημένα δύο αυτοκίνητα, οπότε πάει να τα προσπεράσει κι αυτά, αλλά τότε ανάβει το φανάρι και το πρώτο αυτοκίνητο στο φανάρι ξεκινάει σπινιάροντας(κυπριακή BMW), με αποτέλεσμα να μείνει το κλιό ξεκρέμαστο στο αντίθετο ρεύμα με τα αυτοκίνητα από εκείνο το ρεύμα να έρχονται κανονικά κατά πάνω του. Ευτυχώς ο Νο 2 στο φανάρι πήγαινε σιγά και μπόρεσε το κλιό και χώθηκε μπροστά του. Τι μπορεί να σου πετύχει στις 6.30 το πρωί.....Για την ιστορία το ζώο ήμουν εγώ
-
Δεν εχω ξαναδει ατομο εδω μεσα με τοση αυτοκιριτικη. Ευγε
Καλο θα ηταν και αλλοι να μην νομιζουν οτι ειναι αλαθητοι -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Δεν εχω ξαναδει ατομο εδω μεσα με τοση αυτοκιριτικη. Ευγε
Καλο θα ηταν και αλλοι να μην νομιζουν οτι ειναι αλαθητοιΜα... είμαστε αναγνώστες των 4Τ... άρα έχουμε κι εμείς το αλάθητο...
Υ.Γ. Εγώ έχω σταματήσει να είμαι αναγνώστης εδώ και χρόνια
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Μα... είμαστε αναγνώστες των 4Τ... άρα έχουμε κι εμείς το αλάθητο...
Στο 'ζωα ζωα ζωα' κάθε ~20σελίδες υπάρχει και μια δημοσίευση σαν τη δικιά σου. Αν διάβαζεις συχνά το θέμα θα δεις ότι η άποψη σου είναι λανθασμένη. Πολλοί λένε για τις μαλακιές που κάνουν στο δρόμο οι ίδιοι και φυσικά κανείς δεν είπε πως είναι άψογος. Απο που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα δεν κατάλαβα.
Και επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά: αν κάνει κάποιος απο εδώ ένα λαθος στο δρόμο, θα πει και ενα 'συγγνώμη' ρε γαμώτο. Τα ζώα για τα οποία γράφουμε ζητάνε και τα ρέστα. -
Μπορει να χεις και δικιο....δεν το παρακλουθω και συχνα γιατι μου την σπαει η λογικη να 'βριζω' τον εναν και τον αλλον.
Παντως σημερα στην καισ/νη ειδα εναν ο οποιος περναγε με κοκκινο αλλα και με τσαμπουκα, με το ζορι που λεμε
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μα... είμαστε αναγνώστες των 4Τ... άρα έχουμε κι εμείς το αλάθητο...
Στο 'ζωα ζωα ζωα' κάθε ~20σελίδες υπάρχει και μια δημοσίευση σαν τη δικιά σου. Αν διάβαζεις συχνά το θέμα θα δεις ότι η άποψη σου είναι λανθασμένη. Πολλοί λένε για τις μαλακιές που κάνουν στο δρόμο οι ίδιοι και φυσικά κανείς δεν είπε πως είναι άψογος. Απο που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα δεν κατάλαβα.
Και επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά: αν κάνει κάποιος απο εδώ ένα λαθος στο δρόμο, θα πει και ενα 'συγγνώμη' ρε γαμώτο. Τα ζώα για τα οποία γράφουμε ζητάνε και τα ρέστα.Φίλε rocsta, το post μου είχε χιιυμοριστική αναφορά στο πασίγνωστο topic για τους κοντράκηδες και το αλάθητο των 4Τ... επεκτείνοντας το αλάθητο των δημοσιογράφων και στους αναγνώστες
Σόρρυ αν φάνηκε κάπως αλλιώς
Φυσικά όλοι μας κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι να μη γίνονται συστηματικά ηθελημένα. -
Χθες μετα το γραφειο.
Κατεχακη-Καρεα με ελαχιστη κινηση.
Στο φαναρι για Καρεα.... Οπως παντα καποιος μ...κας εχει βγαλει αριστερο φλας και τσουλαει με 20χαω στη μεσαια για να κατσει δευτερη σειρα μπροστα απ ολους....
Κοπελιτσα με Σμαρτ στη μεσαια, ακριβως πισω του και πισω της ενα BMW 3κατι.
Ειμαι στη δεξια λωριδα κ ερχομαι 'σβελτα'.
Η 'Σμαρτ' δεν με βλεπει.
4-5 μετρα πισω της και ενω ειμαι παραλληλα με το BMW, βλεπω το δεξι φλας να αναβει.....
'Ωχ..... θα τον προσπερασει απο δεξια'
Και με το που την περναω, μπαινει πισω μου......
Η γκομενα ουτε που με ειδε....
Τα χασε....
Και στο φαναρι που μ επιασε μετα ηρθε και ζηταγε τα ρεστα.....
Εγω απλα την ενημερωσα οτι
'Πριν προσπερασουμε καποιον.....
ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ......
Καλο ειναι να ελεγχουμε τον δρομο!
Και συγκεκριμενα την ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ'Και εισπρατω ενα....
'Ρε ΖΩΩΝ.... ΕΣΥ με προσπερασες απο δεξια.....'Ε αρκεστικα απλα στο οτι 'Την επομενη φορα που θα κανεις τετοια μα...κια, θα σου εξηγισουν τα παιδια απο την τροχαια τις λεπτομεριες'
-
Phaethon
Κατάλαβα απο που πήρες αφορμή για το 'αλάθητο' αλλά δεν κατάλαβα πως ήταν χιουμοριστικό. Ουπς -
ΖΩΟΝ με περικεφαλαία η κλώσσα με τη χιλιοτσαλακωμένη μερκεντέ 220S της δεκαετίας του '60 (ακόμα με τις παλιές πινακίδες παρακαλώ), τα μισοδιαλυμένα χρώμια, τον πλαστικό καθρέπτη απ'έξω (αντί για τον γνήσιο μεταλλικό), ο οποίος καθρέπτης ήταν στραμμένος κάπου αλλού εκτός απ'τη σωστή γωνία, και την τρύπια εξάτμιση που ξέρναγε φαινόλες απ'τα λάδια που έκαιγε. Στη διασταύρωση της BP στα Κουνουπιδιανά, πήγε το ηλίθιο πλάσμα και κόλλησε πίσω από τον μπροστινό της, ο οποίος ήθελε να στρίψει αριστερά. Όπως είχα κάθε δικαίωμα να κάνω, πήγα να περάσω από δεξιά, να μην τρώω στη μάπα τα δηλητήριά της. Μόλις όμως έφυγε ο μπροστινός της, πήγε και μ'έκλεισε η ηλίθια, μ'ένα ύφος 'πού πας εσύ λαουτζίκε να τη βγεις σ'εμένα που έχω μερσεντές'... Η χαρά της δεν κράτησε πολύ βέβαια, γιατί και την προσπέρασα και τη φασκέλωσα όπως της άξιζε λίγο αργότερα, όταν παραλίγο να σκοτώσει έναν πεζό.
-
Σε σειρά αυτοκινήτων που περιμένουν το φανάρι να ανάψει πράσινο έρχεται μαυριδερός τρελοκαράβλαχος στα 40κάτι με καγκουρέ mazda 323 sedan από τα δεξιά (σε εσοχή λεωφορείου) να περάσει τους πάντες και τα πάντα και να μπει στη σειρά.
Είχε κολλήσει τόσο που μόλις δεν ακούμπαγαν οι καθρέφτες αναγκάζοντας με να κάνω αριστερά για να του κάνω χώρο να μπει. Φυσικά δεν έστριψα στο ελάχιστο το τιμόνι με συνέπεια όταν σταμάτησα να χτυπήσει ο καθρέφτης του πάνω στον δικό μου.
Καλά, τι ακριβώς πας να κάνεις; (του λέω)
Εσύ τι λες να θέλω να κάνω; Να μπω! (μου λέει)
Ναι, είναι προφανές. Μήπως όμως όλους εμάς που περιμένουμε στη σειρά μας μας θεωρείς ηλίθιους; (του λέω)
Γιατί; Αφού προηγούμαι, είμαι από δεξιά! (μου λέει)
Το λυπηρό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο τύπος δεν έκανε πλάκα παρά είχε αρχίσει να εκνευρίζεται λες και τον έπνιγε το δίκιο!!!!
Ο Θεός να μας φυλάει! -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Σε σειρά αυτοκινήτων που περιμένουν το φανάρι να ανάψει πράσινο έρχεται μαυριδερός τρελοκαράβλαχος στα 40κάτι με καγκουρέ mazda 323 sedan από τα δεξιά (σε εσοχή λεωφορείου) να περάσει τους πάντες και τα πάντα και να μπει στη σειρά.
Είχε κολλήσει τόσο που μόλις δεν ακούμπαγαν οι καθρέφτες αναγκάζοντας με να κάνω αριστερά για να του κάνω χώρο να μπει. Φυσικά δεν έστριψα στο ελάχιστο το τιμόνι με συνέπεια όταν σταμάτησα να χτυπήσει ο καθρέφτης του πάνω στον δικό μου.
Καλά, τι ακριβώς πας να κάνεις; (του λέω)
Εσύ τι λες να θέλω να κάνω; Να μπω! (μου λέει)
Ναι, είναι προφανές. Μήπως όμως όλους εμάς που περιμένουμε στη σειρά μας μας θεωρείς ηλίθιους; (του λέω)
Γιατί; Αφού προηγούμαι, είμαι από δεξιά! (μου λέει)
Το λυπηρό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο τύπος δεν έκανε πλάκα παρά είχε αρχίσει να εκνευρίζεται λες και τον έπνιγε το δίκιο!!!!
Ο Θεός να μας φυλάει!Καλα....αυτη η καραμελα με το 'απο δεξια' εχει καταντισει αηδεια.....
Μου πεταχτικε ενας πιτσιρικας με Ροβερ 6κατι....
Σαν τεθορακισμενο ενα πραγμα.... Που θα κανε το Αστρα..... Γλαστρα
Σε διασταυρωση με 'παλλομενο' φαναρι και ΣΤΟΠ και ζηταγε και τα ρεστα!
Θερμη παρακλιση προς τους μοντερς.
Παρακαλω το να μπει σαν πρωτο Emoticon στην σελιδα 'δημοσιευσης απαντισης'
-
Αν δεν απατώμαι, η εκ δεξιών προτεραιότητα ισχύει σε διασταυρώσεις χωρίς στοπ και βέβαια όχι όταν κάποιος θέλει να προσπεράσει σαν κάγκουρας ολόκληρη ουρά οχημάτων που περιμένουν κανονικά στη λωρίδα τους για να στρίψουν.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν δεν απατώμαι, η εκ δεξιών προτεραιότητα ισχύει σε διασταυρώσεις χωρίς στοπ και βέβαια όχι όταν κάποιος θέλει να προσπεράσει σαν κάγκουρας ολόκληρη ουρά οχημάτων που περιμένουν κανονικά στη λωρίδα τους για να στρίψουν.Ισχυει σε πλατειες και διασταυρωσεις χωρις συμανση.
Σε καθε αλλη περιπτωση αποφασιζουν οι τροχαιοι και οι ασφαλιστικες.....Πεμπτη....ωρα αιχμης
Διοδεια Αττικης Οδου.
Παω κανονικα στην εισοδο για το e-pass
Τα υπολοιπα ταμεια..... ΓΕΜΑΤΑ....
5 πριν μπω, απο δεξια..... Πεταγετε ενα Octavia με πινακιδες ΜΙΜ or somethin....
ΦΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......
Κορνα, φωτα, καντηλια και τα σχετικα.....
Στ @@ του ο τυπος....
Μπαινει πριν απο μενα μεσα και βγαζει στο κλειστο παραθυρο ενα 20ευρω.....Αυτο ηταν.....
Αλαρμ, χειροφρενο, ζωνη και βγαινω απο το αμαξι.
Μεχρι να φτασω στο παραθυρο του, ειχαν προλαβει να ερθουν 2 υπαλλοιλοι των διοδιων και 2 αστυνομικοι.....-Που πας ετσι γ***** ***** ****** ********* ********** ***********
Θα μας σκωτοσεις πρωι πρωι ******* ********* ******** ********
-Ημουν απο δεξια, οφειλες να με αφησεις να περασω και να μη το παιζεις γ@μιας της γειτονιας.....
-Εισαι μ@λακας τελειως;;;;; Εδω περνας μονο με e-pass
-Εισαι και φαινεσαι!
-Καλα.... να δω σε ποιον θα πληρωσεις.....Ερχοντε τα παιδια της Α.Ο. τον μπηνελικωνουν.....
Και οταν τελειωσαν.....
Τα παιδια με τα μπλε...... απλα του πηραν το διπλομα, την αδεια, τις πινακιδες και τον γραψαν για:
επικινδυνη οδιγηση ανευ συνεσης και προσωχης
επικινδυνους ελιγμους
Και κατι ακομα....... 250 ευρωπουλα σουμα....Ενα 5 λεπτο μετα καταλαβε οτι δεν υπαρχει ταμιας και εκανε οπισθεν!
-
*επικινδυνη οδηγηση **ανευ συνεσης **και προσοχης *
Ζώα ζώα ζώα [#2]