-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ποιός στο δήμο Αθηναίων έχει τη φαείνη ιδέα να βγάζει τα αποριματοφόρα τις ώρες που κλείνουν τα καταστήματα.
Σε κενρτικό δρόμο της Κυψέλης αποριματοφόρο στις 20:45΄και η ουρά τωνα αυτοκινήτων ατελείωτη.
Μπράβο ρε δήμαρχε, εσύ και οι συνεργάτες σου. Είστε για να να σας βάλουν σε γυάλα και να σας δείχνουν σα δείγματα.Σε άλλες πόλεις βγαίνουν γύρω στις 8 το πρωι, όταν ο κόσμος πάει στις δουλειές του...
Τελικά είναι κολητική η βλακεία και μεταδίδεται όταν οι 'δημοτικοί άρχοντες' συναντώνται. Α ρε κουτόφραγκοι που στις πόλεις σας η αποκομιδή γίνεται μεταμεσονύχτιες ώρες. Τι ξέρετε εσείς.
-
ΣΣςςςς μη φωνάζεις θα τους ξυπνήσεις.
-
Και όμως, υπάρχουν μέρη (εντός Ελλάδος) που η αποκομιδή γίνεται πια 4-6 το πρωί!
-
στην πόλη μου η αποκομιδή γίνεται στις 06:00 το πρωϊ, στην νίκαια τώρα, γίνετε στις 3 το μεσημέρι!
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Και όμως, υπάρχουν μέρη (εντός Ελλάδος) που η αποκομιδή γίνεται πια 4-6 το πρωί!στα καμινια οσα χρονια θυμαμαι, σκουπιδιαρικο παντα στις 4-5 το πρωι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
.......................................................................
Τουλάχιστον αυτός πλήρωσε την μαγκιά του...Ελπίζω να μη τη πλήρωσε κι ο άλλος που ερχόταν κανονικά, αλλά μόνο το 'πράμα' που βγήκε αντίθετα.
Από ότι είδα το φορτηγάκι σαν ποιό ψηλό είχε κτυπήσει τον προφυλακτήρα του.
Το πούντο είχε πάρει καπώ και ψυγεία τουλάχιστον... -
στην κατερινη βγαιναν τα σκουπιδιαρικα παλια ξημερωματα,αλλα επειδη εκεινες τις ωρες κυκλοφορουσαν καμποσοι μεθυσμενοι,ακομα δεν υπηρχαν αλκοτεστ,
γινοντουσαν φασαριες με τους ντιρλες και του υπαλληλους του δημου επειδη το σκουπιδιαρικο εκλεινε το δρομο,
και τελικα τα τελευταια χρονια βγαινουν κατα τις 10 το βραδυ. -
Ερώτηση: Πότε θα αρχίσουν να κόβουν κώλους στους οδηγούς μεγάλων οχημάτων που κινούνται (χωρίς λόγο) στην αριστερή λωρίδα;
Απάντηση: Μόλις πιάσουν όσους κινούνται με 120 στην Ε.Ο. Αθηνών Πατρών.Τα 'ζώα' μου αργά. Πιο αργός κι από ταινία του Αγγελόπουλου και με εμπόρευμα στο φτερό. Αλλά. 'Έλα μωρέ για το μεροκάματο πάει, αυτόν θα πρέπει να γράψουν'.
Άντε να το πετύχεις νύχτα μπροστά σου και να φρενάρει. Μέχρι ολική τύφλωση.
Τελικά ένα μικρό αυτοκίνητο είναι ότι το καλύτερο για το κέντρο της πόλης. (Από τη Μητροπόλεως η φωτογραφία)
Είναι και οικολογικό. -
Ξερετε αν επιτρεπεται το παρκαρισμα μπροστα σε βενζιναδικο μεσα σε πολη?
Πριν απο λιγο τσακωθηκα με εναν ιδιοκτητη γιατι οπως ισχυριζοταν απαγορευεται το παρκιν εκει...και θα καλουσε την αστυνομια να μου παρει τις πινακιδες....παντως καποιο απαγορευτικο σημα δεν υπηρχε.
Γνωριζει κανεις αν προβλεπει κατι ο ΚΟΚ?
-
Πάρε να ρωτήσεις την τροχαία για σιγουριά. Μπορεί να μη γράφει τίποτα ο ΚΟΚ αλλά ίσως υπάρχει κάποια απόφαση σε ισχύ.
-
Χθες στις 9:30 το πρωί στη Συγγρού στο ύψος του ΜΕΤΡΟ είδα το εξής εκπληκτικό: ένας εκσκαφέας παρόμοιος με αυτόν της φωτογραφίας από το ρεύμα προς Πειραιά πέρασε στο ρεύμα προς Αθήνα περνώντας πάνω από το διαχωριστικό. Προφανώς το ανέβασμα και το κατέβασμα δεν τα έκανε με ταχύτητα αλλά του πήρε αρκετά δευτερόλεπτα κατά τα οποία είχε κόψει πρώτη τη μία και μετά την άλλη λωρίδα.
ΕΛΕΟΣ!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ποιός στο δήμο Αθηναίων έχει τη φαείνη ιδέα να βγάζει τα αποριματοφόρα τις ώρες που κλείνουν τα καταστήματα.
Σε κενρτικό δρόμο της Κυψέλης αποριματοφόρο στις 20:45΄και η ουρά τωνα αυτοκινήτων ατελείωτη.
Μπράβο ρε δήμαρχε, εσύ και οι συνεργάτες σου. Είστε για να να σας βάλουν σε γυάλα και να σας δείχνουν σα δείγματα.Στο κέντρο του Πειραιά τα ίδια, για καιρό τώρα. Με σύστημα. Δεν ξέρω ακριβώς ποιος φταίει, αλλά ΟΠΟΙΟΣ και να φταίει Γ.Τ.Π.Τ.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Από ότι κατάλαβα πάντως για όσους γράφουμε εδώ μέσα στο φόρουμ και ειδικά εδώ στα ζώα:-
Αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς έχετε παιδιά και έχετε «οδηγήσει» καροτσάκι στα γνωστά ελληνικά πεζοδρόμια για να δείτε την γλύκα.
Και για να παραθέσω τα δικά μου συμπεράσματα, 2 παιδιά έχω, κάτι ξέρω. -
Τα καροτσάκια ΔΕΝ είναι εύκολο να οδηγηθούν ανάποδα, καλώς ή κακώς αυτό δεν είναι εφικτό είτε λόγο της σχεδιάσης τους ή επειδή απλά ΔΕΝ υπάρχει χώρος να γυρίσουν ανάποδα για να κατέβουν στο δρόμο.
-
Πολλές φορές τα πεζοδρομια είναι τόσο ψηλά που ο ποιό ασφαλής τρόπος να κατέβει το καρότσι (για το μωρό) είναι να το κατεβάσεις σιγά σιγά κρατώντας το μπροστά σου και όχι ανάποδα. (άρα βγαίνει πρώτο αυτό στο δρόμο)
-
ΑΝ τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα σέβονταν τον νόμο που λέει ότι πρέπει να μην παρκάρουν πάνω στις γωνίες στα σταυροδρόμια ή ακόμα χειρότερα πάνω στις διαβάσεις ΤΟΤΕ ίσως να μπορούσε να γίνει ορατο το καροτσάκι από τα διερχόμενα αυτοκίνητα όταν θα προσπαθούσε να κατέβει στο δρόμο για να τον διασχίσει.
-
Ακόμα ποιό πολλές φορές δε, τα πεζοδρόμια είτε είναι κλεισμένα εντελώς (μηχανάκια, αυτοκίνητα, κάδοι, κλπ εμπόδια) είτε είναι τόσο ανώμαλη η επιφάνεια τους που δεν μπορεί να περάσει το καροτσάκι από επάνω (οι ρόδες σκαλώνουν συνέχεια) με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να κατέβει στο δρόμο.
Αυτά και άλλα πολλά που δεν μου έρχονται τώρα είναι μερικοί από τους λόγους που αναγκάζουν τα «ζώα» τους γονείς να κυκλοφορούν στο δρόμο βάζωντας σε κίνδυνο την ζωή των παιδιών τους.
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα συναντήσεται καροτσάκι να σκεφτήτε πρώτα τα όσα έγραψα παραπάνω πριν χαρακτηρίσεται ζώο και δολοφόνο τον γονιό.
(Τα παραπάνω βέβαια ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν και τα πραγματικά ζώα γονείς που δεν προσέχουν αλλά δεν υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι, ευτυχώς)+1000
Να προσθέσω και τα καχεκτικά δεντράκια που φυτεύουν οι αγαπητοί δήμαρχοι ακριβώς στη μέση των πεζοδρομίων του ενός μέτρου πλάτους, έτσι ώστε να μην μπορεί να περάσει κανείς με καροτσάκι, ούτε από αριστερά ούτε από δεξιά!
-
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χθες στις 9:30 το πρωί στη Συγγρού στο ύψος του ΜΕΤΡΟ είδα το εξής εκπληκτικό: ένας εκσκαφέας παρόμοιος με αυτόν της φωτογραφίας από το ρεύμα προς Πειραιά πέρασε στο ρεύμα προς Αθήνα περνώντας πάνω από το διαχωριστικό. Προφανώς το ανέβασμα και το κατέβασμα δεν τα έκανε με ταχύτητα αλλά του πήρε αρκετά δευτερόλεπτα κατά τα οποία είχε κόψει πρώτη τη μία και μετά την άλλη λωρίδα.ΕΛΕΟΣ!!!
Τωρα φταιω εγω που θελω να περναγα απο εκει με καμμια νταλικα και να τον παταγα επιτηδες να τον απλωσω στην ασφαλτο? Και πριν απαντησει κανεις 'λογικος' σε αυτα που λεω εγω ο 'παραλογος', σκεφτειτε τι αλλη μλκια μπορει να κανει και ποσους μπορει να παρει στον λαιμο του με αυτο το πραγμα...Ε συγνωμη, αλλα καλυτερα αυτος στο χωμα παρα καποιο θυμα του.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τωρα φταιω εγω που θελω να περναγα απο εκει με καμμια νταλικα και να τον παταγα επιτηδες να τον απλωσω στην ασφαλτο? Και πριν απαντησει κανεις 'λογικος' σε αυτα που λεω εγω ο 'παραλογος', σκεφτειτε τι αλλη μλκια μπορει να κανει και ποσους μπορει να παρει στον λαιμο του με αυτο το πραγμα...Ε συγνωμη, αλλα καλυτερα αυτος στο χωμα παρα καποιο θυμα του.
Πέφτω απ' τα σύννεφα...Δεν το περίμενα αυτό από σένα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πέφτω απ' τα σύννεφα...Δεν το περίμενα αυτό από σένα!
Είναι και οικονομικός' ανοίγει και τον τάφο μόνος του
Θυμάμαι έναν ψυχάκια (στο Traction;) που έκανε stunts με κάτι τέτοια χωματουργικά
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Χθες στις 9:30 το πρωί στη Συγγρού στο ύψος του ΜΕΤΡΟ είδα το εξής εκπληκτικό: ένας εκσκαφέας παρόμοιος με αυτόν της φωτογραφίας από το ρεύμα προς Πειραιά πέρασε στο ρεύμα προς Αθήνα περνώντας πάνω από το διαχωριστικό. Προφανώς το ανέβασμα και το κατέβασμα δεν τα έκανε με ταχύτητα αλλά του πήρε αρκετά δευτερόλεπτα κατά τα οποία είχε κόψει πρώτη τη μία και μετά την άλλη λωρίδα.
ΕΛΕΟΣ!!!
Πλακα-πλακα...πως και δεν πηρε κανεναν αφηριμενο παπακουλα η καμια κοπελιτσα με Ν πισω.... στο λαιμο του.....
Α.....Το μπλοκο για τον δακτυλιο..... τι εκανε;;;; Τσεκαρε τις πινακιδες;;;;
Αν δεν κανω λαθος ειναι καθε μερα εκει οι μπατσοι.... δεν τον ειδαν;;; -
Εχουν πιο σημαντικες δουλειες...
-
-
Το δα κι αυτό μετά την αναστροφή στην ΑΟ
Δυστυχώς στη φώτο δεν φαίνονται τα ΖΩΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, μπήκε το επαγγελματικό στην άνοδο μπροστά
Τι έκαναν τα ζώα; ένας με HRV κι ένας με 156;
επειδη το φανάρι του Σχιστού στο Σκαραμαγκά όπως όλοι βλέπουν πήζει... τα ΖΩΑ από το άνοιγμα μπαίνουν στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ στη ΛΕΑ και συνεχίζουν ΑΝΑΠΟΔΑ στη Σχιστού για να μην περιμένουν στην ουρά και στην κίνηση το φανάρι.
Ομολογώ ότι πρώτη φορά το βλέπω αυτό, αλλά απ' ότι με πληροφόρησε συνάδελφος που κάνει πολύ συχνά τη διαδρομή, είναι ΜΟΝΙΜΗ κατάτασταση κι έχουν γίνει θανατηφόρες μετωπικές και δεν πηγαίνει ποτέ στη δεξιά σ'αυτό το σημείο γιατί έχει δει πολλούς να έρχονται ανάποδα
Γιατί να μπει μπλόκο εκεί, αφού γίνεται πολύ συχνά και με ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ αποτελέσματα; καλύτερα να γράφουν τον Pai Mei με 214 στην ευθεία
Ζώα ζώα ζώα [#2]