-
εγω το αποτελεσμα το εχω δει και ειμαι σχεδον σιγουρος για το οτι το αμαξι θα γαζωνει...
απλα ειμαι περιεργος να δω αν θα βγουμε αληθινοι και εγω και ο μπεεεε man που πιστευουμε οτι θα δειξει +15-20αλογα...υ.γ. εκκεντροφοροι απο 106 με τα γραναζια τους + ελαφρια ροικη στο καπακι + προγραμμα.
-
καλά το θα γαζώνει είναι λίγο υπερβολικό...
πάντως αν αλλάξεις επάγγελμα και πας για γαζωτής να μου πεις να σου δώσω ύφασμα για μερικές κουρτίνες για το σπίτι ...αλλά για τα άλογα που λες ούτε εγώ αμφιβάλλω.
Δεν έχει λόγο να μην τα βγάλει.
Το μοτερ του 16v rallye είναι ουσιαστικά ίδιο και μάλιστα με μικρότερες βαλβίδες και με ΦΠΕ (=1 στάδιο χωρίς ροική) πάει στα 130+ για πλάκα. -
Εμείς όμως χωρίς το χταποδάκι του Rallye τζάμπα θα χτυπιόμαστε.
Παναγιώτη, αυτό που είπες θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Ο Ντίνος έχει ένα αριστερό ψαλίδι PS-CC κρατημένο για μένα και 2 PS-RC οπότε είναι θέμα χρόνου να γίνει η σύγκριση.
Σπύρο, εμπρός-πίσω βάλε τις 22άρες.
-
Αχ αχ μυαλο δεν βάζεις εσύ με τίποτα!!!
-
Ο χρήστης MEMsound έγραψε:
καλά το θα γαζώνει είναι λίγο υπερβολικό...
πάντως αν αλλάξεις επάγγελμα και πας για γαζωτής να μου πεις να σου δώσω ύφασμα για μερικές κουρτίνες για το σπίτι ...αλλά για τα άλογα που λες ούτε εγώ αμφιβάλλω.
Δεν έχει λόγο να μην τα βγάλει.
Το μοτερ του 16v rallye είναι ουσιαστικά ίδιο και μάλιστα με μικρότερες βαλβίδες και με ΦΠΕ (=1 στάδιο χωρίς ροική) πάει στα 130+ για πλάκα.EM βεβαια εκανε η μυγα κωλο και εχεσε το κοσμο ολο ο κυριος διλιτρος....
για τα δεδομενα του 1.6 αυτο που συνοδηγησα (του ψηλου στο σερβις πανω στη λαιον) που εφτιαξε ο μπεεε μαν και αυτο και πηγαινε πολυ καλα.
σαφως καλυτερα απο του γαβανα που κινειται με το μυαλο του μιλτου
εχει δηλαδη βαλει ολα τα αλλα εκτος απο προγραμμα. -
Όταν τα βάλω όλα θα ψάξω για ένα αξιόπιστο πρόγραμμα, με σωστή κατανάλωση που θα βγάζει και κάρτα καυσαερίων. Αν Παναή έχεις τότε να μου προτείνεις κάτι σωστό χωρίς να με κωλοπιάσουν θα τα πούμε.
-
-
ΧΑ! Για δες τους κινέζους που θα μάθουν να γουστάρουν στροφιλίκι με ράβδους στρέψης.
-
φριχτο θεαμα.....το σιτροεν 206....
μιλτο δεν νομιζω οτι ειναι και τιποτα φοβερο πλεον το προγραμμα στα αμαξια μας.εχω δει απο 3 διαφορετικα ατομα (κινγκντραγκον-δημητριαδη-λιολιο) και ολα δουλευαν και συνεχιζουν να δουλευουν μια χαρα.
βεβαια καποιες ψηλολεπτομεριες με εκαναν να διαλεξω τον εναν απο τους τρεις αλλα εν τελει μικρη η διαφορα.ο μακης απο που εβαλε???
πρεπει να εχει χεστει απο τη χαρα του εεε? -
Ο Μάκης δεν έβαλε. Απλά ανέβασε τον κόφτη στις 7200 ή 7400 σαλ...
-
μαλλον εχεις να μιλησεις καιρο. . .
εμενα μου ειπε οτι μαζι με το reprofile των εκκεντροφορων απο μπουμπη εβαλε και προγραμμα -
Πράγματι, ακόμη και το reprofiling το έμαθα από άλλο μέλος μας που είναι φίλος του...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
φριχτο θεαμα.....το σιτροεν 206....μιλτο δεν νομιζω οτι ειναι και τιποτα φοβερο πλεον το προγραμμα στα αμαξια μας.εχω δει απο 3 διαφορετικα ατομα (κινγκντραγκον-δημητριαδη-λιολιο) και ολα δουλευαν και συνεχιζουν να δουλευουν μια χαρα.
βεβαια καποιες ψηλολεπτομεριες με εκαναν να διαλεξω τον εναν απο τους τρεις αλλα εν τελει μικρη η διαφορα.ο μακης απο που εβαλε???
πρεπει να εχει χεστει απο τη χαρα του εεε?Γιατί δεν πας σε πρόγραμμα γνωστού programer π.χ superchip
-
aμα βρεις εστω και εναν που να του δουλευουν σωστα αυτα τα προγραμματα νικο στην ελλαδα με τις βενζινες και τις ζεστες μας θα κατσω να με γαμησεις...
ποσο μαλλον σε custom Κατασταση οπως η δικια μου.
-
Πράγματι το πρόγραμμα πρέπει να γίνει ειδικά πάνω στο εκάστοτε setup.
-
Ερώτηση: Ξερει κανεις την πραγματική διαφορα των ραβδων στρεψης 19,5 χιλ. του 206 gti 1.6 και αυτών των 20 χιλ. του RC, είναι όντως 0,5 χιλ.
Δευτερον αληθευει οτι ο ιμάντας εκκεντρ. σε 206 1.6 2003 και μετά, δεν αλλάζει στα 60.000χλμ αλλά αργότερα.
ΕυχαριστώΚαλά αν πάρει ο pskarm το αμάξι βελτιωμένο, περιμένω να γράψει τρελό κατεβατό, τουλάχιστον 400λέξεις.....
-
ΤΟ 206 ΤΟ ΕΙΧΕ Η ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤ@$@$@ΡΑ... ΟΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ...
ΦΙΛΙΚΑ ΡΑΝΤΟΜ....
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΤΟ 206 ΤΟ ΕΙΧΕ Η ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤ@$@$@ΡΑ... ΟΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ...ΦΙΛΙΚΑ ΡΑΝΤΟΜ....
το είχε και εμένα μια πρωην και δεν ήταν από τις καλύτερες κοπελες εδώ που τα λέμε....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΤΟ 206 ΤΟ ΕΙΧΕ Η ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤ@$@$@ΡΑ... ΟΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ...
ΦΙΛΙΚΑ ΡΑΝΤΟΜ....
το είχε και εμένα μια πρωην και δεν ήταν από τις καλύτερες κοπελες εδώ που τα λέμε....
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΑΡΙΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΙΔΙΑ.....
-
Δε μπορούσα ποτε να βολευτω εκεί μέσα ρε ράντομ και έτσι την είχα καταβρεί με το ξάντια..
Τα πάντα για το Peugeot 206