-
Δύο τόσο διαφορετικά αυτοκίνητα και όμως τόσο ίδια..
Έχετε 100Κ (να βάλουμε και κανά έξτρα, μην το πάρουμε γυμνό το αυτοκίνητο) και αγοράζετε αυτοκίνητο με κριτήριο την οδηγική ευχαρίστηση και το ποιο πιστεύετε ότι σας ταιριάζει περισσότερο - κοινώς, μην πείτε 'Μ3' γιατί έχει χώρους..
Εσείς τι θα διαλέγατε?
-
Έχετε 100Κ (να βάλουμε και κανά έξτρα, μην το πάρουμε γυμνό το αυτοκίνητο) και αγοράζετε αυτοκίνητο με κριτήριο την οδηγική ευχαρίστηση και το ποιο πιστεύετε ότι σας ταιριάζει περισσότερο - κοινώς, μην πείτε 'Μ3' γιατί έχει χώρους..
Εσείς τι θα διαλέγατε?
-
Εσείς τι θα διαλέγατε?
-
Opel Tigra (The old one) Yea baby! Da Powaaar!
-
Πάλι τα ίδια.
Είπαμε προτιμάμε πάντα το γνήσιο κι όχι το 'δήθεν'.
Άρα -
CaymanS ΦΥΣΙΚΑ....
-
Χμμ....!
Μάλλον Gayman S...
-
όλοι οι δρομοι οδηγουν στην αντιπροσωπία της Πορς
-
oταν+αμα οδηγησω cayman, θα σου πω..
αν ειναι τα πραγματα οπως τα φανταζομαι... μαλλον cayman -
Ο χρήστης skye έγραψε:
oταν+αμα οδηγησω cayman, θα σου πω..
αν ειναι τα πραγματα οπως τα φανταζομαι... μαλλον caymanΣύμφωνα πάντως με άτομο που τα έχει οδηγήσει και τα δύο λέει ότι η Cayman S είναι μια εύκολη Μ3..
-
Μ3 γιατί έχει χώρους!
Δύσκολο ερώτημα! Η m3 είναι από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα ever. Υποψιάζομαι ότι θα είναι πιο φιλική στο όριο, λόγω διάταξης.
Η cayman είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, απ' ότι λέγεται...Και μια porsche είναι πάντα μια porshe, έστω και αν είναι η μικρή αδερφή της 911..
Δεν ξέρω!
Μ3 λόγω προσωπική αγάπης!
Δεν ψηφίζω, λόγω αμφιβολιών...
-
Δύσκολη ερώτηση.
Δεν έχω επιχειρήματα, οπότε... Μ3 γιατί έτσι.
-
Δε χρειάζεται επιχειρήματα.
Η Μ3 που έρχεται, η άλλη είναι παλιά... -
Δεν χρειαζεται να απαντήσω........!
-
P O R S C H E
γιατί οι Βαυαροί είναι μελαχρινοί(δεν έχω οδηγήσει ή συνοδηγήσει καμία)
-
Porsche και ζήτω τα κεντρομήχανα
-
Όταν ο κινητήρας δεν είναι μπροστά μου να τον βλέπω συνέχεια, κάτι παθαίνω, αγχώνομαι...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Όταν ο κινητήρας δεν είναι μπροστά μου να τον βλέπω συνέχεια, κάτι παθαίνω, αγχώνομαι...τον βλέπεις κι από το πλάι;
-
Ρε η Μ3 CS μονο στο UK δεν βγαινει? Τελοσπαντων, Porsche και για μενα χωρις καποιο ιδιαιτερο επιχειρημα, μαλλον λογω σηματος και σχεδιου.
-
Αχ, αυτά τα συγκριτικά...!
Cayman S vs M3 CS