-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
οι μικρες πορσε δε με εντυπωσοιαζουν...λετε να βγει και 1.8?
Με 1200-1300 κιλά μια χαρά θα είναι..
στα 1500 γινονται βαρια τα αυτοκινητα ειπαμε?
Να ρωτήσουμε τους κατασκευαστές της brera. 'Αυτοί ξέρουν'.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
οι μικρες πορσε δε με εντυπωσοιαζουν...λετε να βγει και 1.8?
Με 1200-1300 κιλά μια χαρά θα είναι..
στα 1500 γινονται βαρια τα αυτοκινητα ειπαμε?
Δεν είπα ότι είναι βαρύ- ελαφρύ, απλά είναι 200-300 κιλά ελαφρύτερο από το ντάτσουν..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να ρωτήσουμε τους κατασκευαστές της brera. 'Αυτοί ξέρουν'.
και εγκάθετος
-
ΤΗ ταινία 'Κοίτα ποιός μιλάει' την έχετε δει;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΤΗ ταινία 'Κοίτα ποιός μιλάει' την έχετε δει;έχω δει το 'κοίτα ποιος ΑΛΛΟΣ μιλάει'
-
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΟΦΤΟΠΙΚ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΤΗ ταινία 'Κοίτα ποιός μιλάει' την έχετε δει;
έχω δει το 'κοίτα ποιος ΑΛΛΟΣ μιλάει'
-
Κεφακια εχοθμε ολοι σημερα βλεπω!!
Εκτος απο το krus!!
Sorry mod!Eγω θα προτιμησω το 350 Ζ ,λογω συναισθηματικου δεσιματος με τη Νισσαν.Τα πρωτα βηματα τα εκανα σε πισωκινητο sunny!
-
Kαλα ισοπαλια ειτανε μεχρι που ψηφισα? Porsche για μενα και συμφωνω με kid και opterio. Mου αρεσει σχεδιαστικα περισσοτερο η καινουργια Boxster παρα η Cayman...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Kαλα ισοπαλια ειτανε μεχρι που ψηφισα? Porsche για μενα και συμφωνω με kid και opterio. Mου αρεσει σχεδιαστικα περισσοτερο η καινουργια Boxster παρα η Cayman...+1 σε ολα
-
Το... σπάνιο προφανώς
-
Δε νομίζω ότι θα έπαιρνα κανένα από τα δυο με αυτά τα χρήματα.
Προσωπικά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τις μικρές Porsche. Τόσο το Boxster (το καινούργιο ιδιαίτερα) όσο και το Cayman είναι 100% Porsche. Η πικρή αλήθεια είναι (και, όπως λένε και οι Αμερικάνοι, την παραδέχονται μόνο όσοι μπορούν να τις αγοράσουν) ότι οι 'υπόλοιπες' Porsche (τότε τις έλεγαν απλώς 'υδρόψυκτες') ήταν ΠΑΝΤΟΤΕ καλύτερα αυτοκίνητα από τις αντίστοιχες 911. Και πιο καλά στημένα και με λιγότερα προβλήματα και πιο 'οδηγήσιμα' σε πραγματικές συνθήκες. Που είναι το κακό, τώρα, σε αυτό δεν έχω ιδέα...
Κατά τα άλλα συμβαίνει ότι συνέβαινε πάντοτε και στο παρελθόν:
924->Mitsubishi Stalion, RX-7 I, mr2
944-> RX-7 II, 200SX,
968-> RX-7 III, mr2 turbo (αλλά και το πανάκριβο 300ZX)Θυμάμαι τα ελληνικά περιοδικά να επιλέγουν το 'αντίστοιχο' ιαπωνικό εις διπλούν και τα ρέστα σε VW (χωρίς, φυσικά, να πουν πόσο κόστιζαν στο εξωτερικό) ενώ σήμερα μιλάμε για παραπλήσιες τιμές.
Η διαφορά στην τιμή Ελλάδος δεν ξέρω αν είναι ζήτημα αντιπροσωπίας, αλλά θα μου φαινόταν λογικό να κοστολογείται ακριβότερα η cayman, μιας και η Porsche δεν είναι κανένας γίγαντας σαν τη Nissan.Το Ζ είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο και η cayman, πέρα από τη πανέξυπνη (ΙΜΗΟ) σχεδίασή της κάνει και ιδιαίτερα ευχάριστο ήχο.
Ψήφισα Porsche (και όχι μόνο για συναισθηματικούς λόγους)...
-
Cayman μόνο αν διατίθετο σε ελαφριά έκδοση Clubsport ή RS, -100kg +LSD.
Το ότι θα δούμε την Cayman τη 'φτηνή' σε χέρια άσχετων είναι ένα γεγονός. Αδιαφορώ.
Το μόνο που πάντα με προβληματίζει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι θα κυκλοφορήσει σε μεγάλο αριθμό. Δεν με ενδιαφέρει το να ξεχωρίζω.
Με ενδιαφέρει το ότι ένα τόσο ιδιαίτερο σχήμα κινδυνεύει να καταστεί συνηθισμένο. Αυτή είναι η ουσία του προβλήματος.Επομένως, υπό τις παρούσες συνθήκες, δαγκωτό 350Ζ.
Είναι και mid-front, όπως μ'αρέσει.ΥΓ. Porsche εννοείται απ' εξω. Τα θύματα ας αγοράσουν από την ελληνική αντιπροσωπεία με την κάκιστη εξυπηρέτηση και την αισχροκέρδεια.
-
350Z χωρίς δισταγμό...
Δυστυχώς στην Ελλάδα παραμένει ακριβό (στη Γερμανία πωλούνταν το profacelift απο 30.000 ευρώ) αλλά και πάλι αυτό θα επέλεγα. Σε μπλέ χρωματάκι βέβαια με Volk TE-37 σε χρώμα gun metal. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν του βάλουμε μια ούγια 'made in Germany' τι θα προτιμούσες;
Μαζί με την ούγια θα μπει και το αντίστοιχο εσωτερικό?
Χρειάζεται ή φτάνει μόνο η ούγια της γερμανικής κατασκευής;
Και εγώ γενικά δεν συμπαθώ τις άλλες (σημερινές) Porsche μπροστά στην 911. Ο tazio με κάλυψε απόλυτα στα προηγούμενα. Θα μπορούσαν να φοράνε οποιοδήποτε άλλο σήμα...
tazio
Θα μπεις κατευθείαν για μιλφέιγ στην Πλατεία Αγ. Σοφίας ή θα κάνεις κάνα γύρο πρώτα; -
Παρ'ότι η Cayman S με γοητεύει αφάνταστα,η δεδομένη σύγκριση της μικρής έκδοσης με το απίθανο 350Ζ,δεν μπορεί παρά να βγάλει νικητή τον Ιάπωνα,με χέρια και με πόδια από μέρους μου!!
Άνθρωπος,του οποίου τη γνώμη σέβομαι απεριόριστα,και ο οποίος έχει διατελέσει κάτοχος και των δύο (S στην περίπτωση της Cayman),σε ανύποπτο χρόνο μού είχε πει ότι το Νισσάν τα κάνει όλα και συμφέρει...
Αυτό,από μόνο του,λέγει πολλά...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Παρ'ότι η Cayman S με γοητεύει αφάνταστα,η δεδομένη σύγκριση της μικρής έκδοσης με το απίθανο 350Ζ,δεν μπορεί παρά να βγάλει νικητή τον Ιάπωνα,με χέρια και με πόδια από μέρους μου!!Άνθρωπος,του οποίου τη γνώμη σέβομαι απεριόριστα,και ο οποίος έχει διατελέσει κάτοχος και των δύο (S στην περίπτωση της Cayman),σε ανύποπτο χρόνο μού είχε πει ότι το Νισσάν τα κάνει όλα και συμφέρει...
και biturbo στην περίπτωση του Ζ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρ'ότι η Cayman S με γοητεύει αφάνταστα,η δεδομένη σύγκριση της μικρής έκδοσης με το απίθανο 350Ζ,δεν μπορεί παρά να βγάλει νικητή τον Ιάπωνα,με χέρια και με πόδια από μέρους μου!!
Άνθρωπος,του οποίου τη γνώμη σέβομαι απεριόριστα,και ο οποίος έχει διατελέσει κάτοχος και των δύο (S στην περίπτωση της Cayman),σε ανύποπτο χρόνο μού είχε πει ότι το Νισσάν τα κάνει όλα και συμφέρει...
και biturbo στην περίπτωση του Ζ
Ο γνωστός-άγνωστος άνθρωπος είναι αυτός;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
350 Æ
*ðïëëÜ ôá ëåöôÜ ôçò äéáöïñÜò
Ãé'áõôü ôï øçößæù êé åãþ. Ôï facelift åßíáé êáôáðëçêôéêü áõôïêßíçôï. ¼÷é üôé ôï ðñïçãïýìåíï äåí Þôáí, áëëÜ ëÝìå ôþñá...
Ðñïò ôéìÞí áõôïý ôïõ ôüðéê Ýâáëá íÝï Üâáôáñ
Atsa Üâáôáñ ðïéÜò öõëÞò Óßïõ ?
ðÜíôùò áí ç ôéìïëïãéáêÞ áíéóïññïðßá (ãéá ôá ÍéóóÜí óå ó÷Ýóç ìå ôéò Ðüñóå ) óõíå÷ßóåé íá õößóôáôáé ëÝôå íá äïýíå ôá ìáôÜêéá ìáò êáé ôï GTR óôçí ôéìÞ ôçò Âïxter/Cayman ìðëá ìðëá ????
Áí êáé ëßãï óôç óöáßñá ôçò öáíôáóßáò ,èá Ý÷åé ðïëý ãÝëéï ðÜíôùò éäáßôåñá ïé öÜôóåò ôùí áíôéðñïóþðùí
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
[πάντως αν η τιμολογιακή ανισορροπία (για τα Νισσάν σε σχέση με τις Πόρσε ) συνεχίσει να υφίσταται λέτε να δούνε τα ματάκια μας και το GTR στην τιμή της Βοxter/Cayman μπλα μπλα ????Αν και λίγο στη σφαίρα της φαντασίας ,θα έχει πολύ γέλιο πάντως ιδαίτερα οι φάτσες των αντιπροσώπων
Mπα, πιο ακριβό θα είναι...
Porsche Cayman 2.7 vs Nissan 350z