-
Χαίρετε, θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την αγορά ενός εκ των δύο αμαξιών. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα ίδια (πάνω-κάτω) επίπεδα και μαζί με τα extras που θέλω να βάλω η τελική τιμή θα διαμορφωθεί γύρω στα 35,000 euro.
Δεν με νοιάζουν οι τρομερές επιδόσεις, απλά να κινείται αξιοπρεπώς το αμάξι. Μέγιστη σημασία με σειρά προτεραιότητας δίνω σε παθητική ασφάλεια, ενεργητική ασφάλεια και αξιοπιστία.
Θα με ενδιέφερε επίσης να μου πούν οι υπαρχοντες κάτοχοι τις γνώμες τους για τα τρέχοντα έξοδα συντήρησης των δύο αμαξιών. Δηλαδή, ποιές είναι οι διαφορές στις τιμές των service κτλ.
Προς το παρόν τείνω προς την BMW γιατί έχει καλύτερο όνομα και γιατι το Audi είναι πολύ καιρό στην αγορά και πιστεύω ότι τεχνολογικά δέν την φτάνει. Επίσης, δεν έχω δεί crash test του νέου Αudi (τομέας όπου η BMW πήγε πολύ καλά) αλλά υποθέτω ότι θα είναι ισάξιο με την BMW.
Θα παρακαλούσα η συζήτηση να περιοριστεί στα παραπάνω αμάξια, αποκλείω οτιδήποτε άλλο.
-
Χαίρετε, θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την αγορά ενός εκ των δύο αμαξιών. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα ίδια (πάνω-κάτω) επίπεδα και μαζί με τα extras που θέλω να βάλω η τελική τιμή θα διαμορφωθεί γύρω στα 35,000 euro.
Δεν με νοιάζουν οι τρομερές επιδόσεις, απλά να κινείται αξιοπρεπώς το αμάξι. Μέγιστη σημασία με σειρά προτεραιότητας δίνω σε παθητική ασφάλεια, ενεργητική ασφάλεια και αξιοπιστία.
Θα με ενδιέφερε επίσης να μου πούν οι υπαρχοντες κάτοχοι τις γνώμες τους για τα τρέχοντα έξοδα συντήρησης των δύο αμαξιών. Δηλαδή, ποιές είναι οι διαφορές στις τιμές των service κτλ.
Προς το παρόν τείνω προς την BMW γιατί έχει καλύτερο όνομα και γιατι το Audi είναι πολύ καιρό στην αγορά και πιστεύω ότι τεχνολογικά δέν την φτάνει. Επίσης, δεν έχω δεί crash test του νέου Αudi (τομέας όπου η BMW πήγε πολύ καλά) αλλά υποθέτω ότι θα είναι ισάξιο με την BMW.
Θα παρακαλούσα η συζήτηση να περιοριστεί στα παραπάνω αμάξια, αποκλείω οτιδήποτε άλλο.
-
-
Tι extras θες να βάλεις; Γιατί δεν παίρνεις το 1.8Τ που είναι στην ίδια τιμή;
-
Το είχα και αυτό στο μυαλό μου αλλά πρώτον η βασική έκδοση είναι πιο ακριβή, οπώτε θα πάει η τελική τιμή πολύ παραπάνω. Επίσης, με φοβίζει το turbo ότι θα έχει πολύ υψηλη κατανάλωση...
-
159 2.2?
Από τα 2, το Audi γιατί μου αρέσει περισσότερο σχεδιαστικά από την BMW.
To 1.8T θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση αλλά σίγουρα θα είναι και πιο γρήγορο και ξεκούραστο..
-
Ο χρήστης GrMikeD έγραψε:
Θα με ενδιέφερε επίσης να μου πούν οι υπαρχοντες κάτοχοι τις γνώμες τους για τα τρέχοντα έξοδα συντήρησης των δύο αμαξιών. Δηλαδή, ποιές είναι οι διαφορές στις τιμές των service κτλ.Για service δεν ξέρω να σου πω, αλλά σε μια πρώτη ματιά το ένα έχει φόρους 168 ευρώ ενώ το άλλο 372 ευρώ (καλά θυμάμαι τα νούμερα?).
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
159 2.2?Από τα 2, το Audi γιατί μου αρέσει περισσότερο σχεδιαστικά από την BMW.
To 1.8T θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση αλλά σίγουρα θα είναι και πιο γρήγορο και ξεκούραστο..
Έγραψε ο άνθρωπος μόνο ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
Τι την μπλέκεις την 159.Η δική μου επιλογή πάει στην bmw. Με δεδομένα τι ζητά ο ενδιαφερόμενος.
-
Sorry..
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Για service δεν ξέρω να σου πω, αλλά σε μια πρώτη ματιά το ένα έχει φόρους 168 ευρώ ενώ το άλλο 372 ευρώ (καλά θυμάμαι τα νούμερα?).
Τους ίδιους φόρους έχουν. Δίλιτρα είναι και τα δύο.
-
Ανάμεσα σε αυτά τα δυο θα πήγαινα στο Audi....
-
Καλημέρα...
Λοιπόν την Alfa 159 την απορρίπτω αμέσως ώς κάτοχος ιταλικού αμαξιού και παθών (τελικά αυτά τα δύο πάνε μαζί μου φαίνεται...). Εξάλου σε αυτά τα λεφτά νιώθω πιο σίγουρος να αγοράσω κάτι απο εταιρία που παραδοσιακά φτιάχνει αξιόπιστα αμάξια εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
-
Τελείως από πλευράς εμφάνισης, 318 και μάλιστα εύκολα. Βλέπω τα διάφορα Audi A4-A3 κλπ. και πραγματικά δεν θυμάμαι τι είδα...ενώ μια 318 κάνει περισσότερη εντύπωση, που από ό,τι υποψιάζομαι σε ενδιαφέρει.
Τεχνικά και κόστη κλπ. δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω καθόλου...
-
Α4 1.8Τ. Πιο γρήγορο από το δίλιτρο και αγοράζεις και ένα κινητήρα αν μη τι άλλο αξιόπιστο...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για service δεν ξέρω να σου πω, αλλά σε μια πρώτη ματιά το ένα έχει φόρους 168 ευρώ ενώ το άλλο 372 ευρώ (καλά θυμάμαι τα νούμερα?).
Τους ίδιους φόρους έχουν. Δίλιτρα είναι και τα δύο.
Sorry, Λάθος μου!
-
Το Α4 2.0/130 μόνο στους τιμοκαταλόγους υπάρχει, είναι απλώς σπάνιο πουλί
Ακόμα και να το παραγγείλεις και να το πάρεις, αν χρειαστεί να το πουλήσεις μετά, δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα
-
bmw γιατί είναι πιο οδηγοκεντρική ....
γιατί έχει καλύτερο στήσιμο
γιατί είναι πιο όμορφηαλλά
έχει λιγότερους χώρους -
Νομίζω οτι τι Audi σε 2.0 δεν αξίζει, πάρε 1.8Τ
Σε BMW πάρε την 320i μια και καλή.την 159 πρέπει σίγουρα να την δείς και από κοντά.
-
Απο τα 2 αυτα θα προτιμούσα την 318, δε βλέπω κανένα σημείο υπεροχής του Audi το οποίο υστερεί και σε οδική συμπεριφορά και σε ποιότητα κύλισης.
-
bmw...
Σύγκριση μεταξύ BMW E90 318i και Audi A4 2.0