-
Λυσσάξατε!
καλά... τι ύπνο λέτε τώρα??? Η νύχτα μολις ξεκίνησε!!! Οι σκυλούδες ουτε καν έχουν βγει στην πίστα!
(και κάποιος πρέπει να αλλάξει την ώρα! Είμαστε 1 ώρα πίσω!!!)
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και όχι μόνο αυτό, αλλά, αντί να μας παιδεύουν όπως οι τσούπρες εδώ που για να μας ρίξουν μια ματιά πρέπει να μας σταυρώσουν κανονικά πρώτα, στην κόλαση θα είναι έτοιμες για όλα, πρόθυμες, διαθέσιμες, ακόμα και για κόλπα που θα κάνανε την 'Ιστορία της O' να μοιάζει με παραμυθάκι για παιδάκια προσχολικής ηλικίας.Δε μου λες τώρα, Κωνσταντίνε, αυτό εσένα σου ακούγεται για Κόλαση; Γιατί εμένα πιο πολύ για Παράδεισος μου κάνει... Γυναίκες έτοιμες για όλα και πρόθυμες;;; Αν είναι έτσι η Κόλαση... Αλλά είπαμε, μην πιάσουμε συζήτηση για μετά-θάνατον καταστάσεις... Ας περιοριστούμε εδώ που μετράει η βαρύτητα... Πάντως, εγώ θα το ξαναπώ και ας γίνομαι μονότονος: ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
ËõóóÜîáôå!êáëÜ... ôé ýðíï ëÝôå ôþñá??? Ç íý÷ôá ìïëéò îåêßíçóå!!! Ïé óêõëïýäåò ïõôå êáí Ý÷ïõí âãåé óôçí ðßóôá!
(êáé êÜðïéïò ðñÝðåé íá áëëÜîåé ôçí þñá! Åßìáóôå 1 þñá ðßóù!!!)
ÁÕÔÅÓ ÍÁ ÄÅÉÓ ÁÃÁÐÇ ÐÏÕ ÄÅÉ×ÍÏÕÍ ÓÔÁ ÁÊÑÉÂÁ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÁ ÊÁÉ ÓÔÁ ÐÏÑÔÏÖÏËÉÁ ÔÙÍ ÊÁÔÏ×ÙÍ ÔÏÕÓ.ÓÕÃÍÙÌÇ ÓÔÏÕÓ ÏÄÇÃÏÕÓ ÔÏÕÓ ÇÈÅËÁ ÍÁ ÐÙ
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
'Ιστορία της O'δεν απορώ που το θυμάσαι... ήμασταν γυμνάσιο όταν είχε ταραχτεί σύσσωμη η κοινωνία από τις ταινίες που έβαζε το STAR στη μεταμεσονύκτια.
τελικά το ξανάπαιξαν ποτέ;το τόπικ μεγαλώνει εντυπωσιακά... 12 (!!) σελίδες [ή 31%] μεγαλύτερο σε 24 ώρες... μόλις κατάφερα να το διαβάσω. Γιά πάμε για ύπνο τώρα και τα σχόλια από αύριο...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Άντε, βγαίνω κι εγώ. Πρέπει να πιω έναν γκαϊφέ και να κάνω επιτέλους αυτές τις ρημάδες τις ασκήσεις που έχω για αύριο αν θέλω να σώσω τον my ass.
εγώ όμως το report το τελείωσα ενημέρωσα και τα οικονομικά...
και όλα αυτά χωρίς γκαιφέ
άντε παίδες καλή ξεκούραση...
C U 2morrowΠωπωωωω, καλή μου, δεν πρέπει να δουλεύεις τόσο πολυ... Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη... (Τα λέω για να τα ακούω... ) Ελπίζω τουλάχιστον να μην πρέπει να ξυπνήσεις από τις 6:20 όπως εγώ Ήδη έχω καμιά ωρίτσα στην δουλειά... Είπαμε... για το 206 ο μπαμπάς θα κάνει διευκολύνσεις... Το υπόλοιπο... ξέρετε... σκάσε και δούλευε
Α, και κάποιος να διορθώσει το ρολόι please... Πάει μία ώρα πίσω... Μόλις το είδα και κόντεψα να πάθω συγκοπή (μα καλά σκέφτηκα... τόσο μαλ@#$ είμαι;;; σήμερα γιατί ήρθα τόσο νωρίς;;; )
-
Νομίζω κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις που κάνουμε εμείς στη ζώνη ώρας.Ας βοηθήσει ο 'Μαθιέεεε' εδώ!
Όσο για το τόπικ πλάκα έχει μεν,αλλά το έχουμε κάνει chat!.Ντάξει τώρα θα μου πείτε σκάσε και γράφε...
Πάντως δε μου αρέσει για δύο λόγους:ναι μεν όλοι γράφετε τον πόνο σας για τις γυναίκες που προσέχουν τα ακριβά αυτοκίνητα και όχι τους οδηγούς,αλλά πρόσεξα ότι σχεδόν όλοι έχετε ή θα πάρετε σύντομα αυτοκίνητο!Τι να πούμε κι εμείς που δεν έχουμε και ούτε θα πάρουμε σύντομα! ('Είμαι μικρός ακόμα...')Με το οικογενειακό μας Hyundai Lantra 1,8 λίγο δύσκολο να ρίξω καμία όσα παντιλίκια-σπιναρίσματα-ψευτομαγκιές κι αν κάνω εκτός κι αν την πετύχω κάτω από το πεζοδρόμιο όπως αναφέρθηκε πριν... .
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι βλέπω όλοι δουλεύετε κι εγώ κ%#^&*^αράω (φοιτητής γαρ ) και δε βλέπω να περνάω ούτε ένα μάθημα αυτό το εξάμηνο!Άντε με πιάσαν οι τύψεις πάω να διαβάσω!
Όσο για γυναίκες...παρηγοριέμαι ότι εδώ στη Σάμο και Lamborghini κίτρινη φωσφοριζέ να είχες δε θα σε πρόσεχαν,καθότι απλά δεν έχει γυναίκες! Άντε γεια! -
Το chat που λέγαμε σε άλλη ενότητα.....έχει τρομέρη συμμετοχή...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το chat που λέγαμε σε άλλη ενότητα.....έχει τρομέρη συμμετοχή........διότι το θέμα είναι .....οι γυναίκες αγαπητέ cmarin
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
.....διότι το θέμα είναι .....οι γυναίκες αγαπητέ cmarin
και σκέψου ότι είναι μόνο 3 που γράφουν, με τις 2 βέβαια να έχουν πολύ καλό παλμαρέ , σκέψου να ήταν περισσότερες....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
.....διότι το θέμα είναι .....οι γυναίκες αγαπητέ cmarin
και σκέψου ότι είναι μόνο 3 που γράφουν, με τις 2 βέβαια να έχουν πολύ καλό παλμαρέ , σκέψου να ήταν περισσότερες....
Παρατήρησα πως από τότε που ανοίχτηκε αυτό το thread, ελάχιστα άλλα έχουν ανοιχτεί γιατί οι forumίστες συμμετέχουν ή δεν προλαβαίνουν να διαβάζουν το συγκεκριμένο
Εγώ ανήκω στη 2η περίπτωση και πραγματικά(λόγω χρόνου) μου έχουν ξεφύγει αρκετές σελίδες ........αι γυνακαι...!!!!
-
ΑΣΧΕΤΟ : Οι φίλοι στο θέμα με τα Octavia θα ανησυχήσουν λίγο βλέποντας αυτό το θέμα να τους ισοφαρίζει σε σελίδες και απαντήσεις
Αν αναλογιστούμε και το πόσο καινούριο είναι, τότε προηγείται το θέμα των ΓΥΝΑΙΚΩΝ και στις δημοσιεύσεις -
Κι εγώ συμφωνώ!!! Μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω το θέμα να ανεβαίνει και γέλαω πάρα πολύ με όσα γράφονται, θα πρότεινα όμως να βρουμε πάλι ένα θέμα συζήτησης διότι έχει χαθεί πλεον το νόημα και θα αρχίσουμε να πέφτουμε!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
θα πρότεινα όμως να βρουμε πάλι ένα θέμα συζήτησης διότι έχει χαθεί πλεον το νόημα και θα αρχίσουμε να πέφτουμε!!!!Να πέφτουμε; Χα!
Από χθες το απόγευμα που έκανα logout χρειάστηκε να διαβάσω 5 σελίδες!
Έχει μπει και πολύς νέος κόσμος στο θέμα μας, νομίζω ότι κρατάει μια χαρά!Ο Γαβριήλ λείπει. Που'σαι 'G'; Θέλουμε να ακούσουμε και για τις αμερικανίδες!
-
ο φιλος τομι μακινεν αναφέρθηκε στην έλλειψη γυναικών στη Σάμο...αλλά κάπως έτσιι πρέπει να ναι σε πολλές περιοχές ε?
τα χουν παιξει οι σκοντακηδες!!!! κρητικοί ειναι? -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Όσο για το τόπικ πλάκα έχει μεν,αλλά το έχουμε κάνει chat!.Ντάξει τώρα θα μου πείτε σκάσε και γράφε...
Aκριβωωωωως
Πάντως δε μου αρέσει για δύο λόγους:ναι μεν όλοι γράφετε τον πόνο σας για τις γυναίκες που προσέχουν τα ακριβά αυτοκίνητα και όχι τους οδηγούς,αλλά πρόσεξα ότι σχεδόν όλοι έχετε ή θα πάρετε σύντομα αυτοκίνητο!Τι να πούμε κι εμείς που δεν έχουμε και ούτε θα πάρουμε σύντομα! ('Είμαι μικρός ακόμα...')
,
Σε καταλαβαίνω... Εκεί που είσαι ήμουνα, εδώ που είμαι θά'ρθεις
Με το οικογενειακό μας Hyundai Lantra 1,8 λίγο δύσκολο να ρίξω όσα παντιλίκια-σπιναρίσματα-ψευτομαγκιές κι αν κάνω καμία εκτός κι αν την πετύχω κάτω από το πεζοδρόμιο όπως αναφέρθηκε πριν... .
Είναι ένας καλός τρόπος για να ρίξεις γυναίκα. Βέβαια κάποιες είναι εκπαιδευμένες και σε αποφεύγουν, αλλά με λίγη εξάσκηση και καλό σημάδι ...
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι βλέπω όλοι δουλεύετε κι εγώ κ%#^&*^αράω (φοιτητής γαρ ) και δε βλέπω να περνάω ούτε ένα μάθημα αυτό το εξάμηνο!Άντε με πιάσαν οι τύψεις πάω να διαβάσω!
Aααααααχ πόσο σε ζηλεύω... Μέ'πιασε η μελαγχολία μου. Αλλά οι γονείς δεν θα έκαναν ταμειακές διευολύνσεις αν δεν ορκιζόμουν και δεν είχα δουλειά. Εξάλλου δεν τα βάζουν όλα... Με την υπογραφή του συμβολαίου ο τραπεζικός μου λογαρισμός θα αποτελείται απο διψήφιο αριθμό Τι να κάνεις... Όχι τίποτε άλλο, αλλά μετά άντε να δείξεις το πιο ενδιαφέρον σημείο της ανδρικής ανατομίας σε γυναίκα με τόσο μικρά νούμερα... Εννοώ το βιβλιάριο... Κατευθείαν στο πονηρό το μυαλό σας...
Πάντως, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη (με 100+ χιλιάδες φοιτητές-το 60% γυναίκες ) δεν θα έλεγα ότι υπάρχει έλλειψη γυναικών...Έλλειψη φαντασίας στο καμάκι ίσως...
Χώρια που το είπαμε... Για κάθε άντρα αντιστοιχούν 3 γυναίκες... Ξέρω, ξέρω, ποιος πουσ@#$# έχει 6;;;; (ή 5 στην περίπτωσή μου ) Αυτοί οι Άραβες με τα χαρέμια τους μας έχουν κάνει ζημιά...
Πάντως, πέρα από πλάκα, τα τελευταία χρόνια γεννιούνται περισσότερα κοριτσια από αγόρια. Αυτό έχει 2 καλά.
- Όποιος κάνει αγόρι μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα τον ανακυρήξουν εθνικό ευεργέτη και ότι ο γιόκας του θα έχει λαμπρό μέλλον (ξέρετε σε τι... )
- Αλλά και εμείς, παρόλο που θα είμαστε ψιλο(χοντρο)πουρά όταν τα τωρινά μωρά μεγαλώσουν, κάτι θα μπορούμε να κάνουμε... Είναι γνωστό ότι οι 40-50 αρέσουν στις γυναίκες των 20-25 Χώρια που τότε θα μπορούμε (ελπιζω) να αγοράσουμε και καμιά γυναικοπαγήδα (για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας... )
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
και θα αρχίσουμε να πέφτουμε!!!!Να πέφτουμε;;; Τι εννοείς;;;;; Πάντως εγώ διαφωνώ Δεν πέφτουμε Με τίποτα... Είμαστε εντελώς ανεκδιήγητοι
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη (με 100+ χιλιάδες φοιτητές-το 60% γυναίκες ) δεν θα έλεγα ότι υπάρχει έλλειψη γυναικών...Έλλειψη φαντασίας στο καμάκι ίσως...Πού να δεις στο Ρέθυμνο που είναι μαζεμένες όλες οι φιλοσοφικές σχολές. Αναλογία 9-1 (και το 1 παίζεται ) Βγαίνεις το βράδυ και πήζει το μάτι σου!
Δυστυχώς όταν είχα πάει ήμουν 'πιασμένος'. Άντε να μείνεις πιστός μετά.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Και όχι μόνο αυτό, αλλά, αντί να μας παιδεύουν όπως οι τσούπρες εδώ που για να μας ρίξουν μια ματιά πρέπει να μας σταυρώσουν κανονικά πρώτα, στην κόλαση θα είναι έτοιμες για όλα, πρόθυμες, διαθέσιμες, ακόμα και για κόλπα που θα κάνανε την 'Ιστορία της O' να μοιάζει με παραμυθάκι για παιδάκια προσχολικής ηλικίας.
Δε μου λες τώρα, Κωνσταντίνε, αυτό εσένα σου ακούγεται για Κόλαση; Γιατί εμένα πιο πολύ για Παράδεισος μου κάνει... Γυναίκες έτοιμες για όλα και πρόθυμες;;; Αν είναι έτσι η Κόλαση... Αλλά είπαμε, μην πιάσουμε συζήτηση για μετά-θάνατον καταστάσεις... Ας περιοριστούμε εδώ που μετράει η βαρύτητα... Πάντως, εγώ θα το ξαναπώ και ας γίνομαι μονότονος: ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!
Αφού το ξέρεις πως ο 'παράδεισος' είναι μια βλακώδης ξενέρα με θρησκόληπτους/ες να ψάλλουν συνέχεια ύμνους... Στην κόλαση γίνονται τα μεγαλύτερα πάρτυ (με ό,τι λαχταρά η ψυχή σου... γιουνόραμην; - αναφορά στο Μπουγά - ) μάγκα μου.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Παίδες... ωραία περνάμε, αλλά θα σας καληνυχτήσω... Πρέπει να πάμε και στη δουλειά αύριο... (αυτό το πρωινό ξύπνημα δεν θα το συνηθίσω ποτε ).
ποια δουλειά, ποιο σπίτι, εγώ ακόμα γραφείο είμαι, μήπως να κοιμηθώ εδώ απόψε???
'Ασε kamil... Όταν δίναμε Ανάλυση και Έλεγχο Δικτύων Αναμονής (τελικό διαγώνισμα εξαμήνου), εγώ μεν δεν άντεξα και πήγα σπίτι για ύπνο, η δε συνάδελφός μου έβαλε τρεις καρέκλες στη σειρά στο γραφείο και κοιμήθηκε εκεί.
Το άλλο που άκουσα είναι φοιτητές που δουλεύανε στην διδακτορική διατριβή τους σε κυβερνητικό κτίριο επειδή δεν είχαν κάρτα για after hours μένανε όλο το Σαββατοκύριακο μέσα στο κτίριο!!!
Γιατί, το άλλο που παλιά - ως προπτυχιακός - δούλευα με κάτι άλλα παιδιά στο μηχανογραφικό κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης μεταμεσονύκτια βάρδια για να στήσουμε 100 καινούργιους Η/Υ και να κάνουμε καινούργιες ρυθμίσεις στα δίκτυα και ο επικεφαλής της βάρδιας (που είχε και τα κλειδιά) έφυγε και, απ'τις πολλές μπύρες που είχε κατεβάσει, μας κλείδωσε μέσα; Δηλαδή και να μη μας κλείδωνε, το ίδιο ήταν, αφού τότε - εν έτει 1996 - η κίνηση από και προς Κουνουπιδιανά ήταν ΠΟΛΥ αραιή, άρα εγώ δύσκολα θα κατέβαινα στην πόλη των Χανίων...
-
Προτείνω αυτό το θέμα να μετονομασθεί, να επικολληθεί και γίνει το Επίσημο Μεγαλύτερο Θέμα του Φόρουμ των 4 Τροχών. Άλλωστε, τα περισσότερα φόρουμ εκεί έξω έχουν ένα τέτοιο θέμα, που πολλές φορές ξεπερνά τις 1000 σελίδες.
Τι λέτε;
Α, και για να συνεχίσουμε την κουβέντα...
Συνήθως, το 'νάκα μπερντέ, νάκα κουραβέλτα' (no money, no honey) το ακούει κανείς να απευθύνεται σε άνδρα και να εκστομίζεται είτε από γυναίκα είτε από τεκνό.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)