Jun 28, 2006, 4:31 AM

Ο χρήστης kacey έγραψε:
α) οτι εσυ που αλλαζεις λωριδα, εκτος απο την αποσταση εισαι υποχρεωμενος να συνυπολογισεις ΚΑΙ την ταχυτητα του επερχομενου και αμα ο συνδυασμος των δυο σημαινει οτι θα του προκαλεσεις κινδυνο με το να βγεις για προσπεραση, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το κανεις

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ πώς μπορεί να καταλάβει κάποιος που βλέπει ένα αμάξι στον καθρέφτη σε ΠΟΛΥ μεγάλη απόσταση αν αυτό έρχεται με 140, με 170 ή με 200 και συνδύασέ το με την απάντηση που ακολουθεί...

β) οτι ο ΚΟΚ στο παραπανω ΔΕΝ κανει διακριση αναμεσα σε οσους κινουνται νομιμα και οσους κινουνται παρανομως γρηγορα, δεν λεει δηλαδη οτι η παραπανω υποχρεωση παει στα σκουπιδια αν ο αλλος τρεχει.

διαβασε και θα το δεις. Και το δευτερο ειναι λογικοτατο ΕΙΔΙΚΑ οταν ο αλλος τρεχει υπερβολικα, γιατι η απλη πραγματικοτητα ειναι οτι αμα βγεις και δεν μπορει να φρεναρει, δεν μπορει να φρεναρει. Τοσο απλο. Ενω εσυ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ αν θα βγεις η οχι.

Εγώ δεν είπα πουθενά ότι η ερώτησή μου αφορά περιπτώσεις όπου ο ερχόμενος με μεγάλη ταχύτητα μπορεί να κινδυνέψει, αντίθετα συγκεκριμενοποίησα εξαρχής ότι η περίπτωση που σχολιάζω είναι αυτή όπου το αυτοκίνητο κινείται μεν με μεγάλη ταχύτητα (μη δεδομένη, απλά αυτή η περίπτωση είναι που δημιουργεί το πρόβλημα) αλλά βρίσκεται παράλληλα και σε τέτοια απόσταση που του είναι ιδαίτερα εύκολο να επιβραδύνει χωρίς να πλακωθεί στα φρένα. Έχει δηλαδή πολύ χρόνο μπροστά του και δε σχολιάζω το ενδεχόμενο ενός αυτοκινήτου που ξαφνικά πετάγεται μπροστά του. Μη ξεχνάς ότι κάθε αυτοκίνητο δεν ολοκληρώνει τη διαδικασία προσπεράσματος στον ίδιο χρόνο, οπότε μπορεί ο ερχόμενος με ταχύτητα να χρειαστεί να κόψει λίγη από τη φόρα του. Φυσικά και δεν υπονόησα δηλαδή ότι πρέπει να βγαίνουμε αριστερά με το έτσι θέλω, το να χρειαστεί όμως να επιβραδύνει λίγο με ασφάλεια ο ερχόμενος από πίσω είναι τόσο υπερβολικό ως απαίτηση;

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ομως θα απαιτησω σαν τρελος, με φωτα, κορνα, σηματα καπνου, laser και οτιδηποτε αλλο μπορω, να ΜΗΝ βγει μπροστα μου οταν ΔΕΝ ειναι στην αριστερη και εγω ερχομαι απο πισω, βασει των α) και β) που λεει ο ΚΟΚ. Οπως επισης το ιδιο θα κανω αμα καποιος ειναι αριστερα ενω η μεσαια ειναι αδεια, δηλαδη δεν υπηρχε λογος να ειναι μπροστα μου.

Αν πάω να κάνω αριστερά έχοντας βγάλει προηγουμένως φλας και ο ερχόμενος με ταχύτητα μου παίξει τα φώτα από απόσταση κατά 99% θα ξανακάνω δεξιά. Αν όμως δε μου παίξει ποτέ τα φώτα από απόσταση και ενώ εγώ προσπερνάω έρθει και μου κολλήσει και μου παίξει τα φώτα θα φάει χοντρό μπινελίκι! Έχω άδικο σε αυτό;

Υ.Γ. Επειδή μπορεί να παρεξηγήθηκα πριν και θέλω να γίνω απόλυτα κατανοητός επαναλαμβάνω ότι αναφέρομαι σε περιπτώσεις όπου εξαρχής η απόσταση των δύο αυτοκινήτων ήταν πολύ μεγάλη και ως εκ τούτου η αλλαγή λωρίδας που πραγματοποίησε το προπορευόμενο αυτοκίνητο δε θα έχει καμία άλλη συνέπεια από την ομαλή και σε μικρό βαθμό επιβράδυνση του αυτοκινήτου που ερχόταν από πίσω στην περίπτωση που αυτό εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα. Έχει δηλαδή δικαίωμα αυτός που ερχόταν με φόρα να ζητάει και το λόγο επειδή το προπορευόμενο αυτοκίνητο έκανε το 'λάθος' να του κόψει τη φόρα και να τον κάνει να μειώσει την ταχύτητά του από τα π.χ. 180 στα 140;