Aπό πλευράς εγλκηματικότητας, η Σερβία είναι γενικά ασφαλής. Για τα Σκόπια δεν είμαι το ίδιο βέβαιος, πάντως δεν είναι και τραγικά, θα το ήξερα.
Κατά τα άλλα, οι μισοί (προς νότον) πρώην Γιουγκοσλάβοι είναι (όπως κι εμείς) πρώην Οθωμανοί υπήκοοι, άρα εξαιρετικά επικίνδυνοι (όπως κι εμείς) ως οδηγοί.
Από βενζινάδικα στη Σερβία, όλα σχεδόν στην Εθνική Οδό δέχονται Ευρώ, ιδίως OMV και Yugo Petrol. Οσονούπω θα έχουμε και ΕΚΟ! Στα Σκόπια δεν έχω βάλει ποτέ βενζίνη, ούτε και σκοπεύω!
Ποιότης δρόμου, σύμφωνα με το κοντέρ της Οκτάβιάς μου, σε χλμ από Αθήνα:
547 (ελληνο-σκοπιανά σύνορα) έως 564: Αυτοκινητόδρομος
564 έως 598: επαρχιακός
598 έως 714: αυτοκινητόδρομος (δηλαδή χωριστά ρεύματα - όχι κατ' ανάγκην καλή χάραξη και οδόστρωμα. Ενίοτε σαν Τέμπη μονοδρομημένα)
714 έως 722 (σερβοσκοπιανά σύνορα): επαρχιακός
722 έως 823(;): επαρχιακός. Οροπέδιο Πρέσεβο και κλεισούρα Βλαντίσιν Χαν. Εδώ χρειάζονται τα 30 κιλά ροπής στις 2000 στροφές (α, ρε 1,8Τ!). Και πάλι πολλή προσοχή, οδόστρωμα άθλιο, οδηγοί φονιάδες. Στο κατηρραμένο αυτό κομμάτι, μάλιστα, συνήθως βρέχει, οιαδήποτε εποχή του χρόνου, το δε χειμώνα χιονίζει για πλάκα. Τετρακίνηση και ESP και λίγα είναι.
823 έως 1108 (Βελιγράδι): Αυτοκινητόδρομος, ενίοτε με μπαλώματα. Τόνοι αλατιού το χειμώνα, δεν κλείνει ποτέ. (Πλύντε όμως μετά το ρημάδι και από κάτω).
Βορειότερα προς Ουγγαρία δεν έχω φτάσει, αλλά, απ' ότι ξέρω, δεν έχει αυτοκινητόδρομο (σε αντίθεση με το δρόμο για Ζάγκρεμπ-Λιουμπλιάνα, που είναι περίφημος αυτοκινητόδρομος).
Το φαϊ τώρα, είναι εγγυημένο και πάμφθηνο οπουδήποτε στη Σερβία. Προτιμήστε, προχείρως, την πλιεσκαβίτσα (μπιφτέκι, αντίστοιχης δημοφιλίας με το δικό μας σουβλάκι).
Ουρές για επιβατικά δεν έχω δει στα σύνορα.
Για τους μπάτσους δεν μπορώ να έχω άποψη, λόγω ειδικών πινακίδων Οι Σέρβοι, πάντως, λένε ότι οι Σκοπιανοί χαμήλωσαν τα όρια ταχύτητας, για να φαίνεται μεγαλύτερο το κρατίδιό τους!
Συνήθως, το Αθήνα- Βελιγράδι το κάνω 9ώρες και 40 λεπτά (λειτουργία κινητήρα), δηλαδή 11 ώρες με τις (απαραίτητες) στάσεις.
Υπάρχει στον τόπο http://www.bloka.com σχετικό θέμα περί πρώην Γιουγκοσλαβίας, στο οποίο γραφει ένας πολύ ενημερωμένος τύπος.