-
Παραλίγο να ποστάρω σήμερα στο 'Με τράκαραν'.
Βγήκε νεαρός από stop από το οποίο (επειδή είναι στην περιοχή μου και το ξέρω) βγαίνω σαν κότα λόγω μηδενικής ορατότητας. Εκείνος ερχόταν βολίδα και ευτυχώς πρόλαβα να κόψω δεξιά ώστε να γλιτώσω 2 φτερά και 2 πόρτες (αν δεν με εμβόλιζε κι εμένα μέσα στο χρηματοκιβώτιό μου και είχαμε χειρότερα ).
'Σόρυ, δεν σε είδα'
Μα πως να με δει, αφού ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Με βάρκα την ελπίδα οδηγούν μερικοί μου φαίνεται. -
Χτες «έβοσκαν» στη διαχωριστική της Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου δύο ζώα, περίπου 15 χρόνων. Βέβαια δεν πρέπει να είχαν το αντίστοιχο μυαλό καθώς θεωρούσαν λογικό να περπατάνε επί του οδοστρώματος (αριστερή λωρίδα) στο ρεύμα προς Κηφισιά…
-
ΖΩΟ,ΖΩΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΟ ο οδηγος του τζιπ με αριθ.κυκλοφ. ΙΕΧ 8..7 ο οποιος χθες το βραδυ κατα τις 22.00 στο υψος των Μεγαρων με κατευθυνση προς Αθηνα εχοντας τα μεσαια φωτα ανεβασμενα στο Θεο και τους προβολεις ομιχλης αναμενους απαιτουσε εκβιαστηκα κολωντας στο μισο μετρο πισω τους να αδειασει η αριστερη λωριδα απο τα αυτοκινητα για να περασει.Την πρωτη φορα τον αφησα κανοντας δεξια και συνεχιζοντας την πορεια μου παρακολουθωντας το κολλητιρι που εκανε στους αλλους ,λογω ομως της κινησης που ειχε η αριστερη μετα απο λιγο ξαναβρεθηκα μπροστα του ,πραγμα που δεν του αρεσε και ενω εχω αυτοκινητο μπροστα μου κολησε πισω μου σε αποσταση αναπνοης.Τσαντιστηκα του ανοιξα μολις μπορεσα ,περασε και μπηκα πισω του αναβοντας για λιγο την μεγαλη σκαλα και ο τσογλανος φρεναρησε αναγκαζοντας με για να μην πεσω επανω του να τον περασω απο δεξια.
Και τοτε εγινε η αποκλυψη στο ταμπλο του τζιπ εμφανιστηκε να αναβοσβηνει μπλε φαρος και ερχομενος πισω μου αρχισε να αναβοσβηνει τα φωτα για να σταματησω.Χωρις να βιαστω αρχισα να κανω δεξια και οταν η κυκλοφορια μου το επετρεψε σταματησα στην ΛΕΑ και ηρθε και σταματησε διπλα μου με ανοικτο παραθυρο και μια κοπελλα στο καθισμα του συνοδηγου τον ρωτησα τι θελει και με απειλεισε οτι θα με παει μεσα για επικυνδινη οδηγησει και κατι τετοια. Δεν μασησα και του ειπα κοιτα ποιος μιλαει για επικυνδινη οδηγησει με τον τροπο που πηγαινεις,τσαντιστηκε εκανε μπροστα δεξια και κατεβηκε απο το αυτοκινητο συνεχιζοντας τα ιδια οποτε εκει του ειπα για τα προβολακια οτι ειναι παρανομα και για το κολλητηρι που μας εκανε .Η απαντηση ηταν οτι ειχε δικαιωμα και οτι ηταν συνοδεια πραγματα που αφμισβητησα για να επαναλαβει οτι μην το τραβας γιατι δεν θα πας σπιτι σου αποψε,ρωτωντας τον και παλι γιατι και με πιο δικαιωμα πηγε προς το τζιπ λεγοντας οταν βλεπεις μπλε φαρο να προσεχεις ,του ειπα οτι οταν εκανες τις μαγκιες δεν ειχες τον φαρο και σηκωθηκε και εφυγε.Εδω θα πρεπει να σημειωσω οτι ολη η συζητηση εγινε και απο τους δυο μας σε εντονο υφος αλλα παντα στον πληθυντικο και χωρις να ακουσετει η παραμικρη βρισια.
Και η συνεχεια.Αφου εφυγε ξεκινησα και εγω χωρις μεσα στην νυχτα να δω που εχει παει.Οδηγωντας με νορμαλ ταχυτητα στο υψος του Χαιδαριου τον βλεπω στην αριστερη με σβησμενα τα προβολακια και τον προσπερναω απο δεξια και ενω ειχε μονο ενα αυτοκινητο μπροστα το οποιο πηγαινε πολυ σιγα δεν εκανε καμμια κινηση να τον περασει Κατω απο την υπογεια γεφυρα της Θηβων επειασα την δεξια για να δω πως θα περασει τιποτα περασε κανονικα χωρις βιασυνες και μαγκες.
Αλλη μια περιπτωση ΜΠΑΤΣΟΥ(δεν ξερω για τους αλλους αλλα αυτος ητανε ΜΠΑΤΣΟΣ ) ο οποιος ηθελε να πουλησει μαγκια και πιθανον φιγουρα στην συνοδηγο του με το αυτοκινητο που του παραχωρει η υπηρεσια του και πληρωνουμαι ολοι μας -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παραλίγο να ποστάρω σήμερα στο 'Με τράκαραν'.
Βγήκε νεαρός από stop από το οποίο (επειδή είναι στην περιοχή μου και το ξέρω) βγαίνω σαν κότα λόγω μηδενικής ορατότητας. Εκείνος ερχόταν βολίδα και ευτυχώς πρόλαβα να κόψω δεξιά ώστε να γλιτώσω 2 φτερά και 2 πόρτες (αν δεν με εμβόλιζε κι εμένα μέσα στο χρηματοκιβώτιό μου και είχαμε χειρότερα ).
'Σόρυ, δεν σε είδα'
Μα πως να με δει, αφού ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Με βάρκα την ελπίδα οδηγούν μερικοί μου φαίνεται.Και ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ αυτο που ειπε (και σχολιασες και εσυ, καλα εκει κολλησες?), αφου ΕΙΧΕ ΣΤΟΠ.
-
Γειά σας,
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
....Αλλη μια περιπτωση ΜΠΑΤΣΟΥ(δεν ξερω για τους αλλους αλλα αυτος ητανε ΜΠΑΤΣΟΣ ) ο οποιος ηθελε να πουλησει μαγκια και πιθανον φιγουρα στην συνοδηγο του με το αυτοκινητο που του παραχωρει η υπηρεσια του και πληρωνουμαι ολοι μαςΔυστυχώς, πολλοί τέτοιοι μικροί δικτακτορίσκοι βρίσκονται διάσπαρτοι ανάμεσά μας, που στο όνομα της κάποιας εξουσίας, έχουν μόνιμα την ατάκα '...ξέρεις ποιός είμαι ΄γώ' ή '...θα σε τυλίξω σε μιά κόλλα χαρτί' απειλούν για να φανούν μάγκες στο περιβάλλον τους.
Μπορεί μα μην παίρνουν μαθήματα τέτοιας συμπεριφοράς, το κακό είναι ότι δεν ελέγχονται, όταν την εκδηλώνουν...Φιλικά
Μάξιμος
-
Σe συνέχεια του περίφημου video με την έξοδο 18 της Α.Ο.
4 video με greek bikershttp://www.youtube.com/watch?v=Z83JaIefaDk
http://www.youtube.com/watch?v=ph333p_2y-4
http://www.youtube.com/watch?v=iL5fDlRHqgU
Youtube VideoΘέλουν ήχο, ειδικά το #2
sorry αν έχει ξαναποσταριστεί
-
Πόσο απρόσεκτοι μπορεί να είναι μερικοί οδηγοί ρε γαμώτο
Με έπιασε κόμπος ρε γαμώτο στο στομάχι μ αυτά...
-
-
Ο τυπος με τα ασπρα στο τελευταιο τι λεει για το φαναρι??
-
Αν υποθέσουμε ότι τα αυτοκίνητα έφταιγαν σε όλες τις περιπτώσεις, οι μηχανές γιατί δεν έκαναν επίδειξη της- τόσο διαφημιζόμενης- ενεργητικής ασφάλειας; 3 από τα 4 ατυχήματα θα είχαν αποφευχθεί με έναν -χαροντικό για αυτοκίνητο- νορμάλ για μηχανή ελιγμό.
Αντ' αυτού όλοι στούκαραν λες και φόραγαν παρωπίδες ή δεν έβλεπαν πέραν των 5 μέτρων πιο μπροστά.
Το μόνο που δεν σωζόταν είναι το 2, όπου το παιδί-λάστιχο την ψυλλιάστηκε και μπαίνει στο πλάνο φρεναριστό. -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Youtube VideoΠαρατηρήσεις:
- Οι 3 στους 4 οδηγούς αυτοκινήτων (τουλάχιστον) ήταν γυναίκες (παρατήρηση για στατιστικούς λόγους).
- Οι 2 από τους 4 (τουλάχιστον) οδηγοί μηχανής δεν φόραγαν κράνος. Ομοίως ο ένας συνοδηγός, άρα οι 3 στους 5 επιβαίνοντες. Ένας εκ των δύο που φόραγαν κράνος δεν το είχε δεμένο και αυτό του είχε φύγει από το κεφάλι πριν σκάσει στο έδαφος. Άρα 4 στους 5 ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΑΝ ΚΡΑΝΟΣ. Μετά μας φταίνει οι δρόμοι, η τροχαία και η κακιά η ώρα.
-
Το πρώτο video οπου το αυτοκίνητο στρίβει μπροστά απο την μοτοσυκλέτα είναι το πιό συνηθισμένο ατύχημα. Μου έχει τύχει και εμένα ζώο, το οποίο ενώ με βλέπει και σταματάει, όταν πλησιάζω αρχίζει να κινείται προς το μέρος μου. Ευτυχώς την γλίτωσα στην τρίχα. Στο video μου φαίνεται οτι η μοτοσυκλέτα κινούνταν υπερβολικά γρήγορα πάντως.
Για το δεύτερο δέν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Φταίει το αυτοκίνητο 100%
Στο τρίτο, μεγάλο ζώο ο κουτάκιας που πάει να κάνει αναστροφή σε αυτό το σημείο, αλλά και το μηχανάκι δεν πάει πίσω. Προφανώς είχε δεί το αυτοκίνητο αλλά αντί να κόψει πήγε να χωθεί. Που πας ρε καραμήτρο!
Στο τέταρτο video απ ότι φαίνεται το μηχανάκι παραβίασε το κόκκινο. Κανένα σχόλιο.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Αν υποθέσουμε ότι τα αυτοκίνητα έφταιγαν σε όλες τις περιπτώσεις, οι μηχανές γιατί δεν έκαναν επίδειξη της- τόσο διαφημιζόμενης- ενεργητικής ασφάλειας; 3 από τα 4 ατυχήματα θα είχαν αποφευχθεί με έναν -χαροντικό για αυτοκίνητο- νορμάλ για μηχανή ελιγμό.
Αντ' αυτού όλοι στούκαραν λες και φόραγαν παρωπίδες ή δεν έβλεπαν πέραν των 5 μέτρων πιο μπροστά.
Το μόνο που δεν σωζόταν είναι το 2, όπου το παιδί-λάστιχο την ψυλλιάστηκε και μπαίνει στο πλάνο φρεναριστό.Ρεαλιστικά ούτε το 1ο σωζόταν. Μιλάς για ελιγμούς, αλλά σε αυτή την περίπτωση η μηχανή έχει δύο επιλογές: είτε να κάνει ελιγμό αριστερά και να πέσει πάνω στην κίνηση που έρχεται απο απέναντι, είτε να κάνει ελιγμό δεξιά με τέρμα γκάζι και να περάσει φίλερ ανάμεσα απο τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και το πεζοδρόμιο. Αν τα αρχικά σου είναι V.R. και έχεις το νούμερο 46 στην πλάτη έχεις 1 στις 1000 πιθανότητες να σου βγεί ένας απο αυτούς τους ελιγμούς. Ειδάλλως πέφτεις στα φρένα και προσεύχεσαι.
-
Θεωρώ ζώο τον οδηγό τις ασημί 200ρας μερσεντές που μου έπαιζε τα φώτα καθώς ερχόμουν σήμερα, απόγευμα Κυριακής από Χαλκιδική στη κατηφόρα πριν το ύψος της γέφυρας Καλλικράτειας και ενώ μπροστά μου γινόταν ο κλασσικός έχοντας και το λεωφορείο του ΚΤΕΛ και πηγαίνοντας με 110...Ίσως τον εκνεύρισα κι εγώ κουνώντας τον δείκτη μου από τον καθρέπτη αρνητικά....
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Youtube VideoΘέλουν ήχο, ειδικά το #2
sorry αν έχει ξαναποσταριστεί
Κι όλοι αυτοί (ανεξαρτήτως του τι οδηγούν) κυκλοφορούν ελεύθεροι, ανάμεσά μας.
-
Πείτε μου ότι ξέρετε ένα τρόπο για να τα κατεβάσω και να τα αποθηκεύσω...
Κάπου είχα διαβάσει κάποτε ότι προσωρινά αποθηκεύονται σε κάποιον φάκελο πριν αναπαραχθούν αλλά δε θυμάμαι σε ποιόν και δε μπορώ να τα βρω.
Σόρρυ για το ποστ -
Στο 1ο γυναικα....
Στο 2ο γυναικα και του λεει 'ενταξει τι φωναζεις?'
Στο 3ο παλι γυναικα και πριν βγει απο το αμαξι της σβηνει κιολας
Στο 4ο ο γυαλακιας μιλαει για φαναρια ο τρελος....Τι ειναι αυτοι που κυκλοφορουν αναμεσα μας ρε...........
-
Ο χρήστης saxo_silver έγραψε:
Στο 1ο γυναικα....
Στο 2ο γυναικα και του λεει 'ενταξει τι φωναζεις?'
Στο 3ο παλι γυναικα και πριν βγει απο το αμαξι της σβηνει κιολας
Στο 4ο ο γυαλακιας μιλαει για φαναρια ο τρελος....Τι ειναι αυτοι που κυκλοφορουν αναμεσα μας ρε...........
Στο 4ο περναει το μηχανακι με κοκκινο. Ποιος ειναι ο γυαλακιας που ειναι τρελος, αυτος που το επισημαινει?
-
Γυρνούσα το βράδυ από Έδεσσα και μετά τη Χαλκηδόνα μια νταλίκα μπροστά μου με ρυμούλκα πεταγόταν κάθε τρεις και λίγο στο αριστερό με σφήνα για να κάνει προσπέραση. Προφανώς χωρίς φλας. Σε κάποια στιγμή που είδα λίγο ήρεμο τον οδηγό-ζώο τον προσπερνάω για να μην τον έχω μπροστά μου και συνειδητοποιώ πως την ώα που έκανε τις &*^%$ του έτρωγε ένα πιτόγυρο με το αριστερό του χέρι.
-
σήμερα τράκαρα με ένα μηχανάκι που με έκλεισε στην Υμηττού και Μεσογείων. Ο παππούς καβάλησε το καπό μου για 1-2 μέτρα και μετά σηκώθηκε και έφυγε ενώ εγώ έψαχνα να σταματήσω κάναν μάρτυρα από εκεί γύρω. Περαστικά μου και ας ελπίσω θα βγάλω άκρη με τον αριθμό κυκλοφορίας.
το ατύχημα έγινε ως εξής:
Ζώα ζώα ζώα