-
dimsabas
θα τα άκουγε face to face...δεν χειροδικώ, μην τρελαίνεσαι!
-
Αυτός είσαι.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αυτός είσαι.τι να κάνουμε με τόσα ζώα γύρω μας κάποιες φορές τα νεύρα είναι γλυκά! ...κι επειδή δεν είμαι ντικιντάνκας δεν δέχομαι ευχές σεξουαλικού περιεχομένου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
dimsabasθα τα άκουγε face to face...δεν χειροδικώ, μην τρελαίνεσαι!
αν χειροδικούσε όμως αυτός? γράψ΄τον στ'αμελέτητά σου αλλιώς του δίνεις αξία του κάγκουρα
-
Εκεί που κοιμάμαι του καλού καιρού κατά τις 3 η ώρα τη νύχτα ακούω ένα φρενάρισμα έξω. Κατεβαίνει ο γείτονας λιώμα μεθυσμένος από το αυτοκίνητο, πετάει μερικές βρισιές στη γειτονιά, 'θα σας γ@μήσω όλους τελειωμένοι' (δε τον έχει πειράξει κανένας, τον αποφεύγουν όλοι) και μερικά άλλα ωραία και την πέφτει κύριος για ύπνο.
Αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά σε ένα μήνα.
Αξίζει να πάρω ένα παλούκι, να του σπάσω κανένα πόδι και να τρέχω αυτόφωρα;
Άμα καλέσω την αστυνομία μπορεί να τον συλλάβει για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ ενώ θα έχει μπει στο σπίτι του ήδη;
Ρε πούστη μου πόσο ξεφτίλας μπορεί να γίνει κανείς, αν δε το έβλεπα δε θα το πίστευα! Μα πώς πέφτουνε τόσο χαμηλά ρε γαμώτο; -
παρε ενα αεροβολο και ριξτου!!!
ουτε που θα καταλαβει απο που του ερχονται... -
Το σκέφτηκα κι αυτό...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ουτε που θα καταλαβει απο που του ερχονται.... Αν θελει αεροβολο μπορει να παει σε ενα συνδεσμο του Παο να παρει. Εχουν αρκετα αυτοι......
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ουτε που θα καταλαβει απο που του ερχονται.... Αν θελει αεροβολο μπορει να παει σε ενα συνδεσμο του Παο να παρει. Εχουν αρκετα αυτοι......
τώρα αυτό ήταν εξυπνάδα?
-
Ο χρήστης DimitrisDS έγραψε:
Εκεί που κοιμάμαι του καλού καιρού κατά τις 3 η ώρα τη νύχτα ακούω ένα φρενάρισμα έξω. Κατεβαίνει ο γείτονας λιώμα μεθυσμένος από το αυτοκίνητο, πετάει μερικές βρισιές στη γειτονιά, 'θα σας γ@μήσω όλους τελειωμένοι' (δε τον έχει πειράξει κανένας, τον αποφεύγουν όλοι) και μερικά άλλα ωραία και την πέφτει κύριος για ύπνο.
Αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά σε ένα μήνα.
Αξίζει να πάρω ένα παλούκι, να του σπάσω κανένα πόδι και να τρέχω αυτόφωρα;
Άμα καλέσω την αστυνομία μπορεί να τον συλλάβει για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ ενώ θα έχει μπει στο σπίτι του ήδη;
Ρε πούστη μου πόσο ξεφτίλας μπορεί να γίνει κανείς, αν δε το έβλεπα δε θα το πίστευα! Μα πώς πέφτουνε τόσο χαμηλά ρε γαμώτο;Άσχετο: μου θύμισες το ανέκδοτο με το βλάχο που γυρνάει αργά στο σπίτι και πετάει κάτω τα τσαρούχια.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ενα αλλον ζωον ντυμενο ο μαγκας με ενα 4χ4 νισσαν το προηγουμενο απ το ναβαρα.
ανεβαινα το πρωι μια στενη αποτομη ανηφορα κ αυτος κατεβαινε κομματια.
ειχε εμποδιο ιχ παρκαρισμενο μπροστα του κ προκειμενου να μην πεσει επανω μου κοντεψα να γλυψω ολο το δεξι αμαξι στον τοιχο.
κατεβασμενα παραθυρα κ οι δυο κ του φωναζω που πα ρε μαλακα?
χειροφρενα αυτος,φρενα λες κ ειναι των εκαμ κ κατεβαινει κατω.
Ζ:ποιον ειπες μαλακα ρε?(μιλαμε κ πολυ σκυλομουρης)
Ε:εε,αυτον που παρκαρε σε τοσο στενο δρομο(φοβισμενα κ με μισανοιχτο παραθυρο).
Z:α,νομισα οτι το ειπες σε μενα κ θα σε πλακωνα στα χαστουκια.
Ε:οχι κυριε προς θεου.γιατι να πω εσας?(φοβισμενα)
Ζ:οχι τιποτα αλλο αλλα οσοι εχετε ιμπρεζα την εχετε δει κ πολυ μαγκια στον δρομο κ σας τα εχω φυλαμενα.
Ε:εε,εχετε δικιο.σας ζητω συγγνωμη αν νομισατε οτι προς στιγμην αναφερομουν στο προσωπο σας.
Ζ:αντε καντη τωρα γιατι εχω βιδωσει κ μη την πληρωσεις εσυ σημερα.
Ε:εε,οκ.καλο μεσημερι.
Ζ:κ που σαι μικρε?να προσεχεις αλλη φορα πως μιλας.
Ε:μαλιστα.το καταλαβατε οτι δεν αναφερομουν σε εσας ε?
χαιρετισματα λοιπον στην γυναικα σας κ αλλη φορα μη λειπετε τοση ωρα απ το σπιτι.
..πρωτη κ ανεμος...Kλασσικός γιωτάς....
-
ενα αλλον ζωον ντυμενο ο μαγκας με ενα 4χ4 νισσαν το προηγουμενο απ το ναβαρα.
ανεβαινα το πρωι μια στενη αποτομη ανηφορα κ αυτος κατεβαινε κομματια.
ειχε εμποδιο ιχ παρκαρισμενο μπροστα του κ προκειμενου να μην πεσει επανω μου κοντεψα να γλυψω ολο το δεξι αμαξι στον τοιχο.
κατεβασμενα παραθυρα κ οι δυο κ του φωναζω που πα ρε μαλακα?
χειροφρενα αυτος,φρενα λες κ ειναι των εκαμ κ κατεβαινει κατω.
Ζ:ποιον ειπες μαλακα ρε?(μιλαμε κ πολυ σκυλομουρης)
Ε:εε,αυτον που παρκαρε σε τοσο στενο δρομο(φοβισμενα κ με μισανοιχτο παραθυρο).
Z:α,νομισα οτι το ειπες σε μενα κ θα σε πλακωνα στα χαστουκια.
Ε:οχι κυριε προς θεου.γιατι να πω εσας?(φοβισμενα)
Ζ:οχι τιποτα αλλο αλλα οσοι εχετε ιμπρεζα την εχετε δει κ πολυ μαγκια στον δρομο κ σας τα εχω φυλαμενα.
Ε:εε,εχετε δικιο.σας ζητω συγγνωμη αν νομισατε οτι προς στιγμην αναφερομουν στο προσωπο σας.
Ζ:αντε καντη τωρα γιατι εχω βιδωσει κ μη την πληρωσεις εσυ σημερα.
Ε:εε,οκ.καλο μεσημερι.
Ζ:κ που σαι μικρε?να προσεχεις αλλη φορα πως μιλας.
Ε:μαλιστα.το καταλαβατε οτι δεν αναφερομουν σε εσας ε?
χαιρετισματα λοιπον στην γυναικα σας κ αλλη φορα μη λειπετε τοση ωρα απ το σπιτι.
..πρωτη κ ανεμος...RespeKt!
-
Ζώο ο/η οδηγός ΤΤ στο Τροκαντερό που αποφάσισε χωρίς λόγο να μπει στη δεξιά, χωρίς να θέλει να στρίψει για Φάληρο και ξύπνησε με κόρνα και φώτα
-
ΥΠΕΡΖΩΟ ο οδηγός του πολυμορφικού Γκολφ (δεν θυμάμαι πως το λένε! ) ο οποίος Σάββατο 1 η ώρα το μεσημέρι το παράτησε στη μέση της Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι (μα καταμεσίς λέμε )!!!
Εντός του Γκολφ ηλικιωμένη κυρία να ψελλίζει απελπισμένη 'δεν ξέρω που πήγε...' και από πίσω ο χαμός κυριολεκτικά από αυτοκίνητα και λεωφορείο!
Τελικά,ο Κύριος με το Scenic από πίσω,παρακαλεί την κυρία να τον αφήσει να το μετακινήσει προς κάποιο πεζοδρόμιο,όπερ και εγένετω!
Όλοι οι πεζοί παρακολουθήσαμε άναυδοι το γεγονός,και στο τέλος μόνο που δεν χειροκροτήσαμε τον κύριο με το Scenic για την ευγένεια και την ψυχραιμία που επέδειξε!
-
τον ειχα αλλα σιγα μην ασχολιομουν.μ αρεσει το δουλεμα πιο πολυ. -
Ζώα , ζώα ...ζώα ...αυτοί οι μ@λ@κες που κατέστρεψαν χτές μια οικογένεια.. στην χαλκίδα!
Να οδηγείς αμέριμνος και να πέσει πάνω σου όλη αυτή η κατασκευή με τις πινακίδες είναι τραγικό.....
Το 20 μηνών παιδί που επέζησε να δω ποιος θα το παρηγορίσει όταν μεγαλώσει.
-
Ο χρήστης Στέλιος έγραψε:
Ζώα , ζώα ...ζώα ...αυτοί οι μ@λ@κες που κατέστρεψαν χτές μια οικογένεια.. στην χαλκίδα!Να οδηγείς αμέριμνος και να πέσει πάνω σου όλη αυτή η κατασκευή με τις πινακίδες είναι τραγικό.....
Το 20 μηνών παιδί που επέζησε να δω ποιος θα το παρηγορίσει όταν μεγαλώσει.
απιστευτο...αμα πεφτανε κεφαλια δε θα συνεβαιναν τετοια...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ζώα , ζώα ...ζώα ...αυτοί οι μ@λ@κες που κατέστρεψαν χτές μια οικογένεια.. στην χαλκίδα!
Να οδηγείς αμέριμνος και να πέσει πάνω σου όλη αυτή η κατασκευή με τις πινακίδες είναι τραγικό.....
Το 20 μηνών παιδί που επέζησε να δω ποιος θα το παρηγορίσει όταν μεγαλώσει.απιστευτο...αμα πεφτανε κεφαλια δε θα συνεβαιναν τετοια...
'Οι ευθύνες αναζητώνται μεταξύ της Νομαρχίας Ευβοίας, της Περιφέρειας και του ΥΠΕΧΩΔΕ.'
Όλοι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Κανένας δεν θα φταίει, στο τέλος, θα δείτε. Θα ήταν η κακιά στιγμή, θα είχε έλθει η ώρα της γυναίκας, το κισμέτ φυγείν αδύνατον.
-
Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι μέχρι το μεσημέρι θα βρούνε ποια υπηρεσία έχει την ευθύνη της πινακίδας. Ως γνωστό, το τριήμερο το κράτος κλείνει το μαγαζί του ενώ αν έπεφτε η πινακίδα από μαγαζί ιδιώτη ούτε θα τολμούσε να πει 'είμαι σε διακοπές, Τρίτη μεσημέρι θα δούμε'.
-
Και στο τελος οι εφημεριδες θα ζητουν να παραιτηθει ο Καραμανλης ή εστω ο Σουφλιας,που ως γνωστον εργάζονται ως συντηρητες και τοποθετητες πινακίδων....
Ζώα ζώα ζώα