-
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για να μην απορείτε με τι θα πλύνετε το αυτοκίνητό σας, ιδού: Πλένεις τα πιάτα, τον νεροχύτη, το αυτοκίνητο και στο τέλος τραβάς και ένα λουσιματάκι με αυτό...
Νομίζω πως πρέπει να πλύνεις με αυτό και το φακό της φωτογραφικής σου μηχανής. Αλλοιθώρησα!
ευτυχως δεν ειμαι εγω -μονο- γκαβος...!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για να μην απορείτε με τι θα πλύνετε το αυτοκίνητό σας, ιδού: Πλένεις τα πιάτα, τον νεροχύτη, το αυτοκίνητο και στο τέλος τραβάς και ένα λουσιματάκι με αυτό...
Νομίζω πως πρέπει να πλύνεις με αυτό και το φακό της φωτογραφικής σου μηχανής. Αλλοιθώρησα!
ευτυχως δεν ειμαι εγω -μονο- γκαβος...!!!
Δεν το φωτογράφισα εγώ... φίλος μου το έστειλε και μάλλον είναι από κινητο...
-
Βρέχει
-
Ναι, και έπλυνα το αυτοκίνητο σήμερα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, και έπλυνα το αυτοκίνητο σήμερα.κι εγώ, το βγάλα από το γκαράζ
-
Ευτυχώς που δεν το έπλυνα, με έσωσε η ΕΜΥ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ευτυχώς που δεν το έπλυνα, με έσωσε η ΕΜΥ.άκουσες ότι ΔΕΝ θα βρέξει;
-
Θα τους φας τους ανθρώπους. Αφού έλεγαν ότι θα βρέξει μέρες τώρα. Εμένα με βρήκε η βροχή την ώρα που γευμάτιζα σε εστιατόριο, Ωραία ήταν.
-
Α σας πρόλαβα όλους. Εμένα έγινε πιο χάλια από χθές το πρωί που έβρεξε.
-
Με το Citroen ΖΧ που είχα, μία φορά που το έπλυνα, το είδε η μάνα μου και μου λέει: Πω πω! Κοίτα ένα ωραίο αυτοκίνητο!
ΔΕΝ το γνώρισε σας λέω!Με το Αλμέρα που πήρα πρόσφατα, μέχρι να μου φύγει η γκα&^&^%^$^&
το έχω σε κλειστό γκαράζ και είναι κάπως αξιοπρεπές. Μόλις ξεχαρμανιάσω, θα το αφήνω έξω στον δρόμο και θα γίνει κι αυτό, χάλι μαύρο....Δεν λένε όμως ότι λίγη βρώμα προστατεύει και το χρώμα;;;
-
Aν βλέπατε Αlter θα καταλαβαίνατε ότι ΔΕΝ πρέπει να το πλύνετε μιας και έρχεται ο τυφώνας Κατρίνα... τι είν τούτοι ρε
-
!#$%@$^#%$&#^@^$%&#%^$(#@!%!#$%^$#$&#%#$
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aν βλέπατε Αlter θα καταλαβαίνατε ότι ΔΕΝ πρέπει να το πλύνετε μιας και έρχεται ο τυφώνας Κατρίνα... τι είν τούτοι ρεμιλάμε για πολλά καντάρια μ@#@##ς...
-
ego odigao laspomeno podilato pianete
-
Εμενα οπως παντα γυαλιζει αφου γλυτωσα την απογευματινη καταιγιδα...
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
ego odigao laspomeno podilato pianeteΜαζί σου MADAKO. Κι εγώ ένα λασπωμένο Pug έχω και μετακινούμαι
-
ego to afino laspomeno gia na to pezo mouri oti eimai rallystas me bmx
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα με βρήκε η βροχή την ώρα που γευμάτιζα σε εστιατόριο, Ωραία ήταν.Εμένα χθες με βρήκε ελαφριά βροχή ακριβώς στο πεντάλεπτο που πετάχτηκα με το ποδήλατο να πάω σε μια δουλειά εδώ κοντά. Ολο το υπόλοιπο πρωϊ ήταν λιακάδα.
-
οσο ειμε ακομα νεος και ειμε ελλαδα ειναι λαμπικος τωρα αν ξαφνικα γερασω και βαριεμε και κουραζομαι να το καθαριζω εκεινο αλλο θεμα γιατι θα το πηγενω στο πληντηριο της γιτονιας μου
Πόσο... βρώμικο αυτοκίνητο οδηγείτε???