-
Ήμουν σίγουρος ότι είχε ξαναμπεί αλλά δεν ξέρω,δεν την είχα ξαναδεί από κοντά και μου έκανε εντύπωση..Δεν είναι άσχημο πάντως..Λές να είναι η μοναδική στην Ελλάδα..;;
-
Εγω ειδα μια μπεζ στη Κω το καλοκαιρι με πινακιδες Αθηνας
-
Σήμερα είδα μια 360 Μοdena. Τα πιο σπάνια αυτοκίνητα που έχω δει στην Ελλάδα είναι SL73 AMG, Βugatti EB110, Porsche 959. Αν θυμηθώ κι'αλλά θα τα προσθέσω στην λίστα. Κρίμα που δεν έχω βγάλει φοτογραφίες
-
Σαββατο:
Smart Crossblade στο Χαλανδρι.Χτες:
Μαυρη F355 Berlinetta στο Hilton.
Ασημι TechArt 993 στον Λυκαβηττο.Σημερα:
Μαυρη Cayenne Turbo S στο Balux.
Λευκη ανοιχτη TVR Cerbera στην Βουλιαγμενης.
Κοκκινη F360 δε 8υμαμαι που.
Λευκο Triumph ΤR4 στην Ηλιουπολη.
Κοκκινη Μerc 250SL επισης δε 8υμαμαι που. -
Triumph Stag ( ) φορτωμένο μαδέρια ( ) πριν μέρες στη Βουλιαγμένης... κάπου έχω και φωτό, θα την βρω! Άραγε ήξερε τι οδηγούσε ο τύπος?
-
Modena 360 κόκκινη χτες στην Κηφισίας, στον τροχονόμο της Κηφισιάς.
-
Ferrari 348 & 575 στην πλατεία της Πολιτείας σήμερα το μεσημέρι.
Πριν κανά 2 μέρες πέτυχα R32 V MTM.
911 997 ΑΣΠΡΗ!
-
Κίτρινο διθέσιο Μοργκαν-οειδές Σεβεν-οειδές,εθεάθη σήμερα στόν δρόμο Θεσσαλονίκης-Ρεντίνας
Αλλα τα μάτια του λαγού
-
Mπλε γκαλαρντο στην κηφησια..στα μακ κ πηγαινε προς κεφαλαρι..
-
Μαύρο RS4 στην παραλιακή το Σάββατο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
911 997 ΑΣΠΡΗ!@ Κουμουνδουρου Square εκει που ειναι το ΔΔΜΝ.
lolGS450h σημερα @ Καλιροης.
-
360 Modena στη Θεσ/νίκη έστριβε το Σάββατο απο την παραλιακή στο στενό εκεί που είναι το Daily, Goldfish κλπ.. κατα της 4:00 το πρωί. Πήγαινε πολύ αργά λόγω της κίνησης και του στενού δρόμου και πατάει μια γκαζιά που έκανε τρομερό αντίλαλο!!
-
Datsun 200 μαύρο.
http://www.nipponclassiccars.org/images/dat200l.jpg -
Τι δουλειά έχεις εσύ στην Κέρκυρα; Έχεις πιάσει το Ιόνιο από Βορρά και κατεβαίνεις σιγά-σιγά; Θα είσαι εδώ μέχρι το Σάββατο;
-
Logan κάπου στην ΑΟ σήμερα με Γαλλικές πινακίδες..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Logan κάπου στην ΑΟ σήμερα με Γαλλικές πινακίδες..γαλλικες, σερβικες και ρουμανικες...μονο ετσι θα το δεις...
-
F360 cabrio σήμερα το απόγευμα, Κηφισίας και Σωρού, πάνω στο πεζοδρόμιο (παλιά ΗΒΗ).
-
Σήμερα δεν είδα τίποτα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σήμερα δεν είδα τίποτα -
Carspotting