-
Αν και δεν είναι δίκαιο το σύστημα αυτό φορολόγησης νομίζω η lexus δε θα προλαβαίνει να πουλάει, στα λεφτά αυτά (και όχι μόνο) είναι μονόδρομος.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν και δεν είναι δίκαιο το σύστημα αυτό φορολόγησης νομίζω η lexus δε θα προλαβαίνει να πουλάει, στα λεφτά αυτά (και όχι μόνο) είναι μονόδρομος.Για πλάκα το είπες αυτό? Πιστεύεις ότι ο ελληναράς θα προτιμήσει Λέξους αντί για μερκεντικό έστω και C-Klasse ας πούμε? Το εύχομαι, αλλά...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν και δεν είναι δίκαιο το σύστημα αυτό φορολόγησης νομίζω η lexus δε θα προλαβαίνει να πουλάει, στα λεφτά αυτά (και όχι μόνο) είναι μονόδρομος.
Για πλάκα το είπες αυτό? Πιστεύεις ότι ο ελληναράς θα προτιμήσει Λέξους αντί για μερκεντικό έστω και C-Klasse ας πούμε? Το εύχομαι, αλλά...
δεν ξερω αν θα πουλησει, αλλα το αυτοκινητο ειναι πολυυυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο του σε αυτα τα λεφτα και με αυτες τις επιδοσεις...
**
για να μην μιλησω για τον εξοπλισμο που για να βρεις αντιστοιχο (αν υπαρχει...) θελεις αλλα 10-20κ!!! -
Μαζί σας παίδες! Μακάρι να πουλήσει.
-
Δε θα πουλήσει τίποτα. Μόνο μερικοί παράξενοι (με την καλή έννοια) θα το πάρουν. Εδώ είσαστε κι εδώ είμαι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για να μην μιλησω για τον εξοπλισμο που για να βρεις αντιστοιχο (αν υπαρχει...) θελεις αλλα 10-20κ!!!Ο εξοπλισμός ΟΛΩΝ των Λέξους είναι εξωφρενικός! Η βασική έκδοση είναι πλουσιότατη, και από την αμέσως επόμενη της βασικής βρίσκεις μέσα πράγματα που άλλα αυτοκίνητα 'πολυτελείας' δεν έχουν ούτε κατόπιν παραγγελίας... Kαι όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές.
Άκου εκεί ηχοσύστημα-DVD Mark Levinson...
-
Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ο μικρός -λόγω μπαταρίων- χώρος αποσκευών....
Δεν νομίζω να γεμίσουμε GS450h όπως δεν γεμίσαμε με RX400h παρόλο που είναι θα τολμούσα να πώ και φτηνό γι αυτά που προσφέρει....
Στα μεγάλα SUV σίγουρα θα ήταν η επιλογή μου. -
Δεν το είπα καθόλου για πλάκα, ποιός θα πάρει μια Ε200 / 520 με 170-180 άλογα όταν μπορεί να πάρει ενα καλύτερα εξοπλισμένο, με διπλάσια ισχύ και μικρότερη κατανάλωση Lexus?
Το αγοραστικό κοινό δεν είναι τόσο κολημένο όσο νομίζουμε, να θυμίσω πχ το Volvo 850T5, πούλαγε σαν τρελό επειδή ήταν πολύ καλό αυτοκίνητο και είχε 200 άλογα όταν στα λεφτά αυτά έπερνες 518 με 110.
-
Αν είχε και τον χώρο αποσκευών του 'κανονικού', τότε πραγματικά το υβριδικό θα ήταν instant-buy! Με μόνο 280 λίτρα όμως, ο Καραμήτρος , μόνο για ελεύθερους από οικογενειακά βάρη 50αρηδες είναι ή για executive golf cart!
Ίσως το LS600h να αποδειχθεί πιο σοφιστικέ στην εκμετάλλευση του χώρου αποσκευών και την διάταξη των μπαταριών του! Κατα τ'άλλα αν λέτε πως το GS450h είναι εξωφρενικό σε εξοοπλισμό, τι κοσμιτικό επίθετο θα μας 'περισσέψει' για να περιγράψουμε το επερχόμενο V8 hybrid;;;
-
Με αφορμή το 450h θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Η απαλλάγη από τα τέλη κυκλοφορίας για τα υβριδικά ισχύει για 3 χρόνια ή εφ'όρου ζωής. Παλαιότερα είχα διαβάσει για 3 χρόνια. Τώρα τελευταία αναφέρεται απαλλαγή χωρίς να διευκρινίζεται για πόσο. Το γνωρίζει κανένας????
-
Ε Φ' Ο Ρ Ο Υ__Ζ Ω Η Σ!
-
Για όσους ενδιαφέρονται για κάποια παρουσίαση του αυτοκινήτου, ιδού το σχετικό coverage απ'το Fifth Gear!
http://www.finalgear.com/shows/fifthgear/9/9/
(Απαιτεί BitTorrent client...)
-
Ößëå theo111r åóý ðïõ åßäåò ôï GS450h áðï êïíôÜ. Áêïõóá ïôé Ý÷åé åîåëéãìÝíï ôï ðëáíçôéêü CVT ôïõ prius, ðïõ óôçí ÷åéñïêßíçôç ëåéôïõñãßá ãßíåôáé 6 ôÜ÷õôï. Åêåßíï ðïõ Üêïõóá åßíáé ïôé óôçí ÷åéñïêßíçôç ëåéôïõñãßá äÝí ìåôáâÜëëåôáé óõíå÷þò ç ó÷Ýóç, áëëá ôá çëåêôñïíéêÜ ôïõ GS450h 'öôéÜ÷íïõí' 6 óêáëïðÜôéá óôï CVT - ðñïóùìïßùóç ìç÷áíéêïý êéâùôßïõ;- Ôï Ý÷åéò äïêéìÜóåé;
-
Όχι δεν το δοκίμασα για να μην 'χαλαστώ' περισσότερο! Μου άρεσε πολύ αυτό το αμάξι, και οποιαδήποτε στενότερη επαφή θα μου ενέτεινε ακόμα περισσότερο την απογοήτευση από τον χώρο αποσκευών! Αστα...πικράθηκα πολύ!
Απ'ότι καταλαβαίνω όμως από την στιγμή που το κιβώτιο λειτουργεί 'σαν' CVT, θα είναι προφανές ότι κάπως όπως το λες θα επεμβαίνουν τα ηλεκτρονικά και θα 'δημιουργούν' 6 ταχύτητες...
Πάντως πήγαινε κάντο ένα test drive με κάποιον πωλητή! Είναι όλοι τους πολύ εξυπηρετικοί, σε βαθμό που δεν συναντάς στην αγορά, και θα μπορέσεις να γνωρίσεις έστω κι εν συντομία, το αυτοκίνητο εν κινήσει...
Τέο
-
Ενδιαφέρον αυτο το αυτοκινητο. Οταν ειχα οδηγησει το Rx400h δεν μου αρεσε καθολου ομως. Δεν μπορω να περιμενω να παρει εμπρος ο κινητηρας για να ξεκινησει το αυτοκινητο και στο επομενο σταματημα να σβηνει παλι και παλι απο την αρχη... Αλλα αυτο ηταν μπροστοκινητο και χωρις προγραμμα με 6 ταχυτητες.
-
Για όσους θέλουν περισσότερο χώρο αποσκευών, κάτι άκουσα οτι η
Lexus δίνει δώρο κοτσαδόρο και μπαγκαζιέρα!Ελπίζω να μην ξαναδώ βουλευτή με merc.
-
Μπα.... για να γλυκάνουν την πίκρα που 'φάγαμε', προσφέρουν κάποιο σετάκι με βαλίτσες οι οποίες και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και το τελευταίο cc του χώρου αποσκευών...
Γμτ! Μ'αρέσει απίστευτα το αμάξι αυτό , είναι σε ασύλληπτα καλή τιμή γι'αυτά που προσφέρει (τεχνολογία, αξιοπιστία, εξοπλισμός, επιδόσεις, ασφάλεια, κλπ) , και δυστυχώς ΔΕΝ μου κάνει μιας και ο διαθέσιμο χώρος στην παρούσα φάση είναι πολύ ψηλά στο check list μου για οικογενειακό αμάξι...
Λέτε να 'το' συγχωρούσα , και να έπαιρνα μια μεγάλη Mont Blanc για να βολέψω τα 'πολλά' των διακοπών στην 'ταράτσα', και να έκανα εν τέλει πραγματικότητα το υβριδο-όνειρό μου???
Τι λες εσύ αγαπητέ solar_energy?
Υ.Γ.
Πάντως για κάθε ενδεχόμενο, θα κάνω ένα test drive το αμάξι, και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις σύντομα, ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα! -
περιμενουμε εντυπωσεις, ξερεις εσυ...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Υ.Γ.
Πάντως για κάθε ενδεχόμενο, θα κάνω ένα test drive το αμάξι, και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις σύντομα, ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα!Χε χε χε... θα πάθεις κακό!
(σε βλέπω να συγχωρείς το μικρό χώρο αποσκευών) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Υ.Γ.
Πάντως για κάθε ενδεχόμενο, θα κάνω ένα test drive το αμάξι, και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις σύντομα, ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα!Χε χε χε... θα πάθεις κακό!
(σε βλέπω να συγχωρείς το μικρό χώρο αποσκευών)εγω ειμαι απολυτα σιγουρος!!!
Lexus GS