Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Και το γυρνάω τώρα και λέω...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ που δεν αφήνουν τον Σουμάχερ να παλέψει με τον άμπαλο Ισπανό να του δείξει τι είναι πρωταθλητής...Η παράγκα της Φορμουλα1 σε όλο της το μεγαλείο....
αν αυτο πηγαινε για μενα (χρησιμοποιησεσ την φραση που ειχα γραψει παραπανω) τοτε τι να σου πω
Βγαλε τις παρωπιδες φιλε μου.
Εμεις δεν αφηνουμε το Σουμαχερ να παλεψει ή αυτος δεν αφηνει τον εαυτο του.
Δηλαδη τον χαλαγε να ξεκιναγε αυριο 2ος αντε 3ος το πολυ!
Αλλα οχι ηθελε την Πολ με καθε τροπο και βασιζομενος και σε προηγουμενες αποφασεις ατιμωρησιας προς το προσωπο του εκανε την καραγκιοζια 'βλεποντας' οτι ο αλονσο ειναι ηδη 3 δεκατα καλυτερος στα δυο πρωτα κομματια και ερχεται πισω να ολοκληρωσει ...
Αλλοστε οι ιδιοι οι κριτες βλεποντας την τηλεμετρια του ειπαν οτι ηδη πηγαινε πιο αργα στη rascasse απο οτι συνηθως και οτι φρεναρε δυσαναλογα για τα χιλιομετρα που ειχε εκεινη την στιγμη...
Μονος του εβγαλε τα ματια του.
Και να ξερεις πρωτος εγω θλιβομαι αν και μη υποστηρικτης του
Ο τυπος ειναι ενας θρυλος στο σπορ, μεγας χερας αλλα απιστευτος μερικες φορες. Και πανω που ελεγα οτι επιτελους εβαλε μυαλο και πραγματικα μην εχοντας κατι αλλο να αποδειξει βλεπω το χθεσινο.....
Καλες αυτες οι τακτικες αλλα μονο οταν πραγματικα εισαι ριγμενος της υποθεσης (σεννα '90 και Σουμι '94)
Δεν είναι ανάγκη φίλε ladaman να αναφέρομαι σε κάποιον συμφορουμίτη..και όχι δεν φοράω παρωπίδες.. Αυτή είναι η άποψή μου, έχω ξαναδεί πολλές φορές το βιντεάκι και όχι δεν πιστεύω **ότι είναι σίγουρο **πως το έκανε επίτηδες...πολλοί λένε ότι χάθηκε μια μάχη ώστε να δούμε όμορφο αγώνα;;Μα δεν βλέπουν ουσιαστικά ότι χάθηκε και το πρωτάθλημα;;;