-
Δε θα μπω στη λογική να προσάψω κάτι στη Ferrari ή στη Renault ή σε οποιαδήποτε ομάδα γιατί έχει αποδειχτεί πως η ειλικρίνια δε χωράει σε τόσο ανταγωνιστικούς χώρους. Ούτε ξέρω τι ακριβώς έγινε με τον Μιχαλάκη, γιατί την αλήθεια τελικά μπορεί να την ξέρει μόνο αυτός.
Αυτό που με σταναχώρησε πολύ είναι πως ό,τι έγινε και ειπώθηκε κρίνει πιθανότατα το πρωτάθλημα και σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του αγαπημένου μου οδηγού στο σπορ. Κρίμα.
-
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Και το γυρνάω τώρα και λέω...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ που δεν αφήνουν τον Σουμάχερ να παλέψει με τον άμπαλο Ισπανό να του δείξει τι είναι πρωταθλητής...Η παράγκα της Φορμουλα1 σε όλο της το μεγαλείο....
αν αυτο πηγαινε για μενα (χρησιμοποιησεσ την φραση που ειχα γραψει παραπανω) τοτε τι να σου πω
Βγαλε τις παρωπιδες φιλε μου.
Εμεις δεν αφηνουμε το Σουμαχερ να παλεψει ή αυτος δεν αφηνει τον εαυτο του.
Δηλαδη τον χαλαγε να ξεκιναγε αυριο 2ος αντε 3ος το πολυ!
Αλλα οχι ηθελε την Πολ με καθε τροπο και βασιζομενος και σε προηγουμενες αποφασεις ατιμωρησιας προς το προσωπο του εκανε την καραγκιοζια 'βλεποντας' οτι ο αλονσο ειναι ηδη 3 δεκατα καλυτερος στα δυο πρωτα κομματια και ερχεται πισω να ολοκληρωσει ...Αλλοστε οι ιδιοι οι κριτες βλεποντας την τηλεμετρια του ειπαν οτι ηδη πηγαινε πιο αργα στη rascasse απο οτι συνηθως και οτι φρεναρε δυσαναλογα για τα χιλιομετρα που ειχε εκεινη την στιγμη...
Μονος του εβγαλε τα ματια του.
Και να ξερεις πρωτος εγω θλιβομαι αν και μη υποστηρικτης του
Ο τυπος ειναι ενας θρυλος στο σπορ, μεγας χερας αλλα απιστευτος μερικες φορες. Και πανω που ελεγα οτι επιτελους εβαλε μυαλο και πραγματικα μην εχοντας κατι αλλο να αποδειξει βλεπω το χθεσινο.....Καλες αυτες οι τακτικες αλλα μονο οταν πραγματικα εισαι ριγμενος της υποθεσης (σεννα '90 και Σουμι '94)
Δεν είναι ανάγκη φίλε ladaman να αναφέρομαι σε κάποιον συμφορουμίτη..και όχι δεν φοράω παρωπίδες.. Αυτή είναι η άποψή μου, έχω ξαναδεί πολλές φορές το βιντεάκι και όχι δεν πιστεύω **ότι είναι σίγουρο **πως το έκανε επίτηδες...πολλοί λένε ότι χάθηκε μια μάχη ώστε να δούμε όμορφο αγώνα;;Μα δεν βλέπουν ουσιαστικά ότι χάθηκε και το πρωτάθλημα;;;
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Οσοι pasxoun φαίνονται έντονα, εγώ πάντα είχα εμπιστοσύνη στην ' Ελληνική Δικαιοσύνη 'Τί να σου πω τώρα;;; Τώρα καταλαβαίνω γιατί μερικοί λένε για ανοχή των Mods;;; Από μέρους μου δεν έγινε καμία επίθεση προς κανέναν.Αυτό πώς λέγεται στην ορολογία σας κύριοι mod;;;;Απαιτώ μια απάντηση..
Θλίβομαι...
-
-
Για την ακρίβεια, η πρώτη φωτό είναι μετά και η δεύτερη πριν. Ο Σουμάχερ κλείστηκε πολύ και έφυγε με μούτρα στην έξοδο. (Και ήταν με μούτρα σήμερα.. διασκεδάζω με τον πόνο μου)
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Ότι και να πώ είναι λίγο, θέλω να μάθω πως αποδυκνείεται ότι ο Σουμάχερ το έκανε επίτηδες και μην ακούσω γαι τηλεμετρίες και μπούρδες, γαιτί δεν τιμώρησαν τον Βιλνέβ όταν έκοψε τον Φισικέλα; βλέποντας το βίντεο εγώ λέω ότι πήγε πάνω από τα όρια και φρέναρε εκείνη την στιγμή για να μην πέσει στις μπαριέρες.+1
Επίσης γιατί δεν τιμώρησαν τον μοντόγια που έκοψε απότομα μέσα στο τούνελ και έγινε ένα με τον σουμάχερ πρόπερσυ;;;;Τότε δεν είχαν τηλεμετρία;
-
Παιδιά υπάρχει μια βασική διαφορά: Δεν τιμώρησαν τον MS επειδή έκανε λάθος, τον τιμώρησαν επειδή έκριναν πως το έκανε ΕΠΙΤΗΔΕΣ.
-
Γαμώ την κωλοφαρδία του kulonso..
-
Όταν ο ένας παλεύει μέχρι το τέλος ο άλλος κάνει ..........
Να χαίρεστε τον πρωταθλητή σας.
Κρίμα για τον Kimi γιατί τον είχε για πλάκα τον ψευδό. -
Υπαρχει λογος που αυτο το παιδακι το κοντουλικο το ισπανοφιδακι δε χαμογελαει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ;
Αντε τον κιμι τον καταλαβαινω (λεμε τωρα ε... αυτες τις μερες πεθαναν 4000+ ανθρωποι απο σεισμο και το μ***ι ξυριζεται...) κι αυτος νιωθει ο πιο ατυχης ανθρωπος του κοσμου.
Τα ιδια βεβαια ισχυουν για τους περισσοτερους απο δαυτους.
-
Λιγάκι ψυχραιμία παιδιά.
Γιατί ψευδό ο Alonso; Αυτός φταίει που έμεινε μόνος του; Οι συμπεριφορές των οδηγών διαμορφώνονται βάσει των καταστάσεων. Έτσι, ο Schumacher έκανε εξαιρετικό αγώνα, προσπερνώντας, μονομαχώντας και κάνοντας εξαιρετικό stint μέχρι τη γραμμή του τερματισμού. Αν ήταν μόνος πρώτος θα άραζε κι αυτός.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:rant:Γαμώ την κωλοφαρδία του kulonso..
Κρίμα για τον Kimi γιατί τον είχε για πλάκα τον ψευδό.Σσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!Θα μας κατηγορήσουν ότι είμαστε η νέα παράγκα φερράρι-μακλάρεν εναντίον ρενώ..... Αϊντεεε!!!!
Ο αλόνσο είναι πραγματικός πρωταθλητής,πάει το άθλημα μπροστά...Δεν πειράζει που βαριέται που ζει....Αφού τα κερδίζει όλα δίκαια...Με γεια του με χαρά του...!!! -
Όλα τα λεφτα….
Ο Super(Coulthard)man στο βαθρο
Και ο Κιμι πανω στο σκαφος αραχτος μετα την εγκαταλειψη του..
Δεν ιδρωνει το αυτι του τελικα … -
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Κρίμα για τον Kimi γιατί τον είχε για πλάκα τον ψευδό.+1
Αν δω σε δεκα χρονια δω τον Alonso να οδηγει οπως ο παππους(αρε παππου!!!) σημερα θα παω να ανοιξω σουβλατζιδικο στο μονακο. και _
Παλια νομιζα οτι οταν μεγαλωσει ο Shumi θα οδηγουσε σα Berger,Patreze ή θα επαιρνε συνταξη οπως ο Prost ,Mansell
AM ΔΕ!
Δε περιμενα ποτε να το πω αλλα μπραβο και στον σκωτσεζο...τελικα μαλλον εχει πιο βαρια καρυδια απο τον Κολομβιανο.
-
Πιστεύω πως αυτό το GP ήταν χαρακτηριστικό του τί είναι ο Μ.Σουμάχερ. Είναι ο πιο γρήγορος πιλότοτος του grid απο το 1994 και μετά και φροντίζει να το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία. Ταυτόχρονα έχει δείξει πως δεν του αρέσει να χάνει καταφευγοντας σε 'μη αγωνιστηκες' τακτικές (δεν αναφέρω στο χθεσινό γεγονός) κάτι το οποίο όμως κάνουν όλοι οι 'μεγάλοι'. Είναι στην φύση τους. Παραδείγματα δεν χρειάζεται να αναφέρω.
Γι' αυτους τους λογους, ο Μ.Σουμάχερ από τους μισούς υποστηρίζεται ένθερμα και από τους άλλου μισούς το ακριβώς αντίθετο.
Όσο για τον Αλόνσο, μαγκιά του που κερδίζει. Αυτός διάλεξε την ομάδα στην οποία βρίσκεται και έκανε σωστή όπως αποδεικνύεται επιλογή. Του χρόνου που θα πάει στην McLaren θα δούμε τί θα γίνει.
-
Να χαίρεστε τον ταχύτατο πρωταθλητή σας.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Περαν οτι εφταιγε μονο ο γερμανος μπορω να εχω αυτη τη δηλωση του Coulthard?
Πρόχειρα πρόχειρα από ανίχνευση παλαιότερων άρθρων μέσω google:
''Crash was my fault, Coulthard admits...At Spa in 1998, Schumacher's Ferrari ploughed into Coulthard's car in heavy spray while the German was leading and trying to lap Coulthard. The Scot vehemently denied he had braked early at the time.'I'm not doing a Fernando-beating thing,' Coulthard said. 'But I realised on reflection ... when Michael ran into the back of me, his reaction was that I'd brake tested him or tried to kill him and all that sort of thing.
'The stewards looked at the data and I hadn't braked, so it was just all brushed under the carpet. The reality is that I lifted to let him pass me, but I lifted in heavy spray on the racing line. You should never do that. I would never do that now.
'In 1998, I didn't have the experience and the knowledge, and I had never had someone run into the back of me.
'The minute I knew he was there, and I was told by the team that he was and was trying to allow him to pass me, I should have made a smarter decision...'
http://www.smh.com.au/articles/2003/07/ ... 84085.html
thanx για τη δήλωση, γιατί κατηγορούμαστε ότι λέμε και ψέματα
-
Απλα πραγματα. Σημερα θα μιλησει για ολα ο Μιχαλακης και θα τους βαλει ολους στην θεση τους.
Δεν υπαρχει σεβασμος σημερα. Κανονικα καθε φορα που συναντουν τον Σουμαχερ οι αλλοι οδηγοι θα πρεπει να ριχνουν μια φαπα στον εαυτο τους και να σκυβουν το κεφαλι. Ο Σουμι απεδειξε ΚΑΙ σημερα οτι ειναι ο παντοτινος βασιλιας της F1. -
Αυτή η νέα χαρτογράφηση του κινητήρα της Merc τι ακριβώς ήταν;
Νέος γρήγορος τρόπος για πάει στο... κότερο; (και χωρίς βόλτα)
Επίσημο thread:GP Mονακό