-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ολοκαίνουργια σκούρα μπλε Μ5 στην Κηφισίας με κύρια 45+ οδηγό, η οποία κάπνιζε με το χέρι έξω κρεμασμένο σαν νταλικέρης και μιλούσε συγχρόνως στο κινητό (bluetooth), στην δεξιά με 15χαω.....-
Ολοκαίνουργια σκούρα μπλε Μ5 στη Βουλιαγμενης, στην Αργυρούπολη, μετα το σημα της Ολυμπιακης, παρκαρισμενη στην εσοχη του δρομου για να μπεις στον παραδρομο, με συνεπεια να μη μπορει κανεις να στριψει Το τι μπινελικι ακουγε (συμμετειχα ΚΙ ΕΓΩ) δεν περιγραφεται.....
-
Ολοκαινουργιο μαυρο Golf R32, που αγορασε γείτονάς μου. Σε αντιθεση με το GTI, πολύ κιτσαρια μου φανηκε. Αυτα τα νικελενια μπροστα τί τα ηθελαν;
-
-
Mercedes A class TAXI στην Καποδιστρίου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Mercedes A class TAXI στην Καποδιστρίου.Μήπως ήταν B-Klasse?
-
Μαύρο Mercedes R350 και μπλε Touareg W12 (έτσι έγραφε).
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Μαύρο Mercedes R350 και μπλε Touareg W12 (έτσι έγραφε).Η εποχή των δεινοσαύρων ξαναγυρνά.
(Πάντως το w12 έχει έναν ήχο άλλο πράμα)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Mercedes A class TAXI στην Καποδιστρίου.
Μήπως ήταν B-Klasse?
(Και να πεί κανείς ότι το Α είναι δίπλα στο Β στο πληκτρολόγιο)
-
Το ειδα και αυτο στη Γερμανια,Cryshler 300c Sw tαξι!!
-
Κονβόι από Hyundai Coupe διαφόρων ηλικιών στην Κορίνθου-Πατρών, αν και ταιριάζει περισσότερο στο Australia
Volvo C70 σε νταλίκα μεταφοράς στην ΑΟ, not bad
Σε νταλίκες επίσης, αρκετά Ford Focus με τάσια και τα υπόλοιπα που είχαν ζάντες είχαν ταμπούρα πίσω
-
Μία MB 450 SL χωρίς κανονικές πινακίδες (νομίζω είχε του ιστορικού Ακρόπολις ή κάτι άλλο αντίκας) στη Θησέως, διασταύρωση με Αγίων Σαράντα στη Ν. Ερυθραία.
-
brera κατακόκκινη θεά προ ημερών σταθμευμένη στο γνωστό parking της πλατείας Κολωνακίου
-
Volvo S60R, Alfa 159, νέα ML, όλα αυτά στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ολοκαίνουργια σκούρα μπλε Μ5 στην Κηφισίας με **κυρία **45+ οδηγό, η οποία **κάπνιζε **με το χέρι έξω κρεμασμένο σαν νταλικέρης και μιλούσε συγχρόνως στο **κινητό **(bluetooth), στην δεξιά με 15χαω.....Life is unfair, life is a bitch!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ολοκαίνουργια σκούρα μπλε Μ5 στην Κηφισίας με **κυρία **45+ οδηγό, η οποία **κάπνιζε **με το χέρι έξω κρεμασμένο σαν νταλικέρης και μιλούσε συγχρόνως στο **κινητό **(bluetooth), στην δεξιά με 15χαω.....
Life is unfair, life is a bitch!
Life ή η συγκεκριμένη;
-
Δυο 928 (:o) κ μια 924.
-
HUMMER με Ρουμανικες πινακιδες.
Απο περιεργια: Τί καταναλωση εχουν αυτα τα Leopard; -
Σκούρα μπλε Ferrari 360 Spider σήμερα το βράδυ στη Νέα Μάκρη με οδηγό έναν ασπρομάλλη 50+ (ίσως 60+) με το απαραίτητο για την περίσταση 'μωρό' ως συνοδηγό. Πολύ ωραίο το χρώμα, θα το σκεφτώ για την 430 που σκέφτομαι να αγοράσω
Υ.Γ.: Οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα της Μαραθώνος με 50χ.α.ώ. και δε μου έκανε την χάρη να ανεβάσει στροφές - έστω και λίγο - να ακούσω τη μελωδία
-
Γιατί βρε, στο χρώσταγε;
Εσύ τι χάρη του έκανες; -
Μόλις έφαγα φλασιά: πριν από 2 βδομάδες, φανάρι αγίας σοφίας με μητροπόέως, η γνωστή μπλε 612, με γκριζομάλη τυπάκο με κόκκινο σκελετό στα γυαλιά. Μπράβο του που είχε δει ότι το σαγόνι μου είχε φτάσει στο τέταρτο υπόγειο και τα σάλια μου έτρεχαν και στο πράσινο πάτησε λίιιιγο το γκάζι...θεέ μου , τι μελωδία, τι ψυχική ανάταση, τι κ...α...τύφλα να έχει ο ραχμάνινοφ που άκουσα χτες....
-
Akrotiri Report:
F575M
996 Turbo
Chevy C6
930 Turbo με GT2 rear wing σε chameleon grey. KOΛΑΣΗ!!!
K αλλο ενα καλο αλλα δεν το 8υμαμαι...Ανοιχτη 997 C4S με Dustball 4000 sticker το απογευμα στο Balux.
Elise I, Εsprit κ F308 στον δρομο.
-
προηγούμενη βδομάδα στο Notting Hill Lamborghini Murcielago κίτρινη...
στο Ελευθέριος Βενιζέλος, είδα και εγω το κονβοι με τα VW Eos με γερμανικές πινακίδες.. πάρα πολλά και όλα στο P μικρής διάρκειας... όμορφο μου φάνηκε....
Carspotting