Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στα της τιμης κυριοι.... δεν ειναι αναγκαστικο επειδη ενας κατασκευαστης μας δινει ενα τονο σε εχτρα εξοπλισμο εμεις να τον επιλεξουμε και απο εκει και περα ενα μικρο αυτοκινητο προσφερει ποιοτικως (ειτε λεγετε απτη ποιοτητα, ειτε ποιοτητα κυλισης ειτε οτιδηποτε) οτι ακριβως προσφερει και ενα μεγαλυτερης κλασσης μοντελο, οποτε γιατι να μην στοιχιζει και παραπανω?
Μα γιατί δεν θέλουμε μεγαλύτερο αυτοκίνητο!
Το 207 μεγάλωσε, όπως και το Grande Punto και το Clio. Αυτός που ήθελε ένα καινούριο 206, punto, clio τι κάνει;
Θα πάει στα 107, Panda ή θα πρέπει να στραφεί σε άλλη μάρκα;
Γιατί θα πρέπει όλα να 'ξεχειλώνουν'; Νομίζω πως θα μπορούσε να υπάρχει μια ικανοποιητικότατη εξέλιξη χωρίς να χρειάζεται τα μοντέλα να ανεβαίνουν (έστω μισή) κατηγορία...
Συμφωνω απολυτα κ συμπληρωνω... αυτός που θελει καινουριο 206 το αγοραζει οποτε θελει , αφου θα παραγεται για αρκετα χρονια , σε αντιθεση με το punto που δεν συνεχιζει να παραγεται ,απλα συνεχιζεται η πωληση των αυτοκινητων που τους εχουν μεινει.
Εγώ πάντως θα επαιρνα άνετα ενα peugeot 206 1.4 αφου κ ομορφο ειναι κ φτηνο , εφοσον δεν θα χρειαζομουν μεγαλυτερο αμαξι.
pr0gressive
Εγώ σκέφτομαι πως ένα polo/fiesta ΙΣΩΣ είναι πιο αξιόπιστο από ένα swift εφόσον θα το έχω για μια 5ετία και πως μετά θα μπορώ να το πουλήσω πιο εύκολα από το swift. Γενικότερα είμαι μεταξύ αυτών των 3 αμαξιών. Τώρα η διαφορά στην τιμή της τάξης των 1500 ευρώ, δε λέω είναι σημαντική, αλλά αυτοκίνητο θα πάρω μία φορά και όχι κάθε χρόνο.
Αυτά σκέφτομαι και έχω μπερδευτεί.
Φιλε progressive , ενα θα σου πω.Δες ποιο αμαξι σ΄αρεσει πιο πολυ απ'ολα κ παρε αυτο! Για 1500 ευρώ δεν αξιζει να παρεις κατι που δεν θα σαρεσει 100%.Τώρα για το swift , ουτε εγω θα ειχα εμπιστοσυνη.Όχι πως δεν θα ναι καλο , αλλα ...
Το fiesta , ποια εκδοση κ τι κυβικα λες;