Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τωρα.Αν πιαστώ απο τον χαρακτηρισμό 'αθλιο',θα παρεξηγηθούμε και δεν θέλω!!Το αφήνω λοιπόν!Απλώς θα σου πω οτι δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τις απόψεις κάποιου με τέτοια επίθετα!!
Μια στιγμη, γιατι οχι? Χαρακτηριζω ΜΙΑ δηλωση σου (μυνημα). Δεν χαρακτηριζω εσενα. Επηδει εγραψες κατι που εγω βρισκω αθλιο, δεν σημαινει οτι νομιζω οτι εισαι αθλιος. Μια χαρα χαρακτηρισμος ειναι και τον επευξανω. Ειδικα μετα απο αυτα που γραφεις πιο κατω για την ΕΝΡΟΝ.
Οσον αφορά στην ENRON,είμαι βέβαιος πλέον οτι δεν ξέρεις!!
ΟΚ. Εγω λεω εσυ δεν ξερεις, εσυ λες εγω δεν ξερω. Κανενα προβλημα. Διαφωνουμε και κλεινει εκει. Ομως....
Η ENRON (και οι υπόλοιπες)
Μια στιγμη. Ποιες 'υπολοιπες'. Εγω προσεχω τι γραφεις εσυ 'to the 't''. Τι εννοεις λοιπον?
είναι απλώς το αποτέλεσμα της απόφασης των πολιτικών για θέματα οικονομικού ελεέγχου των επιχειρήσεων.
Οριστε? Η ΕΝΡΟΝ 'ειναι είναι απλώς το αποτέλεσμα της απόφασης των πολιτικών για θέματα οικονομικού ελεέγχου των επιχειρήσεων.' Δεν εχω ιδεα τι γραφεις. Θα υποθεσω οτι εγω δεν καταλαβαινω το παραπανω ή οτι αλλο ηθελες να γραψεις. Και δεν θα το χαρακτηρισω. Ακομη.
Εβαλαν τις μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες (τύπου Arthur Andersen)να ελέγχουν τους πελάτες τους!!!Το αποτέλεσμα το είδαμε!!
Εβαλαν? Ποιο εβαλαν? Τι εβαλαν? Το κανεις και ακουγεται σαν κουμουνισμος. Δεν εβαλε κανεις τιποτε σε κανενα. Αυτο ειναι μια απο τις αρχες των ΗΠΑ ξερεις. Ολες οι εταιριες ειναι ελευθερες να διαλεξουν οποια auditing εταιρια θελουν. Εδω ειναι το κεντρο του καπιταλισμου και τη ΕΚΛΟΓΗΣ. Ξερεις για ποια χωρα μιλας?
Εβαλαν τις μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες (τύπου Arthur Andersen)να ελέγχουν τους πελάτες τους!!!Το αποτέλεσμα το είδαμε!!
Η εταιρια Arthur Andersen δεν ηταν ιδωτικη. Ολες οι auditing εταιριες ειναι LLP εταιριες. Καταλαβαινεις την διαφορα ετσι? Οχι στην Ελλαδα. Εδω. Για τις ΗΠΑ μιλας. Αρα γιατι την λες ιδιωτικη? Μιλαμε για την ιδια εταιρια?
'Τυπου Arthur Andersen' Αυτο τι σημενει. Παλι με καχυποψια προσεγγιζεις θεματα για το οποιο (κατα την γνωμη μου ειναι εμφανες οτι) δεν ξερεις πως λειτουργουν εδω. Εγω εχω παρε δωσε με εταιριες τυπου Arthur Andersen καθε μερα. Τα βασικα τα ξερω. Τι ενοεις?
Α.Η κοινωνία αγγέλων δεν υπάρχει.Την σκέφτηκε o Keyns και οι Σοβιετικοί αλλα ατύχησαν!!
Και η καχυποψια συνεχιζεται. Τι κοινωνια των αγγελων? Ακομη δεν καταλαβαινω ποιο το προβλημα σου με την υποθεση ΕΝΡΟΝ. Πως βρισκεις συνδεση της υποθεσης ΕΝΡΟΝ με πολιτικους στις ΗΠΑ. Μιλαμε για την ιδια υποθεση?