Ο χρήστης Petros έγραψε:
4. Christine. Πόσοι θα θέλαμε το 'κονσερβοκούτι' μας να είχε κάτι από το... Χριστινάκι;
Θα αστειεύεσαι βέβαια.
Εδω μπορειτε να προτεινετε τις πιο καλες ταινιες γυρω απο αυτοκινητα γιατι πραγματικα οταν παω στο videoclub ψαχνωντας καποιο κλασσικο φιλμ με αυτοκινητα αδυνατω να το εντοπισω
Εδω μπορειτε να προτεινετε τις πιο καλες ταινιες γυρω απο αυτοκινητα γιατι πραγματικα οταν παω στο videoclub ψαχνωντας καποιο κλασσικο φιλμ με αυτοκινητα αδυνατω να το εντοπισω
ΠΑΡΕ ΤΟ RONIN. EXEI ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΩΝ!!
ξερει κανεις τιποτα για το fast and furious 2?
Συμφωνά σε όλα πλήν του Taxi το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου και προσθέτω το The fast and the furious.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 'DRIVEN' ΜΕ ΤΟΝ SYLVESTER STALLONE ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!
60sec ή gone in 60sec..
Καποιες σκηνες τις περιμενεις πολυ καλυτερες και να μην τις κοβουν στη μεση, αλλα το σημειο με το Shelby GT500 ειναι πολυ ωραιο! Οπως κα το αυτοκινητο!
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 'DRIVEN' ΜΕ ΤΟΝ SYLVESTER STALLONE ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!
Γυρίστηκε στο Τορόντο.
Ο χρήστης Petros έγραψε:
4. Christine. Πόσοι θα θέλαμε το 'κονσερβοκούτι' μας να είχε κάτι από το... Χριστινάκι;
Θα αστειεύεσαι βέβαια.
Ο χρήστης Petros έγραψε:
- The Blues Brothers. Η απόλυτη καταστροφή (73 αστυνομικά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες)!
Τα απόλυτα κυνηγητά μιλάμε!
Και η απόλυτη καλτ ταινία γενικότερα!!! (η σκηνή που η απογοητευμένη γκόμενα γκρεμιζει με ρουκέτα το ξενοδοχείο τους και αυτοί απλά ξεσκονίζονται και φεύγουν με το πρώην περιπολικό είναι όλα τα λεφτά...)
Σπύρος
Ο Petros τα είπε σχεδόν όλα....
Να συμπληρώσω όλες τις ταινίες του 007,
τα Back to the future με την deLorean,
τα Batman,
το Tucker,
τα Mad Max....αυτά
Για φωτό στο θέμα που υπήρχε πτιν μερικούς μήνες http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1420
Από τα πιο πρόσφατα, το κυνηγητό με το Mini στο Παρίσι στο 'The Bourne Identity'
Ο χρήστης Petros έγραψε:
2. Μπούλιτ, αχ αυτή η πράσινη Mustang...
Οποιος θέλει να κατεβάσει 14ΜΒ video με το κυνηγητό με την mustang μπορεί να το κάνει εδώ:
http://www.javelinamx.com/carstars/bullitt.mov
Ξέχασα πριν την 'αμερικανιά' (θα με παρεξηγήσει πάλι ο gaviil) thelma and Louise
Ρε παιδιά, όλοι πιτσιρικάδες είστε εδώ? Το Le Mans με τον Στηβ ΜακΚουιν και τις τερατώδεις Πόρσε δεν το θυμάστε?
Υπάρχουν βέβαια και εκείνες με καθαρά αγωνιστικό χαρακτήρα (αν και δεν υπάρχουν πολλές). Κατ' εμέ ξεχωρίζουν οι παρακάτω:
Υ.Γ.1 Δεν πρέπει βέβαια να παραλείψω το πρόσφατo DVD των 4Τ. Ίσως το απολαυστικότερο 'φιλμ' για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό!
Υ.Γ.2 Προσωπικά το Driven δε μου άρεσε, περισσότερο σαν παρωδία F1 έμοιαζε...
Ο χρήστης Petros έγραψε:
3. Κατσαριδάκι αγάπη μου! Μία Τζαγκ E-Type τρώει τη σκόνη του Χέρμπυ!
Και να μην ξεχνάμε την υπέροχη Lancia Monte Carlo (νομίζω την έλεγαν Ζιζέλ) που ερωτεύεται ο Χέρμπι στο II
το 406 σενταν στο ΤΑΞΙ ήταν φοβερό...ατάκα όταν έχει ξεσκίσει τις μερσεντες 2.3 16βαλβ των γερμανών ( την επόμενη φορά θα χω πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο γιατί σας κέρδισα με το χειρόφρενο ανεβασμένο!!!!!).
το ντρίβεν ήταν μπλιαχ!!!!!!!!!! πως το βγαλαν στα σινεμα?????
Συμφωνώ και επαυξάνω.Το Driven ήταν απαίσιο.Ο Χέρμπυ το κατσαριδάκι ή όπως λέγεται είναι επίσης απαίσιο.
Από κει και πέρα αναφέρθηκε ο Βράχος μάλλον επειδή προβλήθηκε πρόσφατα στην τηλεόραση αλλά ουσιαστικά μόνο μία σκηνή είναι με καταδίωξη,το υπόλοιπο έργο δεν έχει σχέση με αυτοκίνητα!
Το Ronin καταπληκτικό αλλά μου την έσπασε που βάζανε γρήγορη κίνηση σε κάποιες καταδιώξεις και γινόταν τελείως ψεύτικο χαλώντας την κατά τα άλλα πολύ καλή δουλειά!Τελικά η βαλίτσα τι είχε μέσα;;;;;;