Μια και έλειπα κι εγώ τόσες μέρες, είπα να διαβάσω σήμερα τις 20 σελίδες του θέματος. Τι ήταν αυτό βρε παιδιά!!! 5 ώρες διαβάζω! (αν δεν απολυθώ σήμερα δεν θα απολυθώ ποτέ) Ζαλίστηκα πια! Πρεπει να ομολογήσω βέβαια πως τις 2 τελευταίες σελίδες δεν άντεξα, τις προσπέρασα στα πεταχτά.
Αυτό που είδα λοιπον είναι τον γαβριήλ να ανοίγει ένα ενδιαφέρον θέμα, καποιοι να του απαντάνε στην αρχή λογικά, μετά να μπαίνουν στην μέση άλλοι που είχαν προσωπικά από παλιότερα θέματα και να χαλάνε την κουβέντα, μερικοί προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση, προσβάλλονται οι προηγούμενοι , αποχωρούν γιατί δεν τους διαγράφουν, ανοίγουν τα λεξικά του Μπαμπινιώτη και παει λέγοντας .... Λάμψη το καταντήσαμε
Παιδιά μην μου την πέσετε έτσι? Δεν την λέω σε κανέναν. Απλά το θέμα των 20 σελίδων θα μπορούσε να είναι 10. Αυτοί που έχουν προσωπικά ας τα λύσουν μεταξύ τους και ας σκεφτούν τους υπόλοιπους που δεν διαβάζουν όλα όσα γράφονται και δεν καταλαβαίνουν προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός.
και τελικά θα μου μείνει η απορία... Ποια ήταν η λέξη που μετέφρασε ο έρμος ο άνθρωπος για το 'αμερικανάκια'? (χο χο ξαναέριξα λάδι στην φωτιά) Και αν δεν ήταν αυτή που θεωρούμε, ποια άλλη θα μπορούσε να είναι? (πςςςςςςςςς αυτό ήταν πολύ βαθύ τώρα... θέλει πολύ σκέψη..)