-
Μπλέ Μ6 το μεσημέρι στο 'Δαχτυλίδι'. Απλά 'αλλού'...
-
Εκθεσειακό κόκκινο (νέο) RS4 στην Αθήνα
-
Σήμερα είδα το πρώτο VW Fox νέας γενιάς! Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.
-
997 Carrera S ανοιχτη σε λευκο!! Δε μπορω να πω οτι με εντυοωσιασε...
-
Πριν αρκετα χρονια:
- Countach μαυρη στην Αθηνων-Λαμιας να προσπερναει με απειρα το ΚΤΕΛ (που ημουν εγω) και μετα απο κανα μισαωρο (για μας...)να βλεπω τον τυπο με ανοιχτη προς τα πανω την πορτα να πινει φραπε σε βενζιναδικο
- Σε μια απο τις 'γρηγορες' μου ξημερωματα για Σουνιο και ενω εχω μπει κομματια σε μια αριστερη και αισθανομαι 'παγκοσμιος' και βαλε κοκκινη Diablo με περναει αερα πανω στην στροφη...κουμπωσα 5η και χαλαρωσα αποτομα
- Ασημι Supra στην Αθηνων-Λαμιας κομματια
- Ασημι Quattroporte να μας περναει με τελικη
- Κιτρινη Diablo να σερνεται στην Συγγρου και γω να εχω σηκωθει ορθιος (γενικως...), μεσα στο λεωφορειο μετα το φροντιστηριο, και να φωναζω :'Lamborghini - Lamborghini'
- Σταματημενος στα φαναρια Συγγρου και Αμφιθεας (ναι τοτε υπηρχαν) και μια Testarossa σταματαει διπλα μου. Ηταν και σουρουπο και η ολη εικονα μου θυμιζε το puzzle που το χα κανει καδρακι...
- Σε μια δεξιωση Ναυτιλιακης εταιρειας στον Αστερα 7-8 Rolls, 4-5 Bentley, 4-5 Lambo, 40-50 Jaguar, 10-15 Ferrari, 100-150 Porsche, 10-15 Lotus, 400-500 Merc και αλλα τοσα BMW και γενικα πολυ φτωχεια...
- κοκκινο 300ΖΧ στην Καλυμνο να γεμιζει και τα δυο του τουρμπο και να γινεται καπνος...
- κοκκινη F430 στην παραλιακη με ελληνικες πινακιδες
- κιτρινη Gallardo με νεαρο που την παει γρηγορα στην παραλιακη
και πολλα αλλα...
-
Καλό σκληρό δίσκο έχεις φίλε .
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σήμερα είδα το πρώτο VW Fox νέας γενιάς! Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.πολυ ομαλα το εθεσες...
-
-
'Αγάπη μου, ξεχείλωσα την ασΚήμια'
-
Οπότε επόμενο ειναι να δουμε Cayenne Stretch!!!
-
Tι εμετική υπερβολή είναι αυτή...
Για νεόκοπους νταβατζήδες -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Edit (2): Ειδα κ ενα μπλε στη Ν.Σμυρνη.RS2 ηταν αυτο το μπλε.
Σημερα ειδα Porsche 928 στην Κηφισσιας.
Κ μετασκευασμενο παλιο ΜΙΝΙ στη Ν.Σμυρνη, ανοιχτο με πορτες κ καπω σε στυλ αντικας. Επεται κ φωτογραφια. -
Τωρα το πρωι καθως κατεβαινα την Κηφισιας, κοκκινο suzuki sx4 με τα αυτοκολλητα του AUTOCAR
-
Εχτες το απογευμα και σημερα το πρωι νεα civic 4θ....το πρωτο στην τσοχα παρκαρισμενο απεξω απο το Γενικο Χημειο και σημερα ενα αλλο κατεβαινε την Κηφισσιας
-
Το 4θυρο το ειδα πριν μερικες μερες σ ενα σουπερ μαρκετ αλλα μολις πριν απο λιγο ειδα και το πενταπορτο λιγο εξω απο τη Θεσ/νικη στο δερβενι προς Καβαλα. Πολυ διαστημικο ρε παιδι μου. Σημειωτεον οτι απο πισω του ηταν ενα s2000 και ειχε το μισο του υψος και φυσικα και ο τυπος το χαζευε και δεν το περνουσε.
-
-
-
Μερτσέντες Β180 ταξί είδα σήμερα στόν Εύοσμο.
Επιτέλους μία έξυπνη κίνηση
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μερτσέντες Β180 ταξί είδα σήμερα στόν Εύοσμο.Επιτέλους μία έξυπνη κίνηση
Η μερτσέντες πουλάει επίσημα έκδοση B180 ταξί. Ας ελπίσουμε να πληθύνουν οι ταξιτζήδες με 'έξυπνα' οχήματα.
-
Κυκλοφορεί και C-Class estate τα είχα δει στο αεροδρόμιο και τα 2 να περιμένουν πελάτη
Carspotting