-
Πηγα και το είδα στην DIANA, μου φάνηκε αρκετά μεγάλο. Εχει ψηλά το χώρο αποσκευών (μάλλον εχει ρεχέρβα μέσα)
Γενικά καλή εντύπωση αλλα πιστεύω ότι με την βενζίνη θελει μεγάλο πορτοφόλι παιδιά
-
Random μιας και εχεις παρτιδες με χιουνταει ρωτα χρυσε μου ανθρωπε ποτε θα φερουν το diesel γιατι το ειδα προχτες στο δρομο και δεν αντεξα .....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πηγα και το είδα στην DIANA, μου φάνηκε αρκετά μεγάλο. Εχει ψηλά το χώρο αποσκευών (μάλλον εχει ρεχέρβα μέσα)Εχει μεγαλο κρυφο αποθηκευτικο χωρο εαν σηκωσεις το καλυμα του πατωματος...
-
Ο χρήστης pininfarina65 έγραψε:
Random μιας και εχεις παρτιδες με χιουνταει ρωτα χρυσε μου ανθρωπε ποτε θα φερουν το diesel γιατι το ειδα προχτες στο δρομο και δεν αντεξα .....Εμένα μου είπαν για Σεπτέμβριο
Δεν ξέρω αν ισχύει, ή αν ήθελαν να σπρώξουν το βενζινοκίνητο -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Πηγα και το είδα στην DIANA, μου φάνηκε αρκετά μεγάλο. Εχει ψηλά το χώρο αποσκευών (μάλλον εχει ρεχέρβα μέσα)
Εχει μεγαλο κρυφο αποθηκευτικο χωρο εαν σηκωσεις το καλυμα του πατωματος...
Αυτό πηγα να κάνω και σηκώθηκε μόνο το ένα (το μπροστά το μικρό) και για το άλλο ήταν κάπως δύσκολο και είπα μη το ,,,σω κιόλας το εκθεσιακό....
-
Ανοίγουν και τα δύο τα σκεπάσματα του κάτω μέρους του πορτμαγκαζ. Θα σας πώ λεπτομέρειες σε 20 ώρες απο τώρα. Αυριο το παραλαμβάνω τελικά. Είναι το 2ο αυτοκίνητο που θα πουληθεί στην Ελληνική αγορά μιας και σήμερα δόθηκε έγκριση τύπου. Ας ελπίσουμε να είναι πρώτο σε αξιοπιστία...
Αναμείνατε νέα μου. -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε!
Αν και ταλαντεύτηκες αρκετά, φαίνεται να βρήκες αυτό που γουστάρεις!
Καλές βόλτες! -
Ο χρήστης Santa έγραψε:
Ανοίγουν και τα δύο τα σκεπάσματα του κάτω μέρους του πορτμαγκαζ. Θα σας πώ λεπτομέρειες σε 20 ώρες απο τώρα. Αυριο το παραλαμβάνω τελικά. Είναι το 2ο αυτοκίνητο που θα πουληθεί στην Ελληνική αγορά μιας και σήμερα δόθηκε έγκριση τύπου. Ας ελπίσουμε να είναι πρώτο σε αξιοπιστία...
Αναμείνατε νέα μου.Σήμερα είδα ένα στον δρόμο με ΔΟΚ πινακίδες..
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε!Αν και ταλαντεύτηκες αρκετά, φαίνεται να βρήκες αυτό που γουστάρεις!
Καλές βόλτες!AMHN !!!!
-
Το παρέλαβα σήμερα!!
Η πρώτη εντύπωση είναι το μέγεθος.
Δευτερη εντύπωση όταν κάθεσαι στην θέση του οδηγού, είσαι υπεράνω όλων. Ψηλά με πολυ καλή ορατότητα.
Τρίτη εντύπωση δεν ακούγεται ο κινητήρας. Εν κινήσει ακούς ένα όμορφο γουργουρητό που φαντάζομαι θα σε κοιμίζει σε μεγάλα ταξίδια.
Ποιότητα κατασκευής αψογη. Φωτάκια μπλέ στις πόρτες στην κονσόλα σε κρυφά σημεία.
Το μόνο αρνητικό είναι το πολύ πρόχειρο mp3 player της Sony που θα το αλλάξω οπωσδήποτε με κάτι πιό όμορφο.
Δοκιμές μικρές που έκανα μέσα στην πόλη περι τα 3-4χλμ εντυπωσιάστηκα απο το ρολαρισμα του αυτοκινήτου στο δρόμο. Λές και είσαι σε ένα αόρατο στρώμα και οδηγάς.
Περισσότερα θα σας γράψω απο αυριο.....
Τώρα πάω να παίξω...... -
Καλορίζικο, καλοτάξιδο και καλολέρωτο
-
Καλοτάξιδο το 'μαγικό χαλί' σου
Γράψε εντυπώσεις και μετά το πάσχα πάω για τέστ ντράιβ -
Καλοτάξιδο φίλε Santa!
-
Φιλαρακο καλοταξιδο και καλοριζικο...Κανονισε να παμε καμμια βολτα αν εισαι Αθηνα...Θα φερω και το δικο μου,ηδη του εβαλα ενα συστημα εισαγωγης αερα και παει αερα...Τα λεμε...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Random μιας και εχεις παρτιδες με χιουνταει ρωτα χρυσε μου ανθρωπε ποτε θα φερουν το diesel γιατι το ειδα προχτες στο δρομο και δεν αντεξα .....
Εμένα μου είπαν για Σεπτέμβριο
Δεν ξέρω αν ισχύει, ή αν ήθελαν να σπρώξουν το βενζινοκίνητοΦιλαρακο στειλε μου μυνημα να σου πω τι μπορω να κανω...Επισης οσον αφορα το ντιζελ ειναι φοβερο εχει τον Βι Τζι Τι κινητηρα φοβερο μοτερ ροπακλα στα υψη και αρκετα αλογα νομιζω 160!!
-
Ευχαριστω Ευχαριστώ !!
Έχω κάνει ήδη 650 χλμ και το αμάξι λέει πολλά
για να μην ξαναγράφω τις εντυπώσεις μου που είναι αρκετές ρίξτε μια ματιά εδώ:
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-3958.html -
με γεια!
-
Me γειες και καλά ταξίδια
-
Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά !!
Μηπώς μπορεί να μου πεί κάποιος με αυτοματο κιβώτιο πώς παρκάρει σε ανηφόρες-κατηφόρες? Όταν παρκάρω σε ανηφόρα ή κατηφόρα βάζω park αφου δέσω το χειρόφρενο σωστά? Όταν θέλω να ξεκινήσω παω να βάλω το drive ή το Reverse και μου βρίσκει ο μοχλός ζόρι κάνοντας ένα θόρυβο στο Reverse (γρανάζια).
Υποψιν οτι για να πάς απο το park στο drive θα πρέπει ο λευγές να περάσει απο το Reverse. Μόλις πάει να μπέι στο reverse ακουγεται ένα ντούπ σαν να βάζουμε καρφωτή μια ταχυτητα....
Πώς μπορώ να αποφύγω την φθορά του κιβωτίου ωστε να μήν βρίσκουν τα γρανάζια της όπισθεν?
Σημειωτέον οτι δένοντας το αμάξι με χειρόφρενο δεν είναι ικανό να το ακινητοποιήσει τελείως και τσουλάει...βάζοντας το park ακινητοποιείται πλήρως. -
Πατάς το φρένο πριν λύσεις το χειρόφρρενο?
Hyundai Santa Fe 2006