-
Αυτό το δύσμοιρο Opel Tigra έχει δεινοπαθήσει στα χέρια των απαναταχού Αυστραλών. Σήμερα είδα ένα με bodykit. Εκτός των απαράδεκτων προφυλακτήρων, spoiler, κτλ, είχε δύο αεροτομές. Η κάτω ήταν από EVO και η πάνω από 206 WRC
Παρόλο που δε μου αρέσει καθόλου εξωτερικά το Tigra, ειλικρινά το λυπάμαι με αυτά που βλέπω. -
Το συγκεκριμμένο είναι το Opel Astra Coupe και οχι το Tigra.
Οντως επειδή αυτό το bodykit το έχω δει και απο κοντά δεν μου αρέσει γιατί είναι too much. Με άλλες λύσεις όχι τοσο κραυγαλεες σαν αυτή μπορείς να τονίσεις την ομορφιά του coupe. -
-
Όλα λαμαρίνες μου φαίνονται. Τις τοποθέτησε καγκουροφαναρτζής και αναμένεται το βάψιμο (που μπορεί να αργήσει λόγω έλλειψης χρημάτων, αν κρίνω από τις σκουριές ).
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γερμανικό περιοδικό είναι, σε αυτούς απευθύνονται τα άρθρα τα οποία μεταφράζονται και στην Ελληνική έκδοση του περιοδικού. Άρα ... .Θα διαφωνήσω στο ότι τα θέματα των δύο αυτών περιοδικών συμβαδίζουν μεταξύ τους. Προσωπικά είμαι συνδρομητής του ελληνικού AMS και ο θείος μου είναι συνδρομητής του γερμανικού AMS και έχω προσέξει ότι ενώ εδώ ασχολούμαστε με κάθε είδους πουσαρισμένα αυτοκίνητα μικρού σχετικά κυβισμού και με κατ' επίφαση σπορ χαρακτήρα τις περισσότερες φορές, στη Γερμανία ασχολούνται με αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών, υψηλότερου κυβισμού και συνήθως των αντίστοιχων ντιζελοκίνητων εκδόσεων.
Ταυτόχρονα, τα άρθρα του γερμανικού AMS είναι ιδιαίτερα πιο αναλυτικά από τα αντίστοιχα του ελληνικού AMS.
Με λίγα λόγια ελάχιστα μοιάζουν τα δύο περιοδικά μεταξύ τους. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Επειδή στην καγκουριά δεν υπάρχουν όρια...Η βάση της αεροτομής είναι απλά ΕΓΓΥΗΣΗ!!!
Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά τώρα είδα αυτές τις φωτό...
Προσωπικά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του άτυχου-αφηρημένου μοτοσυκλετιστή που είτε γλίστρησε, είτε δεν πρόσεξε και έπεσε πάνω σε αυτό το κατασκεύασμα...
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
και ενα κακομοιρο γκολφ
τα κοματια δεξια και αριστερα απο τα φαναρια ειναι μεταλικα ενω τα υπολοιπα πολυεστεραςTo είδα και εγώ στο 'σκαφάκι'... βαπορίσια λαμαρίνα μου έμοιασε, ολόκληρο!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
....
Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά τώρα είδα αυτές τις φωτό...Προσωπικά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του άτυχου-αφηρημένου μοτοσυκλετιστή που είτε γλίστρησε, είτε δεν πρόσεξε και έπεσε πάνω σε αυτό το κατασκεύασμα...
Το πιθανοτερο ειναι να πεσει απο τα γελια , απο τις καλυτερες αεροτομες που εχουν μπει εδω
-
-
Του μιλας ακομα???Αν σου προτεινει βολτα θα δεχθεις??Εγω θα ντρεπομουνα
-
-
Κι όμως, παρόλο που το βλέπω και μου σηκώνεται η τρίχα, οφείλω να ομολογήσω ότι δε βλέπουμε συχνά τόσο ολοκληρωμένη δουλειά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου από ελληνικά χέρια!
-
OLE!!
πότε θα πας βόλτα technik;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κι όμως, παρόλο που το βλέπω και μου σηκώνεται η τρίχα, οφείλω να ομολογήσω ότι δε βλέπουμε συχνά τόσο ολοκληρωμένη δουλειά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου από ελληνικά χέρια!Το εσωτερικό, αν εξαιρέσεις τις λάμπες νέον, μου αρέσει κι εμένα
Απέξω βέβαια, το δολοφόνησε το αμαξάκι ο τύπος
-
Eνημερωτικά πόσο το αγόρασε όλο αυτό;; Και εκτός από την εμφάνιση, σε τι κατάσταση είναι ;;;
-
Αυτά είναι δευτερευούσης σημασίας, Ηλία!
-
To αυτοκίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και φορά κινητήρα 1.6-160 ίππων...
Το έκανα μια μικρή βόλτα (100m-δεν άντεξα άλλο )
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αυτά είναι δευτερευούσης σημασίας, Ηλία!Θέμη από περιέργεια!! Πόσο άραγε να κοστολογείται ένα τέτοιο όχημα?
-
Εξωτερικά το σκότωσε αλλά μέσα προσωπικά μου αρέσει πολύ! Αλήθεια πόσο το πήρε...?
-
Αρκετά καλαίσθητο είναι μέσα,εξωτερικά με τίποτα αλλά καλύτερο μαμά.Οι σωστές και μελετημένες μετατροπές σε τέτοια cars πρέπει να γίνονται σε άλλους τομείς
Australia Uber Alles!!!!!