-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έκανα μία παρέμβαση στον τίτλο του θέματος.
Balo, δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα?No problem! ( )
-
Μόλις άκουσα μέρη απ' τα τραγούδια 'μας'...
Ένα έχω να πω:
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, με πιο ωμά λόγια...
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!! Και αυτό πάει παντού, σε ό,τι έχει να κάνει με τον χαζοδιαγωνισμό κι ας το κόψουν οι mods, δεν με πειράζει καθόλου!!!
Πάντως, εγώ ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δεχτώ ότι αυτές οι γελοιότητες είναι Ελλάδα!!! ΟΧΙ, ΟΧΙ και ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!
Είμαστε καλύτεροι, έχουμε καλύτερα πράγματα να δείξουμε, πάρτε το χαμπάρι κάποια στιγμή όλοι εσείς εκεί πάνω με τα σκατά για μυαλό και σταματήστε να πατόκορφα κάθε τι που θέλει να χαρακτηρίζεται ελληνικό, ανθιστάμενο στις συνεχείς προσπάθειες απαξίωσης!!! ΜΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΙΑ!!! ΟΥΣΤ!
EDIT: Ο Σπύρος, το πιο γρήγορο πιστόλι του 4TF... Τουλάχιστον βάλε κάτι για να φαίνεται τι περίπου έγραφα... Κάτι τέτοιο --> ίσως...
done! [Krus]
-
Α, και κάτι ακόμα... Νωρίτερα έδειχνε η κρατική την εκπομπή 'ταξιδεύοντας', όπου μέσα στα άλλα, ξεχώρισα την αναφορά στο έργο των γιατρών χωρίς σύνορα... Εθελοντικά, χωρίς πόρους άλλους πέρα απ' την ίδια την προσπάθειά τους, ορισμένα μέλη του 'πολιτισμένου' κόσμου μας, οι ήρωες αυτοί, κάνουν τη δουλειά του Θεού, εκεί όπου κι ο 'Θεός' δεν έχει φτάσει, γιατί πολύ απλά 'δεν συμφέρει'...
Έτσι, ασφαλώς, και συγγνώμη κιόλας για το θέμα που χαλάω, αλλά για να μην ξεχνάμε που ζούμε...
Φραγκίσκο, μαζί σου κι εγώ...
-
Πολύ θα χαιρόμουν να στέλναμε τίποτα τελειωμένους σκυλάδες, με όλο το σκηνικό, λαμέ ρούχα, γαρύφαλλα, chivas, ξηροκάρπιο και όλα τα παρελκόμενα. Αν μη τι άλλο θα το διασκεδάζαμε!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Είμαστε καλύτεροι, έχουμε καλύτερα πράγματα να δείξουμε, πάρτε το χαμπάρι κάποια στιγμή όλοι εσείς εκεί πάνω με τα σκατά για μυαλό και σταματήστε να πατόκορφα κάθε τι που θέλει να χαρακτηρίζεται ελληνικό, ανθιστάμενο στις συνεχείς προσπάθειες απαξίωσης!!! ΜΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΙΑ!!! ΟΥΣΤ!Νάσο. Δεν φταίει ΚΑΝΕΙΣ 'εκεί πάνω' φίλε. Εμείς φταίμε.
Ξέρεις πόσες χιλιάδες κόσμος έστειλε sms πληρώνοντας
-
Πόσο δίκιο έχεις Σπύρο...
Ρε παιδιά, ειλικρινά ανατριχιάζω αυτή τη στιγμή. Πολλοί εδώ μέσα θα θυμόσαστε ότι σε άλλα θέματα δεν υποστηρίζω θερμά την χώρα μας, γιατί της καταλογίζω ευθύνες για την κατάστασή της (όπου χώρα = λαός). Αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις (ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια) αισθάνομαι ότι ο φτωχός τω πνεύματι αυτός λαός, θέλει υποστήριξη, καθοδήγηση και, διάολε, προστασία απ' αυτούς που συνειδητά (δεν μπορεί να γίνονται κατά λάθος όλα αυτά, υπάρχει σχέδιο από πίσω) προσπαθούν να τον κρατήσουν στο σκοτάδι της παρακμής!
Φυσικά, εγώ που τα γράφω αυτά, είμαι και ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι μόνο γκρινιάζω και δεν κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Τουλάχιστον απέχω, αν και αυτό δεν είναι άλλοθι...
Και ρωτώ εσάς, γιατί τουλάχιστον εδώ μέσα βρίσκει κανείς ορισμένα άτομα που δεν έχουν ακόμα παραδώσει την ικανότητά τους να σκέφτονται... Τι μπορεί να γίνει; Τι μπορούμε να κάνουμε;;; Γιατί ΚΑΤΙ πρέπει να κάνουμε, χανόμαστε, μας εξαφανίζουν!!!
-
Αυτά συμβαίνουν γιατί ως λαός δεν έχουμε πρότυπα. Και αυτά που μας πλασαρίστηκαν ως πρότυπα τις τελευταίες δεκαετίες σε κάθε τομέα, τελικά ήταν φούσκες.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Eγώ θα έστελνα Ταμπάκη.-
Δεν κάνω πλάκα.
Και γέλιο θα έβγαζε, και στυλ άφθονο διαθέτει, και θα έδειχνε ότι είμαστε και άνετοι και χιουμορίστες και δεν μασάμε απο γιουροβιζιόνες.Εγω ειχα προτεινει την ΕΦΗΘΩΔΗ η την ΚΕΛΛΥΚΕΛΕΚΙΔΟΥ...
-
ΩΧ πολλές άγνωστες λέξεις
-
Σπύρο θα το ξαναγράψω γιατί μου εχει κάνει τρομερη εντύπωση.
Αγοράκι 15 ετών γνωρίζει απέξω όλα τα σουξέ και όλα τα κουτσομπολιά της ελληνικής σου μπιζ και αγνοεί παντελώς κλασσικά θρυλικά συγκροτήματα (Stones, Zeppelin ktl)...
Επίσης ναι ψήφισε εχθές και ήταν πολύ περήφανο από όσο κατάλαβα..
Το θέμα ξέρετε ποιο είναι; Ότι ψήφισε και η μάνα του και οι υπόλοιπες κατίνες που μαζεύτηκαν εχθές στο σπίτι του για να παρακολουθήσουν αυτό το τρομερό γεγονός...
-
Άσε τους ξένους. Από Έλληνες της ίδιας περιόδου ξέρει κανένα;
Αφού μωρέ οι μανάδες και οι πορνοβοσκοί διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας. Οι πατεράδες λείπουν 10 ώρες τη μέρα, οι μανάδες ή εργάζονται ή μιλάνε στο τλφ ή βλέπουν τηλεόραση μαζί με τα βλαστάρια τους και οι δάσκαλοι διδάσκουν την ύλη του υπουργείου περιμένοντας πως και πως το επόμενο καλοκαίρι. -
Μάνο οχι μόνο δεν ξέρει αλλά άν του πείς για κανα Λοϊζο, Χατζιδάκη κτλ , τους σνομπάρει επειδικτικά λέγοντας ' Α οι κουλτουριάρηδες...'
Να μην σημειώσω τι κλασσική λογοτεχνία ΔΕΝ έχει διαβάσει αυτό το παιδί...
Το μόνο που εχει στανταρτ σε καθημερινή βάση, είναι 1,5 ώρα τηλεόραση με την εύνοια της μανας η οποία μου λέει 'Μα να μη δει λίγο τηλεόραση να ξεκουραστεί το παιδι..' -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
απότι κατάλαβα μονο για χθες τραγουδησε ελληνικά η Τουρκάλα.
Δείτε εδώ τους Lordi να καταλάβετε τι έχει να γίνει
Video-clip, save-asΕ ρε μάνα μου! Τι Ορκ είναι τούτοι!!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Βλέπω τη καταστροφή που έχει γίνει στη περιοχή του Έβρου και σκέφτομαι τι όμορφα που είμαστε εδώ πέρα. Κάποιοι συμπατριώτες μας έχουν καταστραφεί και εμείς λέμε τα δικά μας. Αλλά θα μου πει κανείς, εντάξει θα πάρουν αποζημιώσεις. Να καλά, βάλτο στα ανέκδοτα.Έχουμε γίνει 'αναίσθητοι' αλλά ας το θυμηθούμε αυτό όταν μας έρθει και στη δική μας πόρτα η όποια ζημιά και κάποιοι άλλοι θα μας κοιτούν.
Τι μαλακίες γράφω τώρα έ; Ας μείνω στο θέμα και ας κάνω πιο μάγκες όλους αυτούς τους υπέρλαμπρους αστέρες.
Βρε δε πηδιόμαστε ομαδικώς. Ασχολούμαστε με μαλακίες ή για να το πω πιο ευγενικά βρακί δεν έχει ο κώλος μας ... .
Φιλάκια.
Mπραβο φιλε Ταζιο..Τα λογια σου φανερωνουν ατομο βαθια σκεπτομενο..
-
Εγω θα έλεγα να τα δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα..
Ένας διαγωνισμός τραγουδιού είναι και τίποτα παραπάνω.
Αφού επιλέξανε τη βίσση τι να κάνουμε.
Άλλωστε η βίσση έκπροσωπεί μεγάλο μέρος Ελλήνων που ακούνε τέτοια τραγούδια. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
απότι κατάλαβα μονο για χθες τραγουδησε ελληνικά η Τουρκάλα.
Δείτε εδώ τους Lordi να καταλάβετε τι έχει να γίνει
Video-clip, save-asΕ ρε μάνα μου! Τι Ορκ είναι τούτοι!!!!
απιστευτοι!!! το τραγουδακι πολυ καλο αν και συντομο ! μακαρι να ειχε και ενα σολακι καπου !
καλα τους κανανε τους τρεντιλες!!
ps : θα 'κατεβουν' οι lordi ? ε ρε γελια!!!
-
Εγώ πάντως θα τους ψηφίσω.Ζήτω οι Φινλανδοί ποζερομεταλλάδες
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
απο το λιγο που πηρε το ματι μου στα μεσημεριαναν καφενεια, **ειχε ενα συμπαθητικο europop το οποιο δε ψηφιστηκε ** και ολως τυχαιως ψηφιστηκε το τραγουδι της, το οποιο καποιος πρεπει να της πει οτι δε χρειαζεται να υπερβαλει οταν το ερμηνευει....overacting στο εσχατο σημειο, αν το εκανε αυτο στις ΗΠΑ θα τη παιρνανε με τις ντοματες! ειναι και 50 χρονων, μη μας παθει και τιποτα......
Σωστός ο κύριος.....!!!!!
Εδω και λίγες μέρες που ακούγονται τα τραγούδια στο ραδιόφωνο, το 'Welcome to the party' (αν δε κάνω λάθος για τον τίτλο του), ηταν το μόνο που άξιζε καπως....(σε σχέση με τα υπόλοιπα 3 πάντα!! )
Στο μεταξύ, το μεσημέρι άκουσα στην Ευαγγελάτου (ναι, είμαι φαν της εκπομπής ) οτι απο δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο και οχι μόνο, το συγκερκιμμένο κομμάτι ηταν μπροστά απο τ' αλλα στις πρότιμήσεις του κόσμου και μάλιστα με αρκετή διαφορά....Πώς κατέληξε να επιλέχθεί τελικά η μπαλάντα και μάλιστα με συντριπτική διαφορά απο τ' άλλα (55% οσον αφορά τους τηλεθεατές), αδυνατώ να το καταλάβω....Υποψιάζομαι ομως στημμένη δουλειά.Ελπίζω μετα το διαγωνισμό (κι οχι πριν, είναι κρίμα να μας κάνουν ρόμπες) να αποκαλυφθεί οτι ηταν στημένο το κόλπο....!!! Θα είχε πολύ ενδιαφέρον.....Οσο για την ερμηνεία που ενθουσίασε χθες, , μόνο headbanging δεν έκανε η Βίσση κατα τη διαρκεια
της μπαλάντας.....Για να πω τη μαυρη αλήθεια, εμενα μια φορα, παλια, με αρεζε ενα τραγουδι που ειχε πάει στην Γιουροβιζιον. Το λέγανε 'Ανοιξη', τοχε γραψει ο Μικρουτσικος [ημουνα εφηβος, δεν ηξερα, ασε που τον θυμομουνα από τον δισκο με τον Ρασουλη, 'να μαστε παλι εδω Αντρεα' κοκ... ] και το λεγε η Βοσσου. Ητανε πολυ κλασε για τετοια δουλεια, ενορχηστρωση μαματη, φωνητικα τζάμι κλπ. Δυο επίπεδα πάνω από το στανταρ.
Οντως πολύ καλό κομμάτι κι απο τα ελαχιστα που θυμάμαι απ' τους διαγωνισμούς.....
-
I'm Lordi's Bitch motherfuckers!!!! My heaven is your hell!!!!!!!!
Long Live Metal
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πολύ θα χαιρόμουν να στέλναμε τίποτα τελειωμένους σκυλάδες, με όλο το σκηνικό, λαμέ ρούχα, γαρύφαλλα, chivas, ξηροκάρπιο και όλα τα παρελκόμενα. Αν μη τι άλλο θα το διασκεδάζαμε!'Πειράζει που δε στείλανε τη μεγάλη φίρμα?
Πειράζειιιιιι?? πειράζειιιι?? ' (backing vocals)
**ΝΑΙ ΡΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!! **
Euro-vissi-on 2006