-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
το πιο εντυπωσιακό στη χθεσινή μετάδοση ήταν, όταν αναφέρθηκαν στις διακοπές για διαφημίσεις και ότι η FOA δείνει 5 λεπτά από session σε session για να μην υπάρχουν διακοπές κατά τη διάρκεια αυτού... και έτσι ξαφνικά ο Άλφα διακόπτει για διαφημίσεις στο 3ο και καθοριστικό session των επίσημων δοκιμαστικών. Ρε Τάκη, ο Άλφα κάνει αυτά που κάνει... εσύ γιατί μας δουλεύεις? ...δε τα ειδα χθες αλλα ειναι μεγαλη πικρα η κατασταση
-
Δε χρειαζεται να εχεις νοβα για να δεις RTL. Το καναλι ειναι ελευθερο, στον ιδιο δορυφορο που εκπεμπει και ο Ταγματαρχης (hotbird2). Δειτε και εδω http://www.lyngsat.com/hotbird.html
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Δε χρειαζεται να εχεις νοβα για να δεις RTL. Το καναλι ειναι ελευθερο, στον ιδιο δορυφορο που εκπεμπει και ο Ταγματαρχης (hotbird2). Δειτε και εδω http://www.lyngsat.com/hotbird.htmlΝαι, έτσι! Συνεχίστε να μου λέτε πόσο μλκς ήμουν που δεν πήρα και φέτος έναν αποκωδικοποιητή και ένα πολλαπλό LNB για το πιάτο!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
το πιο εντυπωσιακό στη χθεσινή μετάδοση ήταν, όταν αναφέρθηκαν στις διακοπές για διαφημίσεις και ότι η FOA δείνει 5 λεπτά από session σε session για να μην υπάρχουν διακοπές κατά τη διάρκεια αυτού... και έτσι ξαφνικά ο Άλφα διακόπτει για διαφημίσεις στο 3ο και καθοριστικό session των επίσημων δοκιμαστικών. Ρε Τάκη, ο Άλφα κάνει αυτά που κάνει... εσύ γιατί μας δουλεύεις? ...Και στα μαγνητοσκοπημένα το έκανε, γιατι να μην το κάνει και στο live ....
-
212 2124000
Πάρτε τους τηλέφωνο και ζαλίστε τους είτε ξέρετε το απότελεσμα είτε όχι. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
212 2124000
Πάρτε τους τηλέφωνο και ζαλίστε τους είτε ξέρετε το απότελεσμα είτε όχι.Nαι παρτε τηλ. μπας και βαλουν μυαλο.
-
Τώρα που τελείωσε η F1, τι θα βάζει κονσέρβα ο Α?
Τουλάχιστον είχε μια επιλογή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ζωντανά θα τα βάλει τα δοκιμαστικά ....19:30 γράφει στο site τους.
και 20:00 ο αγώνας ...τον οποίο θα βάλει κονσέρβα στις 22:00.έχει ο καιρος γυρίσματα κύριοι του Α.
Ρε μάγκες, στο site του Alpha λέει ότι θα βάλει τον αγώνα ζωντανά στις 21:45 (22/10) και κονσέρβα την ίδια ημέρα και ώρα!! Αυτά μέχρι πριν από λίγο, γιατί τώρα δεν λέει τίποτα!!!!
Τελικά πότε θα βάλει τον αγώνα, γιατί ακόμα και τώρα δεν έχει δείξει τίποτα!!
-
Θέλω να δω τι δικαιολογία θα βρουν εκεί στον Alpha....
Θέλω να δω τι θα πει ο Τάκης....
(χωρίς να εννοώ ότι φταίει αυτος) -
Τώρα ο Α έχει τίτλο 'Το ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΑΛΗ-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΛΑΒΕ?' Αν λάβουν αυτοί κανα μηνυμα να δούμε τι θα γίνει.. Μογγολία ρε φούστη.. Τον αγώνα ούτε αύριο δεν θα τον δούμε..
-
Επιτέλους!!!!!!!
-
10:25 δεν αργησε
-
Δεν αργησε??? Ε ναι μωρέ... 2:30 ωρίτσες μόνο...
-
Η μετάδωση του RTL, είχε διαφημίσεις, αλλά δεν έχασα σχεδόν κανένα σοβαρό σημείο του αγώνα, με κάλυψη και από τα Πιτ.
Αλφα δεν θα ξαναδώ. -
Mας δουλευουν κανονικα αυτο εχω να πω μονο
-
Εκτός από τα περί καθυστέρησης, εκτός από τον απαράδεκτο Παλομπαρίνι που πλέον δεν αντέχω ούτε τη φωνή του να ακούω, έστω και αν δεν λέει τίποτα, έχω να πω για τον Τάκη:
'Τα πλαϊνά του ελαστικού διαλύθηκαν στα εξ ων συνετέθη'...
Τάκη, ή μάθε να μιλάς ή παράτα το το σπορ!!! Συνετέθη - ενικός! Συνετέθησαν - πληθυντικός! Φτάνει που βιάζετε την υπομονή, τη νοημοσύνη και τα νεύρα μας, μη βιάζετε και τη γλώσσα μας!
btw... To DVD με τον αγώνα, ΜΑΖΙ με τις διαφημίσεις, θα ήθελα να το στείλω σε κάποιο αρμόδιο όργανο (FIA, fosa, δεν ξέρω πώς μπορεί να λέγεται αυτό). Πού ψάχνω, σε ποιον το στέλνω;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
btw... To DVD με τον αγώνα, ΜΑΖΙ με τις διαφημίσεις, θα ήθελα να το στείλω σε κάποιο αρμόδιο όργανο (FIA, fosa, δεν ξέρω πώς μπορεί να λέγεται αυτό). Πού ψάχνω, σε ποιον το στέλνω;FOM λογικά.
-
Και βέβαια, έτσι για την ιστορία, ΟΥΤΕ καν μία αναφορά στην καθυστέρηση, ούτε μία αναφορά στην κονσέρβα, τίποτα! Λες και δεν έγινει τίποτα! Εκτός αν είπαν κάτι κι εγώ δεν το άκουσα...
Αυτό είναι 'κύριε' Πουρναράκη, σεβασμός στον τηλεθεατή!!!
ΑΝ δω F1 του χρόνου, θα τη δω από δορυφορικό! Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα που η τηλεόρασή μου συντονίστηκε στο σταθμό σας!
Ντροπή σας, ντροπή στους συναδέλφους σας, ντροπή και σε εσάς τον ίδιο για την παντελή αδιαφορία, έλλειψη σεβασμού και ευθιξίας!
Καλή συνέχεια! Τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σας!
-
αφήστε ρε παιδιά.. πόσο συγχίστηκα κι εγώ..
Σχολιάστηκε το γεγονός πως, αν και μαγνητοσκοπημένος, χάναμε τα σημεία του αγώνα που έπεφταν διαφημίσεις;
[edit]Για να μη πω για το ότι δεν ανέφεραν σκόπιμα καθόλου το ότι βλέπαμε μαγνητοσκοπημένα τον αγώνα, για να μη δυσφημιστούν και σε όσους δεν έτυχε να το ξέρουν.
-
Το σημερινό.....
Εκτός του ότι ήταν κονσέρβα (έστειλα και γω mail) σε κάποιο σημείο επαλήθευσα το Θεώρημα Περί Επαναπροσδιορισμού του Πάτου (πάντα νομίζεις ότι δεν υπάρχει παρακάτω, αλλά κάνεις λάθος ).
Έχουμε δει πολλά λάστιχα να διαλύνται λόγω 'πρόσκρουσης στα κερμπς';
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη