-
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είδατε το Traction στο Mega το Σάββατο, αλλά αν το χάσατε, απλά χάσατε. Είχαν αφιέρωμα σε ένα σύγχρονο θεό, του οποίου το πρόσωπο κανείς δε γνωρίζει και δρα στη Σουηδία. Μιλώ για τον μαυροφορεμένο αναβάτη μιας κατάμαυρης Suzuki GSXR1300 Hayabusa Turbo Special των (άκουσον άκουσον) 417 ίππων και 338Nm μέγιστη ροπή!!!!!!!!!!!! Αυτό που έκανε ο τύπος που λέτε ήταν να διανύσει την απόσταση 60κάτι χιλιομέτρων μεταξύ δύο πόλεων της Σουηδίας, μέσα στην κίνηση όσο πιο γρήγορα μπορεί. Το κατάφερε σε 13-14 λεπτά ... Μέση ωριαία 270km/h. Τη διαδρομή μαγνητοσκόπησε τοποθετώντας 3 κάμερες πάνω στη μηχανή του και τοποθετώντας για εξωτερικές λήψεις φίλους του με κάμερες σε στρατηγικά σημεία της διαδρομής. Την ταινία αυτή πουλάει στο internet τώρα, αλλά μπορείτε να πάρετε μια καλή γεύση από δύο (μεγαλούτσικα) trailer:
Για να τα κατεβάσετε, κάνετε δεξί κλικ πάνω στα links και επιλέγετε 'save target as' . Το κάθε ένα είναι 9.1megabytes
-
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είδατε το Traction στο Mega το Σάββατο, αλλά αν το χάσατε, απλά χάσατε. Είχαν αφιέρωμα σε ένα σύγχρονο θεό, του οποίου το πρόσωπο κανείς δε γνωρίζει και δρα στη Σουηδία. Μιλώ για τον μαυροφορεμένο αναβάτη μιας κατάμαυρης Suzuki GSXR1300 Hayabusa Turbo Special των (άκουσον άκουσον) 417 ίππων και 338Nm μέγιστη ροπή!!!!!!!!!!!! Αυτό που έκανε ο τύπος που λέτε ήταν να διανύσει την απόσταση 60κάτι χιλιομέτρων μεταξύ δύο πόλεων της Σουηδίας, μέσα στην κίνηση όσο πιο γρήγορα μπορεί. Το κατάφερε σε 13-14 λεπτά ... Μέση ωριαία 270km/h. Τη διαδρομή μαγνητοσκόπησε τοποθετώντας 3 κάμερες πάνω στη μηχανή του και τοποθετώντας για εξωτερικές λήψεις φίλους του με κάμερες σε στρατηγικά σημεία της διαδρομής. Την ταινία αυτή πουλάει στο internet τώρα, αλλά μπορείτε να πάρετε μια καλή γεύση από δύο (μεγαλούτσικα) trailer:
Για να τα κατεβάσετε, κάνετε δεξί κλικ πάνω στα links και επιλέγετε 'save target as' . Το κάθε ένα είναι 9.1megabytes
-
-
οσο περιμενω να κατεβει [και θα κανει πολυ ωρα] θα ελεγα οτι αν πραγματι ετσι ειναι..... το θεμα αυτο πρεπει να μετακινηθει στο ''περι αυτοκινησης'' γιατι σιγουρα πολλοι θα θελουν να παρουν γευση απο αυτην την ''ΤΡΕΛΑ'' .
παντως εμενα η πιο παλια τετοια προσπαθεια ειχε σαν αποτελεσμα το 1985 με suzuki GSX750E να κανω την διαδρομη αθηνα-λαρισα σε 2.5 ωρες.
και η πιο προσφατη την διαδρομη πασαλιμανι-γαργυττος σε 25 λεπτα απογευμα με την σχετικη κινηση και με το KAWASHAKI KiLeR 250 πρασινο που τα τελευταια 10 χρονια εχω. -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
..... το θεμα αυτο πρεπει να μετακινηθει στο ''περι αυτοκινησης'' γιατι σιγουρα πολλοι θα θελουν να παρουν γευση απο αυτην την ''ΤΡΕΛΑ'' ......Σωστό και ζητώ συγνώμη που δε το σκέφτηκα νωρίτερα. Αν διαβάσει κάποιος moderator αυτο το thread παρακαλώ να το μετακινήσει στην κατηγορία που ανέφερε ο φίλος alexastrag.
alexastrag, θα σου συστήσω (αν μου επιτρέπεις) να μη δοκιμάσεις στο παραμικρό να δεις αν τα όριά σου είναι κοντά σε αυτά του Σουηδού αναβάτη (ο οποίος είναι γνωστός ως ghost rider), για 2 βασικά λόγους. Ο 1ος είναι ο προφανής οτι δηλαδή ο άνθρωπος είναι τρελός και φαίνεται οτι επιζητεί το τέλος του και 2ος ότι άκουσα ότι ένας Γάλλος δοκίμασε να σπάσει το ρεκόρ του ghost rider και είχε φρικτό τέλος...
Πάντως είναι περιττό να δηλώσω ότι αν μη τι άλλο, ο άνθρωπος κατέχει το άθλημα μια που ταλαιπωρεί τις Σουηδικές αρχές τα τελευταία 2 περίπου χρόνια... Μάλιστα οι Σουηδοί αστυνομικοί τον έχουν κατατάξει ως έναν από τους πιο wanted 'κακοποιούς' της χώρας και του έκαναν την τιμή να του 'αφιερώσουν' ολόκληρη εκπομπή στη Σουηδική τηλεόραση.
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
[quote='alexastragalexastrag, θα σου συστήσω (αν μου επιτρέπεις) να μη δοκιμάσεις στο παραμικρό να δεις αν τα όριά σου είναι κοντά σε αυτά του Σουηδού αναβάτη (ο οποίος είναι γνωστός ως ghost rider), για 2 βασικά λόγους. Ο 1ος είναι ο προφανής οτι δηλαδή ο άνθρωπος είναι τρελός και φαίνεται οτι επιζητεί το τέλος του και 2ος ότι άκουσα ότι ένας Γάλλος δοκίμασε να σπάσει το ρεκόρ του ghost rider και είχε φρικτό τέλος...σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια .........ηδη ανοιξα ενα αντιστοιχο θεμα ατην ''αυτοκινηση'' για την πιο γρηγορη διαδρομη........
παντως ο λογος που την δευτερη φορα εκανα αυτο που περιγραφω νωριτερα εγινε γιατι ειχα ενα κρισιμο επαγγελματικο ραντεβου και ειχα αργησει...........και οχι για να δω τους χρονους μου μες την κινηση της Μεσογειων.
οσο για την πρωτη φορα ειμουν πιο νεος [23 ετων] και πιο ''τρελος'' λογω ηλικιας.
τωρα θα μου πεις .........τωρα που ''γερασες''.... εβαλες μυαλο;;;;;............. -
Χεχεχε, φίλε μου η ταχύτητα δεν είναι ναρκωτικό μόνο των εφήβων... Εμένα προσωπικά με έχουν 'πατήσει' κάτι 60άρηδες με πειραγμένα 106 στα φανάρια που δε φαντάζεσαι...
(όχι ότι εγώ έχω τον πύραυλο κάτω από το πόδι μου βέβαια, έτσι; Ένα κακομοίρικο Almera έχω...)Δε μου είπες όμως, πώς σου φάνηκαν τα videakια; Εγώ προσωπικά τρελάθηκα στο σημείο που ο τύπος προσπερνά την νταλίκα με 210 στο κοντέρ σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης και ενώ από το άλλο ρεύμα έρχεται επίσης νταλίκα. Το κενό ανάμεσά τους δε πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 1,5-2 μέτρα... Επίσης και η σούζα με καμιά 150-200km/h στο δεύτερο trailer δεν είναι καθόλου άσχημη, ιδίως αν σκεφτείς ότι από πίσω του τον καταδιώκουν 2 περιπολικά...
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Αν διαβάσει κάποιος moderator αυτο το thread παρακαλώ να το μετακινήσει στην κατηγορία που ανέφερε ο φίλος alexastragYour wish is my command
-
Φαίνεται ότι οι extreme υπερβάσεις των ορίων ταχύτητας πάει να γίνει το εθνικό άθλημα των σουηδών. Πριν ένα χρόνο περίπου είχα κατεβάσει δύο μισάωρα βίντεο με τίτλο 'Getaway in Stocholm Ι και ΙΙ' στα οποία κάποιοι τύποι με 911 turbo, Supra και Siera Cosworth κάνανε 'γρήγορες' βόλτες στους κεντρικούς και περιφεριακούς δρόμους της Στοκχολμης. Είχε πατήσει και τα 300+ και σε κάποια φάση τους κυνηγούσε και η αστυνομία, αλλά που να τους πιάσει!!! Πάντως ήταν ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ.
-
Ο χρήστης filandos έγραψε:
Φαίνεται ότι οι extreme υπερβάσεις των ορίων ταχύτητας πάει να γίνει το εθνικό άθλημα των σουηδών. Πριν ένα χρόνο περίπου είχα κατεβάσει δύο μισάωρα βίντεο με τίτλο 'Getaway in Stocholm Ι και ΙΙ' στα οποία κάποιοι τύποι με 911 turbo, Supra και Siera Cosworth κάνανε 'γρήγορες' βόλτες στους κεντρικούς και περιφεριακούς δρόμους της Στοκχολμης. Είχε πατήσει και τα 300+ και σε κάποια φάση τους κυνηγούσε και η αστυνομία, αλλά που να τους πιάσει!!! Πάντως ήταν ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ.Φίλε (και συμπατριώτη ) φιλανδέ,δες και το νούμερο 3 Getaway in Stockholm,με ένα Honda NSX που πάει τόσο του σκοτωμού που τα 2 προηγούμενα θα σου φαίνονται ότι πήγαιναν βόλτα!Το καλύτερο σημείο όταν κάνει επιτόπου στροφή με τις πόρτες μπροστά σε παρκαρισμένο περιπολικό που έγραφε έναν άλλο!!!!
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Φαίνεται ότι οι extreme υπερβάσεις των ορίων ταχύτητας πάει να γίνει το εθνικό άθλημα των σουηδών. Πριν ένα χρόνο περίπου είχα κατεβάσει δύο μισάωρα βίντεο με τίτλο 'Getaway in Stocholm Ι και ΙΙ' στα οποία κάποιοι τύποι με 911 turbo, Supra και Siera Cosworth κάνανε 'γρήγορες' βόλτες στους κεντρικούς και περιφεριακούς δρόμους της Στοκχολμης. Είχε πατήσει και τα 300+ και σε κάποια φάση τους κυνηγούσε και η αστυνομία, αλλά που να τους πιάσει!!! Πάντως ήταν ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ.
Φίλε (και συμπατριώτη ) φιλανδέ,δες και το νούμερο 3 Getaway in Stockholm,με ένα Honda NSX που πάει τόσο του σκοτωμού που τα 2 προηγούμενα θα σου φαίνονται ότι πήγαιναν βόλτα!Το καλύτερο σημείο όταν κάνει επιτόπου στροφή με τις πόρτες μπροστά σε παρκαρισμένο περιπολικό που έγραφε έναν άλλο!!!!
υπαρχει τροπος να εχουμε την δυνατοτητα να δουμε αυτα τα video ή και να τα προμηθευτουμε με καποιο τροπο;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Φίλε (και συμπατριώτη ) φιλανδέ,δες και το νούμερο 3 Getaway in Stockholm,με ένα Honda NSX που πάει τόσο του σκοτωμού που τα 2 προηγούμενα θα σου φαίνονται ότι πήγαιναν βόλτα!Το καλύτερο σημείο όταν κάνει επιτόπου στροφή με τις πόρτες μπροστά σε παρκαρισμένο περιπολικό που έγραφε έναν άλλο!!!!
υπαρχει τροπος να εχουμε την δυνατοτητα να δουμε αυτα τα video ή και να τα προμηθευτουμε με καποιο τροπο;;;;;;;;;
Μπορείσ να τα κατεβάσεις από το δημοφιλές Kazaa, αν το έχεις εγκατεστημένο
-
το είδα στο τράξιον του σαββάτου...φοβερό! αλλά ακόμα πιο φοβερό 8α τανε με αυτοκίνητο!!!!! με κάνα παγκάνι ζόντα.....ίσως....εχεχεχεχε!! επικίνδυνα πράματα αλλά φοβερά!!!
-
Ο χρήστης maf έγραψε:
Μπορείσ να τα κατεβάσεις από το δημοφιλές Kazaa, αν το έχεις εγκατεστημένο
ξέρε πάντως πως το μικρότερο από τα τρία είναι... 107mb
εγώ τα είχα κατεβάσει από site (το kazaa είναι αργό για dialup συνδέσεις), αν κάποιος έχει το λινκ καλώς, γιατί εγώ το έχω σβήσει...
-
για οποιον θελει μπορω να του προμηθευσω μαζι και με διαφορα αλλα σε CD
για να μην παρεξηγηθουμε δεν εννοω να τα πουλησω -
Με ποιον player παίζει το mov ;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Με ποιον player παίζει το mov ;quick time
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Με ποιον player παίζει το mov ;παντως οχι με το window media player ............την πατησα δηλωνοντας το και τωρα μονο με αυτο ανοιγει ακομα και αν το κατεβασω ξανα αλλα δεν παιζει ομως.
καμμια ιδεα κανεις;;;
-
Πατάς πάνω στο αρχείο με δεξί και κάνεις open with βάζοντας το πρόγραμμα που θες.
-
Θέλει Quicktime. Είναι ένα media player το οποίο το κατεβάζεις από το site της Apple, και το οποίο εγώ αντιπαθώ όσο αντιπαθώ και το spyware Real Player.
Όταν το εγκαταστήσεις, βάλτο να ανοίγει μόνον mov αρχεία, όχι JPG, JPEG, MPEG, MPG, AVI κλπ. Και υπάρχουν δύο ειδών AVI, ένα για MS Windows Media Player, κι ένα για Quicktime και μερικές φορές πρέπει να πειραματιστείς να δεις με ποιο ανοίγουν.
Καλή η F1 και το WRC αλλά όχι σαν και αυτό...