-
Kai mia kai milame gia zoa, oriste poia tha eprepe na einai i timoria tous:
22xroni kopela stin Agglia piastike se polisixnasto kai epikindino dromo na pigainei me 32 MPH anti gia 40 MPH, alla min exontas ta xeria sto timoni, kathoti makigiarizotan! Prostimo? 200 LIRES (peripou 300 EURO)!!!! Etsi-etsi, ventouza-ventouza!!!
Edo antithetos paramonevoun stis ateleiotes eythteies mipos peraso me +20 apo to orio kai tin idia stigmi afinoun kyratses me mikra paidia stin agkalia, kakofortomena kai kakosintirimena oximata, kapoious pou diavazoun efimerida eno odigoun , methismenous odigous kai oti allo travaei i psixi sas...
-
Το ίδιο κάνω και εγώ δεν βάφομαι (τουλάχιστον όχι ακόμα) αλλά στρίβω κανένα τσιγάρο ενώ το τιμόνι το κρατάω με το γόνατο. Το χειρότερο πάντως είναι να γράφεις SMS ή να ψάχνεις playlists στο mp3 player παρόλο που κρατάς το τιμόνι με το ένα χέρι. Μερικές φορές (πολύ σπάνια όμως) έχω σταματήσει αλλά μόνο αν έχει πάρκινγκ στο δρόμο.
-
leonp
Λεωνίδας
Arrested For Driving While Blind -
Να μου δώσω το βραβείο μου, μια και ο ηλίθιος κατάφερα να μη δω το getz που ερχόταν από τη δεξιά (στη λεωφόρο σχιστού) λωρίδα και κόντεψα να τον στείλω τον άνθρωπο όταν άλλαξα λωρίδα.
Του ζήτησα συγνώμη, και το παιδί δεν είπε τίποτα το αντίθετο μάλιστα ήταν ευγενέστατος, αλλά η μαλακία έγινε ευτυχώς ανώδυνα. -
Ζώο ο συνάδελφος μου (κι εγώ ως συνοδηγός που δεν είπα τίποτα) που προσπέρασε στον Κηφισό όλη την ουρά που περίμενε να μπει στη γέφυρα προς Αθηνών-Κορίνθου (καμιά 50αριά αυτοκίνητα) και μπήκε στην αρχή της από το πλάι.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ζώο ο συνάδελφος μου (κι εγώ ως συνοδηγός που δεν είπα τίποτα) που προσπέρασε στον Κηφισό όλη την ουρά που περίμενε να μπει στη γέφυρα προς Αθηνών-Κορίνθου (καμιά 50αριά αυτοκίνητα) και μπήκε στην αρχή της από το πλάι.Πράγματι. Όσοι το κάνουν αυτό, δεν συνειδητοποιούν άραγε πόσο πολύ επιβαρύνουν την κίνηση?
-
Φυσικά και το συνειδητοποιούν, αλλά στα @@ τους.
-
τι λετε ρε παιδια αυτα ειναι παραπτωματα
εδω χτες στην ποσειδωνος ειχανε σχηματησει 2 σειρες για να στριψουν αριστερα και τα 3 προπορευομενα απο εμενα αυτοκινητα τα οποια κινουνταν στην μεσαια λωριδα σταματησαν μπροστα μου βγαζοντας δεξι φλας!!!απο τις ελαχιστες φορες που αντιδραω...δειχνοντας του το παρασημο της ανοιχτης παλαμης και στολιζοντας τους με ευχες...
-
Σημερα το πρωι περασε ενα σμαρτ ενα στοπ σε σχετικα κεντρικο δρομο με ιλιγγιωδη ταχυτητα, αν ειχα φυγει 30 δ/λ πιο νωρις θα ειχα γινει
-
Στη θέση του Jetta (όχι το καινούριο, αλλά το 20ετίας, παρόμοιο με τα ταξί, αν θυμούνται οι παλαιότεροι... ), που ήταν παρκαρισμένο μπροστά μου χθες το απόγευμα, βρισκόταν σήμερα το πρωί ένας κάδος απορριμμάτων κλεμμένος από τη μόνιμη θέση του (στην ακριβώς απέναντι πλευρά του δρόμου) και στηριγμένο πάνω του ένα ξύλινο απομεινάρι κρεββατιού ( ) ...
Πριν ξεπαρκάρω λοιπόν θεώρησα υποχρέωσή μου ( ) να πετάξω το 'ξύλο' στον κάδο και να τον μεταφέρω στην θέση του (ευτυχώς ήταν άδειος...) .
Ας έρθει λοιπόν ο πονηρόβλαχος που 'κανε αυτήν την κουτοπόνηρη κίνηση σήμερα το απόγευμα και να ξεκινήσει την προσπάθεια ανεύρεσης θέσης στην γειτονιά (της Καλλιθέας) , για να γευτεί λίγη από την 20λεπτη (τουλάχιστον) φρίκη που βιώνουν κάθε τόσο οι υπόλοιποι μ@λ@κες, που δεν σκέφτονται όπως αυτός... -
Όταν παλιώσει 1-2 χρόνια ακόμα το accent, αντί να το αφήσω να γίνει κλασικό , δεν θα κάνω καν τον κόπο να απομακρύνω καφάσια, καρέκλες και πλαστικά βαρέλια ή να τσακώνομαι με διάφορους τύπους που καπαρώνουν ετσιθελικά θέσεις. Θα τα σπρώχνω με τον προφυλακτήρα κι όπου πάνε. Αν βγει κανείς να μου πει κάτι, θα τον γράφω και θα φεύγω. Τί θα κάνει; Θα το γρατζουνίσει;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εγώ διασκεδάζω αφάνταστα, όταν βλέπω 'συναδέλφους' δικυκλιστές να σταματάνε 4-5 μέτρα μετά το φανάρι (μετά και από τη διάβαση των πεζών...
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σκέφτεται κάποιος με 50ράκι και εμφανώς αργόστροφο εγκέφαλο που με περνάει και σταματάει μπροστά απο το 'κόκκινο' **και **μπροστά μου ακριβώς! Οτι θα ξεκινήσω με επιτάχυνση ποδηλάτου ? ?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εγώ διασκεδάζω αφάνταστα, όταν βλέπω 'συναδέλφους' δικυκλιστές να σταματάνε 4-5 μέτρα μετά το φανάρι (μετά και από τη διάβαση των πεζών...
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σκέφτεται κάποιος με 50ράκι και εμφανώς αργόστροφο εγκέφαλο που με περνάει και σταματάει μπροστά απο το 'κόκκινο' **και **μπροστά μου ακριβώς! Οτι θα ξεκινήσω με επιτάχυνση ποδηλάτου ? ?
Έχεις ιδέα τι επιτάχυνση έχει τα πρώτα 70 μέτρα το ποδήλατο αν ξεκινήσεις με τη σωστή σχέση;;
Εγώ πάντως σε εκκίνηση με το ποδηλατο για μερικά μέτρα ρίχνω σε 50άρια!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Έχεις ιδέα τι επιτάχυνση έχει τα πρώτα 70 μέτρα το ποδήλατο αν ξεκινήσεις με τη σωστή σχέση;;
Εγώ πάντως σε εκκίνηση με το ποδηλατο για μερικά μέτρα ρίχνω σε 50άρια!!Τώρα που το λές, θυμάμαι το πρώτο μου αυτοκίνητο (Pug 104, 900cc, 40hp, **700 κιλά **:whistlink: ) είχε πολύ καλή επιτάχυνση τα πρώτα 100 μέτρα γι'αυτό ακριβώς το λόγο!
-
Χρόνος: Σήμερα, 9:30 το πρωί
Τόπος: Α.Ο., ρεύμα προς αεροδρόμιο στην έξοδο 13 (Δ. Πλακεντίας) για Περιφερειακή Υμηττού
Περιγραφή: Ερχόμενος από ΑΟ και θέλοντας να πάω προς Περιφερειακή Υμηττού, πιάνω πριν την έξοδο τη δεξιά της ΑΟ, μετά τη μία λωρίδα εξόδου και όταν αυτές γίνονται στη συνέχεια δύο την αριστερή, μιας και η δεξιά πάει για Χαλάνδρι. Στο σημείο αυτό, υπάρχουν και οι 3 κανονικές λωρίδες της ΑΟ στα αριστερά μου. Μπροστά μου έχω ασημί Yaris (με κλειστά τα φώτα φυσικά) και κινούμαστε ομαλά με ~100. 'Ξεχασμένη' Α-Class (πάλι με κλειστά τα φώτα) θυμάται τελευταία στιγμή πως δεν πάει για αεροδρόμιο (εντωμεταξύ η σήμανση σ’ αυτό το σημείο είναι πραγματικά υποδειγματική) και 100m πριν χωριστούν τα τούνελ αποφασίζει στην αρχή να ανάψει φλας να μπει - οδηγώντας πάνω στη ζεβροειδή διαγράμμιση - και στη συνέχεια, συνειδητοποιώντας πως δεν τον παίρνει, να σταματήσει τελείως εκεί στη μέση του πουθενά.
Αυτό είναι ένα λάθος, αλλά δε θα έκανα ολόκληρη αναφορά γι' αυτό. Θυμάστε το ασημί Yaris; Ε λοιπόν, το ευγενικότατο αυτό ζωάκι θεώρησε σωστότερο αρχικά να κόψει και στη συνέχεια να σταματήσει σχεδόν τελείως προκειμένου ο ξεχασμένος να μπορέσει να χωθεί, πράγμα που τελικά δεν έγινε. Έτσι, μείναμε για κάποια δευτερόλεπτα σχεδόν σταματημένοι σε τούνελ με τις διπλανές λωρίδες κινούνται με σχεδόν 100km/h ταχύτερα. Στη συνέχεια μάλλον άλλαξε γνώμη από τις κόρνες και τα φώτα - αν και συνήθως είμαι πολύ ήρεμος. Συνταγή για καραμπόλα! -
Γυρνώ με το λεωφορείο σπίτι (Περιστερι λόφος) και στο ύψος γνωστού supermarket σφάζονται παλικάρια για θέση parking αριστερά και δεξιά της λεωφόρου. ΖΩΟ το μπλέ πούντο (καγκουρεμένο με αυτοκόλλητα κλπ) που μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και επιταχύνει με καμμια 40αρα στα 100 μετρα μπροστα απο το λεωφορείο προκειμένου να τσακώσει κενή θέση στο αντίθετο ρεύμα. Περιττό να σας πω πως μου θύμισε σκήνη 'chicken' (Ξέρετε αυτό που όποιος κοτέψει πρώτος ). Φυσικά το λεωφορείο κότεψε (ο κακομοίρης ο οδηγός σταυροκοπιόταν) και αυτός ούτε το χέρι να ζητήσει συγγνώμη.. ΤΟ ΖΩΟ!
-
-
Υπάρχουν άνθρωποι που βασανίζονται χρόνια για να καταφέρουν να κάνουν ένα παιδί και βλέπεις άλλους να φορτώνουν τα παιδάκια τους σ' ένα παπάκι χωρίς κράνος. Είδα έναν να έχει την κορούλα του μπροστά του πηγαίνοντας με αρκετά μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο πυκνής κυκλοφορίας, άλλον να έχει το γιο του πίσω κλπ. Αρκεί μια λακούβα, ένας απρόσεκτος ελιγμός οδηγού ΙΧ, μια στραβοτιμονιά του μηχανόβιου 'πατέρα' για να πολτοποιηθεί το κεφαλάκι του παιδιού. Καθίκια.
-
Κι αν τολμήσει να τουςκάνει κάποια παρατήρηση κανείς τα ακούει κι από πάνω.
Δε θα ξεχάσω τις τέσσερις 'κυρίες' που είχαν αφήσει ένα πιτσιρίκι να είναι ξαπλωμένο ση εταζέρα του αυτοκινήτου (μάλον για να κάθονται άνετα οι ... ) , κι όταν τους είπα ότι το παιδί κινυνεύει εκεί που είναι μου απάντησε μια από αυτές, 'και τι σε νοιάζει δικό σου είναι'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κι αν τολμήσει να τουςκάνει κάποια παρατήρηση κανείς τα ακούει κι από πάνω.Δε θα ξεχάσω τις τέσσερις 'κυρίες' που είχαν αφήσει ένα πιτσιρίκι να είναι ξαπλωμένο ση εταζέρα του αυτοκινήτου (μάλον για να κάθονται άνετα οι ... ) , κι όταν τους είπα ότι το παιδί κινυνεύει εκεί που είναι μου απάντησε μια από αυτές, 'και τι σε νοιάζει δικό σου είναι'.
Πληρωμένη απάντηση: 'Ναι μωρή, τόσο εύκολα με ξέχασες???'
πλάκα πλάκα, είναι για σκότωμα κάτι τέτοιοι/ες
Ζώα ζώα ζώα