-
paidia ,skeftomai na agorasw to impreza 2.0R (160 ippoi) exei diabasei kaneis kanena sxetiko arthro?aksizei i oxi ta lefta tou?
-
paidia ,skeftomai na agorasw to impreza 2.0R (160 ippoi) exei diabasei kaneis kanena sxetiko arthro?aksizei i oxi ta lefta tou?
-
-
Σιγουρα πολύ καλή επιλογή! Go for it!
-
Εγώ τώρα τί να σου πώ;;;;;
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ! ! ! ! ! ! ! !
Νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα εκτιμήσεις την παρακάτω διάταξη στον κινητήρα σου.....
Ζηλεύω.....
Υγ: Νάσο μου 'έκλεψες' το αβαταρ;;;;;!!!
-
εχει ομορφυνει κιολας εκτος των αλλων...
-
Ο χρήστης rodos24 έγραψε:
paidia ,skeftomai na agorasw to impreza 2.0R (160 ippoi) exei diabasei kaneis kanena sxetiko arthro?aksizei i oxi ta lefta tou?To μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη LSD στον πίσω άξονα. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Σύμφωνοι δεν είναι τόσο καλοφτιαγμένο όσο ένα Α4 αλλά είναι και 10 με 15Κ φθηνότερο... -
Kαι γω φιλε σκεφτομουν να παρω focus st, 350z η evo9 κλπ κλπ..Τελικα υστερα απο μεγαλη σκεψη πολλων ωρωνθα επιστρεψω στον παλιο μου ερωτα..Αυτο που ηθελα απο την αρχη ηταν ενα WRX..και αυτο θα παρω...Αρκετα συντομα..Οσο για το 2.0 ιmpreza υποθετω θα ειναι παρα πολυ καλο,,αλλα θα υστερει πολυ σε δυναμη λογω τετρακινησης..Αποτελει ομως πολυ καλη βαση αν θες να το μετατρεψεις..Αν σκοπευεις να το κανεις στο μελλον WRX καλυτερα να ζοριστεις λιγο και να το παρεις απο την αρχη αλλιως θα σου πιασουν τον ποπό..
-
Καλά ρε Άγγελε, σκεφτόσουν το 9άρι και μετά θα καταδεχτείς να μπεις σε WRX?
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
Νάσο μου 'έκλεψες' το αβαταρ;;;;;!!!
..καλα το αλλαζω..
/off topic mode on/
Όχι ρε συ!!!!!!!
Πλάκα έκανα!!! Σιγά βάλτη ξανά ....είναι και γ@μώ τις φωτό....
\off topic mode off\
-
Τι οδηγείς τώρα?
Έχεις υπόψην σου την κατανάλωση? Και την πιθανή 'έλλειψη' ιπποδύναμης λόγω τετρακίνησης?
Κατα τ'άλλα...νομίζω υπάρχει μεγάλη αρθρογραφία για το αυτοκίνητο...με πολλά περισσότερα θετικά παρα αρνητικά.
IMHO βέβαια το τελευταίο facelift ήταν λίγο 'πατάτα' (στην εμφάνιση βέβαια) .
-
paidia ,skeftomai na agorasw to impreza 2.0R (160 ippoi) exei diabasei kaneis kanena sxetiko arthro?aksizei i oxi ta lefta tou?Αν το καινουριο ειναι κι αυτο μετατροπη στην ελλαδα,φυγε μακρια.
Οπως και να εχει ειναι πολυ καλο αυτοκινητο αλλα μην περιμενεις την κατασκευη ενος Α4.
Το τι εστι εστι subaru νομιζω θα το καταλαβεις απο WRX και πανω,γι αυτο σφιξε λιγο τα κωλια και χτυπα το WRX.Δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις αυτο το αμαξι και να μην βαλεις φραγκα αυριο μεθαυριο.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.Ο ηχος του μποξερ και μονο ειναι ΨΥΧΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΟ,πρεπει να εισαι αναισθητος να μην το πειραξεις αργοτερα .Γι αυτο χτυπα κατ ευθειαν το δυομισαρι και καθαρισες.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά ρε Άγγελε, σκεφτόσουν το 9άρι και μετά θα καταδεχτείς να μπεις σε WRX?φιλε ΚΙD,απλως τα χρηματα ειναι παρα πολλα για εμενα..θα μου πεις τι 40αντα τι 50ντα..απλως το Εβο ειναι μονο τεχνολογια..Δινοντας 50κ σκεφτεσαι (τουλαχιστον εγω) και λιγο την πολυτελεια και το ιμπρεζα ειναι αρκετα πιο πλουσιο σε εξοπλισμο..
το εχω οδηγησει και ειναι πολυ ωραιο οχι στα επιπεδα του Εβο ομως.θα δουμε.. -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τι οδηγείς τώρα?Έχεις υπόψην σου την κατανάλωση? Και την πιθανή 'έλλειψη' ιπποδύναμης λόγω τετρακίνησης?
Κατα τ'άλλα...νομίζω υπάρχει μεγάλη αρθρογραφία για το αυτοκίνητο...με πολλά περισσότερα θετικά παρα αρνητικά.
IMHO βέβαια το τελευταίο facelift ήταν λίγο 'πατάτα' (στην εμφάνιση βέβαια) .
Φιλε maxmara.Σαν κατ εξοχην κουπεδακιας σκεφτομαι και το 350Ζ..παρα τα 50κ ειναι πανεμορφο αμαξι, για εμενα το ωραιοτερο στην αγορα και με αρκετα κυβικα και 6κυλινδρο που λατρευω τα V6..Πες μου ποσο το πηρες, με τι διακανονισμους κλπ..
Οσον αφορα την τιμη ειναι αρκετα τσιμπημενη..αλλα αξιζει.τωρα οδηγω ενα santafe 2.7 το οποιο πηρα με την προοπτικη τραβηγματος μεγαλου σκαφους.Τελικα δεν το βλεπω ομως για μεγαλο σκαφος οποτε πισω σε κατι σπορ..Ειχα ενα κουπε χιουνται 1.6 πολυ δυνατο με αρκετες μετατροπες και μου αρεσε πολυ..Επισης εχω στην κατοχη μου και ενα Toyota Supra 5MGE 6κυλινδρο σε σειρα.ειναι μοντ.1987 πισωκινητο με αναδιπλουμενα φαναρια..Μπορει να το φερω σε track day..Aυτα τα ολιγα.. -
Ε φέρτο το ρημάδι. Τι το λες και δεν το κάνεις;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ε φέρτο το ρημάδι. Τι το λες και δεν το κάνεις;+1
Aντε ντε!!
-
Το μονο προβλημα ειναι οτι το εχω στην Ευβοια και πρεπει να το φερω μονο για την πιστα..Αλλα υποσχομαι θα το φερω..
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Το μονο προβλημα ειναι οτι το εχω στην Ευβοια και πρεπει να το φερω μονο για την πιστα..Αλλα υποσχομαι θα το φερω..Απαιτώ να ενημερωθώ 1 εβδομάδα πριν από το trackday για να κατέβω από τα Γιάννενα!
-
to 2.5 gia na to pareis ,ektos apo ta euro pou thelei ,thelei kai tekmiria....ase pou ksefeugei pia kai sta teli kukloforias kai katanalwsi....to 2.0 pisteuw einai kalo gia rodo...ti na to kaneis parapanw...mexri 160 km/h einai oi dromoi mas,olo strofilikia kai xalia odostrwma.....to accord ti sas leei?anamesa se ayta ta 2 eimai
-
to 2.5 gia na to pareis ,ektos apo ta euro pou thelei ,thelei kai tekmiria....ase pou ksefeugei pia kai sta teli kukloforias kai katanalwsi....to 2.0 pisteuw einai kalo gia rodo...ti na to kaneis parapanw...mexri 160 km/h einai oi dromoi mas,olo strofilikia kai xalia odostrwma.....to accord ti sas leei?anamesa se ayta ta 2 eimaiΜεταξύ των 2 Impreza.
Αν και στα ματια μου το Accord ειναι μακραν πιο ομορφο.
subaru impreza new