-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ όχι. Αν θυμάμαι καλά αυτό που διάβασα ήταν του Μάλλιου και ήταν πολύ καλό.Το μόνο καλό που θυμάμαι από τον Μάλλιο ήταν το RX7 και το ότι βαρέθηκε ο άνθρωπος και μας πέρασε σωρηδόν....
-
Το ότι πέρασε σωρηδόν κόσμο απ'ό,τι έχω ακούσει δεν ήταν δική του πρωτοβουλία αλλά απόφαση της σχολής για να ξεμπουκώσει η κατάσταση με τους δεκαετείς τελειόφοιτους. Απλά έλαχε σε αυτόν να το κάνει.
Εγώ πέρασα με την Τριανταφύλλου (αν θυμάμαι καλά το όνομά της) και με την αξία μου. Καλή καθηγήτρια και έβαλε σχετικά λογικά θέματα, ούτε εύκολα ούτε πολύ δύσκολα.
-
Ο χρήστης George Mavridis έγραψε:
Καί πάς στο ΔΙΚΑΤΣΑ με διδακτορικό από top ten πανεπιστήμιο στην Ευρώπη και εισπράτεις την απάντηση (με απίστευτα ειρωνικό τρόπο) : 'μα εάν δεν έχετε τελειώσει ελληνικό πανεπιστήμιο, είναι σαν να μην έχετε σπουδάσει ποτέ'....
Αυτό σηκώνει πολλή συζήτηση και ίσως, αν δεν υπάρχει, ήδη θα έπρεπε να ανοιχτεί κάποιο θέμα.
κοίταξε αυτό που του είπαν δεν είναι και απίθανο αλλά μάλλον τραβηγμένο,τις προάλλες που πήγα και στο Δίκατσα για να ρωτήσω κάποια πράγματα ήταν αρκετά φιλικοί.τους έχει έρθει και χαρτί το οποίο λέει ότι η υπηρεσία θα αλλάξει πριν το καλοκαίρι.απλά ζηλέουνν κάποιοι από τους υπάλληλους εκει πέρα και βγάζουν τη χολή τους.Την αλλη φορά που θα πας στο Δικατσά πάνε σε ένα άλλο γραφείο,πάρε ένα όνομα υπαλλήλου και όταν μπεις στο Δικατσά πες ότι τάχα είσαι γνώστός αυτού του υπαλλήλου.Δουλεύει το κόλπο πάντα και είναι πιο εξυπηρετικοί μαζί σου
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Καί πάς στο ΔΙΚΑΤΣΑ με διδακτορικό από top ten πανεπιστήμιο στην Ευρώπη και εισπράτεις την απάντηση (με απίστευτα ειρωνικό τρόπο) : 'μα εάν δεν έχετε τελειώσει ελληνικό πανεπιστήμιο, είναι σαν να μην έχετε σπουδάσει ποτέ'....
Αυτό σηκώνει πολλή συζήτηση και ίσως, αν δεν υπάρχει, ήδη θα έπρεπε να ανοιχτεί κάποιο θέμα.
κοίταξε αυτό που του είπαν δεν είναι και απίθανο αλλά μάλλον τραβηγμένο,τις προάλλες που πήγα και στο Δίκατσα για να ρωτήσω κάποια πράγματα ήταν αρκετά φιλικοί.τους έχει έρθει και χαρτί το οποίο λέει ότι η υπηρεσία θα αλλάξει πριν το καλοκαίρι.απλά ζηλέουνν κάποιοι από τους υπάλληλους εκει πέρα και βγάζουν τη χολή τους.Την αλλη φορά που θα πας στο Δικατσά πάνε σε ένα άλλο γραφείο,πάρε ένα όνομα υπαλλήλου και όταν μπεις στο Δικατσά πες ότι τάχα είσαι γνώστός αυτού του υπαλλήλου.Δουλεύει το κόλπο πάντα και είναι πιο εξυπηρετικοί μαζί σου
Και αν ο υπάλληλος του οποίου το όνομα χρησιμοποιήσει είναι τυχαία δίπλα σου την ώρα που το λες;
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ρε παιδες τι καθομαστε και συζηταμε;
ΦΑΝΤΟΜ ΜΟΤΟΡΣ και Αιγυπτιος επενδυτής;χεχε FANTOM MOTORS το λέει και μόνο του... Που ξέρεις όμως..
-
Έχει καμία σχέση με το Φαντομά στις ταινίες που κυνηγούσε ο Λουι Ντεφινέ
-
μπα, μάλλον με αυτά τις ρολς θα θέλει να κάνει συσχετισμούς...
-
Ο χρήστης George Mavridis έγραψε:
Άν ανοίξει κάποιος το θέμα, έχω πολλά να σας πώ απο πρώτο χέρι μιας και είμαι παθών (Engineering απο Αγγλία). Σε δύο βδομάδες τελειώνω επιτέλους με αυτή την ιστορία του πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ, νυν ΔΟΑΤΑΠ μετά απο πολύ καιρό και ταλαιπωρία, και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό...
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ