-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Καλά και άγια όσα λέμε εμείς και κριτικάρουμε, αλλά ας μαζέψουν και κάποιοι τις κόρες και τους γιους τους.....
Φιλικά πάντα!
Πες τα βρε Ελσα...
ΥΓ. Οσο για το Burn Out, εχει μεσα τετοιου ειδους φωτογραφιες ('ερασιτεχνικες' απο κ.λους, στρινγκ κλπ )
-
Που ξερει ρε παιδια ο εκδοτης οτι η φωτογραφια που λαμβανει προς δημοσιευση ειναι ανηλικης η ενηλικης? Εσεις αμα δειτε μια φωτο (και μαλιστα χαμηλης ποιοτητας οπως συνηθως ειναι αυτες των κινητων) καποιας που ειναι ξεκαθαρο οτι ηθελημενα φωτογραφιζεται (τι ακουσα? οι ελληνιδες εφηβες δεν κανουν τετοια? ), μπορειτε να κρινετε αν ειναι 17 χρονων και 364 ημερων ή 18+1 μερας? Γιατι μπροστα στον νομο αυτο ειναι το κριτηριο...
ΥΓ Ας μην σχολιασουμε την γενικοτερη ποιοτητα κ περιεχομενο των εν λογω περιοδικων. Δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
-
Μου ειχανε δωσει ενα τετοιο στην εκθεση αυτοκινητου...
Δεν πιστευα στα ματια μου οταν το ξεφυλλισα, εκανα τρελλα γελια, παντως μου λυθηκε η απορια πως μερικα αυτοκινητα ακουγονται μες στο σπιτι μου, γιατι ειχε αρθρα με 'μουσικα αυτοκινητα' παντως επαθα πλακα με το ποσα ηχεια βαζουν μεσα στα αυτοκινητα και πιστευω οτι πρεπει να κοστιζει παρα πολυ.
Οσο για τις πορνο φωτογραφιες δεν λενε τιποτα σε σχεση με τα νιτρο, κλικ, κλπ,
-
A, ωραία. **3 στους 10 **απο μάς θα τρέξουν να αγοράσουν τώρα το περιοδικό .
-
Ρε παιδιά, δεν έχετε μάθει ακόμα την 'συνταγή'!;
Αν δεν δειξεις κώλο,, δεν πουλάς !
Εδώ γιαούρτια διαφημίζουν και δείχνουν ζευγάρια να πη....νται !!!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Καλά και άγια όσα λέμε εμείς και κριτικάρουμε, αλλά ας μαζέψουν και κάποιοι τις κόρες και τους γιους τους.....Έτσι, έτσι... Μια μέρα 'λέει' που ήταν γυμνή στο δωμάτιό της, την έβγαλε μια φίλη της 'χάριν αστεϊσμού'! (8))
Κάπως έτσι δεν ξεκινάνε και οι διάφορες τσόντες 'χάριν αστεϊσμού'???
-
Εγώ πάλι, νομίζω ότι γίνεται πολύς πανικός για το τίποτα... Δηλαδή κανείς από εμάς δεν έχει κοιτάξει ποτέ πονηρά κωλαράκι 17-χρονης;;; Άλλο βέβαια να το δηλώνεις με σκοπό να τραβήξεις τους απανταχού ανώμαλους και άλλο απλά να το κάνεις! Γιατί όπως και να το κάνεις, το 'ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΓΥΜΝΕΣ' τραβάει ανώμαλους...
Συμφωνώ με την Έλσα 1000%!!! Ας μαζέψουν τα π.τανάκια τους ορισμένοι και μετά να γκρινιάζουν... Άντε να μην πω και για τα σκηνικά στη Ρόδο νομίζω, που έκαναν μαθητές Λυκείου επίδειξη εσωρούχων για να βγάλουν λεφτά για την εκδρομή τους... Γιατί δεν άνοιγαν και έναν 'οίκο'; Πιο πολλά θα κονομούσαν!!!
-
Σωστός... Αν βέβαια το γκομενάκι χάιδευε εσένα, θα ήταν αλλιώς, έτσι;;;
-
bring on the pics!!!
-
Το περιοδικο ΜΟΤΟ ηταν.....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Το περιοδικο ΜΟΤΟ ηταν..... -
Ο χρήστης panark έγραψε:
Το περιοδικο ΜΟΤΟ ηταν.....
Από το άρθρο:
*Η μαθήτρια υποστηρίζει πως φωτογραφίες που είχαν τραβηχθεί στο δωμάτιό της και αποθηκευθεί στο κινητό της υπεκλάπησαν (χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth) και στη συνέχεια απεστάλησαν στο περιοδικό. *
Ναι καλά!
Κάπου εδώ να συμφωνήσω και με αυτά που έγραψε η Έλσα προηγουμένως -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
ας μου πει κάποιος τι δουλειά έχει μια ανήλικη και όποιος τη τράβηξε ημίγυμνη να στείλει τη φωτογραφία στο περιοδικό;Καλά και άγια όσα λέμε εμείς και κριτικάρουμε, αλλά ας μαζέψουν και κάποιοι τις κόρες και τους γιους τους.....
Κάνεις λάθος. Αν είναι ανήλικη έχει εκ του νόμου μειωμένο καταλογισμό - τη λογική του νομοθέτη δεν την αναλύω, είναι προφανης - ασε δε που, ενδεχομένως, οι οποιες φωτογραφίες τραβήχτηκαν εν αγνοία της στον δρομο, σε καποιο δωμάτιο ξενοδοχείου, σε δοκιμαστήριο, στο σολάριουμ (δεν είναι αστείο, έλαβα τέτοιο e-mail), στην παραλία κλπ. Τί να (πρωτο)κάνει κι ο άμοιρος ο πατέρας, να προσλάβει την Καρακίτσος Σεκιούριτι;
Και, στο κάτω-κάτω της γραφής, οι ιδιωτικές φωτογραφίες είναι για ιδιωτική χρήση. Κι εγώ εχω φωτογραφίες με τις γκόμενές μου αλλά δεν τις τράβηξα για να τις βγάλω στο κουρμπέτι, δεν πόζαραν για να βγουν σε περιοδικό κι αν αύριο μου τη βιδώσει και το κάνω, θα εχουν κάθε λόγο να μου τραβήξουν μια μηνυσάρα μεχρι τη Λαμία και να με στείλουν behind bars. -
οτι να ναι...ας προσεχει που αφηνει το κινητο της τωρα και αυτη να μην της παιρνουν τις φωτο με bluetooth...
οπως και εδω πλεον ετσι και στο εξωτερικο πολλα περιοδικα αφιερωνουν 1 και 2 σελιδες σε τετοιου ειδους φωτογραφιες...οπως και στο ιντερνετ αυτη ειναι η νεα μοδα...
αν και μου κανει εντυπωση γιατι για να κανει ο πατερας της τετοια κινηση, μαλλον θα φαινοταν το προσωπο της...αν ειναι ετσι το ΜΟΤΟ εκανε γκαφα ολκης!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ας μου πει κάποιος τι δουλειά έχει μια ανήλικη και όποιος τη τράβηξε ημίγυμνη να στείλει τη φωτογραφία στο περιοδικό;
Καλά και άγια όσα λέμε εμείς και κριτικάρουμε, αλλά ας μαζέψουν και κάποιοι τις κόρες και τους γιους τους.....
Κάνεις λάθος. Αν είναι ανήλικη έχει εκ του νόμου μειωμένο καταλογισμό - τη λογική του νομοθέτη δεν την αναλύω, είναι προφανης - ασε δε που, ενδεχομένως, οι οποιες φωτογραφίες τραβήχτηκαν εν αγνοία της στον δρομο, σε καποιο δωμάτιο ξενοδοχείου, σε δοκιμαστήριο, στο σολάριουμ (δεν είναι αστείο, έλαβα τέτοιο e-mail), στην παραλία κλπ. Τί να (πρωτο)κάνει κι ο άμοιρος ο πατέρας, να προσλάβει την Καρακίτσος Σεκιούριτι;
Και, στο κάτω-κάτω της γραφής, οι ιδιωτικές φωτογραφίες είναι για ιδιωτική χρήση. Κι εγώ εχω φωτογραφίες με τις γκόμενές μου αλλά δεν τις τράβηξα για να τις βγάλω στο κουρμπέτι, δεν πόζαραν για να βγουν σε περιοδικό κι αν αύριο μου τη βιδώσει και το κάνω, θα εχουν κάθε λόγο να μου τραβήξουν μια μηνυσάρα μεχρι τη Λαμία και να με στείλουν behind bars.σιγά μη σε στείλουν και στο γκουαντανάμο......
lol
δεν μπορούν να σε κάνουν τίποτα, κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι τις έβγαλες εσύ.
Υπάρχει και ιστορικό δεδικασμένο...
-
Πάντως ωραία η μαθήτρια...
(μα καλά κανένας δε βρέθηκε να το σχολιάσει αυτό;;; )
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πάντως ωραία η μαθήτρια...(μα καλά κανένας δε βρέθηκε να το σχολιάσει αυτό;;; )
να την ειχαμε δει κιολας...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Δες αγόρι μου το λινκ που έχει παραπάνω
-
ωραιες μαθητριες υπαρχουν τοτε...
-
Δεν μπορει να ειναι αυτη..... τοσο μαλακες ειναι να κανουν αναδημοσιευση αυτο για το οποιο οι αλλοι ειναι κατηγορουμενοι...
Περιοδικό Αυτοκινήτου με Πορνό επεκτάσεις.