Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 209
    • 210
    • 5 / 210
    Αντίλογος
    37
    4200
    24763
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      sokos last edited by

      ειδάτε οτι υπάρχει ανταμοιβή για το καλό σερβις ..
      εγώ θα πάω να φάω στο Bruno's σημερα η μέσα στο ΣΚ και θα του πω με συστησαν οι φιλοι μου απο ενα internetiko forum.

      Και καλό θα ήταν και εσείς να του το λέτε για να δει οτι υπάρχει ανταμοιβή στους σωστούς ανθρώπους.

      1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        kouk last edited by

        Ο χρήστης sokos έγραψε:
        ειδάτε οτι υπάρχει ανταμοιβή για το καλό σερβις ..
        εγώ θα πάω να φάω στο Bruno's σημερα η μέσα στο ΣΚ και θα του πω με συστησαν οι φιλοι μου απο ενα internetiko forum.

        Και καλό θα ήταν και εσείς να του το λέτε για να δει οτι υπάρχει ανταμοιβή στους σωστούς ανθρώπους.

        Πολύ σωστό Σόκο!

        1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • ?
          A Former User last edited by

          Ο χρήστης kouk έγραψε:

          ειδάτε οτι υπάρχει ανταμοιβή για το καλό σερβις ..
          εγώ θα πάω να φάω στο Bruno's σημερα η μέσα στο ΣΚ και θα του πω με συστησαν οι φιλοι μου απο ενα internetiko forum.

          Και καλό θα ήταν και εσείς να του το λέτε για να δει οτι υπάρχει ανταμοιβή στους σωστούς ανθρώπους.

          Πολύ σωστό Σόκο!

          Στειλε ενα αυτοκολλητο του φορουμ στον ανθρωπο να το κολλησει φευγοντας αν μεινει ευχαριστημενος

          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • J
            j-marr last edited by

            Ο χρήστης BILL33 έγραψε:

            ειδάτε οτι υπάρχει ανταμοιβή για το καλό σερβις ..
            εγώ θα πάω να φάω στο Bruno's σημερα η μέσα στο ΣΚ και θα του πω με συστησαν οι φιλοι μου απο ενα internetiko forum.

            Και καλό θα ήταν και εσείς να του το λέτε για να δει οτι υπάρχει ανταμοιβή στους σωστούς ανθρώπους.

            Πολύ σωστό Σόκο!

            Στειλε ενα αυτοκολλητο του φορουμ στον ανθρωπο να το κολλησει φευγοντας αν μεινει ευχαριστημενος

            μηπως πρεπει να βγοuν αυτοκολλητα ειδικα πχ. ' εγκεκριμενο εστιατοριο απο το 4TF'

            1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • K
              krusenstern last edited by

              Ο χρήστης j.marr έγραψε:

              ειδάτε οτι υπάρχει ανταμοιβή για το καλό σερβις ..
              εγώ θα πάω να φάω στο Bruno's σημερα η μέσα στο ΣΚ και θα του πω με συστησαν οι φιλοι μου απο ενα internetiko forum.

              Και καλό θα ήταν και εσείς να του το λέτε για να δει οτι υπάρχει ανταμοιβή στους σωστούς ανθρώπους.

              Πολύ σωστό Σόκο!

              Στειλε ενα αυτοκολλητο του φορουμ στον ανθρωπο να το κολλησει φευγοντας αν μεινει ευχαριστημενος

              μηπως πρεπει να βγοuν αυτοκολλητα ειδικα πχ. ' εγκεκριμενο εστιατοριο απο το 4TF'

              1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • ?
                A Former User last edited by

                Ο χρήστης j.marr έγραψε:

                ειδάτε οτι υπάρχει ανταμοιβή για το καλό σερβις ..
                εγώ θα πάω να φάω στο Bruno's σημερα η μέσα στο ΣΚ και θα του πω με συστησαν οι φιλοι μου απο ενα internetiko forum.

                Και καλό θα ήταν και εσείς να του το λέτε για να δει οτι υπάρχει ανταμοιβή στους σωστούς ανθρώπους.

                Πολύ σωστό Σόκο!

                Στειλε ενα αυτοκολλητο του φορουμ στον ανθρωπο να το κολλησει φευγοντας αν μεινει ευχαριστημενος

                μηπως πρεπει να βγοuν αυτοκολλητα ειδικα πχ. ' εγκεκριμενο εστιατοριο απο το 4TF'

                Not a bad idea!!!

                '4TF approved'

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • T
                  techadmin admin last edited by

                  Εχτές πήγα στον Παπασωτηρίου. Διάλεξα ένα βιβλίο και ζήτησα να μου το συσκευάσουν για δώρο, γιατί να το ζητήσω για δικό μου. Αλλά είναι τόσο τέλειο που επέλεξα να το ομολογήσω τελικά, σε εσάς τουλάχιστον...

                  Σοκολάτα

                  Αν το ξεφυλίσετε, θα σας τρέχουν τα σάλια! Αν το διαβάσετε, θα ενθουσιαστείτε. Όσοι είστε αρκετά τολμηροί ή 'καταρτισμένοι', άγιες μέρες έρχονται, τα γλυκά και ειδικά οι σοκολάτες, πάνε παντού!

                  Δείτε το! 😉

                  (Και δεν θέλω σχόλια απ' τους σκληροπυρηνικούς 'ψητάδες' εδώ μέσα, οκ; Η σοκολάτα ΕΙΝΑΙ εθισμός!

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • C
                    citastak last edited by

                    Εγώ στη θέση σου, θα νοικιαζα και το dvd του τσάρλυ, θα έπαιρνα και 2 λακτα (ή ιον αμυγδάλου), θα έπαιρνα αγκαλιά και το βιβλίο και θα έβλεπα την ταινία (ενώ παράλληλα θα είχα και λιγο κεικ σοκολατα...)

                    Η σοκολάτα είναι εθιστική και το έχουν πει και επιστήμονες αυτό...Chocoholic λοιπόν.

                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • C
                      cpp last edited by

                      Για να μην ανοίγω νέο θέμα... περι τσίκνας ο λόγος
                      όταν φτιάχνετε μπριζολικά στα κάρβουνα τα βάζετε στην αρχή χαμηλά να κάνουν κρούστα και μετά τα ανεβάζετε πιο ψηλά για να σιγοβράσουν και κρατήσουν τα υγρά τους ή τα ψήνετε σταθερά στο ίδιο ύψος με χαμηλότερη φωτιά????
                      Προτετοιμασία στο κρέας από το βράδυ να τραβήξουν στο ψυγείο ή την ίδια μέρα λίγα λεπτά πριν????

                      Auto pou 3erw egw gia BBQ einai oti bgazeis ta kreata apo to psygeio merikes wres pio prin (3-4 peripou h telos pantw an einai apo katapsy3h na 3epagwsoun) ta alatopiperizeis kai ladwneis kala (ta afhneis ligo me to ladi), meta anabeis thn fwtia (karbouna, ygraerio oti yparxei) kai ta psyneis kanonika mexri na psy8oun xwris au3omeiwseis ths 8ermokrasias. Kalh tyxh.


                      Πωλείται Alfa Romeo 147 1,6 Distinctive 120HP 3θυρο Γαλαζιο μεταλλικο 9ος/2002 33.000 χμ σε άριστη κατασταση

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • J
                        jacob last edited by

                        Είμαι κι εγώ λάτρης των ζυμαρικών, ίσως εν μέρη και κάποιας ιταλικής ρίζας.
                        angel rabbit, εξήγησε καλύτερα σχετικά με το αν προσθέτουμε λάδι στο νερό που τα βράζουμε. Το εννοεις σχετικά με την κατσαρόλα. Χρειάζεται κάποια ειδική ? (είμαι σε νηπιακό μαγειρικά στάδιο, λογική η άγνοια). Επίσης αφού τα σουρώνουμε, τι ακριβώς κάνουμε? Εγώ τα σουρώνω, τα ξαναβάζω μέσα στην κατσαρόλα (απλή, όχι ειδική), και προσθέτω την ήδη έτοιμη αχνιστή σάλτσα. Ανακατεύω (καμιά φορά προσθέτω και το τριμμένο τυρί στην κατσαρόλα) και σερβίρω ζεστά. Υπάρχει κάτι καλύτερο ή διαφορετικό σε αυτή τη διαδικασία να δοκιμάσω?
                        Πάντως το μεγάλο ζόρι είναι να τρως μακαρόνια σε φιλικά σπίτια σε 'τραπεζώματα'. 99% τα έχουν βράσει τόσο πολύ που δεν τρώγονται. Τα μακαρόνια 'αλά ελληνικά' είναι απαίσια.

                        Jacob

                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • T
                          tiger last edited by

                          Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
                          Εχτές πήγα στον Παπασωτηρίου. Διάλεξα ένα βιβλίο και ζήτησα να μου το συσκευάσουν για δώρο, γιατί να το ζητήσω για δικό μου. Αλλά είναι τόσο τέλειο που επέλεξα να το ομολογήσω τελικά, σε εσάς τουλάχιστον...

                          Σοκολάτα

                          Καλα ρε συ,τοση ντροπη πια στο ταμειο,ουτε βιβλιο για πουστοσαδομαζό να έπαιρνες

                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • ?
                            A Former User last edited by

                            Ο χρήστης Jacob έγραψε:
                            Είμαι κι εγώ λάτρης των ζυμαρικών, ίσως εν μέρη και κάποιας ιταλικής ρίζας.
                            angel rabbit, εξήγησε καλύτερα σχετικά με το αν προσθέτουμε λάδι στο νερό που τα βράζουμε. Το εννοεις σχετικά με την κατσαρόλα. Χρειάζεται κάποια ειδική ? (είμαι σε νηπιακό μαγειρικά στάδιο, λογική η άγνοια). Επίσης αφού τα σουρώνουμε, τι ακριβώς κάνουμε? Εγώ τα σουρώνω, τα ξαναβάζω μέσα στην κατσαρόλα (απλή, όχι ειδική), και προσθέτω την ήδη έτοιμη αχνιστή σάλτσα. Ανακατεύω (καμιά φορά προσθέτω και το τριμμένο τυρί στην κατσαρόλα) και σερβίρω ζεστά. Υπάρχει κάτι καλύτερο ή διαφορετικό σε αυτή τη διαδικασία να δοκιμάσω?
                            Πάντως το μεγάλο ζόρι είναι να τρως μακαρόνια σε φιλικά σπίτια σε 'τραπεζώματα'. 99% τα έχουν βράσει τόσο πολύ που δεν τρώγονται. Τα μακαρόνια 'αλά ελληνικά' είναι απαίσια.

                            Jacob

                            To λαδι ,ενα κουταλακι, το βαζουμε για να μην λασπωσουν τα μακαρονια.
                            Η μανα μου αφου τα βγαλει απο την κατσαρολα και τα αφηνει να στραγγιξουν ,καιει στην ιδια κατσαρολα βουτυρο και τα περιχυνει με αυτο και μετα βαζει μυζιθρα.Η γυναικα μου ομως τα κανει διαφορετικα:τα βραζει με λιγο νερο,ωστε στο τελος να μην μενει καθολου,και μετα προσθετει βουτυρο και αποτελειωνει το βρασιμο με αυτο(δλδ καπως ετσι τα φτιαχνει,δεν εχω δωσει μεγαλη σημασια ,αλλα ειναι πολυ νοστιμα).Πολυ καλο ειναι το ασπρο βουτυρο (Κερκυρας ; ) για τα μακαρονια.Επισης στο νερο που βραζει μπορεις να προσθεσεις ενα κυβο ζωμου,δινει πολυ ωραια γευση.

                            Πεινασα γμτ :svoeat:

                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • M
                              manosk last edited by

                              Τα βούτυρα προσπαθείστε να τα απομακρύνετε από το τραπέζι σας, ειδικά το φρέσκο γάλακτος. Αντικαθιστώντας τα με ελαιόλαδο κάνετε τα φαγητά πιο ελαφρά και υγιεινά.

                              Βράζουμε λοιπόν τα μακαρόνια σε κάμποσο νερό με κάμποσο αλάτι και τα στραγγίζουμε στο τρυπητό.
                              Αδειάζουμε τελείως το νερό που έχει μείνει στην κατσαρόλα και την αφήνουμε στο μάτι για να εξατμιστούν και οι σταγόνες. Μετά ρίχνουμε ελαιόλαδο (όσο θέλουμε, όχι πολύ ούτε λίγο) αλλά (προσοχή σ'αυτό) δεν το αφήνουμε να κάψει πολύ λες και θα τηγανίσουμε κάτι, απλώς να ζεσταθεί αρκετά. Τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε τα μακαρόνια που έχουν πια σουρώσει, ανακατεύοντάς τα με σταθερές αλλά όχι δυνατές κινήσεις μη σπάσουν, ώστε να πάρουν όλα λάδι.

                              1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • J
                                j-marr last edited by

                                μια και ηρθε στην επιφανεια μπορει καποιος ιταλομαθης να μου μεταφρασει το παρακατω κειμενο σωστα γιατι απο το αλταβιστα και ταιριαζοντας λεξεις δεν εβγαλα ακρη

                                Prendere due ciotole dove metterete meta della farina in ognuna di esse.
                                Dividete in due ciotole anche l'acqua dove scioglierete in una il sale e nell'altro il lievito, versate l'acqua ottenuta una per ogni ciotola di farina.
                                
                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • M
                                  miatagreece last edited by

                                  Εισαι σιγουρος οτι το κειμενο ειναι αυτο?
                                  Μπορεις να μου δωσεις το link?
                                  Ρωταω γιατι 2 χρονακια στην Ιταλια η λεξη ciotola η ciotole δεν μου λεει κατι

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • J
                                    j-marr last edited by

                                    διπλο

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • J
                                      j-marr last edited by

                                      http://www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=9827

                                      πρεπει η λεξη να εχει σχεση με σκευος

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • J
                                        j-marr last edited by

                                        bruce

                                        ευχαριστω

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • A
                                          angel-rabbit last edited by

                                          Ο χρήστης Jacob έγραψε:
                                          Είμαι κι εγώ λάτρης των ζυμαρικών, ίσως εν μέρη και κάποιας ιταλικής ρίζας.
                                          angel rabbit, εξήγησε καλύτερα σχετικά με το αν προσθέτουμε λάδι στο νερό που τα βράζουμε. Το εννοεις σχετικά με την κατσαρόλα. Χρειάζεται κάποια ειδική ? (είμαι σε νηπιακό μαγειρικά στάδιο, λογική η άγνοια). Επίσης αφού τα σουρώνουμε, τι ακριβώς κάνουμε? Εγώ τα σουρώνω, τα ξαναβάζω μέσα στην κατσαρόλα (απλή, όχι ειδική), και προσθέτω την ήδη έτοιμη αχνιστή σάλτσα. Ανακατεύω (καμιά φορά προσθέτω και το τριμμένο τυρί στην κατσαρόλα) και σερβίρω ζεστά. Υπάρχει κάτι καλύτερο ή διαφορετικό σε αυτή τη διαδικασία να δοκιμάσω?
                                          Πάντως το μεγάλο ζόρι είναι να τρως μακαρόνια σε φιλικά σπίτια σε 'τραπεζώματα'. 99% τα έχουν βράσει τόσο πολύ που δεν τρώγονται. Τα μακαρόνια 'αλά ελληνικά' είναι απαίσια.

                                          Jacob

                                          Λάδι προσθέτουμε (λίγες σταγόνες) αν το νερό δεν είναι αρκετό, ώστε να μην κολλήσουν ή/και λασπώσουν. 'Aρκετό νερό' σημαίνει 10πλάσιο του βάρους των μακαρονιών, π.χ. αν βράσουμε 1 πακέτο 500 γρ σε κατσαρόλα που χωράει λιγότερο από 5 λίτρα το λαδάκι είναι απαραίτητο.
                                          Eιδική κατσαρόλα δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις, μία των 5 ή 7 λίτρων είναι αρκετή για το σπίτι.
                                          Aφού τα σουρώσουμε ΔEN τα ξεβγάζουμε με κρύο νερό, όπως κάνουν πολλοί γιατί ξεπλένουν τη μισή γεύση τους.
                                          Aν τα ανακατεύεις στην κατσαρόλα με αχνιστή σάλτσα (πολύ καλά κάνεις, έτσι δένουν θαυμάσια) υπολόγισε ότι το 'μαγείρεμα' συνεχίζεται, έτσι υπολόγισε ότι ο χρόνος βρασίματος θα πρέπει να είναι είναι ακόμα μικρότερος. Έτσι, για παράδειγμα, τα βράζεις 6 λεπτά αντί 8 που γράφει το πακέτο. Oι περισσότεροι τρομάζουν, 'Θα είναι ωμά!!!', αλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει.
                                          Συμφωνώ απόλυτα ότι τα παραβρασμένα 'ελληνικά ταβερνιάρικα' ζυμαρικά δεν τρώγονται με τίποτα.

                                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • J
                                            jacob last edited by

                                            Ωραία αυτά που γράφετε για μακαρόνια.

                                            Ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα ζυμαρικών? Εμένα μου αρέσει μια μάρκα, που τώρα ξεχνάω το όνομά της. Είναι ιταλικά, από τη Νάπολη, νομίζω μέρος του ονόματος είναι Voiello - έχουν σήμα έναν τύπο σαν κλόουν που καταβροχδίζει μακαρόνια κρατώντας τα ψηλά με τα χέρια του. Είναι πολύ νόστιμα, αλλά δεν τα βρίσκω παντού. Για δοκιμή αγόρασα μακαρόνια Μίσκο. Θα τα φάω βλέποντας τη Μπάρτσα απόψε.

                                            Σχετικά με μακαρονοεγκλήματα. Σε μια αλυσίδα μακαρονοεστιατορίων (πάλι ξεχνάω το όνομα, αλλά μόλις ξύπνησα από σιέστα) είδα (με φρίκη) πως τα μακαρόνια τα έχουν βράσει από πριν, και με την παραγγελία απλώς τα ζεσταίνουν για 1-2 λεπτά! Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με κάποιες πιτσαρίες που έχουν ντελίβερι. Εκεί πάντως που γελάς είναι όταν παραγγέλνεις καρμπονάρα. ΤΑ εγκλήματα!

                                            Καλές μακαρονογαστρονομικές απολαύσεις.

                                            Jacob

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 209
                                            • 210
                                            • 5 / 210
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            APRILIOS

                                            ΤΕΥΧΟΣ Απρίλιος 2025

                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr