-
borbos για λυσε και 1 ακομα απορια.
Το αυτοκινητο ειναι αυτο (4θυρο)?Καλο ταξιδι να εχεις (που με το Civic θα εχεις σιγουρα).
-
ναι αυτο ειναι αλλα οχι με τετοιες ζαντες φυσικα,τωρα περιμενουμε το Type r αλλα αργει ακομα,θα το δουμε στη Γενευη σε λιγες μερες!!!ραντεβου στη Ριτσωνα αλλα ακομα ειμαι σε διλημα,evo 9 ή το Civic για το δρομο?
-
Απ' το στόμα μου το πήρες
Τι πράγμα όμως κι αυτό;Κάθε πέντε χρόνια αλλαγή μοντέλλου(βάλε κι ένα facelift ενδιάμεσα).Δεν προλαβαίνεις να στώσεις το καινούργιο σου αυτοκίνητο και έχει παλιώσει, με τα συνεπακόλουθα και στην μεταπωλητική του αξία.Και δεν αναφέρομαι μόνο στη Honda. -
Ο χρήστης borbos έγραψε:
ναι αυτο ειναι αλλα οχι με τετοιες ζαντες φυσικα,τωρα περιμενουμε το Type r αλλα αργει ακομα,θα το δουμε στη Γενευη σε λιγες μερες!!!ραντεβου στη Ριτσωνα αλλα ακομα ειμαι σε διλημα,evo 9 ή το Civic για το δρομο?Κατι διλημματα που εχεις και συ ρε παιδι μου...
Εγω λεω Civic για το καινουριο του πραγματος.
(και για να μας πεις και περισσοτερες εντυπωσεις μολις γυρισεις βεβαια , νουμερο τελικης περιμενουμε ετσι? ) -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Απ' το στόμα μου το πήρεςΑπο το πληκτρολογιο μαλλον ηθελες να πεις ετσι?
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
ναι αυτο ειναι αλλα οχι με τετοιες ζαντες φυσικα,τωρα περιμενουμε το Type r αλλα αργει ακομα,θα το δουμε στη Γενευη σε λιγες μερες!!!ραντεβου στη Ριτσωνα αλλα ακομα ειμαι σε διλημα,evo 9 ή το Civic για το δρομο?
Κατι διλημματα που εχεις και συ ρε παιδι μου...
(και για να μας πεις και περισσοτερες εντυπωσεις μολις γυρισεις βεβαια , νουμερο τελικης περιμενουμε ετσι? )λες?μπα βρηκα λυση,θα παω με το 9αρι,θα κανω βολτα με το type r(250+) στην αναβαση και το civic θα το δωσω στο tazio να το στρωσει και θα το παρω στο γυρισμο!!!!
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Tελικα θα μας τρελανει η Honda?
Aφου και στο site τους και σε ολα τα περιοδικα, γραφεται οτι πρωτα θα ερθει το 5θυρο και μετα το 4θυρο...
Για να δουμε τι θα οδηγησει τελικα ο φιλος borbos....που το γράφει αυτό ακριβώς?
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
borbos για λυσε και 1 ακομα απορια.
Το αυτοκινητο ειναι αυτο (4θυρο)?Καλο ταξιδι να εχεις (που με το Civic θα εχεις σιγουρα).
αυτό ειναι το υβριδικό και φοράει άλλες ζάντες αεροδυναμικές και ελαφρές
-
άλλες διαφορές έχει από αυτό που βλέπουμε στη φωτό?
-
Το 4Θ ιδίως πίσω είναι...
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Κατι διλημματα που εχεις και συ ρε παιδι μου...
(και για να μας πεις και περισσοτερες εντυπωσεις μολις γυρισεις βεβαια , νουμερο τελικης περιμενουμε ετσι? )λες?μπα βρηκα λυση,θα παω με το 9αρι,θα κανω βολτα με το type r(250+) στην αναβαση και το civic θα το δωσω στο tazio να το στρωσει και θα το παρω στο γυρισμο!!!!
Ρε borbos τι θες και τα λες αυτα, θα μας παρουν τα κλαματα βραδιατικα
Και ενταξει ολα αυτα αλλα φοβαμαι μηπως στο γυρισμο το Civic σου φανει καπως....αργο μετα, δε νομιζεις?:lol: -
Για τα 4πορτα είχα κανει παλαιότερα σχετικό ποστ:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 891#421891
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για τα 4πορτα είχα κανει παλαιότερα σχετικό ποστ:http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 891#421891
Το αμερικάνικο πίσω είναι καλύτερο!
-
υπομονη θα ανεβασω φωτογραφιες,η μονη χαζομαρα ειναι οτι δεν εχει καλυμα στη πορτα του πορτ μπαγκαζ και φαινονται καλωδια κτλ.ελπιζω να βγει καποιο καλυμα γιατι δεν φαινεται ωραιο.τιμες απο Δευτερα παιδια.
-
-
5θυρο all the way
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
5θυρο all the way+1
[edit] πολύ έξυπνη η τοποθέτηση του ταχύμετρου! ...αλλά πολύ χοντροκομμένη η στεφάνη του τιμονιού.
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
υπομονη θα ανεβασω φωτογραφιες,η μονη χαζομαρα ειναι οτι δεν εχει καλυμα στη πορτα του πορτ μπαγκαζ και φαινονται καλωδια κτλ.ελπιζω να βγει καποιο καλυμα γιατι δεν φαινεται ωραιο.τιμες απο Δευτερα παιδια.Δεν νομίζω ,έτσι ήταν και στο προηγούμενο.
Εξωτερικά είναι πολύ Γιαπωνέζικο και λογικό είναι.
Το εσωτερικό είναι οπτικά,έτη φωτός μπροστά απ' το προηγούμενο. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
υπομονη θα ανεβασω φωτογραφιες,η μονη χαζομαρα ειναι οτι δεν εχει καλυμα στη πορτα του πορτ μπαγκαζ και φαινονται καλωδια κτλ.ελπιζω να βγει καποιο καλυμα γιατι δεν φαινεται ωραιο.τιμες απο Δευτερα παιδια.
Δεν νομίζω ,έτσι ήταν και στο προηγούμενο.
Εξωτερικά είναι πολύ Γιαπωνέζικο και λογικό είναι.
Το εσωτερικό είναι οπτικά,έτη φωτός μπροστά απ' το προηγούμενο.οχι το προηγουμενο νομιζω ειχε καλυμα,το 4d ειναι made in japan ολο!!!το 5d ειναι απο Αγγλια μερια!!!
το τιμονι ρυθμιζεται μεσα εξω και πανω κατω!!πολυ καλη αισθηση,λιγακι βαρυ αλλα οχι κουραστικο!!!
-
Το είδα και εγώ σήμερα σε έμπορο στη Θεσσαλονίκη. Δεν το οδήγησα, αλλά μπήκα μέσα. Πολύ όμορφο και ποιοτικό το εσωτερικό του, έχει καλούς χώρους στο πίσω κάθισμα και ο χώρος αποσκευών είναι σχετικά ρηχός (μάλλον επειδή έχει κανονική ρεζέρβα).
Το αυτοκίνητο δείχνει πολύ μεγάλο, ο μπροστινός πρόβολος είναι (δείχνει; ) κοντός, μιας και η μπροστινή ρόδα είναι πολύ μπροστά, και τα πίσω φώτα μου δίνουν την αίσθηση ότι παραπέμπουν σε 3άρα BMW!
Τιμή βασικής έκδοσης στα 22500, αυτό που είδα κοστίζει 24500 (ηλιοροφή, cruise control και δε θυμάμαι τι άλλο είχε επιπλέον...)
Ηonda Civic 2005