-
toyota
1.6 χαλαρά.. Τα άλλα τα βάζει και αργότερα και αλλού φθηνότερα από την αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
9-0 στο 34'14-0 στο 75'!!!
-
Mα σοβαρά μιλάμε τώρα???
Οι προβολείς όμίχλης όμως είναι χρήσιμοι, αν φυσικά δεν τους ανάβει καλοκαιριάτικα μέσα στην πόλη!!!!
1600φυσικά και από μένα.... -
Εγώ έχω να πω ότι το marketing της Toyota είναι φοβερό!
Όταν πρωτοβγήκε η Corolla είχε 2 εκδόσεις με αισθητή διαφορά τιμής .
Τώρα μετά από 3 χρονια έχει 5 (..) εκδόσεις αλλά με τα μπλιμπλίκια (=extra)
διασκορπισμένα στις διάφορες εκδόσεις (οπότε και υπάρχει ποικιλία τιμών).
Αν τα αθροίσεις όλα αυτά θα καταλήξεις στην ίδια τιμή με αυτή 3 χρόνων πρίν (άντε 400 euro φθηνότερα). !!!!Με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον του κοινου παραμένει αμοίωτο, ο κόσμος μας προσέχει και νομίζει ότι παίρνει κάτι σε τιμή ευκαιρίας..
Όχι βέβαια ότι οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες δεν κάνουν το ίδιο αλλά μάλλον η Toyota Hellas το κανει καλύτερα !!
-
Δεν το συζητάμε! Το 1.6 να πάρει!
Μόνη περίπτωση να έλεγα για το 1.4 είναι να έλειπε κάτι ουσιώδες από το 1.6, πχ A/C.
Ευτυχώς η Toyota δεν κάνει (ακόμα) τέτοια πράματα.
Πάνε όμως οι καλές εποχές που είχε 2 εκδόσεις σε κάθε μοντέλο, μια πλήρη και μια υπερπλήρη. Τώρα δίνουν παιχνιδάκια μπας και τσιμπίσει κανένας...Τώρα είναι 16-0 στο 90', δε νομίζω να αλλάξει το σκορ και πολύ!
Ελαφρώς off-topic: Αν νομίζει ότι του κάνει ο 1.4 με τα 95 (νομίζω) άλογα, δεν θα διαφωνήσω. Είναι καλός κινητήρας και εκτός αν έχει μάθει στα πολλά κυβικά από άλλο αμάξι, θα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Οπότε γιατί δεν κόβει 2000 ευρώ και να πάρει το 1.4 χωρίς extra? Με τα λεφτά που θα του μείνουν ξέρεις πόσα χιλιόμετρα κάνει? Ας πάει ένα ταξιδάκι στην Ευρώπη το Πάσχα! Εγώ θα το σκεφτόμουν... Από τα 95 στα 110 αλογα δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Τα extra πάντως δεν τα έπαιρνα με τίποτα!
-
Mπορεί η διαφορά 97 και 110 να μην είναι μεγάλη αλλά δεν παίζουν ρόλο μόνο οι ίπποι.Η χωρητικότητα του κινητήρα είναι πολύ σημαντική κυρίως για την ροπή από χαμηλότερα. Κάτι που το εκτιμάς πολύ όταν οδηγείς φορτωμένος και σε ανηφόρες.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Mπορεί η διαφορά 97 και 110 να μην είναι μεγάλη αλλά δεν παίζουν ρόλο μόνο οι ίπποι.Η χωρητικότητα του κινητήρα είναι πολύ σημαντική κυρίως για την ροπή από χαμηλότερα. Κάτι που το εκτιμάς πολύ όταν οδηγείς φορτωμένος και σε ανηφόρες.Αυτό ακριβώς.
Έχω το 1.4 και οδηγώντας το 1.6 αυτήν ακριβώς τη διαφορά εντόπισα άμεσα.
1.6 .-edit : ...ορθογραφική πατάτα
-
αντε το 1.6 και με τις υγειες μας...μην κανει λαθος και παρει το 1.4...
-
Αν και έχει καλό 1400άρη τα κυβικά δεν υποκαθιστόνται.
1600 λοιπόν.
-
14000 με φουλε εξτρα....θα κανι κε μοστρα!
οκ πλακα κανω!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
14000 με φουλε εξτρα....θα κανι κε μοστρα!
...οκ πλακα κανω!
Μολις ειδα το πρωτο ειπα μα καλα πως τολμησε και το ξεστομισε αυτο;;;
Τετοια τσοντα ψηφοφορια καιρο ειχε να γινει...
-
25-1 teleios tsonta ...
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
25-1 teleios tsonta ...Αυτός ο ένας πού είναι και δεν φανερώνεται;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
25-1 teleios tsonta ...
Áõôüò ï Ýíáò ðïý åßíáé êáé äåí öáíåñþíåôáé;
Ýëá íôå !!
-
Ποιος ψηφισε 1.4 ρε παιδια;;; Ουτε καν ειχε το κουραγιο να γραψει επιχειρηματα;;;
-
Φυσικά και θα πάρει το 1.4.... το 1.6 είναι επικίνδυνο και χάλια.. ενώ άμα βάλει πεταλιέρες μπορεί να βάλει και νικελ λεβιε και να γουστάρουν οι γκόμενες... yeah
πεταλιέρα έχουν και οι κιθάρες..
τελοσπάντων, εκτός αν δεν παίζει κιθάρα από τη θέση του οδηγού, ας πάρει το 1.6 και αν θέλει μετά αγοράζει μια πεταλιέρα απ'το Νάκα.. -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
25-1 teleios tsonta ...
Αυτός ο ένας πού είναι και δεν φανερώνεται;
έλα ντε !!
εγω ρε καθαρματα το ψηφισα! αφου ειπα το 1.4 θα παιρνα!
και οποιανου δεν του αρεσει...........
Corolla 1.4(Privilege Με εξτρά) VS Corolla 1.6(Privilege)