-
Και επίσης, εκεί δεν θα δεις (πληρωμένους) επαίνους για χρέπια από τη Χώρα των Σκυλοφάγων όπως εδώ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και επίσης, εκεί δεν θα δεις (πληρωμένους) επαίνους για χρέπια από τη Χώρα των Σκυλοφάγων όπως εδώ.Πολύ σωστά, άλλωστε το BBC /Channel 5 δεν έχει διαφημίσεις, απο τη Unicef πληρώνεται.
Για τα ελληνικά περιοδικά οι διαφημίσεις ειναι τεκμήριο λαδώματος όμως...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και επίσης, εκεί δεν θα δεις (πληρωμένους) επαίνους για χρέπια από τη Χώρα των Σκυλοφάγων όπως εδώ.αμάν ρε skullone, ξεκόλλα πλέον! το 'πες μία, το 'πες δύο, το εμπεδώσαμε το παραμύθι.
μήπως η hyundai είναι μπλεγμένη και στις υποκλοπές;
-
Μπα, δε φτάνει ως εκεί η τεχνογνωσία της!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και επίσης, εκεί δεν θα δεις (πληρωμένους) επαίνους για χρέπια από τη Χώρα των Σκυλοφάγων όπως εδώ.
αμάν ρε skullone, ξεκόλλα πλέον! το 'πες μία, το 'πες δύο, το εμπεδώσαμε το παραμύθι.
μήπως η hyundai είναι μπλεγμένη και στις υποκλοπές;
Όχι μία, δύο...
2.563.122 and still counting!
-
Είναι επειδή αντιδρώ πολύ εχθρικά προς τα ΦΙΔΙΑ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ σωστά, άλλωστε το BBC /Channel 5 δεν έχει διαφημίσεις, απο τη Unicef πληρώνεται.
Για τα ελληνικά περιοδικά οι διαφημίσεις ειναι τεκμήριο λαδώματος όμως...
το ΒΒC είναι funded από το tv license που πληρώνει όποιος έχει τηλεόραση στην Αγγλία.νομίζω είναι γύρω στις 110-120 λίρες το χρόνο...
-
Οπότε οι διαφημίσεις στο BBC δεν καλύπτουν τα έξοδα, εινια εξ'ολοκλήρου για λάδι!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οπότε οι διαφημίσεις στο BBC δεν καλύπτουν τα έξοδα, εινια εξ'ολοκλήρου για λάδι!απ'όσο γνωρίζω το bbc δεν εχει διαφημίσεις...
λες να εχει και να μην το πρόσεξα?
δεν βλέπω πολύ bbc γενικά
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οπότε οι διαφημίσεις στο BBC δεν καλύπτουν τα έξοδα, εινια εξ'ολοκλήρου για λάδι!Ποιες διαφημίσεις βρε ΙΚΕ;
-
Το BBC world τουλάχιστον έχει διαφημίσεις (έχω καιρό να δω βεβαια), ακόμα και αν κάνω λάθος η ιστοσελίδα τους έχει διαφημίσεις, τη στιγμή αυτή έχει της Nissan.
http://www.topgear.com/ -
Ναι, αλλά η σελίδα του BBC δεν έχει
Το βρετανικό BBC, στο οποίο προβάλλεται το Top Gear, δεν έχει διαφημίσεις.
-
Re klassikoi ellinares pou blepete pantou doloplokies...
Ta exoume ksanapei...alla ante ksana...
KANNENA kanali tou BBC, pou metadidete agglia, eite einai Radiofonou, eite Tileorasis den exei diafimiseis.
To kostos plironete mesa apo to TV Licence pou plirwnei kathe spiti, £120 ton xrono (antistixo me tin Ert pou plironete me to reuma stin Ellada)Mono kai mono gia to TG aksizei na plirwneis TV Licence
To TV Licence kalyptei twra kai tous enoikous enos spitiou pou exoun 3G kinito pou blepeis tileorasi.
An den exeis TV licence, giati den exeis tileorasi, alla blepeis meso Kinitou H Laptop, eisai paranomos.
Ta magazia kiniton dinoun pleon ta details sou stin armodia arxi opos ginete otan agorazeis tileorasi, gia na kseroun pio den exoun plirosei TV Licence.Oso gia to site tou TG, to TV Licence einai TV Licence kai oxi Website licence
Episis to general site tou BBC den exei kamia diafimisiDimi den plironeis TV Licence stin estia? Katse na rikso ena tilefono na se roufianepso...
Mono £1000 prostimo einaiXwris plaka prosexe....
-
Μάλλον έκανα λάθος για τις διαφημίσεις αλλα όχι 100%, εν πάση περιπτώση αυτό που ύθελα να τονίσω είναι πως οι διαφημίσεις ΔΕΝ ειναι τεκμήριο δολοπλοκίας.
Χωρίς να μπορώ να ξέρω μου φαίνεται αστείο να εκβιάζονται οι 4Τ ή το TG απο διαφημιστικές δαπάνες για να προσαρμόσουν ανάλογα τη δουλειά τους.
-
Mόλις είδα το Winter Olympics.... εντάξει, οι τύποι είναι ΑΛΛΟΥ έτσι???
Αλήθεια, τους τίτλους τέλους και το πώς είναι γραμμένα τα ονόματα τα παρατήρησε κανείς???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Mόλις είδα το Winter Olympics.... εντάξει, οι τύποι είναι ΑΛΛΟΥ έτσι???Αλήθεια, τους τίτλους τέλους και το πώς είναι γραμμένα τα ονόματα τα παρατήρησε κανείς???
Εγώ και ο skullone μέχρι στιγμής το έχουμε αναφέρει
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Mόλις είδα το Winter Olympics.... εντάξει, οι τύποι είναι ΑΛΛΟΥ έτσι???
Αλήθεια, τους τίτλους τέλους και το πώς είναι γραμμένα τα ονόματα τα παρατήρησε κανείς???
Εγώ και ο skullone μέχρι στιγμής το έχουμε αναφέρει
-
Βλέπω το επεισόδιο 2005.12.04 του Top Gear και έχω πεθάνει απ' τα γέλια με τα μεταχειρισμένα supercars των 10.000 λιρών.
Ο May για την Lambo του:
'The battery is discherging, the oil temperature is very high, the oil pressure is very low, the engine temerature is off the end of the scale, I'm running out of petrol, but the clock is correct! 'Τρελό γέλιο και το 'ξύλο' που φάγανε από το astra diesel στην πίστα!
Ξέρει κανείς σε πιο επεισόδιο είναι η Sabine που γυρνάει το Ring με το Transit;
-
Τρελό γέλιο και το 'ξύλο' που φάγανε από το astra diesel στην πίστα!
Οντως οντως
Ξέρει κανείς σε πιο επεισόδιο είναι η Sabine που γυρνάει το Ring με το Transit;
Δεν ξερω το επεισοδιο αλλα ειδα το αποσπασμα αυτο....και εμεινα μ***κας
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ξέρει κανείς σε πιο επεισόδιο είναι η Sabine που γυρνάει το Ring με το Transit;Αχ, κακομαθημένους που σας έχω...Όλα εγώ θα σας τα βρίσκω;
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion