-
Είναι μετάφραση του βρετανικού κειμένου, από το οποίο είχα δημοσιεύσει τα στοιχεία 1-2 μήνες πριν.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είναι μετάφραση του βρετανικού κειμένου, από το οποίο είχα δημοσιεύσει τα στοιχεία** 1-2 μήνες πριν**.Σωστά, γι αυτό δεν έβαλα smileys με επιφωνήματα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είναι μετάφραση του βρετανικού κειμένου, από το οποίο είχα δημοσιεύσει τα στοιχεία 1-2 μήνες πριν.Συγνωμη,dimsabas,δεν το ειχα δει.
-
ασε strassen, η επισημη θεση του 4τ forum ειναι οτι η veyron δε λεει.
τσαμπα χρονο σπαταλεις. -
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Είναι μετάφραση του βρετανικού κειμένου, από το οποίο είχα δημοσιεύσει τα στοιχεία 1-2 μήνες πριν.
Συγνωμη,dimsabas,δεν το ειχα δει.
Ε όχι και συγγνώμη, δε θίχτηκες κανείς . Απλώς το ανέφερα... Petran, κάποιοι εδώ μέσα θα θέλαμε μια τέτοια στο γκαράζ μας (όχι στα πρώτα 5 πάντως...)
-
Δεν ξερω τι λεει το forum,εγω παντως διαβαζοντας το παραπανω πραγματικα δεν το πιστευα.Μιλαμε για το πιο γρηγορο αυτοκινητο μεχρι σημερα(F1),που κανενα δεν το πλησιαζε καν και ερχεται η Veyron και κυριολεκτικα τη ξεφτυλιζει σε επιδοσεις.Ξερεις τι ειναι να ερχεται ο αλλος με 160,να ξεκινας και να τον περνας πριν τα 320?Εγω δε ξερω αλλα φανταζομαι..
-
εγω νομιζω οτι η veyron υπερβαινει και την φαντασια!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εγω νομιζω οτι η veyron υπερβαινει και την φαντασια!!Την καλή φαντασία στα τεχνικά χαρακτηριστικά, και την τρομακτική φαντασία σε ασχήμια!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Την καλή φαντασία στα τεχνικά χαρακτηριστικά, και την τρομακτική φαντασία σε ασχήμια!
στα τεχνικα/επιδοσεις συμφωνουμε.
στα εικαστικα, ας μας πει η elsa μιας και την ειδε απο κοντα την bugatti.. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Την καλή φαντασία στα τεχνικά χαρακτηριστικά, και την τρομακτική φαντασία σε ασχήμια!
O δημοσιογραφος που εγραφε το αρθρο ειπε πως ειναι πανεμορφη.Γιατι να πιστεψουμε εσενα που την εχεις δει μονο απο φωτο και οχι αυτον που την ειδε live?Πλακα κανω,υποκειμενικο ειναι το θεμα,σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.Παντως με αντικειμενικα κριτηρια δεν εχει κατι εξεζητημενο ωστε να τη θεωρεις ασχημη.Προσωπικα σε σχεση με τη φαντασια τα θεωρω ακριβως αντιθετα...
-
ΙΜΗΟ, είναι άσχημη (και την έχω δει από κοντά)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΙΜΗΟ, είναι άσχημη (και την έχω δει από κοντά)Εγώ δεν την έχω δει από κοντά, αλλά δεν μου αρέσει. Στο κάτω όμως μήπως είναι όμορφη και η enzo??
Tα υπεραυτοκίνητα είναι λιγάκι δύσκολο να είναι όμορφα. Με τέτοιες ταχύτητες απαιτούνται θυσίες προς όφελος της αεροδυναμικής. -
Η GT γιατί είναι όμορφη τότε?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
ΙΜΗΟ, είναι άσχημη (και την έχω δει από κοντά)
Εγώ δεν την έχω δει από κοντά, αλλά δεν μου αρέσει. Στο κάτω όμως μήπως είναι όμορφη και η enzo??
ώπα! μάλλον πρώτη φορά διαφωνώ με τον meco!
ρε συ μη μου βάζεις τώρα την enzo σε σύγκριση με τη veyron σε θέματα αισθητικής..
θα το κάψω το μοτέρ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ώπα! μάλλον πρώτη φορά διαφωνώ με τον meco!
ρε συ μη μου βάζεις τώρα την enzo σε σύγκριση με τη veyron σε θέματα αισθητικής..
θα το κάψω το μοτέρΔεν είπα αυτό! Είπα απλά ότι και η enzo αν την δεις με αντικειμενικό μάτι δεν είναι ωραία.
Σίγουρα είναι ωραιότερη από τη veyron όμως. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η GT γιατί είναι όμορφη τότε?Ποια GT? H porsche? Αυτή οφείλω να ομολογήσω ότι έχει πιο αρμονικό σχήμα και μάλλον είναι ωραία...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Η GT γιατί είναι όμορφη τότε?
Ποια GT? H porsce? Αυτή οφείλω να ομολογήσω ότι έχει πιο αρμονικό σχήμα και μάλλον είναι ωραία...
Υπάρχει και άλλη GT δηλαδή?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
H AlfaRomeo GT...
-
Η Carrera GT, όντως είναι το πιο όμορφο supercar για εμένα αυτή τη στιγμή..
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
H AlfaRomeo GT...
BUGATTI VEYRON 16.4: ''Θαύμα'' ή....ματαιοδοξία του κ. Πίχ ;