-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
viva italia......viva mouratidis....
-
Μαλλον κατι τρεχει με το συγκεκριμενο αυτοκινητο (οχι μοντελλο/μαρκα για να μην παρεξηγουμεθα παλι).
Πηγαν οι ανθρωποι απο το συνεργειο της Alfa Romeo, διεγνωσαν προβλημα σε καποιες επαφες (φθαρμενα καλωδια ειπαν!!!), δεν ηταν προβλημα απο το υπο-μενου του υπολογιστη, το διορθωσαν, το πηρε ο ξαδερφος μαζι με την ξαδερφη, πηγαν για καφε στον Κεδρινο Λοφο και καθως καθονταν ακουσαν ενα μπαμ/κρακ και....θρυψαλλα το πισω παρμπριζ
Τι στο καλο?
Στοιχειωμενο ειναι???? -
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Μαλλον κατι τρεχει με το συγκεκριμενο αυτοκινητο (οχι μοντελλο/μαρκα για να μην παρεξηγουμεθα παλι).
Πηγαν οι ανθρωποι απο το συνεργειο της Alfa Romeo, διεγνωσαν προβλημα σε καποιες επαφες (φθαρμενα καλωδια ειπαν!!!), δεν ηταν προβλημα απο το υπο-μενου του υπολογιστη, το διορθωσαν, το πηρε ο ξαδερφος μαζι με την ξαδερφη, πηγαν για καφε στον Κεδρινο Λοφο και καθως καθονταν ακουσαν ενα μπαμ/κρακ και....θρυψαλλα το πισω παρμπριζ
Τι στο καλο?
Στοιχειωμενο ειναι????Δεν θα είχε τοποθετηθεί σωστά ήταν στρεβλωμένο συνέχεια, κάποια στιγμή δεν άντεξε άλλο και κατέρευσε... Για 30Κ αυτοκίνητο δεν είναι σοβάρά πράγματα αυτά. Το άλλο με τα καλωδια πάει και έρχεται. Μπορεί να συμβεί. Αυτό με το τζάμι όμως είναι τραγικό.
Εκτός και αν ήταν προβληματικό το τζάμι.
Αν οφείλεται όμως στην τοποθέτηση... -
Μπορεί κάλλιστα να οφείλεται σε πετραδάκι που εκτοξεύθηκε από περαστικό αυτοκίνητο ή και ...αεροβόλο ζηλιάρη παρευρισκόμενου.
-
Μήπως έσπασε το φράγμα του ήχου;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μήπως έσπασε το φράγμα του ήχου; -
... το πηρε ο ξαδερφος μαζι με την ξαδερφη, πηγαν για καφε στον Κεδρινο Λοφο και καθως καθονταν ακουσαν ενα μπαμ/κρακ και....θρυψαλλα το πισω παρμπριζ
Τι στο καλο?
Στοιχειωμενο ειναι????Καλά αυτό ακούγεται πολύ περίεργο έως τραγικό αν δεν οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες. Έχω απορία να δω τι θα τους πούνε στην ΕΜΙΚΟ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μπορεί κάλλιστα να οφείλεται σε πετραδάκι που εκτοξεύθηκε από περαστικό αυτοκίνητο ή και ...αεροβόλο ζηλιάρη παρευρισκόμενου.Πολύ περίεργα μου φαίνονται τα 2 ενδεχόμενα που λες.. Αφενός, τα τζάμια δεν είναι ενισχυμένα για ηχομόνωση? Αφετέρου, σε αυτοκίνητο της οικογένειας όποτε έχει χτυπήσει πετραδάκι στο μπροστά τζάμι, απλά το έχει ραγίσει σε εκείνο το σημείο, δεν έχει τύχει να σπάσει ποτέ.. Σε πίσω τζάμι μόνο από αυτοκίνητο που κινείται στο αντίθετο ρεύμα μπορεί να πάει πετραδάκι υποθέτω..
-
Ευτυχως που ηταν και ο ξαδερφος μαζι γιατι, αν ηταν μονη η ξαδερφη θα ετρεχε στο βουνο τσιριζοντας (ειναι πολυ φοβιτσιαρα...)
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μπορεί κάλλιστα να οφείλεται σε πετραδάκι που εκτοξεύθηκε από περαστικό αυτοκίνητο ή και ...αεροβόλο ζηλιάρη παρευρισκόμενου.Με τα κλασικά αεροβόλα δεν μπορεί να σπάσει παρ-μπριζ αυτοκινήτου.
Τώρα, ίσως να μπορεί να γίνει αυτό, με κάποιο τροποποιημένο αεροβόλο καραμπίνας, όπου με την αλλαγή ελατηρίου και λάστιχου έχουμε πολύ μεγαλύτερη δύναμη εκτόξευσής.
Αλλά και πάλι εκεί, δεν αντέχουν τα σφαιράκια που παίρνουν τα αεροβόλα. Με το που χτύπαγε στο παρ-μπριζ απλά θα έλιωνε από την δύναμη πρόσκρουσης.
Το πολύ και έτσι θα έκανε μια μικρή ζημιά στο κρύσταλλο.Επίσης αν είχε γίνει το παραπάνω, οι κάτοχοι πιθανός αν ήταν σε εξωτερικό χώρο εκείνη την στιγμή να άκουγαν τον κρότο του όπλου.
Μπορεί να είναι αεροβόλο, αλλά με τέτοιου είδους τροποποιήσεις κάνει κάποιο θόρυβο.Άρα εγώ από την μικρή μου γνώση και εμπειρία στα αεροβόλα αλλά και με τα παρ-μπριζ αυτοκινήτων, αποκλείω αυτό το ενδεχόμενο.
-
Πέρα από την πλάκα....είναι σοβαρό αυτό που συνέβη!
Να σπάσει το πίσω παρμπρίζ στα καλά καθούμενα δεν είναι αστείο!!!Θα συνιστούσα να βεβαιωθεί ο ξάδελφος ότι το αυτοκίνητο δεν έτυχε να έχει κάποιο πρόβλημα από κατασκευής!
-
... καθως καθονταν ακουσαν ενα μπαμ/κρακ και....θρυψαλλα το πισω παρμπριζ
Τι στο καλο?
Στοιχειωμενο ειναι????και στην δικιά μου 147 τους πρώτους μήνες μου έσπασε το πίσω παρ-μριζ ενώ είμουν στην Εθνική όδο.
Ιταλικά.....
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Τι στο καλο?
Στοιχειωμενο ειναι????και στην δικιά μου 147 τους πρώτους μήνες μου έσπασε το πίσω παρ-μριζ ενώ είμουν στην Εθνική όδο.
Ιταλικά.....
Εμένα ρε παιδια η gtουλα έφαγε χαλίκι στο περιφεριακό και δεν έσπασε το παρμπριζ λέτε να έχει τίποτα; θα τους xeso στο επόμενο servizio
-
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
Εμένα ρε παιδια η gtουλα έφαγε χαλίκι στο περιφεριακό και δεν έσπασε το παρμπριζ λέτε να έχει τίποτα; θα τους xeso στο επόμενο servizio
Δεν πρόσεξες καλά.
Πρώτον μιλάμε για το πίσω παρμπρίζ και
δευτερον σπάει από μόνο του, όχι από πετρούλες??? -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Τι στο καλο?
Ιταλικά.....
Τώρα, σοβαρά μιλάς ή κάνεις πλάκα?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δεν πρόσεξες καλά.
Πρώτον μιλάμε για το πίσω παρμπρίζ και
δευτερον σπάει από μόνο του, όχι από πετρούλες???Εκανα πλακίτσα,
Πάντως φιλός με Lancia Thesis Αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα όταν μετα απο τράκα του βάλανε καινούργιο πίσω παρμπρίζ απο την αντιπροσωπία -
Από χρυσή ευκαιρία.... πότε πρόλαβε και το τσαλάκωσε
Auto-Moto > Πωλήσεις Αυτοκινήτων > ALFA ROMEO
ALFA ROMEO 159 Berlina GTS, 1.900 cc, μοντ. '06, μπορντό, τρακαρισμένο ελαφρώς πλάγια-πίσω αριστερά, τιμή 9.000 ευρώ ή ανταλλάσσεται με Alfa Romeo GT, τιμή 9.000 ευρώ
Πρώτη δημοσίευση: 22/01/2006 Τελευταία δημοσίευση: 25/01/2006 -
ειναι οπως λεει ελαφρως τρακαρισμενο και το δινει μονο 9,000???
πλακα μας κανει???
-
Με 'ελαφρύ' τρακάρισμα στο πλάι και πίσω αριστερά (δηλ. χωρίς ζημιά στα μηχανικά) έπεσε η αξία του αυτοκινήτου 25 χιλιάρικα; Πρέπει να πήρε πολύ το πλαίσιο, δεν εξηγείται διαφορετικά.
-
εκτος και αν ειναι 19,000 ευρο και οχι 9,000
αλλα και παλι ειναι αρκετα......
Alfa Romeo 159 & 159TBi