-
Στο λευκό-περλέ της φωτό είναι ακόμα ομορφότερη. Την έχω δει με αυτό το χρώμα και στην έκθεση αυτοκινήτου και στο δρόμο σε meeting του alfisti.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
αυτη τη κουκλα την εχει ενας στη δουλεια μου!
αν και σιχαινομαι τα αυτοκινητα σε ασπρο, αυτη ειναι κουκλα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι διαφορές έχει η ΤΙ από την απλή?Eχει τις 17άρες ΤΙ ζάντες.
Sport Μαυρό Δερμάτινο σαλόνι.
Αεροτομή GTA
Διαφορετικό setup ανάρτησης (έτσι λένε...)Συν να υπόλοιπα xtra της ακριβής έκδοσης Distinctive 120ps
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Τι διαφορές έχει η ΤΙ από την απλή?
Eχει τις 17άρες ΤΙ ζάντες.
Sport Μαυρό Δερμάτινο σαλόνι.
Αεροτομή GTA
Διαφορετικό setup ανάρτησης (έτσι λένε...)Συν να υπόλοιπα xtra της ακριβής έκδοσης Distinctive 120ps
Σωστόοοος
-
Δεν έχει την (κακάσχημη) ασημένια λωρίδα στο πορτ-παγκάζ η ΤΙ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν έχει την (κακάσχημη) ασημένια λωρίδα στο πορτ-παγκάζ η ΤΙ?Έχεις χάσει επεισόδια. Η αισχρή μεταλλική λωρίδα έχει καταργηθεί εδώ και μερικούς μήνες από όλες τις εκδόσεις της 147.
-
http://www.tuning.online.pt/tuningonlin ... lfa147.htm
-
Σκέφτομαι να αγοράσω μια 147 1,6 Ti (120 hp) που μαζί με κάποια extra θα ξεπεράσει τις 25,000 euro.
Το ερώτημα μου είναι αν αξίζει η αγορά δεδομένου ότι ακούγονται διάφορα για την αντικατάσταση της. Επίσης σκέφτομαι ότι , αφού το αυτοκίνητο κυκλοφορεί ήδη 5 χρόνια, υπάρχουν άλλες επιλογές σε αυτά τα λευτά τεχνολογικά πιο εξελιγμένες και πιο νέες...
Από την άλλη μου αρέσει πάρα πολυ εξωτερικά και εσωτερικά (ειδικά η συγκεκριμένη έκδοση! )Ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την 149? Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν κάτι για τέλη 2008.
Θα την αγοράζατε?
(Το post αυτό το μετέφερα με παρότρυνση του moderator)
-
Είναι μια καλή ευκαιρία να μετακομισει το θέμα στην αυτοκίνηση [moderator]
-
Εμένα τα 25 χιλιάρικα μου φαίνονται πολλά. Αν θυμάμαι καλά η δίλιτρη σε έκδοση distinctive έβγαινε πιο φτηνή.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Σκέφτομαι να αγοράσω μια 147 1,6 Ti (120 hp) που μαζί με κάποια extra θα ξεπεράσει τις 25,000 euro.
Το ερώτημα μου είναι αν αξίζει η αγορά δεδομένου ότι ακούγονται διάφορα για την αντικατάσταση της. Επίσης σκέφτομαι ότι , αφού το αυτοκίνητο κυκλοφορεί ήδη 5 χρόνια, υπάρχουν άλλες επιλογές σε αυτά τα λευτά τεχνολογικά πιο εξελιγμένες και πιο νέες...
Από την άλλη μου αρέσει πάρα πολυ εξωτερικά και εσωτερικά (ειδικά η συγκεκριμένη έκδοση! )Ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την 149? Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν κάτι για τέλη 2008.
Θα την αγοράζατε?
Mε τι άλλα xtra πάει 25000?
Με τόσα παίρνεις την 2λίτρη. -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Mε τι άλλα xtra πάει 25000?Αυτό γράφτηκε στο θέμα που κλειδώθηκε:
Ηλιοροφή, πίσω twiters και κάτι ακόμα που δε μου έρχεται τώρα...
Με τόσα παίρνεις την 2λίτρη.
+1
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Mε τι άλλα xtra πάει 25000?Ηλιοροφή, πίσω twiters και κάτι ακόμα που δε μου έρχεται τώρα...
Με τόσα παίρνεις την 2λίτρη.
+2 να ταφήσεις αυτά και να πάρεις 2λίτρη
-
Ο χρήστης Felleas έγραψε:
Σήμερα τοποθετήθηκε η μπροστινή.http://img133.imageshack.us/img133/9505 ... 0694oh.jpg
Την πίσω θα την βάλω αργότερα που θα αλλάξω πίσω φρένα και θα σηκώσω 1 πόντο περίπου την πίσω ανάρτηση.
Μεχρι στιγμής το αυτοκίνητο δείχνει στο δρόμο πιο δεμένο μπροστά και στις στροφές η μούρη πραγματικα δείχνει βιδωμένη κάτω.
Δεν μπήκε ευκόλα γιατί στο σφίξιμο ένα μπουζόνι της BG κλότσησε και αντικαταστάθηκε με άλλο και κόντρα παξιμάδι από κάτω.
Επίσης αφαιρέθηκε ένα κομάτι της βάσης μηχανής με το αντίστοιχο που υπήρχε στην μπάρα.
Γιαυτό την έψαχνα τόσο καιρό. -
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
ετσι-ετσι,γρηγορα την εβαλες η περιμενες να βγει η 149 κ μετα?Θα περιμένω σίγουρα...
-
Με 25Κ δεν είναι καλύτερο να πας για ΜΧ?
-
πολλα τα 25 χιλιαρικα για αλφα 1600...παρολο που ειναι ομορφη!
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Θα την αγοράζατε?
Ναι υπαρχουν πολλες επιλογες σε αυτα τα χρηματα, και σιγουρα θα ακουσεις προτασεις πολλες. Εγω θα εστιασω απλα στην αγορα 147.
Καταρχας μην φοβασαι για την αντικατασταση απο 149. Αργει. Βεβαια ειναι γεγονος οτι δεν προκειται για καινουργιο μοντελο και εχει τα χρονακια του, αλλα αυτο σημαινει οτι ειναι βελτιωμενο στα σημεια (βελτιωσεις που εγιναν στην FL εκδοση) και οτι δεν προκειται να εχει κανενα προβλημα νεοτητας. Επισης εξαιτιας της ηλικιας του προσφερεται και με ατοκη χρηματοδοτηση, κατι που τα νεοτερα μοντελα δεν εχουν.
Αν θα βρισκεσαι κυριως εντος πολης, τοτε η εκδοση που περιγραφεις ειναι καλη αγορα κατ' εμε, ομορφη και πλουσια. Αλλωστε στον Κηφισο, στην Κηφισιας, στην Αλεξανδρας, στην Συγγρου τι να κανεις τα 150 αλογα αν η μεση ταχυτητα ειναι απο 5 - 30 χαω σε ωρα αιχμης (συμφωνα με προσφατο αρθρο των Νεων). Αν ομως προοριζεται για ενα πασης φυσεως οχημα, τοτε καλυτερα πηγαινε σε διλιτρη εκδοση, αναγκαστικα μη TI. Στο εθνικο και επαρχιακο δικτυο τα 30 επιπλεον αλογα θα φανουν παραπανω απο χρησιμα.
Τελος, πισω tweeter ΜΗΝ βαλεις στην παραγγελια σου. Με κοστος 30 ευρω αν θυμαμαι καλα τα προσθετεις μετα την αγορα (νομιζω υπαρχει και how-to στο alfisti.gr)
-
-
Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλους...
Για τα πίσω twiters και εγω το σκέφτομαι να μη τα βάλω...Όσο για τα κυβικά κατέληξα στη 1,6 γιατί αφ'ενός μου αρέσει πολύ εμφανισιακά η έκδοση Ti και αφ'έταίρου η κίνηση μου είναι κυρίως στην Αθήνα και τα χιλιόμετρα που κάνω είναι πολλά με απότέλεσμα στην έπιλογή της δίλιτρης να αυξάνονται τα έξοδα λόγω κατανάλωσης...
Ξέρετε που βρίσκεται περίπου η κατανάλωση της 1,6?Διάβασα και κάτι για προβλήματα με την ηλιοροφή στις παλιότερες... Εχουν ξεπεραστεί?
Δηλαδή να περιμένω την 149 περίπου στα τέλη 2008?
Alfa 147 forum