-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και σε ό,τι αφορά το hyping, οφείλω να υπενθυμίσω ότι κάποιος κύριος Γκαίμπελς ήτο γερμανικής και όχι ιταλικής καταγωγής...
Άστοχο σχόλιο...
Καθόλου. Το hyping είναι μορφή προπαγάνδας και διάδοσης ψευδών και μυθευμάτων.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
τι ειναι το hyping?
http://www.thefreedictionary.com/hyping
Εν ολίγοις ο αθέμιτος τρόπος προβολής ενός προϊόντος είτε υπερθεματίζοντας τα θετικά του και αποσιωπώντας τα αρνητικά του είτε με πλάγιους τρόπους, δημιουργώντας τεχνητά ντόρο γύρω από αυτό.
Χαρακτηριστικά - μη αυτοκινητιστικά - παραδείγματα: Spice Girls, Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου, Άννα Βίσση κλπ.
-
tr.v. hyped, hyp·ing, hypes
To stimulate with or as if with a hypodermic injection: 'hyped the country up to a purposeless pitch' Newsweek. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και σε ό,τι αφορά το hyping, οφείλω να υπενθυμίσω ότι κάποιος κύριος Γκαίμπελς ήτο γερμανικής και όχι ιταλικής καταγωγής...
Άστοχο σχόλιο...
Το άστοχο ήταν που έφερες τον Γιόζεφ Γκέμπελς στην κουβέντα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Άστοχο σχόλιο...
Το άστοχο ήταν που έφερες τον Γιόζεφ Γκέμπελς στην κουβέντα.
Aυτόν τον Goebbels εννοει....?????
-
Αφήστε τον Γκέμπελς στον τάφο του και μείνετε στο θέμα παρακαλώ!
-
BRERA και για μένα, αν και τα περιοδικά μου δίνουν την εντύπωση οτι κάνουν συγκριτικά του τύπου όσα αρπάξει ο κόλος μας, αν τύχαινε να υπάρχει και κανα Santa Fe V6 θα το τσουπώνανε και αυτό στη δοκιμή, V6 ειναι γιατι όχι.
P.S: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DRIVE OKTΩΒΡΙΟΣ 2003
Συγκριτικό τεστ ALFA 147 GTA - RENAULT CLIO V6 - GOLF R32 σε δοκιμασία 0-160-0 : η 147 πρώτη. -
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
Συγκριτικό τεστ ALFA 147 GTA - RENAULT CLIO V6 - GOLF R32 σε δοκιμασία 0-160-0 : η 147 πρώτη.Αστό θα σου πούνε και εσένα,... μιλάμε για το ΝΕΟ r32.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Συγκριτικό τεστ ALFA 147 GTA - RENAULT CLIO V6 - GOLF R32 σε δοκιμασία 0-160-0 : η 147 πρώτη.Αστό θα σου πούνε και εσένα,... μιλάμε για το ΝΕΟ r32.
Τι σχέση έχει η 147 και το IV r32 όταν μιλάμε για R32 V και Brera???
-
ναι αλλά όσον αφορά το νεο r32 δεν έχουν σημασία οι αριθμοί
υπάρχουν άλλα πράγματα πιο σημαντικά..
( στο παλιό δεν υπήρχανε γιατί ήταν πιο αργό )-πλακα κανω ε;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
είδες που στα'λέγα
-
είδες που στα'λέγα
Είδες που ακόμα μία φορά λες κάτι μόνο και μόνο για να πεις? Ή μήπως το R32 δεν ήρθε ακόμα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
είδες που στα'λέγα
Είδες που ακόμα μία φορά λες κάτι μόνο και μόνο για να πεις? Ή μήπως το R32 δεν ήρθε ακόμα?
είναι σπαστικό ακόμα και σε εσένα ε?
-
είδες που στα'λέγα
είπα να κάνω μια ιστορική αναδρομή σε αυτοκίνητα με κοινό target group
-
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
BRERA και για μένα, αν και τα περιοδικά μου δίνουν την εντύπωση οτι κάνουν συγκριτικά του τύπου όσα αρπάξει ο κόλος μας, αν τύχαινε να υπάρχει και κανα Santa Fe V6 θα το τσουπώνανε και αυτό στη δοκιμή, V6 ειναι γιατι όχι.Vs
Ποιος θα θα είναι ο νικητής;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
BRERA και για μένα, αν και τα περιοδικά μου δίνουν την εντύπωση οτι κάνουν συγκριτικά του τύπου όσα αρπάξει ο κόλος μας, αν τύχαινε να υπάρχει και κανα Santa Fe V6 θα το τσουπώνανε και αυτό στη δοκιμή, V6 ειναι γιατι όχι.
Vs
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Vs
Κατ'ευθείαν funniest!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
βρε kyan...λες και αν μας έλεγες οτι σου άρεσε το Golf, θα σε πίστευε κανείς αφού είσαι βαμένος Alfisti βρε ...
Ο meco θα σου πει περίπτωση που έχω ψηφίσει το Golf GTI εναντίον του Focus. Και σε άλλη περίπτωση το Passat. Μάλιστα έχω πει πως το Passat έπρεπε να κερδίσει το COTY. Τα περί 'βαμμένων alfisti' κτλ.κτλ. μου γυρίζουν τ'άντερα όποτε τα ακούω, ειδικά από κρυφοβαγγελάκηδες που το παίζουν 'αντικειμενικοί'. Όχι ότι συγκαταλέγω εσένα σε αυτούς πάντως.
anyway...το θέμα δεν είναι αν είχαμε 50000+ τι θα αγοράζαμε αλλά αν είχαμε αυτά τα λεφτά και έπρεπε να αγοράσουμε ένα απο τα δύο...ποιο....
Και αυτό ακριβώς απάντησα.
γούστα λοιπόν είναι αυτά γιατι παρόλο που το σχετικό άρθρο αποδεικνύει οτι το golf είναι καλύτερο οδηγητικά κλπ.κλπ....οι εγκάθετοι εξακολουθούν και μένουν εγκάθετοι
Αυτό που 'αποδεικνύει' το άρθρο είναι πως οι 4Τ προτιμούν τη φιλοσοφία 'υπέρ-GTI' έναντι της φιλοσοφίας 'υπέρ-GT'. Τίποτα άλλο.
άσχετο αλλά παρόμοιο συγκριτικό έχει και το CAR αν δεν απατώμε...προς απάντηση forum-α που είπε οτι τα σύγκριναν γιατι απλά έτυχε να τα έχουν και τα δύο στα χέρια τους την ίδια περίοδο (ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων )
Παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα, δίνονται ταυτόχρονα για δοκιμή, τα έχουν ταυτόχρονα αρκετά περιοδικά. Γιατί αυτό δεν ισχύει;
κωστάκη χαλάρωσε...δεν ήταν όλο το ποστ μου σχόλιο για σενα...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βρε kyan...λες και αν μας έλεγες οτι σου άρεσε το Golf, θα σε πίστευε κανείς αφού είσαι βαμένος Alfisti βρε ...
Ο meco θα σου πει περίπτωση που έχω ψηφίσει το Golf GTI εναντίον του Focus. Και σε άλλη περίπτωση το Passat. Μάλιστα έχω πει πως το Passat έπρεπε να κερδίσει το COTY. Τα περί 'βαμμένων alfisti' κτλ.κτλ. μου γυρίζουν τ'άντερα όποτε τα ακούω, ειδικά από κρυφοβαγγελάκηδες που το παίζουν 'αντικειμενικοί'. Όχι ότι συγκαταλέγω εσένα σε αυτούς πάντως.
anyway...το θέμα δεν είναι αν είχαμε 50000+ τι θα αγοράζαμε αλλά αν είχαμε αυτά τα λεφτά και έπρεπε να αγοράσουμε ένα απο τα δύο...ποιο....
Και αυτό ακριβώς απάντησα.
γούστα λοιπόν είναι αυτά γιατι παρόλο που το σχετικό άρθρο αποδεικνύει οτι το golf είναι καλύτερο οδηγητικά κλπ.κλπ....οι εγκάθετοι εξακολουθούν και μένουν εγκάθετοι
Αυτό που 'αποδεικνύει' το άρθρο είναι πως οι 4Τ προτιμούν τη φιλοσοφία 'υπέρ-GTI' έναντι της φιλοσοφίας 'υπέρ-GT'. Τίποτα άλλο.
άσχετο αλλά παρόμοιο συγκριτικό έχει και το CAR αν δεν απατώμε...προς απάντηση forum-α που είπε οτι τα σύγκριναν γιατι απλά έτυχε να τα έχουν και τα δύο στα χέρια τους την ίδια περίοδο (ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων )
Παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα, δίνονται ταυτόχρονα για δοκιμή, τα έχουν ταυτόχρονα αρκετά περιοδικά. Γιατί αυτό δεν ισχύει;
κωστάκη χαλάρωσε...δεν ήταν όλο το ποστ μου σχόλιο για σενα...
Χαλαρότατος είμαι!
-
Εμένα μ'αρέσει το άλλο... 'Άμα δεν το'χεις οδηγήσει, δεν έχεις δικαίωμα να σχηματίσεις άποψη, ακόμη κι αν έχεις διαβάσει τις δοκιμές'. whatever.gif
R32 vs Brera 3.2