-
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΣΚ#@%@#%ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΗΣΑΝ..
1.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΤΑ(ΤΗ ΡΗΜΑΞΕ )..Αυτο στα γενεθλια της.
2.ΕΝΑ ΣΕΤ ΕΣΩΡΟΥΧΑ D+G Κ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ GODIVA..KAI ENA MΠΟΥΚΕΤΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ(ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ.. )
3.ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΟΚΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣΑΜΕ....ΠΑΝΤΩΣ Ο ΡΑΝΤΟΜ ΣΥΝΙΣΤΑ..ΣΑ ΔΩΡΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ..
ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ..Η ΛΕΦΤΑ...
ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ..Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΟΥ Η ΓΙΑ ΤΟ @!#ΜΑΡΙ ΣΟΥ.... Κ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...
-
προσφατα μια κοπελα που γνωριζω ελεγε με παραπονο οτι δεν εχει αυτοκινητο κτλ κτλ, εγω για πλακα της ειπα 'εχω ενα ωραιοτατο λαντα θα στο χαρισω', και δεν της αρεσε καθολου μα καθολου. νευριασε, σοκαριστικε κτλ κτλ κτλ. και μου ειπε 'δεν μου κανει'
απο τοτε με βλεπει διαφορετικα.(με αρνητικο τροπο)......
παντος ολα και ολα το λαντα δεν το χαριζω σε καμια....
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
προσφατα μια κοπελα που γνωριζω ελεγε με παραπονο οτι δεν εχει αυτοκινητο κτλ κτλ, εγω για πλακα της ειπα 'εχω ενα ωραιοτατο λαντα θα στο χαρισω', και δεν της αρεσε καθολου μα καθολου. νευριασε, σοκαριστικε κτλ κτλ κτλ. και μου ειπε 'δεν μου κανει'απο τοτε με βλεπει διαφορετικα.(με αρνητικο τροπο)......
Άσε μας που έχει και προτιμήσεις... μάλλον για Μερτσέντα ψάχνει
-
οντως της αρεσει η CLK(μαλιστα ανεφερθει με πολυ καλα λογια για εναν καθηγητη που εχει τετοιο αυτοκινητο) . Λεει οτι ο φιλος της εχει Audi Α4, και η οικογενεια της ειχε και εχει παντα ακριβα αυτοκινητα.
παντος το λαντα δεν το δινω σε καμια........my precius
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
3.ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΟΚΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣΑΜΕ....
Και μετά σου λέει connecting people και μ@λ@κίες!
-
οντως της αρεσει η CLK(μαλιστα ανεφερθει με πολυ καλα λογια για εναν καθηγητη που εχει τετοιο αυτοκινητο) . Λεει οτι ο φιλος της εχει Audi Α4, και η οικογενεια της ειχε και εχει παντα ακριβα αυτοκινητα.Δρόμο όσο προλαβαίνεις. Αυτή δεν ψάχνει για φίλο, ψάχνει για χορηγό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
οντως της αρεσει η CLK(μαλιστα ανεφερθει με πολυ καλα λογια για εναν καθηγητη που εχει τετοιο αυτοκινητο) . Λεει οτι ο φιλος της εχει Audi Α4, και η οικογενεια της ειχε και εχει παντα ακριβα αυτοκινητα.
Δρόμο όσο προλαβαίνεις. Αυτή δεν ψάχνει για φίλο, ψάχνει για χορηγό.
Sponsoring my friend is called!
Της έδειξες πόσο βολικό είναι το πίσω κάθισμα στο Λάντα;;
-
οντως της αρεσει η CLK(μαλιστα ανεφερθει με πολυ καλα λογια για εναν καθηγητη που εχει τετοιο αυτοκινητο) . Λεει οτι ο φιλος της εχει Audi Α4, και η οικογενεια της ειχε και εχει παντα ακριβα αυτοκινητα.παντος το λαντα δεν το δινω σε καμια........my precius
Μακριά απ'αυτήν... Άσε να βρει βόδι να της πληρώνει τα λούσα της.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
προσφατα μια κοπελα που γνωριζω ελεγε με παραπονο οτι δεν εχει αυτοκινητο κτλ κτλ, εγω για πλακα της ειπα 'εχω ενα ωραιοτατο λαντα θα στο χαρισω', και δεν της αρεσε καθολου μα καθολου. νευριασε, σοκαριστικε κτλ κτλ κτλ. και μου ειπε 'δεν μου κανει'
απο τοτε με βλεπει διαφορετικα.(με αρνητικο τροπο)......
Άσε μας που έχει και προτιμήσεις... μάλλον για Μερτσέντα ψάχνει
Ωχ! Αυτή μου θυμίζει τη διαφήμιση 'μα δεν είναι Golf!'
Μάλλον φαντάζεται πως νεοπλουτίζει η φίλη σου.
Συμβουλή: Μακριά. Το αυτοκίνητο, όπως και τα ρούχα ή το σπίτι δε σε κάνουν απαραίτητα άνθρωπο. Μόνο η συμπεριφορά, η ανατροφή και η παιδεία.Όσο για το δώρο, εξαρτάται από τα διαθέσιμα χρήματα. Κάποιο ρολόι (30-60), κοσμήματα, γενικά ρούχα (για όλα τα πορτοφόλια, εκτός των συνηθισμένων κανένα φουλάρι, τίποτα γάντια, κανένα τσαντάκι, πιαστράκια μαλλιών - προφανώς όχι τσιμπιδάκια σε συσκευασία των διακοσίων), πιο ακριβά ένα πλήρες σετ (200+) ή μια τσάντα (γύρω στα 60, οι πολύ καλές 250+ αλλά πιστεύω πως δεν πρέπει να κάνεις τέτοια δώρα νωρίς). Εξαρτάται πολύ και από το στυλ της κοπέλας.
Πάντοτε υπάρχουν και τα κλασικά (λουλούδια, κάρτες κτλ) αλλά για αρκετές κοπέλες είναι 'συνοδευτικά'. Βεβαίως δημιουργούν πολύ καλές εντυπώσεις (κάτι σαν πυροτέχνημα). -
η εν λογο κοπελα ειναι συμφοιτητρια, δεν προσπαθουσα να κανω κατι μαζι της, (μας εχει πει οτι εχει φιλο) απλα πανω στην κουβεντα της ειπα αυτο το πραγμα, για πλακα κυριως. παντος το εχω μετανιωσει που της το ειπα γιατι εχει 'παγωσει' η συμπεριφορα της απο τοτε.
παντος το λαντα δεν το δινω. my precious
http://dts.ystoretools.com/1025/images/ ... myprpo.jpg΄
΄
΄
αλλά απο την άλλη, καμια ποτε δεν φανηκε να το ζηλεψε και να το δωσω καμια δεν θα το δεχθει....... -
Να μη μετανιώνεις καθόλου που της το'πες. Σιγά τώρα μην κάτσεις ν'ασχοληθείς και μαζί της.
-
Αν έχει παγώσει η δική της συμπεριφορά, η δική σου τι θα έπρεπε να κάνει???
Μη δίνεις σημασία σε τέτοια....
-
Μάλλον να γίνει παγόβουνο...
Επιστρέφοντας όμως στο θέμα μας, προτείνω για δώρο κάτι που λέγεται bracli. Αναζητήστε το στο google για να δείτε τι ακριβώς είναι.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Επιστρέφοντας όμως στο θέμα μας, προτείνω για δώρο κάτι που λέγεται bracli. Αναζητήστε το στο google για να δείτε τι ακριβώς είναι.Ήμουν σίγουρος...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
H ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΘΑ ΣΤΟ ΔΙΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣ...
ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ...
-
Εμ κι εσύ βρε φίλε μου δεν έβλεπες ότι το πράγμα πήγαινε για χωρισμό; Το κινητό τι το'θελες και της το'κανες δώρο;
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
H ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΘΑ ΣΤΟ ΔΙΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣ...
ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ...
Τι άλλο θα μπορούσες να πεις μετα από αυτή την ατάκα;; Φερτο μωρή πίσω;; Μετά θα γύρναγε και θα λεγε ' Ο γύφτος μέχρι και το κινητό ήθελε πίσω να μου πάρει'
Μη μασάς. Στην επόμενη δώρο alcatel 60 ευρώ..
-
Γιάννη πάρτης ένα Υaris (1.0L)...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιάννη πάρτης ένα Υaris (1.0L)...Αλλά αν χωρίσετε μην της το αφήσεις! Παρτης το πίσω ε;
-
πάντως το εχω μετανιώσει που της το είπα γιατί έχει 'παγώσει' η συμπεριφορά της από τότε.πάντως το λάντα δεν το δίνω. my precious
http://dts.ystoretools.com/1025/images/ ... myprpo.jpgΠως είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι με τόσο φτωχή, τόσο περιορισμένη πνευματική υπόσταση...;;;
Τέλος πάντων. Καλύτερα που έγινε αυτό, αφού τώρα κατάλαβες τι 'σαχλοκούδουνο' είναι... (συγνώμη κιόλας, μπορεί να μην ήθελες να την αποκαλέσω έτσι)
Ας κάνουμε μια σύνοψη των πιο ρεαλιστικών δώρων :
- CD
- Βιβλίο
- Εσώρουχα
- Κόσμημα
Το τι δώρο θα πάρει δεν έχει καμιά σχέση, πιστεύω, με το τι είδους σχέση έχει ο Γιάννης με την εν λόγω κοπέλα...
Δηλαδή άμα είναι ερωτική η σχέση, ή άμα είναι στο ψήσιμο (αυτό που υποψιάζομαι δηλαδή), δεν σημαίνει ότι πρέπει να της πάρει εσώρουχα. Ούτε αυτό θα τον βοηθήσει στην προσπάθειά του...
Σε αυτά δεν υπάρχουν κανόνες...
Κάνε αυτό που νιώθεις Γιάννη, μην ακούς τις 'σειρήνες'...
Άμα είναι να γίνει το κονέ (δηλαδή είναι κάποιο άτομο που σου ταιριάζει και σου αρέσει), θα γίνει αργά ή γρήγορα. Δεν χρειάζονται special συνταγές...
Δωρο για γυναικα