Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την καδένα... το αυτοκίνητο κάνει σαν diesel!Επίσης το αυτοκίνητο χτυπάει σε λακούβες - σαμαράκια και εμπρός και πίσω. Από εμπρός ακούγεται σαν μέταλλα που γδέρνονται και από πίσω χτύπημα. Όταν το πήγα στην Opel μου είπαν ότι τερματίζει η ανάρτηση αλλά το κάνει και σε πολύ μικρά σαμαράκια.
Άλλο πρόβλημα είναι αυτό με τα παράθυρα. Στην αρχή χτυπούσαν όταν ήταν λίγο κατεβασμένα τώρα έχουν φτάσει να χτυπάνε και κλειστά . Θα είναι η 5η φορά που θα το πάω για τα παράθυρα στην αντιπροσωπεία
Τις τελευταίες μέρες έχω τρελαθεί. Τρέχω κάθε λίγες μέρες συνεργείο για τα χτυπήματα και προσπαθούν να με πείσουν ότι όλοι αυτοί οι ήχοι είναι φυσιολογικοί. ΄
Ο ήχος από μπροστά μου λένε ότι είναι απο τα ζανφόρ (τα οποία μου άλλαξαν μέσα στην εγγύηση πριν 20 μέρες για τον ίδιο λόγο!) και ότι φταίει το κρύο!!!!!!!!!!
(Διάλογος με μγχανικό:
-Τι είναι αυτός ο θόρυβος?
-Τίποτα τα ζανφόρ χτυπάνε γιατί έχει κρύο.
-Και στη Γερμανία που έχει πάνω από το μισό χρόνο τέτοιες θερμοκρασίες τι κάνουν?
-Δεν έχω κάνει Γερμανία.
Τι να του πεις αυτού του ανθρώπου μετά?????? )
Για τον ήχο πίσω τον ακούσαμε με τον μηχανικό της αντιπροσωπίας και χωρίς να μου προσδιορίσει ακριβώς τι είναι μού είπε 'Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα φτιαχτεί!'
Την καδένα μου την άλλαξαν και αυτήν πριν 20 μέρες και κάνει πάλι τον ίδιο θόρυβο .
Το χειρότερο είναι ότι την ίδια μέρα στο ένα συνεργείο της ίδιας αντιπροσωπίας μου είπαν ότι ο θόρυβος είναι φυσιολογικός και στο άλλο την ώρα που το κάναμε βόλτα με τον μηχανικό μου είπε: ' τι είναι αυτός ο θόρυβος? Να κλείσεις ραντεβού αμέσως να το δούμε!!!!!!!!!!!'
Έχει κάποιος άλλος τα ίδια προβλήματα και αν ναι επιδιορθώθηκαν?